- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.561
günaydın
hilal ,nurcan,ece
cumaya 1 kala durumlar nasıl
tartıldınızmı itiraf edin hadi
ben tartıldım bugünde 70.4 üm pazartesiden beri durum böle
bkalım ne zamn 6 lara tam tahtımı kuracağım
Çünkü sinavlar bitmek üzere okula gelmeyeceiz bundan sonra çoğunlukla...zaten kısıtlıydı görme olanağım...ama bir fikrim var.2 hafta sıkı bir diyet yapıcam spor falan okula arkadaşımı görmeye diye gelecem şöyle bir trip yapıcam.bu erkeklerin yüzüne gülmeye gelmiyor...
Yani Hilalcim tecrübe konuşuyor burada,büyükte zor bir ergenlik geçirdik,hala da zor bir çocuk ya neyse,Küçük sakin bir çocuktu,ergenlikte sakin geçiyor,sadece aşık...
Neden son kez göreceksin ececim,aynı dönem değil misiniz bak merak ettim şimdi...
Nurcan ben bukadar yiyecekle 5 saat yürüsem bayılırdım herhalde,canımya ne zorun vardı 5 saat yürüdün...Menün güzel ama az...
İyi kurtarmışsın arkadaşım,şansın varmış...Menü çok güzel olmuş
ay canım ne çok yürümüşsün maşallah. birde az yemişsin. ne mutlu sana. tabrik ederim
ne güzel ben olsam hepsinden yerdim.irade sahibi olmak güzel bişey
canım böyle tipler hayatın her köşesinde var malesef. onlardan kurtulmak mümkün değil bence. çünkü heryerde bulabilirsin onları.ben artık böylelerine kafamı sallayıp geçiyorum. ciddiye alıp cevap bile vermiyorum. sıkma sende canını. normal bi tip olsa canını sıkardın ama zaten normal değil anladığım kadarıyla...ha bazaende yapıştırıyorum lafı. o çözmeye çalışırken epey zaman geçiyor. sende rahatlamak istersen öyle yap:)
ah canım benim. ben sana yardım ederim:))) istersen 2000lere vurdururum:)
süpersin. menün ne güzelmiş.sporda var daha ne olsun
canım iyi bence kilo vermen. azar azar sağlıklı olur işte. hem yediklerinde çok değil.
hasretle yarışıyordum bi tatile gittim geldim ben kilo aldım o verdi kaçtı gitti hasret
yetişeceğim sana canım ben bu hafta yoğunluktan hiç yeşilçay içmedeim belki ödemmde vardır
bugün bitki çayı içim bolca belki tartı süpriz yapar banada
bide eşime yarın tartıyı saklatacağım çok sık tartılıyorum hastalık oldu
süpersin inş yarın 68 i görürsün
sen eliptik yaptınmı bu hafta rapor ver bakim
Yani Hilalcim tecrübe konuşuyor burada,büyükte zor bir ergenlik geçirdik,hala da zor bir çocuk ya neyse,Küçük sakin bir çocuktu,ergenlikte sakin geçiyor,sadece aşık...
Ececim karar verdik küçük oğlum seneye öss ye girecek,Ankara yı kazanabilirse gidicez,şimdilik böyle kararlar...O da ne okuyacağına tam karar veremedi ama makine müh.ağırlıklı gözüküyor...
yetişeceksin eminim. hadi bekliyorum. Aslıcım ben bu hafta doğru drüst binemedim. hatta sadece 1 kez bindim öyle söyleyeyim. halsizdim biraz, şu hastalık yakamı bırakmamıştı. o nedenle inzivaya çekildim ama bu akşam nasipse başlıyorum canım.
aşık mıben de o günleri görecek miyim, görürsem ne hissedeceğim yoksa kaynanalık damarım m ı kabaracak
herşeyin hayırlısı
bu arada, tecrübelerinden faydalanmayı çok isterim ara sıra bize bahset yaşadıklarınızdan, anne-oğul ilişkilerinizden. malum bende de iki oğlan var, ilerde beni ne bekliyor bilmek istiyorum
Rabb'im hayırlısını nasip etsin, makine müh iyi bölüm. açıkta da kalmaz hayırlısıyla.
Benim gezgin Nurcanım menün çok güzel,birgün sana takılıp gezicem...sabah:1 dilim ekmek üstüne peynir sürdm 2 salam 1 domates
ara:4 diet bisküvi
öğle:2 kıymalı biber dolması yoğurt 1 dilim ekmek
akşam:4 köfte salata yoğurt
ara:3 kayısı
Ececim yarın oğlum ameliyat olacak,sabah 7 de hastanede olmamız gerekiyor...Sabah erkenden girip yazmaya çalışıcam...umarım internette falan bir aksilik olmaz...sabah 5 te kalkıcam zaten...yarın mümkün olduğunca erken yapın lütfen bildirimleri arkadaşlar.Yarın erken giremeyecekseniz akşamdan yazın.Bir de kimsenin yazılanları okumadığı açıkça belli geçen gün son 2 haftadır takıma alınanlardan bazı bilgileri rica ettim ama yazan olmadı...
..
neden kimse yok yaaa...yine bakıyorumda paylaşım yerlerde sürünüyor....
Canım iyileşmene sevindim,aman dikkat et havalar çok dengesiz...
Gelelim aşk olaylarına...çok sabırlı olmak lazım ki yalan söylemek zorunda kalmasınlar,ben herzaman kötü bir şey de yapsanız yalan konuşmayın,doğruyu anlatın derim,bu sebeple kız arkadaşlarını,ayrılıklarını söylerler,tepki verirsem yalana iterim diye sabırlı olmaya çalışıyorum.sadece uyarıyorum bir kız kardeşiniz olsa nasıl davranılmasını isterdiniz diyorum,kızları ve beni utandıracak şeyler yapmayın diyorum,elimden başka bir şey gelmiyor..Tepki verirsem daha çok bağlanıyorlar,yanlışı göremiyorlar...Çok zor iş çocuk büyütmek,annem hep 'hamur gibi yoğuracaksın,şekillendireceksin 'der...
Makine müh.düşünüyor,sayısal derslerde çok başarılı da çizimi iyi değil o beni korkutuyor,gerçi şimdi elle çizim yapılmıyor diyorlar,bilgin var mı bu konuda...:44:
Ececim yarın oğlum ameliyat olacak,sabah 7 de hastanede olmamız gerekiyor...Sabah erkenden girip yazmaya çalışıcam...umarım internette falan bir aksilik olmaz...sabah 5 te kalkıcam zaten...
Günaydın arkadaşlar,bugün topiği ben açıyorum ki zaten ben kapsamışım,bu ara yine paylaşım yerlerdeNeyse çıkmam lazım,stresten resmen şiştim valla,bize dua edin,akşam görüşürüz...İstediğim gibi kilo veremedim yine....
SAMANYOLU (68,2/67,8/0.4/%0.58)
Kilo bildirimimi yapayım:
69,7 / 68,250 / 1,45 / % 2,08
Günaydın arkadaşlar,bugün topiği ben açıyorum ki zaten ben kapsamışım,bu ara yine paylaşım yerlerdeNeyse çıkmam lazım,stresten resmen şiştim valla,bize dua edin,akşam görüşürüz...İstediğim gibi kilo veremedim yine....
SAMANYOLU (68,2/67,8/0.4/%0.58)
sabah:1 dilim ekmek üstüne peynir sürdm 2 salam 1 domates
ara:4 diet bisküvi
öğle:2 kıymalı biber dolması yoğurt 1 dilim ekmek
akşam:4 köfte salata yoğurt
ara:3 kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?