- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.361
geri dön aramıza:)takıma ilk geldiğimde ilk tanıstıklarımdansın canımoyyy canıııımmmmm
bende sizi öyle özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yavaştan dönmek istiyorum bu aralar58 le bıraktım 62 yim şimdi
sevdiceğimle iyi durumlar şükür Rabbime
28.04 te ailelerimizi tanıştırıyoruz bakalım nasipseeeeeeayyyy öyle heyecanlıyım kiii
zayıflamam da gerek
çok yiyorum ama ben yaaa
sporunda 's' si yok hayatımdaaaaaainternet gibi bi fırsatım olsa da katılabilsem aranıza keşkeeeeeee
telefonumdan yaptım dün,ama oradan da girmek zor oluyor biraz
bilmiyorum ki yaaaaa
en azından günde bir iki mesaj bile olsa atabilsem keşkeeeeee
hoşbulduk canııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
oyyy canıııımmmmm
bende sizi öyle özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yavaştan dönmek istiyorum bu aralar58 le bıraktım 62 yim şimdi
sevdiceğimle iyi durumlar şükür Rabbime
28.04 te ailelerimizi tanıştırıyoruz bakalım nasipseeeeeeayyyy öyle heyecanlıyım kiii
zayıflamam da gerek
çok yiyorum ama ben yaaa
sporunda 's' si yok hayatımdaaaaaainternet gibi bi fırsatım olsa da katılabilsem aranıza keşkeeeeeee
telefonumdan yaptım dün,ama oradan da girmek zor oluyor biraz
bilmiyorum ki yaaaaa
en azından günde bir iki mesaj bile olsa atabilsem keşkeeeeee
hoşbulduk canııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
Iyi de ben ayağımı burkmadım ki...sağ bacağı ful şişti
cadım sen gel yeter ki 1 2 mesaja da razıyım özledim.hadi hayirlisi olsun bu arada...
Valla maşallah diğer takımlar tıkır tıkır ben bir yerde hata yapıyorum.ve bunu bulup cıkarıcam...
kızlar dun gıremedım oğluşumla ılgılenmem gerektı.bugunde moral konusunda kendımı hıcc ıyı hıssetmıyorum.umarım kızmazsınız kafam hıc ıyı değil.yorum yapcak bıseyler yazcak durumda değilim.hepinizi öpüyorum.anca uyuyarak kendımı toplaayabılırım azıcık yatayım
berbat menüm
sabah: 2 dilim tam bugday ekmeiyle dometesli tost
ara 10 fındık
öğlen 1 çay bardağı kola 3 kuru pasta
akşam:ton balıklı salata
Gözlerim kapanıyor,şuraya uzansam biraz uyusam ne iyi olurdu...
slm kızlar işlerim var bitince yazacağım size
hasretciğim evde netimiz yok benim iş yerim pazarları kapalı
en son cmrtesi yazmıştım
bu arada ben çok sık uğrayamıyorum takıma işlerim oluyor
isterseniz ayrılabilirim takımdan
bozulmam yani yeterince destek olamıyorum
tabiki işim olmazsa yazıyorum ama kurllar koymuşsunuz ben uyamıyorum
uyamadımğım içinde üzülüyorum
neyin var canımkızlar dun gıremedım oğluşumla ılgılenmem gerektı.bugunde moral konusunda kendımı hıcc ıyı hıssetmıyorum.umarım kızmazsınız kafam hıc ıyı değil.yorum yapcak bıseyler yazcak durumda değilim.hepinizi öpüyorum.anca uyuyarak kendımı toplaayabılırım azıcık yatayım
bizde de pilav vardı catalın ucuyla 1 2 pirinc tanesinden aldım:) keşke bulgur yemiş olsaydın gecengun tvde bir dr pilav şekerdir dedi 1 tabak pilav 1 tabak şekerdir dedi korktum:)kızlar merhaba , nasılsınız...
menümü yazayım
sabah kahvaltı
öğlen 1 kase çorba , yoğurt ve 1 dilim ekm
akşam biraz pilav yedim ama miktarı fazla geldi , sonra pişman oldum ...akşama kadar hep dışarıdaydım , banka , alışveriş , fatura derken çok yoruldum ...
eve gelince gözüm her yeri yemek olarak görüyordu..
