- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.341
yok canım çok şükür menülerimi süper ayarladım zamanlama süper oldu aç hissetmiyorum...erken uyuyacağım zaten...ayrıca canım o şişlik 2 haftadır artıyor..normalde bugünkü kadar hareket etmiyordum bugün misafir vardı falan alışverişe git kitap almaya git yürüyüşler son anda çıktı...Bu kadar harekete cok az degilmi bu menü, nasil dayandın bilemedim:))
Gecmis olsun bu arada simdi iyisin dumi bı sıkıntın yoktur ins..
Bu arada normalde bu kadar spor yapiyormusun bilmiyorum ama fazla yapılan sporda (geçici olarak tabi )kaslarda şişer , ondanda olabilir...
Ayy hadi bakalım guzelles aklını basından al seveceğinin:))
Bı ara profilindekide foto senmiydin, kızildi sanki saclar .?
seng, geldim
nasıl dahil olucam size?
yok canım çok şükür menülerimi süper ayarladım zamanlama süper oldu aç hissetmiyorum...erken uyuyacağım zaten...ayrıca canım o şişlik 2 haftadır artıyor..normalde bugünkü kadar hareket etmiyordum bugün misafir vardı falan alışverişe git kitap almaya git yürüyüşler son anda çıktı...
yok canım kızıl değil...eskiden simsiyahtı ama büyüdükçe biraz daha açıldı rengi.tam bilmiyorum :)
o fotodaki bendim evet :) belki yarın tam hazırlanabilirsem çeker koyarım yine :)
Tunicim ne güzel bilgiler veriyorsun bizeTam bir çikolata hastası olarak bayıldım,ilk işim çokomilk alıp keyfini çıkara çıkara yemek olacak
HİLALCİM
Senlede görüşemez olduk bu sıralar,çok yoğun olduğunu azmışsın,kolaylıklar diliyorum tatlım...
bende bu aralar hazırlıklarla uğraşıyorum,kısmetse ayın 25, de ümreye gidiyoruz.,Faturaları falan otomatik ödemeye aldım,annemler uğraşmasın diye,daha yapılacak çok şey var...Alışverişe gitmemiz gerek çocuklarla ama ikisini bir araya getiremiyorum ki...
seng, geldim
nasıl dahil olucam size?
Bende menümü yazayım
Sabah
1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmegi 5 yesil zeytin yarım dilim peynir
Ara
1 avuc beyaz leblebi bir salatalık
Öğle
Karnibahar brokoli salatasi
3 kasik kabak yemegi
Yoğurt
Ara
2 top dondurma
Aksam
3 kasikpatates yemegi
3kadik domatesli bulgur pilavi
Cacik
Ara
Karpuz ( miktarını yazmadığından biraz fazla olduğunu tahmin edersiniz herhalde:))) ilk karpuzumdu bu sene :))
45 dk yuruyus 1 bardak yesilcay 2,5 lt su
tamam o zaman...inş bir aksilik çıkmaz...yalnız sizin bana akıl vermeniz lazım ne yparsam ne dersem aklında takılırım?Evet o halini görmek isterim:))
Ay mesajlar gitmedi gitmedi biri yarım gelmiş bı iki defa kusuruma bakmayın:))
hoşgeldin hayatım...aramıza katılmak istiyorsan kendini tanıtmakla başlayabilirsin...
listeye alınmak için cuma gününü beklemen yeterli..
buffy nereye gitti ki :44:
Hosgeldiiin:))))))))
süpeeeeeer bir menü tebrik ediyorum hayatım...hosbulduk canım..
29 yasındayım, 6 yıldır evliyim. Kilolarım evlilikle beraber geldievlendiğimde 56 kiloydum istanbulda yasıyordum. evlendikten sonra antalyaya tasındım. hayat, iş butun bu değişikler duzenimi bozdu. birde eşimin masallah iştahı yerindedir ona ayak uydurmamda cabası oldu. bu 6 yılda hiç diyet yapmadım mı yaptım tabiki ama hep 3-5 kilo verip geri aldım. (
bu diyetimden once en son gectıgımız kıs guzel bir diyet yapmıstım. 79la baslayıp 70e dusmustum. ama yılbasından sonra koptu eve gelen yatılı mısafırler falan derken 8 kıloyu gerı aldım(((((
son olarak gectıgımız ay 11 mayısta diyete basladım. 77.9 kiloydum. bugun sabahki tarrtıda 72.7 dim.allaha sukur yavas yavas gıdıyor.
yaptıgım diyet ozel bir diyet değil. kendim ayarlıyorum. spor da yapıyorum. ama sureklı aynı tarzda spor yapmak iyi değilmiş onu ogrendim o yuzden bazen parka gıdıp spor aletlerinde calısıyorum bazen de aerobik yapıyorum (internetten guzel bir aerobik videosu buldum aerobik yapıcagım zaman surekli onu yapıyorum hem hareketleri ogrenınce daha ıyı oluyor daha tempolu yapılıyor)
yediklerime ornek te bugunku ogunlerimi yazayım...
