- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.141
öğlen yemeğinde acaip şeyler yedim. sanırım iki-üç gündür sancı çekince baya halsiz düşmüşüm, acaip içim istedi. yediklerimi yazıp utanmak istiyorum:
1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
1 kase puding:18:
yoğurt
yarn cuma be kısceem
öğlen yemeğinde acaip şeyler yedim. sanırım iki-üç gündür sancı çekince baya halsiz düşmüşüm, acaip içim istedi. yediklerimi yazıp utanmak istiyorum:
1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
yoğurt
Mesaj 44 Evet hata yaptım bu konuda. Yarın yeşilçay alıcam kendime gerçi bir bakim belki evde vardırokuldan gelirken alıcaksan en azından 2 paket yerine 1 paket almayı tercih etmelisin canım.mesela meyve alsaydın kendine.
yeşilçaya kesinlikle başlamalısın canım...
Mesaj 45 Hayırlı olsunMESAJ 44
Merhaba kızlar bugün diyetisyene gittim,menüm bazılarınıza fazla gelebilir,ama 10 gün bu şekilde olacvak,çünkü dr kilo veremezsem metabolizma hızımı ölçtürecekmiş...:44:
SABAH yağsız tost,1 bardak süt
ARA 1 elma,2 ceviz
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,12 kaşık yeşilmercimek,2 dilim ekmek,salata
ARA 2 dilim ekmek,1 kk peynir,1 elma
AKŞAM 1 kepçe çorba,8 yk taze fasülye,1 kase cacık,1 dilim ekmek
ARA yarım muz,1 bardak süt
SPOR 1 saat yürüyüş,2 litre su,yeşilçay..
Kızlar artık çıkmalıyım,yarın görüşürüz
Mesaj 46 Aç olduğunda farklı tok olduğunda farklı hareket ettiğinde farklı çıkar az tartıl bencede gerçi bende tartılmadan duramıyorum amamesaj 40
kızlar ya 3 gündür her sabah tartılıyorum her seferinde başka bir şey çıkıyor bir iniyorumbir çıkıyorum neden acaba ?:44:
Mesaj 47 menünü çok beğendimbugun kı menum
sabah
1 yumurtadan yapılmıs menemenın yarısı // 4 sıyah 1 yesıl zaytın // domates salatalık bıber // 1 kucuk dılım kasar 1 kucuk dılım salam // azcık byazpeynır // cay
ara
1 kıvı yesılcay
oglen
1 kucuk bıber dolması
bol salala
belkı ayran
ara
yesılcay portakal
aksam
salata karpuz yogurt
ara
nektarı
Mesaj 48 hahah benimde işim gücüm tartı oldune kadar güzel bir hava var istanbulda aman maşallah dielimde bozulmasın..
kac gündür çamasır kurumuor üste giyilcek bişi kalmadı bu havalardan
bugun bol bol yıkar asarım artık ahaha:)
kahvaltı yaptım ve yeşilçay bile içtim ay bugun cok formumdayım,
ama tartıda hala 72
bu ne yaw:18:rüyamda tartıyı saklatıyordum eşimeki tartılmıyım die işim gücüm tartı baskül oldu çıktı şu 4 kiloyu versem varyaa hiç denize girmeyen ben kendimi plaja atabilirim heran o kadar yani neyse hadi görüşürüz öğlene yazın yazında yorum yapalım
msj 72
ama bugünkü menüm çok güzel olacak inş
sabah
1 bardak yeşil çay
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
ara
3 gün kurusu kayısı
öğle
kabak yemeği
1 dilim bugday ekmeği ( hazırlaıdm birazdan yicem)
ara
1 bardak sütlü kahve ( buda tamamen bir plan:)))
akşam
yoğurtlu karnıbahar( karnıbaharları haşladım akşam yoğurtlayıp yemeyi planlıyorum inş)
oy oy oy bi tabakta makarna yeseydin yaw aklında kalmasaydı hilalcim
ama eminim sen bu mide ağrısı filan çektinya hani yiyemedin baya kilo vermişindir gecmısolsun buarada
Yagrın cuma inşallah 60 olmuşumdur
hu huuu ben geldiiimmm
2 gün olmayınca biriken işleri temizlemeye çalışıyorum canlar
bnde dun bıtrdm ew ıslerını bı utum kaldı onuda bu aksm yapacagm ıns
mesaj 41öğlen yemeğinde acaip şeyler yedim. sanırım iki-üç gündür sancı çekince baya halsiz düşmüşüm, acaip içim istedi. yediklerimi yazıp utanmak istiyorum:
1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
yoğurt
mesaj 42 çok güldümmsj 75
ayyy Allahıım çığlıklar atmak istiyorumm
annem aradı şimdi öğleden sonra bi akrabaya bebek görmeye hayırlı olsuna gidicez diye
ya bebek olmuş zaten 10 aylıkgörmeye gitmenin manası varmı zaten çok kez bi yerlerde görmüşümdür:)) ama tabi hediyesini vermek lazım:)
buda benim bugünümünde zorlu geçeceğine dair bi işaret malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?