Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O büyülü anlar bitti.ama kötü geçmedi.en azından şu an moralim bozuk değil....

msj 5

Ececim okul bittiği için mi , neyse ünv seni bekliyor canım , inş fıstık gibi bir kız olarak güzel bir bölüm kazanırsın canım , Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ...

Hilalcim tebrik ederim canım , neredeyse bütün grup aynı kilo ile mücadele edeceğiz ...

teşekkürler Deryacım, belki o zaman rekabet artar daha hevesle kilo vermeye çalışırız.
bu arada ben de seni tebrik ediyorum, eminim spor olsa daha çok gidecekti senden.

Annenin neyi var, geçmiş olsun. iyi mi şimdi?

merhabaa ben gecen soyledıgınde yazmıştım ama baktımkı eksik olmuş
gecen haftaki kilom 80
bu haftaki kilom 78.5
hedef kilom 70
bu hafta yazılan mesaj sayısı( cok uzgunum bu siteye yeni uye oldum o nerden bakılıyor bilmiyorum)
evliyim bir oğlum var
istanbuldayım
adım sevim
ev hanımıyım

arkadaşlar anladığım kadarıyla baya zayıflamışsınız tebrik ederim ne guzel benim için o 6lı rakamlar su an ruya gibi:) inş bende sizin gibi bi gün o kiloları yazarım buraya:) 78 kilo halimde bile kendimi incecik hissediyorum( 87den gelince insan oyle oluyor) o kiloda nasıl hissederim hayal edemiyorum:)

Ececim yarın oğlum ameliyat olacak,sabah 7 de hastanede olmamız gerekiyor...Sabah erkenden girip yazmaya çalışıcam...umarım internette falan bir aksilik olmaz...sabah 5 te kalkıcam zaten...

Benim gezgin Nurcanım menün çok güzel,birgün sana takılıp gezicem...
tamam valla birgün birlikte senle diet yapalım bakalım neolcak:) minik oğluşuna geçmiş olsun acil şifalar
msj 4

Nurcanım yediklerin oldukça dengeli , ben bu hafta spora hiç gidemedim , cts il dışındaydım , salı ben çok hastaydım , perşembe annem hastalandı ,, belki sporda olsaydı daha fazla giderdi..

olsun bunada şükür gitmişya ben daha tartılamadım

cok geçmiş olsun

günaydın kızlar daha tartılamadım başım çok ağrıyor çatlıor hatta buralardayım mutfagı sildim kurusun gidip tartılcam:18::18::18::18:

ben takımda değilim ...deneme süresi dolunca mı yazıcam şimdi mi? daha önce sordum amakims cevaplamamış...her ihtimale karşı yazıyorum
geçen haftaki kilo:60.2
buhaftaki kilo: 58.5
hedef kilo: 50
ad : fatosh
il: ankara
meslek: öğretmen
çocuk: 1
mesaj sayısı: hergün bi tane bazen 2: 8-12 arası olmuştur..net olması için saymam gerkiyor sanırım

yüzde nasıl hesaplanıyor anlamadım. geçen haftaki kilo 60.2, bu hafta 58.5 aradaki fark:1.7

Son düzenleme:

pöhhh yanii dün 71 dim bugun 72 cıktım şişlilk var sanki

gecen hafta:72

bu hafta:72

gidin:.yok

maway / 72 / 72/ 0.0 / % 0.0

geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum

anneciğine geçmiş olsun..umarım ciddi bişey yoktur

pöhhh yanii dün 71 dim bugun 72 cıktım şişlilk var sanki

gecen hafta:72

bu hafta:72

gidin:.yok

maway / 72 / 72/ 0.0 / % 0.0
şişlik falandır bence de...menülerin gayet başarılıydı

canım tebrikler 68 i görmüşsün süpersin
bende bu hafta hiç spor yapamadım eve gitmem 9 u buluyor artık
ben girebilirsem foruma sana sorarım hep yaptınmı bisiklet diye
ama inan ben çok yapmak istiyorum vaktim yok
gün içinde hareketliyim ama sonuçta sporun yerini tutmaz

başlangıç:76
geçen hafta:69.8
bu hafta:69.6
giden:0.2
toplamda giden:6.4
hedef:60

Aslı harikasın, demek ki şişkinlik olmuş sende. 70,5 gördüm demiştin. yine aynıyız beraberiz oley. birlikte gitmek iyi oluyor. bu arada dün 5 dk bisiklet yaptım yapmakla yapmamak arası gibi bişey oldu yani

Aslı harikasın, demek ki şişkinlik olmuş sende. 70,5 gördüm demiştin. yine aynıyız beraberiz oley. birlikte gitmek iyi oluyor. bu arada dün 5 dk bisiklet yaptım yapmakla yapmamak arası gibi bişey oldu yani

evet hiç bitki çayı içmedim bu hafta dün yeşilçay falan içtim
çok şükür diyorum çünkü bu hafta boyunca 70.3-70.5 gidip geldi tartıda
karar verdim kendimi sıkacağım hergün tartılmıcam haftada
2 tartılacağım hergün tartılmak psikolojimi bozdu
dayanamazsam eşime tartıyı saklatacağım
senlede aramızda 1 kg var ama aynı gitmek süper
5 dk da iyi hiç yapmamaktan hareketin kötüsü olmaz

Elektrikler kesildi ya.bugün yazdığınız ilk mesajdan itibaren (saat 00.00itibariyle) sayıyoruz haftalık 60 mesaj zorunluluğunu eklemek zorundayım.

Elektrikler kesildi ya.bugün yazdığınız ilk mesajdan itibaren (saat 00.00itibariyle) sayıyoruz haftalık 60 mesaj zorunluluğunu eklemek zorundayım.

Ececim , sorunluluk güzel olmasına güzel ama açıkçası ben giriyorum kimseyi göremiyorum çoğunlukla. en son yine benim msjım duruyor oluyor, bu durumda ne yazılabilir ki? umarım paylaşım artar da haftalık 60 msjı hepimiz tamamlayabiliriz.

işte buna bir çözüm bulmak zorundayız ama ne?Bizim yeni üyeler almamızdaki neden de buydu.bugün hiçbir yeni üyeyi listeye almayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…