Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Off off şişko olmamın nedenleri 1) Canım sıkıldığında yapacak birşey bulamayıp buzdolabının kapağını açmam
2) Sağlıksız beslenmem
3) Akşam yemeğini geç yemem ve çok yemem
4- Su içmemem veee su ihtiyacımı kolayla gidermem
5) Hızlı yemek yiyor olmam
6) Beyaz ekmekkolik olmam ekmek yemeden doyamıyorum
7) Spor yok Yan gelip yan yatmak.
8) Kahvaltı yapmamak
Aslında çok aşırı iştahlı biri değilim yemek aklıma gelmediği sürece 1'5 gün birşey yemediğim olmuştur ama canım sıkıldıkça bişey yiyorum tok olduğum halde karnım ağrıyor bazen Bide akşam yemeği çok geç olursa acıktığım için gözüm diyet miyet görmüyor yedikten sonraa anaa diyet gitti neyse yarın yemem artık diyorum

Oooof sen şişkoysan biz naapalım şeker kız. :)

Yazdıkların arasında en en en eeeeen çok yapmanı önerebileceğim şey su içmen olur herhalde. Vücudun su dengesi o kadar önemli ki anlatamam. Vücut susuz kaldı mı insanın cildi kuruyor çok fena. Daha çabuk yaşlanma belirtileri gösteriyor ki biz kadınlar için hiç de sevimli bir durum değil.

Şu kolayı da içmeyin yaaa. Aşırı zararlıııı.

Bu arada ben bugün ne yedim sayim=
Sabah ( 06.00) = Nescafe
Öğlen 13.00 ( Okuldan gelince ) = 1 tabak sütlaç
Akşam(18.00 bugün erken yapıldı yemek ) 3 dilim beyaz ekmek 1 tabak babam domatesli adanalı dandik birşey yapmıştı ondan

Bide salonun ortasında duran ve karnımı ağrıttığı halde benim can sıkıntısından her gördüğümde yediğim erikler

msj77

of of keşke bu kadar derdim olsa okula gitsem de tek derdim derslerim olsa ve 60 kilo olsam:)

Bizim ev kolakolik evde içme suyu yok dolap kola kaynıyor kimse su içmiyor

metobolizması yavaşlar grubuyuz
şu dediğine bende katılıyorum
yesemde mutsuzm yemesemde
bende regl olacağım cmrtesiye
geliba bende ondan moddayım

msj78

sen kafana göre besleniorsun sanırım:)

metobolizması yavaşlar grubuyuz
şu dediğine bende katılıyorum
yesemde mutsuzm yemesemde
bende regl olacağım cmrtesiye
geliba bende ondan moddayım

msj79

Aslı kilo veriyoruz yinede az yada çok
bu durum beni mutlu ediyor düşündükçe hele son 3 ay iyiye gidiorum gibi ehehe toparlanıyorum yani

Hatçe'cim sen çok kötü besleniyorsun ciddeeeen.

Yaşla alakalı mı acaba diye düşünmeye başlıyorum bak şimdi. Böyle beylik ve büyük insan lafları etmek istemiyorum ama sanırım insan 30'unu geçtikten sonra biraz korkuyor mu ne? :S

Bende öyle oldu sanırım. Ağzıma koyduğum en zararlı şey çikolata ve ondan da vazgeçemiyorum bir türlü.

msj 80

ece alttan okuyorsun görüyorum bu msj sayma işi ne zaman sonlancak sayıp sayıp duruyorum sanki bi ben sayıyorum gibi:)

msj78

sen kafana göre besleniorsun sanırım:)
Kafama göre değilde evdeki olan yemeğe göre benim diyetim onların miktarını azaltmak Annem Ankaraya gitti anneannemin yanına. 1-2 haftalığına şu an babam bakıyor bize. Babamda bazen kahvaltı yapmıyor akşam yemeği yapıyor bazen akşam yemeği yapmıyor kahvaltı yapıyor bazen 4 te yapıyor akşam yemeğini bazen gece 12 de zaten yeteri kadar bozuktu yemek düzenimiz şimdi daha beter oldu

msj79

Aslı kilo veriyoruz yinede az yada çok
bu durum beni mutlu ediyor düşündükçe hele son 3 ay iyiye gidiorum gibi ehehe toparlanıyorum yani
evet canm geçn sene bu zamnlar resimlerim var bayagı fark var
burası olmasa benm için zordu iyi kötü gidiyor kilolar :))

msj81
neyse canım önemli olan kaloriyi az almak zaten:)

evet canm geçn sene bu zamnlar resimlerim var bayagı fark var
burası olmasa benm için zordu iyi kötü gidiyor kilolar :))

msj82

sen birde benim gecen yıl mayıstaki halimi görmelisin arada gercekten fark var
hele birde doğum yapan bir kadın tümden değişiyorsun en iyisi tek cocukla kalmak olur herhalde ben için:)

Son düzenleme:
Lihgtini ye bişey olmaz

msj83

sabah 2 kayısıyı yoğurdun içine doğrimm yiyim dedim
seni dinlicem yani de bana cok soğuk geldi sabah yoğurt yapamadım bilgecim
yine yedim 1 dilim ekmek üstne sürdüğüm peynirimi:)

msj89
niahaha aynı ben aynı benim gençliğim:)
bende öle yapıyorum hatçe ama sanırım onlarında bir zararı var herseyin aşırı zarar:)
Allahtan ben çikolata sevmiyorum Bi aralar birşey canım istediği zaman amaaaaan yiyim en fazla 100 gramdır hepsi kilo olsa ne olacak diyordum öyle demeyide bıraktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…