- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.781
merhaba kızlar,
bugün öğlen yine ton balıklı salata yedim ama tonbalığında mayonez vardı sanırım sonradan uyandımneyseki çok fazla değildi.
mayonez açığını kapatmak lazım:) akşama arkadaşlarımla buluşacağım ama canım da dışarıda birşey yemek istemyr. meyve salatası yapıp akşam dönünce az biraz çorba içebilirim yoğurtla birlikte.
bu arada internette dolaşırken aşağıdaki tarife rasltadım, alternatif olabilir bizlere:)
1tatlı kaşığı nescafe + 1 tatlı kaşığı kakao + 1 tatlı kaşığı toz tatlandırıcıyı çok az sıcak su içinde eritip karıştırın. 1 kase light yoğurt içine ilave ederek, buz dolabında soğutup nefis bir tatlı hazırlayabilirsiniz.
1. mesajdukan dietimidir bu?
msj2merhaba kızlar,
bugün öğlen yine ton balıklı salata yedim ama tonbalığında mayonez vardı sanırım sonradan uyandımneyseki çok fazla değildi.
mayonez açığını kapatmak lazım:) akşama arkadaşlarımla buluşacağım ama canım da dışarıda birşey yemek istemyr. meyve salatası yapıp akşam dönünce az biraz çorba içebilirim yoğurtla birlikte.
bu arada internette dolaşırken aşağıdaki tarife rasltadım, alternatif olabilir bizlere:)
1tatlı kaşığı nescafe + 1 tatlı kaşığı kakao + 1 tatlı kaşığı toz tatlandırıcıyı çok az sıcak su içinde eritip karıştırın. 1 kase light yoğurt içine ilave ederek, buz dolabında soğutup nefis bir tatlı hazırlayabilirsiniz.
msj 31.mesaj
selam kızlarr. dün pek giremedim sabah gözümü açınca rüyamda görmüş gibi ikea'ya gitme isteğim geldi :) aldım annemi gittik bütün gün dolaştık sonra da annemi eve bırakıp dönecektim ama beni göndermedi eşimi de çağırdık yemeği orda yedik :) aslında iyi de oldu annemlerin evi dublex terasta güzel bi esinti vardı çaylarımızı da rahat rahat içtik :)
ama malesef işlerim falan hep kaldı. home office çalışmak hem iyi hem kötü. hem evindesin rahat ortamda çalışıyosun hem de kaytarmaya daha fazla fırsat oluyo..
aman neyse çenem düştü :)
2.mesaj
canım günde 10 mesaj diye karar almıştık ama sen ne kadar istersen yaz biz şikayetçi değiliz :) bu arada patatesle ekmeği bir arada yemek pek olmamış gibi
msj4Ben kapatmisim ben acayım
Gune cok erken başladım yine
Oglusumu ananesine götürdü babası bende ortalığı yoparlayip çıkacak ins
Kilo bildiri imı yapayım
Gecen hafta 75,8
Bu hafta 76,7
Fark +900 maalesef
Hatırlarsınız hafta basından beri +2 yle başlamıştım neden böyle oldu anlam veremiyorum
Neyse sonuc olarak
75,8/76,5/+0,9/+1,18
Sanırım doğru hesaplarım + olunca boyle oluyor(
75 leri gördüğüme cok sevinmiştim gecen hafta ama bir haftam bosa gitmiş gibi hatta 2 haftam bundan 2 hafta önce bu kilolardan biraz fazlaydim çünkü(
Neyse üzgünüm kızlar
Umarım sizinkiler iyi olur:))
Öpüyorum sizi
Oğlum 10,5 aylik canım daha:)) seninkiler ne kadardı..?
Çiğdem sen kac kiloydun.?Buyuk ihtimalle yazmışsındir ama ben kacirmisimdir:))
Bı kilo çizelgesi yap istersen sende:))
günaydınn... 2 gün yazdım yazdım sistem mesajı göndermedi bir türlübeğen butonunu b,le kullanamadım hatta b, ara...
yeni gelenlerden b,ld,r,m yapan olursa alabilirim listeye...
Gunaydinnn ben yeni geldim ama bugun 5.gunum daha. Bu hafta deneme haftam sanirim benim. Kilo bildirimini haftaya mi yapacagim ben?
sen yap canım bildirimini ben duruma göre bakarım
Ben kapatmisim ben acayım
Gune cok erken başladım yine
Oglusumu ananesine götürdü babası bende ortalığı yoparlayip çıkacak ins
Kilo bildiri imı yapayım
Gecen hafta 75,8
Bu hafta 76,7
Fark +900 maalesef
Hatırlarsınız hafta basından beri +2 yle başlamıştım neden böyle oldu anlam veremiyorum
Neyse sonuc olarak
75,8/76,5/+0,9/+1,18
Sanırım doğru hesaplarım + olunca boyle oluyor(
75 leri gördüğüme cok sevinmiştim gecen hafta ama bir haftam bosa gitmiş gibi hatta 2 haftam bundan 2 hafta önce bu kilolardan biraz fazlaydim çünkü(
Neyse üzgünüm kızlar
Umarım sizinkiler iyi olur:))
Öpüyorum sizi
5. Takım 261. Etap
Cocostar 66/65,5/0,5/ % 0,76 +
tunituni 75,8/76,5/-0,9/-1,18 +
ergh 65.9/64.9/1,0/%1,52 +
elifezgi 64.9/64.9/0,0/%0,00 +
buffy26 72,3///
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%)
kızlr liste şimdilik böyle teyzeme gidebilirim belki oradan devam ederimyani inş..
4gunde bi degisiklik olmamistir diye tartilmadim acikcasi suanda isteyimkizmayin bana yeniyim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?