- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.521
ahahaha kaçamağım nescafe içmekti uykumu kaçırsın diye ama bide sütlaçç birazcık tamam artık kaçamak yokYaaaa okul dönemlerimi çok özledim. Ben çok yaratıcıydım. :) Ayak bileklerimin içine kopya hazırlardım mesela. Bir kağıda itinayla 2 renk kopyaları hazırlardım. Bir siyah, hemen altına kırmızı... Konuları birbirinden ayırabilmek için o daSonra ayak bileklerimin içine yapıştırırdım. Hani böyle erkek oturuşu yapılır ya, bir ayak diğer bacağın dizinde. Öyle oturur bakardım. Bir o ayak bir diğer ayak. Ortaokul lise dönemimde 3 kere disipline gitmiştim. Allahtan üniversitede disiplin diye bir şeyle karşılaşmadım. Kesin okuldan atılırdım.
Anaa bu iyi bir kopya yöntemiymiş yarın denemeliyimZaten normaldede öyle erkek gibi otururum
Nerede çalışıyorsun? Senin de yoğun bir işin var benimki gibi.
Yapmaaaa! Sakın. Bak cips yemek istersen sana bir tavsiyede bulunacağım. Aynı cips gibi oluyor ama çok daha az kalorili ve yapımı da çok kolay.
Bir adet yufkayı alıyorsun, tezgaha seriyorsun.
Becel olur zeytinyağı olur fırça ile yufkanın yarısına sürüyorsun. Varla yok arasında ama ok?
İster beyaz peynirle maydanozu, istersen de beyaz peynirle dereotunu karıştırıyorsun. Börek içi gibi aynen. Yağı sürdüğün yarıya aralıklı serpiştiriyorsun. Öyle dolu dolu koymayacaksın yoksa taşar. :)
Sonraaaaaa yufkanın boş kalan diğer yarısını hoooop peynirli kısmın üstüne kapatıyorsun. Elinle pıt pıt pıt üstüne vuruyorsun ki yapışsın birbirine. :)
Bir bıçak alıp ince uzun şeritler halinde kesiyorsun. 180 derece ısıtılmış fırında 5-8 dk arasında pişiriyorsun ve çıkar çıkmaz sıcak sıcak yiyorsun.
Aman gözün sürekli fırında olsun. Bir kere kaçırdın mı cırt diye yanıveriyor valla.Aynısını zeytin ezmesi ile de yapabilirsin.
Kaçamak yok tamam mı Hatçe'cim
merhabab u takımda boşluk varmı acaba bende takıma girmek istiyorum(
MESAJ 26arzum özledik seni:)
hayırlısı olsun canım oğluşunda gönlü olsun ne güzel cok dusuncelı bir annesin sen keske sen gibi kv olsaydı ama nerde bize evlerinden birini bile satıpta vermez
MESAJ 27msj 37
Arzucum hakkınızdan hayırlısı olur inşallah , evleri ankara da mı alacaksın ...uğramayınca merak ettik ,,,
MESAJ 27msj 38
Hasretcim ben de arkadaşlarım için çok fedakarlıklar yaptım ama sonuçta baktım ki kimse kıymet bilmiyor ...her zaman ailen seninle oluyor ..artık herkesle belirli bir mesafe bırakmaya çalışıyorum , fazla samimi olunca insan çabuk kırılabiliyor , sen isteyerek böyle davranmadım , mazeretin var , onun için üzülme , gerçek dostsa seni zor durumda bırakmak istemezdi zaten ..
terazinin başı azıcık aşağı inince herkes bir tuhaf oluyor , hep pohpohlanacaklar ...
MESAJ 28Bugün çok fena oldu kopya çekerken yakalandım
MESAJ 29Ya ben çok sıkılıyorum şu kadın programlarından. 1 haftadır evdeyim ya Saba Tümer'e bakayım dedim ı-ıh yok, yapamadım. Yaşar Nuri Öztürk vardı bir programda mesela aman yarabbi çok kötüydü. :) Hangi kanalı açsam hep abidik gubidik programlar oluyordu. Oturdum bol bol film izledim ben de. Yemek maalesef hep aklımda
MESAJ 30benim bugün ki menü
sabah 1 tost 1 duble çay
ara 4 kayısı yaş
öğlen 1 tost 1 duble çay
MESAJ 31yok yok kacamak
gezmek mı
temızlık utu yemek pasta borek
tum gunum bnlarla gectı
kızlar kusura bakmayın...bu hafta ben izne ayrılıcam...idare edemiyorum...din dersim düşük gelecek yoksa...İyi anladığım bir kitapla ilgili sözlü sorularında takılıp kalıyorum ya....
