Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin canım tekrar...allah kolaylık versin valla misafir iş güç :)

canım yine de üzme kendini canın sağolsun..
canım tuniye de yazdım zamanlamalarım bugün iyiydi...bir de psikolojim rangera bindikten sonra stres falan kalmadı bende :)

seng, geldim
nasıl dahil olucam size?

hoşgeldiiiin :)

canım ben de yeni evli sayılırım
aynen evlenirken 56 kiloydum şimdi 65lerdeyim hemen bişey yapmalıyım dedim.
boyun kaç bu arada? ve adını öğrenebilir miyiz sakıncası yoksa??

eceeeeee hoşgeldin adaşım..

adaş naber
ya tickerlarımızı hangi linkten editliyorduk bulamadım kiii

şöyle genel bir süppppppperrr diyorum yeterlidir heralde :)

ranger mııııı bayılırım adrenaline

adaş naber
ya tickerlarımızı hangi linkten editliyorduk bulamadım kiii
canım ben yenilemeyi bilmiyorum bizim burda genelde herkes yeniden yapıyor :)
ranger mııııı bayılırım adrenaline

gel binelim beraber :) :) :)süperdi yaa hayatımda ilk defa bu kadar çığlık attım ve bu kadar eğlendim...kimse bağırmayınca garipsedim bastım çığlığı annemlerde ağlıyorum sanmış 3 gündür ona gülüyorum katıla katıla :)

hoşgeldiiiin :)

canım ben de yeni evli sayılırım
aynen evlenirken 56 kiloydum şimdi 65lerdeyim hemen bişey yapmalıyım dedim.
boyun kaç bu arada? ve adını öğrenebilir miyiz sakıncası yoksa??

hosbuldum hepinizi gercekten :)

canım hem evliliğini tebrik ediyorum allah bir omur saglıkla huzurla bir yasam nasip etsin..

hem de benim gibi gec kalmadıgın icin tebrik ediyorum 65den donmek cok baska 80lerden donmek cok baska

keske bende senin gibi bu kadar gitmeden donebilseydim.. harikasın...

boyum 1.65 adım da sinem :)

hoşgeldin tekrar sinemcim.olsun zararın neresinden dönersen o kârdır.bende ece kaptan ece ya da ece nur diyebilirsin karışmasın diye ergh de ece ya :)

canım çok memnun oldum
benm adım da ece. kaptanımızın adı da ece ilk zamanlar karışacak sandım ama burdaki arkadaşlar ayırt ediyor bir şekilde :)

ben de senin evliliğini tebrik ediyorum allah bize nice 6 yıllar göstersin inşallah :)

benim boyum da 1.68 ve en çok yaklaşık 6-7 yıldır vazgeçemediğim kot pantolonumu özlüyorum hedefim o pantolonu tekrar giyebilmek :)

hoşgeldin tekrar sinemcim.olsun zararın neresinden dönersen o kârdır.bende ece kaptan ece ya da ece nur diyebilirsin karışmasın diye ergh de ece ya :)

memnun oldum canım.. :)
onceki yazıları azıcık okudumda sen sanırım hedefine ulaşmıssın imaj calısmalarına baslamıssın :)
ben de saçlarımı eski halıne dondurmek icin kiloların gitmesini bekliyorum

hehhehe sen hangi şehirdesin ankaradır umarım :)

ayy ayy bak yine heyecanlandım sevdiceğim aklıma geldi.yine face de online kimlerle sohbet ediyor bu yav bişeyde paylaşmıyor...çıldırıcam... :) neyse ben tekrar konuya döneyim...canım tartıda evet hedefime ulaştım ama daha istediğim elbiseyi giyebildiğim söylenemez :)

memnun oldum canım.. :)
onceki yazıları azıcık okudumda sen sanırım hedefine ulaşmıssın imaj calısmalarına baslamıssın :)
ben de saçlarımı eski halıne dondurmek icin kiloların gitmesini bekliyorum

kızlar ben telefondan idare etmeye çalışcağım ayaklarımı birz dinlendireyim.hemde aklım dizide kaldı :)

bende cok memnun oldum canım. sorma o giysiler yok mu. cok uzuluyorum eski hic bir seyime giremiyorum :2::2::2::2:

dolabın ustunde torbalarca kıyafet var. evde 2 tane farklı sinem icin dolap var resmen ve ben eski dolabımı istiyorum (((

sanırım kilo verdiğimde cok fazla yeni cici almama fırsat olmayacak o kadar uzun zamandır giyemiyorim ki onları hepsini cok ozledim. dolabımda en sevdiğim bi yazlık elbisem var onu orda tutuyorum ki hevesleniyim bu yaz bitmeden giyicem diye

amannn bana ankara deme :) o beraber bindiğimiz ablam ankarada binmiş bir şeye anlattı aklım çıktı heralde kalp krizi geçiririm :) :)
ben istanbuldayım canım :)

ayy kötü bişeyse söyleme ben burda biraz stres atmak için binmek istiyorum o oyuncaklara walla

Ee ne oldu herkes birbirine mi bakıyor konu acsin diye :) yoksa herkesler kaçtı mı

hiç akıl veren olmadı yarın nasıl davranırsam sevdiceğim aklına takılırım sinirli mi olayım duygusömürüsü mü yapayım mesela konu da onerebilirsiniz...

ben de artık resmen dolapta kıayfet bulamıyprım hepsi dar geliyo ve onca para verip tekrar bi gardrop dizmek istemiyorum kilo verip eskileri tekrar giymek istiyorum. umarım başarırım

kızlar bu arada ben yatıyorum bugun izinliydim ama yarın iş var. hepinizi öpüyorum yarın görüşürük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…