Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Offffffff süper haber. Çok korkuyordum narkoz iştahımı açar falan diye. Ameliyattan da çok korkuyorum. Herkes çok kolay bir ameliyat olduğunu söylüyor ama korkuyorum işte ben. İnsan genelde bilinmezlikten korkar ya benimki de öyle bir şey herhalde.

Geçen hafta 99.6 idim. Bugün 96.8 çıktım. 2.8 kilo vermiş oldum. Yüzde hesabı yapamayacağım.

Bilge, çok çok geçmiş olsun hemen iyi olur aramıza dönersin umarım.

Çoooooooooooook teşekkürleeeeer. :) Valla ameliyat sonrası 1 hafta raporlu olacağım. Artık bol bol sohbet edebileceğiz. Sizleri tanıma fırsatı bulacağım ya çok mutluyum o açıdan.

alıntı yaptıgında yazmaya baslıyorsunya asagıda smileylar cıkıor istediğin smiley üzerine bi kere tıkla

canım bunu nasıl yapıyorsun?kalori cetvelini yani..

Ya canlarım şu anda evde bir cümbüş varki sormayın.Kafam iyice karıştı o yüzden 5 ten önce giderler herhalde.Akşam uzunca bir zaman ayıracağım sizlere.Zaten listeyi hazırlamak için girecem.o arada kuralları falanda yazarım..arada uğrarım ama en azından telefondan...

memnun oldum hilalcim, bana tuni derseniz sevinirim, benimde bir oğlum var 9 aylık ismi tuna:)) bende doğumdan sonra kilo aldım malesef, inş desteklerinizle vermeye devam ederim:)

hilalcim kilon biraz kafa karıştırıyor :) 68.25 olduğından eminmisin?68.3 falan olmasın?

canım neden kafa karıştırıyor ki? kilomdan eminim ama sorun olacaksa 68,3 yapabilirsin sorun değil.

memnun oldum hilalcim, bana tuni derseniz sevinirim, benimde bir oğlum var 9 aylık ismi tuna:)) bende doğumdan sonra kilo aldım malesef, inş desteklerinizle vermeye devam ederim:)

pekala tuni, Allah bağışlasın. doğum sonu mutlaka kalıyor kilo ama biz hep birlikte vereceğiz hayırlısıyla

bugünkü menümüde yazayım
sabah bir simit peynir
arada 3 gü kurusu kayısı
öğlen aslında hiç acıkmamıştım ama bi arkadaşın azizliğine uğradım
elinde su böreğiyle gelince
minik parçalardan 8 tane yemiş bulundum( minik dediğim gerçekten minik bozuk para büyüklüğünde dilimlemişler)
şimdi kalorisine bakınca mideme oturdu kaldı
bir porsiyonu 900 kalori diyr kalori sepetinde
başka bi kaç yerde 650 diyor
anlamadım arada epey fark var
gerçi 650 olsada gayet çok
8 minik para büyüklüğündeki parça bir porsiyonmudur yarımmıdır bilemiyorum sizce ne kadardır(

kızlar bu arada szin baskülünüz hangi marka ve memnunmusunuz
benim baskül bi garip üstüste çıktığım her değer farklı olabiliyor
çok değil ama 200 300 gr oynuyor beni deli ediyor
benimki sinbo ama değiştiricem cünkü benim için 100grmın bile önemi büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…