Aslıcım bu takımda kalmayı en çok hak eden sizlersiniz, gündüz ben de giremiyorum , bu saatte de siz olmuyorsunuz . hep kendi kendime yazıp çıkıyorum ..hiç yazmayınca da olmuyor..
ne yapmamı tavsiye edersiniz...Nurcan , Arzu , Hasret ,Ece , Ezgi , sen yazmışsınız .başka da kimse yok yazan , güya 12 kişiyiz..benim de bir sürü işim var ,ödevler , yazılılar , ev işleri ,
çocuklar , ama her akşam geçmişi okuyup yazmaya çalışıyorum ...en azından sizin neler yaptığınızdan haberim oluyor.
Adet günün felan mi yaklaştı ki acaba:) ben geçen hafta öyleydim de:)) oldum rahatladım valla:)teşekkürler canım evet olabilir ama bahardansa eğer atlatamazsam bütün yaz uyurum moralsiz dolaşırım.o yüzden ağlayıp içimi boşaltmayı deniycem...
geri dön aramıza:)takıma ilk geldiğimde ilk tanıstıklarımdansın canımQUOTE] Ayy çok teşekkür ederim canım ya:) ah ah öyle istiyorum ki bende:) kendime güvenim gelmişti valla:)
teşekkür ederim canım hayırlısı tabi..Iyi de ben ayağımı burkmadım ki...sağ bacağı ful şişti
cadım sen gel yeter ki 1 2 mesaja da razıyım özledim.hadi hayirlisi olsun bu arada...
Valla maşallah diğer takımlar tıkır tıkır ben bir yerde hata yapıyorum.ve bunu bulup cıkarıcam...
Takım yine mi sakin ki ne hatası varmış sende?
Oyy senide özledim yaaa:) nasıl da dertleşmiştik bak duygulandım şimdi
Canım nasılsın iyi misin ?
Ayy ne güzel zaman çok yaklaşmış hadi o zaman biraz daha kilo ver de tam çıtır çık karşılarına ..sen nasılsın? Sevdicek nasıl bakalım:)
Günaydın kızlar.hepinizi çok özledim.böyle sürekli yatmak ne kadar sıkıcıymış.annem bende kalıyor bana bakıyor.dün tekrar doktora gittik kan değerlerim iyi yönde ilerliyormuş ama hala risk taşıyormuşum o yüzden haftaya pazartesiye kadar yatmaya devam edeceğim.pazartesi tekrar ultrasyonda bakacak daha çok yeni hemilelik olduğu için daha kesesi biile görünmüyor pazartesi görünecekmiş galiba
kızlar benim hamileliğim devam ederse ben diyet yapamayacak durumda olacağım yediklerime gene dikkat edip diyetisyen kontrolünde olacağım ama kilo kaybım olamayacak.bu durumda grupdan çıkmış mı oluyorum.ben sizden ayrılmak da istemiyorum ama bu şekilde nasıl olacak bilemiyorum ki.acaba doğum sonrasına kadar geçici bir ayrılık olabilir mi.ben burada sizle olurum gene ama listede olmam.
ama bunlar için pazartesiyi bekliyelim.doktor ne diyecek tam netleşsin de gerçek gebelik mi dış gebelik mi vs vs.
hepiniz allaha emanet olun.ben sık sık geleceğim inşallah
tamam canım allah yardımcın olsun valla..kızlar dun gıremedım oğluşumla ılgılenmem gerektı.bugunde moral konusunda kendımı hıcc ıyı hıssetmıyorum.umarım kızmazsınız kafam hıc ıyı değil.yorum yapcak bıseyler yazcak durumda değilim.hepinizi öpüyorum.anca uyuyarak kendımı toplaayabılırım azıcık yatayım
evet uygulayacam artık dağılmaya gocenmece yok ben keyflmden değil takım için uğraşiyorum..
Geçmiş olsun Ece bazen hiç fark edilmeden oluyor bir doktora git daha kötü olmadan ..
Nerede hata yapıyorsun kuralları uygulamamakla.
