Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm o 3 ın1 dedıgın sey war yaa ahh ahh kalorı deposu
okadr cok cnm ıstıokı aslında
bıde nskafe cay bunlardan ara olmaz yanı yannda meywe yada fındık feln yesen tamm da

haklısın ama başım çok ağrıyor Hasret, emzirdiğimden ilaç da içemiyorum nescafe iyi geliyor bu arada ara için birşeyler geitrdim yanımda ama başımı bile kaşıyamadım bugün yaa. 5 aydır olmadığımdan arkadaşlar sağolsunlar o işimi buna bir güzel karıştırmışlar onları ayıklamaya çalışıyorum hala.

hımm anladm ozamn cnm
gecms oldn diim

inş düzelir takmımızda paylaşımları bol
ve çok kg veren bi takım oluruz
bunu dilemekten başka bi çare yok sanırım
yeni üye eski üye demeyelim o zamn
herkes kendine çeki düzen versin
görüşürüz tatlım yarın

artık işi biraz hızlandıralım , yaz geliyor ve zaman su gibi akıp gidiyor.düğünlerde güzel elbiseler giyinelim . benim de ablamın kızı evlenecek haziran sonunda düğün .kıyafetleri giyinince keşke demek istemiyorum ....uzun süredir kendime bir şey almadım , zayıflarım diye ....bakalım bu kez başaracak mıyım ?

Ececim kuralları uygula bu cuma , çıkaracaklarını çıkar , kimse darılmaz ....günlük 10 mesajın üstüne çıkamayan sadece cuma günü tartılarak takıma destek veremez...

evet yaz geliyor derya
hızlandırmak lazım işi
mayıs ayı düğülerle dolu bizimde
bende aylardır alışveriş yapmadım gönlümce
incecik olsakta istediğimizi giysek

Ebrunun annesi hasta ve bunu bildirmiş ben görmemişim iklima dün yazmış birşeyler okunmuş olması lazım.ozlem için uyarı yapmak zorundayım ışte.lklimayi da aslında cıkarmalıyım pek gelecek vaat etmediğini düşünüyorum.

Kızlar hepinizden özür dilerim zaten doğru düzgün ilgilenemiyordum ayağım böyle olunca hepten ilgilenemez oldum.ama telafi etmek için elimden geleni yapıcam.

ne güzel bunlar tatlı yorgunluk ...

menün güzel , su + yeşil çay .....

tekrar çıkıyorum , akşam görüşürüz inş ....spordan halim kalırsa yazarım ...göbeğim bayağı gitti kızlar ...

kızlar selam herkese ayy dişlerimde tel vardı benım çarpısıklık vardı dıye.telle duzelıyor ama dr 20 lik dişlerınde cıkması gerekıyor dedi.yoksa teller cıkınca dışler yıne carpraz olur dedi.20 lik dışler damagı sıkıştırıyormuş.ayy cokk korkuyorum

bugun dietisyene gittim biraz şaşırdım verilen listeye kızlar anlatım listeyi bana pek mantıklı gelmedi

sabah 2 dilim ekmek peynır istediğim kadar yicem 4 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 2 tatlı kasıgı bal yada recel
ara:bir meyva 12 fındık 2 ceviz
öğlen:180gr et yada balık yada tavuk köfte salata yoğurt bir dilim ekmek
ara:1 porsiyon sütlü tatlı yada 3 top dondurma
akşam:8 yemek kasıgı sebze yemegı 1 dilim ekmek salata yoğuer
ara:kefir veya süt

iyi hoş hersey güzelde bu tatlıya hiç aklım ermedi kızlar bana liste biraz kabarık geldi sizcede öyle değilmi ben bu şekilde beslensem gram veremem hele o sütlü tatlıyı dusunemıorum annemede söyledim sanmıs o tatşıyı haftada bir dedim hergün dedi o da inanamadı

tekrar çıkıyorum , akşam görüşürüz inş ....spordan halim kalırsa yazarım ...göbeğim bayağı gitti kızlar ...
Ayy sevindim,bu hafta da kilo vereceksin inşaallah...
Canım 20 lik dişler çekilecek mi yani anlamadım:44:Benim küçük oğlum ortodonti tedaisi gördü 2 yıl,şimdi sadece dişlerin iç kısmında var dediğin gibi 20 yaş dişleri tekrar bozar diye çıkartmıyor dr...

Ya Nurcanım benim arkadaşım da yeğenini götürmüş ona da ikindi de magnum vermişVe çok dikkat etmediği halde 15 günde 1.800 gr verdi kız...,bence dene 15 gün sonra gidince bakalım ne olacak.....

İnan bende aynıyım Deryacım,alış veriş yapmam lazım zayıflarım diyorum almıyorum,bugün 38 bedeni denedim dar geldi,40 da yoktu geçen yıl olsa 38 olurdu bana...Gerçekten yaza ne kaldı şurada,havalar biraz ısınınca iştahımız da azalır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…