Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yani tiramisu deyince akan sular durur,sen telafi edersin Hilalcim,hiç yemedende olmuyor ki nereye kadar...:13:
Hasretim gündüz güzel idare etmişsin,ama akşam işi bozmuş,hoş kek deyince ben de dayanamam,hemde çikolatalısına asla...
hahahyy o sekıl yedım ama
keşke görebilseydik seni...Şöyle iştahlı iştahlı yiyişini...
benim anne tarafım göcmen eşim kendisi göcmen arzum:)

aynen yok cıkıs valla erik yedim armut sabah keten tohumu yok yok yok
Desene sen de benim gibi karışıksın...Melezim diyorum gülüyorlar arkadaşlar...Şu kabızlığını halletmek lazım ama nasıl,Örneğin öğlen tek poğaça yemişsin,olmaz keşke salatayla yeseydin...Kuru kuru iyice kuruyacak barsakların...Bak kızdım sana

aaaa çok ayıp duymamış olalım,sende gidersen biz naparız Aslıcım...
Menün kötü olmamış ki yazdığın gibi yersen harika...

Bak bu iyi haber de ayağın ne olacak burktuğun için ağrıyor di mi,başka bir şey yok...Ayrıca sıkıntın geçti mi ,bahardandır umarım yoksa bir şeye mi sıkıldın...
Sen mi giremiyeceksin o elbiselere,gireceksin hemde gelinden bile güzel olacaksın...
öğle yemegı 1 kepekli poğca yedim yaw canım bişi istemedi

Son düzenleme:
haklısınız valla tavuk suyu corba ıcıcem akşam yemegınde ve türlü yaptım inş işe yarar

Annem beni herhalde sokakta doğurmuş ilk fırsatta sorucam...
Sabah spora gittim,geldim duş alıp pazara,sonra bankaya geldim yemek yedim,yemek yaptım ancak buradayım...
Yarın da nufus müdürlüğüne gidicem,ayrıca faturaları yatırıcam,sabahtan hallederim inşaallah..
Ya kızlar canım çok tatlı çekiyor,ama kurabiye,kek falanSiz nasıl başediyorsunuz,Eczaneye sordum bir süre krom kullan dedi,aldım bakalım fayda edecek mi?

Menümü yazayım
SABAH 2 kaşık yulaflı yoğurt
ARA şekersiz nescafe,1 avuç leblebi,3 hurma
ÖĞLEN Çorba,tavuk,salata,biraz leblebi
ARA 1 kaşık bal ve bol tarçın eklenmiş elma rendesi
AKŞAM mercimek yemeği yoğurt ve salata yicem....
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
Bol su,bitki çayı( rezene,anoson biberiye)

Son düzenleme:
berbat menüm

sabah: 2 dilim tam bugday ekmeiyle dometesli tost

ara 10 fındık

öğlen 1 çay bardağı kola 3 kuru pasta

akşam:ton balıklı salata

arzu abla ben eczanede satılan zayıflama upruna ilaçları hiç tavsiye etmiyorum
troit bezleriyle oynayım troit hastası yapıyorlar

Evet Nurcanım bu şekilde yersen iyi olacak....

aynen canım bu sekılde yedım akşam yemegını bakalım
tatlı yemegı bende severım eti form çikolata kaplı bisküvi yiyorum diet çikolata filan yiyorum bi parça filan öyle yani yada yanımdakilere kek browni filan aldırıorum 2 3 catal çalıyorum yoksa baska türlü imkansız

hasretcım evet sende yazıyor olabılırsın .fakat bı konuda fıkırlerınız almak ıstedığım bir msjsa karsılık dogal olarak beklemek normal.valla ben eskılerı okuyorum ama yoruma gereklı bır msj varsada cvpp vermeye calışıyorum.herkes yazmak ıcın yazdığı için yorum yapmak ıstemıyorum.ben daha gecen msjda belırttım bır saat verelım hepimiz burda sohbet yapalım dedım ama kımseden ses yok sonra herkes dıyor herkes nerde dıye.herkes yazıyor kaçıyor.işi olabılır mutlaka ama bayanlarda derkı su saatte burdayım arkıdışler görüşrlim vs.13 takımı aksam görsenız full msjlasıyorlar

Benim cadım gelmiş hoşgelmiş nasılsın sevdiğinle durumlar ne özledim seni anlat hadi

oyyy canıııımmmmm
bende sizi öyle özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yavaştan dönmek istiyorum bu aralar 58 le bıraktım 62 yim şimdi
sevdiceğimle iyi durumlar şükür Rabbime
28.04 te ailelerimizi tanıştırıyoruz bakalım nasipseeeeee ayyyy öyle heyecanlıyım kiii
zayıflamam da gerek
çok yiyorum ama ben yaaa
sporunda 's' si yok hayatımdaaaaaa internet gibi bi fırsatım olsa da katılabilsem aranıza keşkeeeeeee
telefonumdan yaptım dün,ama oradan da girmek zor oluyor biraz
bilmiyorum ki yaaaaa
en azından günde bir iki mesaj bile olsa atabilsem keşkeeeeee

selam tatlım hoşgeldin:)
hoşbulduk canııııııııımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…