Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğlen yemeğinde acaip şeyler yedim. sanırım iki-üç gündür sancı çekince baya halsiz düşmüşüm, acaip içim istedi. yediklerimi yazıp utanmak istiyorum:

1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
1 kase puding:18:
yoğurt

yarn cuma be kısceem

oy oy oy bi tabakta makarna yeseydin yaw aklında kalmasaydı hilalcim
ama eminim sen bu mide ağrısı filan çektinya hani yiyemedin baya kilo vermişindir gecmısolsun buarada

okuldan gelirken alıcaksan en azından 2 paket yerine 1 paket almayı tercih etmelisin canım.mesela meyve alsaydın kendine.
yeşilçaya kesinlikle başlamalısın canım...
Mesaj 44 Evet hata yaptım bu konuda. Yarın yeşilçay alıcam kendime gerçi bir bakim belki evde vardır
Mesaj 45 Hayırlı olsun
mesaj 40
kızlar ya 3 gündür her sabah tartılıyorum her seferinde başka bir şey çıkıyor bir iniyorum bir çıkıyorum neden acaba ?:44:
Mesaj 46 Aç olduğunda farklı tok olduğunda farklı hareket ettiğinde farklı çıkar az tartıl bencede gerçi bende tartılmadan duramıyorum ama
Mesaj 47 menünü çok beğendim
Mesaj 48 hahah benimde işim gücüm tartı oldu

Mesaj 49

oy oy oy bi tabakta makarna yeseydin yaw aklında kalmasaydı hilalcim
ama eminim sen bu mide ağrısı filan çektinya hani yiyemedin baya kilo vermişindir gecmısolsun buarada

Nurcan hasta olduğumu gören annem o gün bana akşam yemeğinde sarımsaklı yoğurtlu kızartma yedirdi tavuktan zehirlendiğimi sanıp sarımsağın iyi geleceğini söyledi işte. neyse mecbur yedim gözüm korkunca. ama dün kaçamak yapmadım. bilmiyorum ama dün tartıldığımda aynı yerimde sayıyordum. bu arada, makarna salçalı olunca yiyemedim salçalı makarnayı hiiç yiyemem ben.

Yagrın cuma inşallah 60 olmuşumdur

hadi bakalım Hatice umarım 59 olmuşsundur diyecem ama yarı mekmekler geliyor aklıma

CNM SIKILIYO
gelın bı okey yapalm kızlar
saat 5 e gelsede cıksam
aksam avm ye gıdıcz bısıler bakcm yne

mesaj 40
evet kızlar bugünki menüm
sabah
1 tost
1 duble çay
ara
yine yok kahvaltımı geç yaptım
öğle
piliç topkapı
ayran
yeşil salata
ekmek yok
ara
yeşil çay
akşam
1 kase yoğurt planlıyorum 5 gibi sonra bir şey yemem inşaallah:18:

mesaj 41
puding hariç gayet iyi

sabah:

süt+yulaf+mısır gevreği + 2 ceviz

ara: süt

öğlen:

1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
1 kase puding
yoğurt

akşam:

bamya çorbası / salata / bol yoğurt ... planlıyorum

ara: elma ... bunu da planlıyorum

her an planlarım değişebilir

hadi bakalım Hatice umarım 59 olmuşsundur diyecem ama yarı mekmekler geliyor aklıma [/QUOTE]
Hiç hatırlatma ama bugün hiç ekmek yemedim dünde stresten yedim ondan önceki günde yememiştim

mesaj 42 çok güldüm yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…