Kurallar neyse cuma günü uygulayacaksın bak bakalım nasıl olacak ..
olsun canım çoktan kötü sayılmaz ama şimdi canım fena pilav istedi tavuk bulyonlusundankızlar merhaba , nasılsınız...
menümü yazayım
sabah kahvaltı
öğlen 1 kase çorba , yoğurt ve 1 dilim ekm
akşam biraz pilav yedim ama miktarı fazla geldi , sonra pişman oldum ...akşama kadar hep dışarıdaydım , banka , alışveriş , fatura derken çok yoruldum ...
eve gelince gözüm her yeri yemek olarak görüyordu..
benim de tatlıya zaafım varbenim de canım tatlı yemek istiyor , tatlıya asla hayır diyemiyorum ...beni mutlu ediyor..
benım yada dıer arkadsların amacı burada yazmak ıcın yazmak oldugunu sanmıorum bız burada bır hedef ıcın warz kı onn ıcın yazıoruzhasretcım evet sende yazıyor olabılırsın .fakat bı konuda fıkırlerınız almak ıstedığım bir msjsa karsılık dogal olarak beklemek normal.valla ben eskılerı okuyorum ama yoruma gereklı bır msj varsada cvpp vermeye calışıyorum.herkes yazmak ıcın yazdığı için yorum yapmak ıstemıyorum.ben daha gecen msjda belırttım bır saat verelım hepimiz burda sohbet yapalım dedım ama kımseden ses yok sonra herkes dıyor herkes nerde dıye.herkes yazıyor kaçıyor.işi olabılır mutlaka ama bayanlarda derkı su saatte burdayım arkıdışler görüşrlim vs.13 takımı aksam görsenız full msjlasıyorlar
kesınlıkle ececımIyi de ben ayağımı burkmadım ki...sağ bacağı ful şişti
cnku sen bu gruba karsı sorumlu oldugunu blıosun deryacımAslıcım bu takımda kalmayı en çok hak eden sizlersiniz, gündüz ben de giremiyorum , bu saatte de siz olmuyorsunuz . hep kendi kendime yazıp çıkıyorum ..hiç yazmayınca da olmuyor..
ne yapmamı tavsiye edersiniz...Nurcan , Arzu , Hasret ,Ece , Ezgi , sen yazmışsınız .başka da kimse yok yazan , güya 12 kişiyiz..benim de bir sürü işim var ,ödevler , yazılılar , ev işleri ,
çocuklar , ama her akşam geçmişi okuyup yazmaya çalışıyorum ...en azından sizin neler yaptığınızdan haberim oluyor.
off kotu gunler gecırmıssın kıscem allah yardımcın olsun
canım hamile olmana çok sevindimmm nice nice bebeklere inşallah :)))))
kızlar sizleri çok özledimm hemide çok böle kaymaklı çilolatalı falan işte yeni arkadaşşlar gelmiş hoş gelmişşş
bizimkiler neredeler yaaaa bnm gibi onlarda mı kaçak oldularrrrrr
ama valla aksilikle üst üste geldi hepp annemlere hırsız girdii bilgisayar telefon altın para gitii ondan int. te giremiyodum bnm bilg. bozuktu kızkardeşiminkini kullanıyordum onu verdim oda hırsıza taradı. geberesice zengin oldu haram yolla. canı cehenneme şişşin emi patlasın inşanlaahh
sonra kzımın huysuzluğu düşme stresi dişi yemek yememesi yürüyor şimdi şükür ama yemekle aramız hiç yok çıldırmak üzereyimm bütün gün tabak elimde dolanıyorum aç kalsın diyorum 4 5 saat gene yemek istemiyor
sonra kaynanam kanser yani kesin değil ama öyle gibi
eşim berbat durumda onun pskolojisinin bozuk olması beni öldürüyor
eşimi çok seviyorum ne olursa olsun onun üzülmesini hiç istemiyorumm
işte böle kızlar giremediğim zamanlarda bunlla uğraştımm 62 kiloyum alayorum da halen adam akıllı bi 65 60 50 olamayacam eşim ona sarılırken biraz özel oluyor ama hatun zayıflıcan dimi dediii ya kızlar ben nasıl zayıflıcam çok kötü iştahım var yememi nasıl durdurabilirim böle tok tutan bişeyler yokmuuu :18::18::18::18:
ımmmm bende hatrlayamadım senı:18::18::18:Günaydın kızlar:)
Şimdi eskilere yenilere bi kendimi tanıtayim istiyorum:) ben elif:) ben deniz şuan 62 kiloyumtakım kaptanlığı yapmıştım 5. Takıma..bol paylasimda bulunurum imkanım oldukça:)
Telefondan internet paketi yaptım sırf geri dönebilmek için:) ama çok sık giremeyeceğimden takıma kabul etmeyin henüz beni:)
22 yaşındayım bu arada:)
Takımda olmasam da menülerimi yazıp sizinkilere yorum yapsam olur mu?:) kabul eder misiniz beni aranıza?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?