Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj81

sen birde benim gecen yıl mayıstaki halimi görmelisin arada gercekten fark var
hele birde doğum yapan bir kadın tümden değişiyorsun en iyisi tek cocukla kalmak olur herhalde ben için:)

doğum vücudu bayagı değiştiyormuş yaw herkes öyle diyor:26:

msj83

sabah 2 kayısıyı yoğurdun içine doğrimm yiyim dedim
seni dinlicem yani de bana cok soğuk geldi sabah yoğurt yapamadım bilgecim
yine yedim 1 dilim ekmek üstne sürdüğüm peynirimi:)

Nurcan'cım uyanır uyanmaz buzdolabından çıkarıp çişe gitme, yüz yıkama ve tartılma işini halledip sonra ye. Ben de buzdolabından çıkar çıkmaz yiyemiyorum. Epey bir bekliyor benimki. Ofise gidene kadar

Bakalım ben de yarın başlıyorum yine diyete. Umarım Cuma'ya kadar verdiğim kiloya düşebilirim. Cuma kilo bildiriminde bulunmak istiyorum.

Bir de bir şey soracağım yaaa bu mesaj sayımını hangi günden itibaren başlatıyoruz? Cuma gecesi mi Perşembe gecesi mi?

msj89
niahaha aynı ben aynı benim gençliğim:)
bende öle yapıyorum hatçe ama sanırım onlarında bir zararı var herseyin aşırı zarar:)

Allahtan ben çikolata sevmiyorum Bi aralar birşey canım istediği zaman amaaaaan yiyim en fazla 100 gramdır hepsi kilo olsa ne olacak diyordum öyle demeyide bıraktım artık

Pardon ama bu light çikolataları ben nerede bulacağım? Diyabetler için yapılan çikolatalar var, onlardan mı bahsediyoruz yoksa??? Tadı güzel mi bi de?

Pardon ama bu light çikolataları ben nerede bulacağım? Diyabetler için yapılan çikolatalar var, onlardan mı bahsediyoruz yoksa??? Tadı güzel mi bi de?
Marketlerde satılıyor ya hani eti formun çikolataları falan ben hiç yemedim ama tatlı kriziniz falan geliyorsa onlardan doldurun çantanıza

msj91
cuma sabahı baslıyorsun saymaya mesajları..
çişimi tutup mu tartılım bi gitseydim yahu çişe..çişten sonra tartılıorum genelde ahahaamma özelimi yazdım yalnız dikkat
Anaa 4 kilocuk kalmış gidecenmi sen şimdi 4 kiloyu verince buralardan:44:
msj92
tası tarağı toplayıp gidicem

msj91
cuma sabahı baslıyorsun saymaya mesajları..
çişimi tutup mu tartılım bi gitseydim yahu çişe..çişten sonra tartılıorum genelde ahahaamma özelimi yazdım yalnız dikkat

Lütfen şekerim. Sıralamamda çişe gitmek tartılmaktan önce geliyor. :)
Alt tarafı önce tuvalet yerine mutfağa gidip buzdolabını açıp yoğurdunu tezgaha çıkaracaksın.
Uyku sersemi bunlar hatırlanır mı bilmem

msj93
bunu denicem bir sabah ama yoğurtla aramı daha yeni düzelttim lıght olanı mideme dokunmuyor suanda sabah sabah beni çarpmaz umarım:)birde nestfit filan varmıs onlarada özendim buara ama bikeresinde aldım tadını hıc begenmedım oldugu gıbı çöpe attım bakalım belkı bu sefer hosuma gıder
Vedalaşırken duygusal anlar yaşanacak Allah kurtarsın der gidersin artık

msj94
arkamdan su dökersiniz
iki haftaya kalmaz dönerim yine yuvaya

Ay ben Nesfit'i hiç beğenmedim. Ballı mallı garip bir şey. Nestle'nin kuru meyveli müsli.si çok daha güzel.

Ya su dökmeyelim de alma kilo. Arada gelir selam verirsin. Forumun başka mecralarında buluşuruz. Kilo alma da sen.

msj95
65 hedefimi cekicem zaten 68 fazla sanırım benim bünyeye
Verdiğin kiloları gerimi alacan:118:

msj96
verdimde kiloları geri almam kaldı:)
bi kurtulsam geri almamak için elimden geleni yaparım herhalde

Ta bu smiley'leri kullanamıyorum ben hala.
Nerede olduklarını bulamıyorum. :'(
Aşağıda Gülümsemeler açık yazıyor ama hiçbir yerde yoklar. Sadece Mesaj Simgeleri var.

Bakınız bayanlar size buldum marketinizden ısrarla isteyiniz

Ta bu smiley'leri kullanamıyorum ben hala.
Nerede olduklarını bulamıyorum. :'(
Aşağıda Gülümsemeler açık yazıyor ama hiçbir yerde yoklar. Sadece Mesaj Simgeleri var.
sana demiştimya ben smillerin üstüne git mause ile üstlerine bi kere tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…