Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar şimdilik çıkıyorum , geçmişi okudum , akşam yorum yazarım , okula gitmem gerekiyor , by

sabah

salatalık , peynir , yarım dlm ekmek

öğlen

1 kase çorba , 2 küçük dolm biber ve salata , akşam spor var , yine su içemedim , bakalım bu hafta ne olacak ...

ben diet yapmıstım bekardım 18 yasındaydım 10 kilo filan verdim ama nasıl az yiyorum anlatamam yani saclar bir döküld çare bulamıorum ağlıorum filan kel kalıcam die sonra babamın arkadası karsıda sosyetenın kuaförü oraya gittim kerestesya die bir ürün aldım ampülü işte onunla hep masaj yaptım işe yarıordu ama pahalı baya sonra birde canım annemle doktora gittik kan tahlili yaptılar demir eksikliği cıktıkı şimdide var hamileliktede vardı neyse çinko ve demir hapı verdi içtim 2 kutumu ne durdu bilinçsiz yapılan diet sonucunda direk saclar dökülüormus kızlar cok dikkatli olmak gerekli hele bahar aylarında şimdide bahar ayındayız zaten şuanda dökülüor saclar valla kestircem ben biraz daha banyonun yerleri hep sac dolu hele sarıdan koyu renge boyattım iyice belli oluor artık saclar yerde

derya kalorisepeti ordan hesaplıyorsun

hasret hiç ekmek yemionuz kızzım siz 70 79 cular öyle verilir tabi hasetleniom bende buralarda ekmek yiyomya ehehe
yok canm yanlısın war ben ekmek tuketıorum genelde her ogunumde
sadce cok kacırdıysam sabah kahwltısı harıc yemıorum ekmek o kadr

grsrz bacııım gıtmesydın eyı olacadın emme
kolay gelsn muaannnnnnn

bende de demır eksıklıgı feln warmıs cnm
ama ben bılıncsız dıyetler yapmıorum kı
ewı hergun makınya cekıorum
cunku heryer sac
bıktım artk gerckten ebnde kel kalcm dıe korukuorum

bakalım neolcak gercekten

slm kızlar netim yoktu sabahtan beri yeni geldi
nabeersiniz?

berbat mı neresı anlamadım .mıktarlarıda guzel ben 1 paket fındık yerdım

ben dün kaçamak yapmıcam diye söz vermiştim kendime kurupasta ve kola olunca berbat hissettim menüyü tatlım

hoşgeldin elif
ben seni hatırlıyorum çünkü ben cuma yarışmasına katılmak istediğimi yazdım
sende beni bu takıma davet etmiştin

canım burda eskilerden hepimiz emk ediyoruz
herkes müsait oldugu saatte yazıyor
ortak buluşamıyoruz yapacak bişe yok
ama sonuçta birbirimize destek oluyoruz
dediğin gibi 12 kişiyiz ve yazan 6 senle 7 kişiymişiz
yeni arkadaşların daha sık ugraması gerekiyor

günaydın kızlar temizlik yapıorum cok terledım yazı seviyorum ya insan terle bile kilo verir:)bi yıkanım işleri halledimm geliom

ohh ellerine sağlık temizliklede bol kalori yakmışsındır

BURASI OLE COK SICK DIIL ya
ne guzl temızlıgını yapablıosun rahat rahat
benmde camlarım feln sılınmesı gerekıo temızlıkcı cagrmak ıstıorum bıraz dha hawa duzelsınde

bende 1 mayıs gibi temizlikçi alacağım
halılarda kalkacak malum yaz geliyor

süper bacım

buünkü menüm
sabah:2 dilim tambuğday ekmeği,,2 yemek kaşığı omlet1kk peynir,domates, közlenmiş kırmızı biber

ara:10 fndık

öğlen: 1 adet sinitzel, bol salata,1kase yoğurt

ara:6 badem

ara:1 elma

akşam:fırında karnıbahar,bol salata 1 kase yoğurt

harika, 700 gr çok iyi hem de daha hafta başında bu arada içinin sıkıntısı hemen geçip gitsin İnşaAllah

yok hayatm sna bısı dıemem okadr yazıosun z amnn olunca blıorum
ama bız bu gruba yenı uyeler aldık onlarda ılkbaslarda sureklı gelırız feln dedıler hanı nerdeler

ben burdayım sizinle de gayet iyi motive oluyorum 5. takımın şeker üyeleri

harika, özellikle elma rendesine bayıldım

sabah 8 ile öğleden sonra 16:30 arası müsaitim ben kızlar. akşamları için kesin birşey diyemiyorum. gelirim ama gelemezsem de mahçup olmak istemem.

krom ne işe yarıyormuş yahu bana bir anlatıverin. çok cahil hissettim kendimi

aahh ah
anlıyorum seni
bir zamanlar ben de öyleydim ( bakınız birkaç hafta öncesi )

merhabalar, memnun oldum Elif. ben de Hilal. cetvelimden ne halde olduğum ayrıntılı görünüyordur onları tekrar etmeyim şimdi:) çalışıyorum. 2 çocuk annesiyim ama hala genç hissediyorum ha bu arada, aramızda seni görmekten mutluluk duyarım kendi adıma. ne kadar paylaşım, o kadar motivasyon. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

sende basladın mı cnm protoıne

bence eskiler yeniler diye ayırmadan herkesin kendini gözden geçirmesi lazım. ben yaklaşık 2 haftadır burada paylaşımda bulunuyorum ama bazı takım arkadaşlarımı yeni yeni görüyorum. ve hatta henüz görmediklerim de var gibi.