sabah
2 kuru kayısı + su
sabah kahvesi (ve suya devam)
kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
1kk peynir
2 dilim kepekli kızarmıs ekmek
1 kucuk salatalık
1 kucuk domates
1 bardak çay (tatlandırıcı ile)
ara
2 ceviz
oglen
gecenlerde bir detox corba gordum nette (kabaklı)
1 kase o corbadan ıctım
ara
2 taze kayısı
aksam yemegi
1 kucuk kase kabak corbası( detox corba)
1 tavuk but (ızgara)
1 yesil biber
1 kucuk kase coban salata
+gunluk su cok iciyorum
ve bugun 4 yeşil çay içtim birazdanda kiraz saplı çay içicem
gunluk sporum
30 dk aerobik
15 dk dambıl
malum yaz geldi takım zaten çok aktif değildi hepten sesiszleşti sen de gittin sandımuzunnnn uzzunn anlatıyordumburdayım bıyere gıtmedim
hosbulduk....
ya ne guzel yere gelmişim ben herkes misafirperver ve sıcacık sagolun kızlarrrr. :)
meraba cnm ben geçen ay diyetisyene gitmeye başladım ve adetten 4 gün önce ve 4 gün sonra tartılmayın tabi adetliykende asıl sonuç için bittikten 4 gün sonra gel dedi kontrole gelirken o yüzden + çıktım diye hiç üzülmeyin dahası gülün geçin yarında - çıkarsın aa ne kadan vermişim dersin
ececim çok alemsin sende ben gibi sinirlenince mutsuz olunca kendini yemeğe verenlerdensin galiba:) gerçi ben mutlu oluncada yiyorum, sanırım ben her halukarda yiyorummm:)))
ama bugünkü menun gayet güzel olmuş:)
sınavın nasıl geçti bu arada umarım istediğin gibi olmuştur:)
ya bende aynen arabanın tutsağı olmuş gibiyim, heryere onunla gidiyorum, sonrada evde yürüyüş bandında hamster misali olduğum yerde koşcam diye uğraşıyorum:)))
kızlar benim sabah ve öğlenle ilgili bi sıkıntım yokta
öğlden sonra ve akşam ne yiyeceğimi şaşırıyrıum, sürekli bişeyler yemek istiyorum
gündüz aklıma bile gelmiyor
ikindi eve geldiğimde yeme isteğim başlıyor , ıvır zıvır abur cubur bişeyler yiyesim geliyor
girip çıkıp erik salatalık yiyiroum onlarda iyice acıktırıyor sonra bastırsın diye leblebi diyet biskuvi yiyorum filan bi kısır döngüye giriyorum(
merhaba arkadaşlar ben de dünkü menümü yazayım:
sabah:
yumurta / peynir / domates / biber / süt
ara: nescafe
öğlen:
kurufasülye + pilav ( 2 y kaşığı )
salata
ara:
yoğurt + 1 dilim ekmek
akşam:
menemen / peynir / yoğurt / yeşillik
ara:
elma + maden suyu
Menümü yazayım da kaçamakj yapmayayım sonra
SABAH yağsız tost,1 yumurta,neskafe
aRA Algide fruttare sadece 55 kalori
ÖĞLEN ton balıklı salata,1 dilim ekmek
AKŞAM çorba,etsiz türlü yemeği,yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim
GECE kiraz yerim
SPOR 45 dk yürüyüş bandı,10 dk eliptik,100 mekik
Öğlen yemeğim biraz geç oldu ara yapmam diye düşündüm,akşam 7 de yemek yerim...Su sıcaktan bol bol içiliyor zaten...
sabah domates peynir çay çeyrek simit 5 light zeytin 2 yaprak marul
ara 1 elma
öğle 4 yaprak marul 1,5 kase yoğurt
ara 3 kayısı
akşam sebze çorabası 1 tane tam tahıllı undan yapılmış peynirli poaça (tuzsuz) 1 br. limonata (şekersiz)
ara 4 erik
toplamda 4 lt su, 3 saat yürüyüş 1 saat dans 1 saat spor 3 yeşilçay...
coştum bugün.. hele birde güneş vardı yürürken başım ağrıyor şimdi...kızlar benim vücudum yine şişti..tuzlu falanda yemiyorum ki...reglde yakın değil...sanırım annemin dediği gibi kalbimden kaynaklanıyor (kalp ameliyatı olmuştum 1,7 yaşındayken)
süpeeeeeer bir menü tebrik ediyorum hayatım...
malum yaz geldi takım zaten çok aktif değildi hepten sesiszleşti sen de gittin sandım
evet canım burası çok güzel bir şey...böyle giderse ben bencillik eder kaptanlığı bırakmam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?