Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar temizlik yapıorum cok terledım yazı seviyorum ya insan terle bile kilo verir:)bi yıkanım işleri halledimm geliom

günaydın kızlar temizlik yapıorum cok terledım yazı seviyorum ya insan terle bile kilo verir:)bi yıkanım işleri halledimm geliom

BURASI OLE COK SICK DIIL ya
ne guzl temızlıgını yapablıosun rahat rahat
benmde camlarım feln sılınmesı gerekıo temızlıkcı cagrmak ıstıorum bıraz dha hawa duzelsınde

Off şarjım olmayinca canım sıkıldı.ne müzik dinleyebiliyorum ne sizle sohbet edebiliyorum

==================== menum ===================
sabah 1 yumurtadan omlet 7-8 zeytın kucuk 2 dılım kasar azcık beyaz peynır domates cay
ara 12 badem
oglen 4 ınegol kofte salata zero
ara 6 badem
aksam tawık salata
yesılcay ıcemıcem bugun bıtmıs cunku
2 bucuk lıtre su
nasıl acep bacılar:32
:

selam kızlar buralardayım bende sekersız nescafemı filan ıcıorum hem size bakmaya geldım

yoğurtta yersen tam süper olucak

2012-04-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] form tahıllı bisküvi 0.2 paket 41.2
[2] yesil cay 2 adet 0
[3] Kepekli Poğaça 2 ADET 280
[4] Türlü (konserve) 1 PORSİYON 166
[5] tavuk çorbası 1 tabak 170
[6] uno sofra çok tahıllı 1 dilim 59
[7] activia çilekli 1 adet 120
[8] Erik 2 ADET 16
[9] Armut 1 ADET 70
[10] Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 0.5 PAKET(56 gr) 108
Toplam : 1030.2 kal.

nurcan ne güzel hesaplamışsın kalorileri , burası bir site mi ?int ten mi yapılıyor ?

nurcan ne güzel hesaplamışsın kalorileri , burası bir site mi ?int ten mi yapılıyor ?

İnanmıyorum ya , sevincimi yarıda bırakıyorsun hep Hasret , bu hafta inş almam yoksa koşa koşa taaaaa buralardan senin yanına gelirim bak

HAHAHAYYY
wala musmutluyum canım
sende yapabılırsın protoın dıetını onerırım yanı
ben bu hafta ınanılmaz yedım cuma cmrtesı pazr hep yemkle gectı nerdeyse
ben + cıkmıyayım aynı kıloda kalaym yetr dıodum ama _ cıktım
protoıne borcluyum bunu

ben de bir bakayım bu diyete , haziran sonuna kadar 60 olmam gerekiyor. biraz kemer sıksam iyi olacak ...diyet bölümünde var mı ?

kızlar kullandıgım ıgneler haplar hıc fayda etmıo sac dokulmeme
daha 1 hafta oldu a slında hap kullanmaya
ama bana daha cok dokuluyo gıbı geldı
bıde kullandıgım ıgne kıllanmada yapabılıomus offf offfffff

derya kalorisepeti ordan hesaplıyorsun

hasret hiç ekmek yemionuz kızzım siz 70 79 cular öyle verilir tabi hasetleniom bende buralarda ekmek yiyomya ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…