Son düzenleme:
bugünkü menümü yazayım:

sabah:

süt + yulaf + nesfit
nescafe - 3 in 1

öğlen:

yoğurt, mercimek çorbası, 1 çatal makarna

ara: nescafe

bugün çok başım ağrıyor. Çok yoğun çalışıyorum malum 5 aydır işyerinde değildim o nedenle 2 tane nescafe yuvarladım:18:

Canım bugün solgarınkini aldım,balık yağı da aldım bakalım ya şişicem,ya zayıflayacam...
Canım artık doktora görğünsen,romatizma falan olur aman dikkat....
Ben de çok yoruldum ve uyumak istiyorum , daha alışveriş malz yerleştirmedim , offff , bugün nöbetçiydim , ayaklarım ağrıyor...

Canım ya kolay gelsin,çalışınca zor tabii,eşinde yok diye tüm yük sende,hastanız nasıl oldu?
Ayyy bu ne Elifçim,kilo alma topiğine git sen en iyisi,Hoşgeldin aramıza zaman zaman hepimizin içine fil kaçıyor ben öyle diyorum,herşey yiyebiliyorum,ama artık dur demek lazım,zaten fazla kilon yokki senin...Bu arada hayırlı olsun,yakın zamanda söz nişan gözüküyor...
Canım hoşgeldin,kötü günler yaşamışsın,kayınvalidene de acil şifalar dilerim,artık aramızda mısın?

oldum sekerm oldum
deryaaaaa bak sna napıorum

Canım menün çok güzel,tam meyve ve yoğurt eksik diyecektim ki protein diyeti yaptığını yazmışsın....
Günde 100 tel saç dökülmesi normalmiş de nasıl sayılır bilemedim...

hilalcim sen yazıyorsan niye üstüne alınıyorsunki?
ben eskiler ve yeniler gibi bi tartışma başltmak istemedim
biz takıma ilk geldiğimizde paylaşımın yüksek olması için sürekli paylaşımda bulunuyorduk
bugünde yeni üyelerden yazanlardan sen ve ezgiyi gördüm
dün derya şu kişiler girmiş yazınca bende yazanların hemen hemen hepsi takımın eskileri demek istedim
bazı eski üyeleri yeni görüyorum demişsin bunlardan biri bensem ben izindeydim tatile gitmiştim yeni döndüm

Merhaba arkadaşlar,bütün sabah pasaport vize evraklarını hazırlamakla geçti,yarın oğlumla benimkini halledicez,öbür günde diğerini...Maalesef ders saatleri uymadığı için aynı gün olmadı,git gel yoruldum artık....
Ameliyat günü değişmiş,30 nisana alınmış,aman bizimki evde terör estirdi yine..EEEE aksi insanın işi de aksi gider dedim....
Bu günkü menümü yazayım da değiştirmiyeyim sonradan zaten sabah biraz abarttım
SABAH yağsız tost(ligh denge),domates,şekersiz kahve,bir kaç tane tatlı diyet büsküvi
ÖĞLEN mercimek yemeği,salata,yoğurt,1 dilim ekmek,biraz taze hurma
ARA yine elma rendesi,tarçın,bal yicem...Elmalar sert değilde
AKŞAM çorba,3 kaşık mercimek,salata....
Spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş yaptım,yeşil çayımı da içtim...Suyu da tamamlarım akşama kadar....

ıns hep bole dewam ederz

cnm buralardaysan sende yaz motıwe artsın

yok canım yaa seni düşünmedim inan ki, senin tatilde olduğunu biliyorum yazdıklarından. benim demek istediğim, takım sessizse bu hepimizin gözden geçirmesi gereken bir durum. ben 3 sene önce de 5. takımdaydım. inanın o zamanlar en aktif takımdı. sürekli birşeyler paylaşırdık. kimi akşam, kimi sabah ama hemen her gün her üye uğrardı. ama şu an bu takımda böyle değil ne kadar paylaşım yaparsak o kadar motive oluruz. bu arada yeni üye olarak sadece kendimi bildiğim için üzerime de alınmadım değil

cnm o 3 ın1 dedıgın sey war yaa ahh ahh kalorı deposu
okadr cok cnm ıstıokı aslında
bıde nskafe cay bunlardan ara olmaz yanı yannda meywe yada fındık feln yesen tamm da

yok cnm sadce sen dıılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…