Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arzum krom hapını annem boynerden aldı gns den aldı sanırım bir kutusunuda onda insülin direnci var ve cok iyi geliyor ayrıca balık haplarındanda kullanıyor araştırmanı tavsiyeederim zaten mehmet öz amcada krom haplarını tavsiye ediyor eğer bütçeni sarsmıyorsa ben kullan derim annem yararını görüyor maşallah

geri dön aramıza:)takıma ilk geldiğimde ilk tanıstıklarımdansın canım

kızlar dun gıremedım oğluşumla ılgılenmem gerektı.bugunde moral konusunda kendımı hıcc ıyı hıssetmıyorum.umarım kızmazsınız kafam hıc ıyı değil.yorum yapcak bıseyler yazcak durumda değilim.hepinizi öpüyorum.anca uyuyarak kendımı toplaayabılırım azıcık yatayım

Iyi de ben ayağımı burkmadım ki...sağ bacağı ful şişti

cadım sen gel yeter ki 1 2 mesaja da razıyım özledim.hadi hayirlisi olsun bu arada...

Valla maşallah diğer takımlar tıkır tıkır ben bir yerde hata yapıyorum.ve bunu bulup cıkarıcam...

Canım nasılsın iyi misin ?
Ayy ne güzel zaman çok yaklaşmış hadi o zaman biraz daha kilo ver de tam çıtır çık karşılarına ..

Geçmiş olsun Ece bazen hiç fark edilmeden oluyor bir doktora git daha kötü olmadan ..

Nerede hata yapıyorsun kuralları uygulamamakla.
Kurallar neyse cuma günü uygulayacaksın bak bakalım nasıl olacak ..

kızlar merhaba , nasılsınız...

menümü yazayım

sabah kahvaltı

öğlen 1 kase çorba , yoğurt ve 1 dilim ekm

akşam biraz pilav yedim ama miktarı fazla geldi , sonra pişman oldum ...akşama kadar hep dışarıdaydım , banka , alışveriş , fatura derken çok yoruldum ...

eve gelince gözüm her yeri yemek olarak görüyordu..

Bazen uyumak en iyi kaçış oluyor , ama havalarda insanı etkiliyor heralde , ben de ara ara oturup ağlamak istiyorum , geçen hafta öyleydim..

Aslıcım bu takımda kalmayı en çok hak eden sizlersiniz, gündüz ben de giremiyorum , bu saatte de siz olmuyorsunuz . hep kendi kendime yazıp çıkıyorum ..hiç yazmayınca da olmuyor..

ne yapmamı tavsiye edersiniz...Nurcan , Arzu , Hasret ,Ece , Ezgi , sen yazmışsınız .başka da kimse yok yazan , güya 12 kişiyiz..benim de bir sürü işim var ,ödevler , yazılılar , ev işleri ,
çocuklar , ama her akşam geçmişi okuyup yazmaya çalışıyorum ...en azından sizin neler yaptığınızdan haberim oluyor.

neyin var canım bazen uyumak iyi geliyor insana
bizde de pilav vardı catalın ucuyla 1 2 pirinc tanesinden aldım:) keşke bulgur yemiş olsaydın gecengun tvde bir dr pilav şekerdir dedi 1 tabak pilav 1 tabak şekerdir dedi korktum:)

gecmısı okuyup yorum yazmakta emektir canım

teşekkürler canım evet olabilir ama bahardansa eğer atlatamazsam bütün yaz uyurum moralsiz dolaşırım.o yüzden ağlayıp içimi boşaltmayı deniycem...
Adet günün felan mi yaklaştı ki acaba:) ben geçen hafta öyleydim de:)) oldum rahatladım valla:)

kızlar size bugünkü menümü yazsam inanamazsınız:)) yani bu şekilde yiyerek iyi yirmi kilo almamışsin dersiniz ışte menüm;
Sabah pizza poğaça,5 6 zeytin,bir dilim kaşar peynir,bir bardak sekersiz çay,bir yemek kaşığı kadar çikolata
Bundan kırk beş dakika kadar sonra; 2 kuru incir,yarım pizza pogaca daha
Öğlen;bir dilim ekmek,6 ınegöl köfte,biraz salata,bir büyük kase yayla çorba
Bir iki saat sonra; hazır çabuk çorba,iki parça cikolata
Akşam; bir tabak nohutlu pilav,az biraz bamya,bir dilim ekmek,koca kase mercimek çorba
Az önce çay yaninda; burçak bisküvit üç dört tane,bir halley,üç dört bardak sekersiz çay,bir misbon

Ben öleyim en iyisi:''((

Yazmam gereken o kadar çok şey var ki..kitap okudum biraz kafa dağıtıyım dedim...şimdi de uyudum uyuyacam :)iyi geceler herkese...

