- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.581
O büyülü anlar bitti.ama kötü geçmedi.en azından şu an moralim bozuk değil....
Hilalcim tebrik ederim canım , neredeyse bütün grup aynı kilo ile mücadele edeceğiz ...
msj 1
günaydın canlarım , dün annemi hastaneye götürdük , aniden rahatsızlandı , onun için uğrayamadım .
bildirim yapıp çıkacağım ...
geçen hafta : 68.2
bu hafta : 67.8
giden : 400 g
hedef : 58
tgdg / 68.2 / 67.8 / 0.4 / % 0.58
Arzucum senin hesabı kopyaladım , aynı gidiyoruz ....sürünmeye devam ,,,,
yarın mümkün olduğunca erken yapın lütfen bildirimleri arkadaşlar.Yarın erken giremeyecekseniz akşamdan yazın.Bir de kimsenin yazılanları okumadığı açıkça belli geçen gün son 2 haftadır takıma alınanlardan bazı bilgileri rica ettim ama yazan olmadı...
yarın eskiler bildirimini normal yapacak.Yenilerde aşağıdaki listeye göre.son 2 haftadır alınanlar bu listeye göre yapacak.
Geçen haftaki kilo**:
Bu haftaki kilo**:
Hedef kilo**:
Bu hafta yazılan mesaj sayısı**:
Ad:
Nerede olduğğunuz(il):
Meslek:
çocuk:
**:işaretli olanlar zorunludur.Diğerleri tamamen tanımak amaçlıdır.İsterseniz bunları özel mesajla da yazabilirsiniz...
Ececim yarın oğlum ameliyat olacak,sabah 7 de hastanede olmamız gerekiyor...Sabah erkenden girip yazmaya çalışıcam...umarım internette falan bir aksilik olmaz...sabah 5 te kalkıcam zaten...
tamam valla birgün birlikte senle diet yapalım bakalım neolcak:) minik oğluşuna geçmiş olsun acil şifalarBenim gezgin Nurcanım menün çok güzel,birgün sana takılıp gezicem...
msj 4
Nurcanım yediklerin oldukça dengeli , ben bu hafta spora hiç gidemedim , cts il dışındaydım , salı ben çok hastaydım , perşembe annem hastalandı ,, belki sporda olsaydı daha fazla giderdi..
msj 1
günaydın canlarım , dün annemi hastaneye götürdük , aniden rahatsızlandı , onun için uğrayamadım .
ben takımda değilim ...deneme süresi dolunca mı yazıcam şimdi mi? daha önce sordum amakims cevaplamamış...her ihtimale karşı yazıyorumyarın mümkün olduğunca erken yapın lütfen bildirimleri arkadaşlar.Yarın erken giremeyecekseniz akşamdan yazın.Bir de kimsenin yazılanları okumadığı açıkça belli geçen gün son 2 haftadır takıma alınanlardan bazı bilgileri rica ettim ama yazan olmadı...
yarın eskiler bildirimini normal yapacak.Yenilerde aşağıdaki listeye göre.son 2 haftadır alınanlar bu listeye göre yapacak.
Geçen haftaki kilo**:
Bu haftaki kilo**:
Hedef kilo**:
Bu hafta yazılan mesaj sayısı**:
Ad:
Nerede olduğğunuz(il):
Meslek:
çocuk:
**:işaretli olanlar zorunludur.Diğerleri tamamen tanımak amaçlıdır.İsterseniz bunları özel mesajla da yazabilirsiniz...
yüzde nasıl hesaplanıyor anlamadım. geçen haftaki kilo 60.2, bu hafta 58.5 aradaki fark:1.7Şöyle hesaplanacak:
listeye bildirim şöyle yazılacak: geçen haftaki kilo / bu haftaki kilo / aradaki fark(kilo alındıysa başına eksi koyulur) / yüzde
yüzde şöyle hesaplanır: aradaki fark*100=sonuç sonuç/geçen haftaki kilo=yüzdeniz...
çok kısa anlattım bu sefer ama anlayanlar olmuştur herhalde...yarın bu konu üzerinde tekrar konuşuruz...
geçmiş olsun...acil şifalar diliyorumGünaydın arkadaşlar,bugün topiği ben açıyorum ki zaten ben kapsamışım,bu ara yine paylaşım yerlerdeNeyse çıkmam lazım,stresten resmen şiştim valla,bize dua edin,akşam görüşürüz...İstediğim gibi kilo veremedim yine....
SAMANYOLU (68,2/67,8/0.4/%0.58)
anneciğine geçmiş olsun..umarım ciddi bişey yokturmsj 1
şişlik falandır bence de...menülerin gayet başarılıydı
pöhhh yanii dün 71 dim bugun 72 cıktım şişlilk var sanki
gecen hafta:72
bu hafta:72
gidin:.yok
maway / 72 / 72/ 0.0 / % 0.0
yetişeceksin eminim. hadi bekliyorum. Aslıcım ben bu hafta doğru drüst binemedim. hatta sadece 1 kez bindim öyle söyleyeyim. halsizdim biraz, şu hastalık yakamı bırakmamıştı. o nedenle inzivaya çekildim ama bu akşam nasipse başlıyorum canım.
senin spor ne durumda?
dipnot:
her gün gelip bana sporu sor nolursun, inan sen de olmayınca azıcık kaytardım gibi oldu
başlangıç:76
geçen hafta:69.8
bu hafta:69.6
giden:0.2
toplamda giden:6.4
hedef:60
Aslı harikasın, demek ki şişkinlik olmuş sende. 70,5 gördüm demiştin. yine aynıyız beraberiz oley. birlikte gitmek iyi oluyor. bu arada dün 5 dk bisiklet yaptımyapmakla yapmamak arası gibi bişey oldu yani
Elektrikler kesildi ya.bugün yazdığınız ilk mesajdan itibaren (saat 00.00itibariyle) sayıyoruz haftalık 60 mesaj zorunluluğunu eklemek zorundayım.
Ececim , sorunluluk güzel olmasına güzel ama açıkçası ben giriyorum kimseyi göremiyorum çoğunlukla. en son yine benim msjım duruyor oluyor, bu durumda ne yazılabilir ki? umarım paylaşım artar da haftalık 60 msjı hepimiz tamamlayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?