MESAJ 26
İlk söylediğimde git gözüm görmesin seni kopya çekenin kağıdı sıfırdır diyen sonra başka öğretmenleri hocanın sevdiği diğer öğrencileri araya sokmam ve kendimi acındırmalarım kopya çekmemi olabilecek en masum seviyeye indirmemden dolayı ha bide ağlayıp zırlayıp bütün çalışmalarım boşa gitti diyip hocanın vicdanını sızlatmamdan dolayı tutuksuz yargılanmama karar verilmiştirşaka bi yana hoca en sonunda tamam çalış derslerine sıfır vermicem dedi bide üstüne başımı okşadı
Yaaaa okul dönemlerimi çok özledim. Ben çok yaratıcıydım. :) Ayak bileklerimin içine kopya hazırlardım mesela. Bir kağıda itinayla 2 renk kopyaları hazırlardım. Bir siyah, hemen altına kırmızı... Konuları birbirinden ayırabilmek için o daSonra ayak bileklerimin içine yapıştırırdım. Hani böyle erkek oturuşu yapılır ya, bir ayak diğer bacağın dizinde. Öyle oturur bakardım. Bir o ayak bir diğer ayak. Ortaokul lise dönemimde 3 kere disipline gitmiştim. Allahtan üniversitede disiplin diye bir şeyle karşılaşmadım. Kesin okuldan atılırdım.
Yarın başlayacağım. Aslında bu hafta da raporluyum ama hem sıkıldım hem de öyle ağrım sızım pek kalmadı. Üşengeçlik var serde.
Film tavsiyelerine asla hayır demem. :)
Yapmaaaa! Sakın. Bak cips yemek istersen sana bir tavsiyede bulunacağım. Aynı cips gibi oluyor ama çok daha az kalorili ve yapımı da çok kolay.
Becel olur zeytinyağı olur fırça ile yufkanın yarısına sürüyorsun. Varla yok arasında ama ok?
İster beyaz peynirle maydanozu, istersen de beyaz peynirle dereotunu karıştırıyorsun. Börek içi gibi aynen. Yağı sürdüğün yarıya aralıklı serpiştiriyorsun. Öyle dolu dolu koymayacaksın yoksa taşar. :)
Sonraaaaaa yufkanın boş kalan diğer yarısını hoooop peynirli kısmın üstüne kapatıyorsun. Elinle pıt pıt pıt üstüne vuruyorsun ki yapışsın birbirine. :)
Bir bıçak alıp ince uzun şeritler halinde kesiyorsun. 180 derece ısıtılmış fırında 5-8 dk arasında pişiriyorsun ve çıkar çıkmaz sıcak sıcak yiyorsun.
Aman gözün sürekli fırında olsun. Bir kere kaçırdın mı cırt diye yanıveriyor valla.Aynısını zeytin ezmesi ile de yapabilirsin.
msj75 hoşgeldin canım meraklandırdın
slm kızlar sizleri bende özledim
cuma günü tartı moralimi bozdu kırıp atacaktım nerdeyseartı çıktım
artık tartı manyağı olmuştum
sabah tartıl akşam tartıl
psikoloojim bayagı bozuldu
eşime dedim kaldır tartıyı görmek istemiyorum:26:
2-3 hafta tartılmayımki değişim oldugunda sevineyim diye düşündüm
haftasonu kaçamaklar oldu ama bugün diyete devm
bende öle durumlar
Yaaaa okul dönemlerimi çok özledim. Ben çok yaratıcıydım. :) Ayak bileklerimin içine kopya hazırlardım mesela. Bir kağıda itinayla 2 renk kopyaları hazırlardım. Bir siyah, hemen altına kırmızı... Konuları birbirinden ayırabilmek için o daSonra ayak bileklerimin içine yapıştırırdım. Hani böyle erkek oturuşu yapılır ya, bir ayak diğer bacağın dizinde. Öyle oturur bakardım. Bir o ayak bir diğer ayak. Ortaokul lise dönemimde 3 kere disipline gitmiştim. Allahtan üniversitede disiplin diye bir şeyle karşılaşmadım. Kesin okuldan atılırdım.
Yarın başlayacağım. Aslında bu hafta da raporluyum ama hem sıkıldım hem de öyle ağrım sızım pek kalmadı. Üşengeçlik var serde.
Film tavsiyelerine asla hayır demem. :)
bizi bizden başkası anlamaz nurcancım aylardır burdayızmsj75 hoşgeldin canım meraklandırdın
bende 2 haftadır ne ındım ne cıktım
çok morel bozucu seni iyi anlıyorum sanki boşuna kürek çeker gibi
msj 42
bilgecim ben de film izlemeyi seviyorum , beğendiğin filmlerin isimlerini paylaşır mısın ? okul tatil olunca ben de izlerim ...
cips tarifinde çok güzel teşekkürler .
bizi bizden başkası anlamaz nurcancım aylardır burdayız
insan bazen gerçekten sıkılıyor
ama yapacak bişey yok burayı bıraktığımız anda kilo alabilecek yapıya sahibiz malesef
sizleri özlüyorum ama sürekli diyet olaından kasıldım galiba
birazönce 30 dk spor yaptım bakalım
spor yaptıgım zamn kilo verebiliyorum ancak
aylardr 70 lerdeyim
başka topiklerde benle gelen kişiler 15 kg verdiler
ben o kadar iradesizmiyim diye düşünüyorum bazen
msj 42
bilgecim ben de film izlemeyi seviyorum , beğendiğin filmlerin isimlerini paylaşır mısın ? okul tatil olunca ben de izlerim ...
msj 42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?