canım hamile olmana çok sevindimmm nice nice bebeklere inşallah :)))))

kızlar sizleri çok özledimm hemide çok böle kaymaklı çilolatalı falan işte yeni arkadaşşlar gelmiş hoş gelmişşş
bizimkiler neredeler yaaaa bnm gibi onlarda mı kaçak oldularrrrrr

ama valla aksilikle üst üste geldi hepp annemlere hırsız girdii bilgisayar telefon altın para gitii ondan int. te giremiyodum bnm bilg. bozuktu kızkardeşiminkini kullanıyordum onu verdim oda hırsıza taradı. geberesice zengin oldu haram yolla. canı cehenneme şişşin emi patlasın inşanlaahh

sonra kzımın huysuzluğu düşme stresi dişi yemek yememesi yürüyor şimdi şükür ama yemekle aramız hiç yok çıldırmak üzereyimm bütün gün tabak elimde dolanıyorum aç kalsın diyorum 4 5 saat gene yemek istemiyor
sonra kaynanam kanser yani kesin değil ama öyle gibi
eşim berbat durumda onun pskolojisinin bozuk olması beni öldürüyor
eşimi çok seviyorum ne olursa olsun onun üzülmesini hiç istemiyorumm

işte böle kızlar giremediğim zamanlarda bunlla uğraştımm 62 kiloyum alayorum da halen adam akıllı bi 65 60 50 olamayacam eşim ona sarılırken biraz özel oluyor ama hatun zayıflıcan dimi dediii ya kızlar ben nasıl zayıflıcam çok kötü iştahım var yememi nasıl durdurabilirim böle tok tutan bişeyler yokmuuu :18::18::18::18:

tamam canım allah yardımcın olsun valla..

Geçmiş olsun Ece bazen hiç fark edilmeden oluyor bir doktora git daha kötü olmadan ..

Nerede hata yapıyorsun kuralları uygulamamakla.
Kurallar neyse cuma günü uygulayacaksın bak bakalım nasıl olacak ..
evet uygulayacam artık dağılmaya gocenmece yok ben keyflmden değil takım için uğraşiyorum..
olsun canım çoktan kötü sayılmaz ama şimdi canım fena pilav istedi tavuk bulyonlusundan
benim de canım tatlı yemek istiyor , tatlıya asla hayır diyemiyorum ...beni mutlu ediyor..
benim de tatlıya zaafım var gerçi artık dayanmaya çalışıyorum ama canımın tatlı istemediği an bilmem sadece aklıma gelmediği an bilirim.allahtan yanımda para yok

Ecemm; neyin var canım benim? Anlatırsan rahatlarsin belki..

İklimam; selam biz tanışmıyoruz ben eskilerdenim:) ama yazmak istedim:)
Kocişini yaban ellere mi bırakacan kız:) bende senin gibi bi sebepten ötürü kilo vermiştim,erkek arkadaşım şükürler olsun birşey demedi ama ben daha güzel görünmek istemiştim:)
Ondan övgüler almak öyle güzeldi ki:) bence sadece bunu düşünürsen yemezsin,yiyemezsin bence:)

Günaydın kızlar:)
Şimdi eskilere yenilere bi kendimi tanıtayim istiyorum:) ben elif:) ben deniz şuan 62 kiloyum takım kaptanlığı yapmıştım 5. Takıma..bol paylasimda bulunurum imkanım oldukça:)
Telefondan internet paketi yaptım sırf geri dönebilmek için:) ama çok sık giremeyeceğimden takıma kabul etmeyin henüz beni:)
22 yaşındayım bu arada:)
Takımda olmasam da menülerimi yazıp sizinkilere yorum yapsam olur mu?:) kabul eder misiniz beni aranıza?:)

benım yada dıer arkadsların amacı burada yazmak ıcın yazmak oldugunu sanmıorum bız burada bır hedef ıcın warz kı onn ıcın yazıoruz
saat belırleme olayına gelınce ben ve aslı sadce gunduzlerı gırebılıoruz bır cogumuz aksamları eee nasıl ortak bı saat bulabılcez
ben burada kac defa menumu yazdıgım halde yorum alamadıgımı bılıorum
bende sıkayetcıyım ama yapck bısı yok bızım gruba
kesınlıkle ececım
cnku sen bu gruba karsı sorumlu oldugunu blıosun deryacım
ben dun aksm toplantıdaydım hemn nete gırıp sızın yazdıklarınıza baktım mesala
yorum yazcktım kı sewdıcm hadııı dıınce bırakmak zorunda kaldım
yanı elımden gelenı yapmk ıstıorum ama ıste...
off kotu gunler gecırmıssın kıscem allah yardımcın olsun
artık aramızda mısın yane
ımmmm bende hatrlayamadım senı:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…