Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesinlikle katılıyorum sana canım dikkat edelim spor yapalalım yapabildiğimizce en azından yürüyüş işten dönünce çok yorgun oluyorum ama yine de çıkıp 3,5 km yürüyorum insallah çabalarım karsılıksız kalmaz

kızlar inanın tecribelerime dayanarak size sölim bekarkende,yazın terliyorya insan bir beden ufalırdım hiç diet yapmadan
en büyük kilolarımı hep yazın vermişimdir bu sıcaklar insanı mahvediyor belki ama ter attırdıgı için kolaycana zayıflatıyor
bu kışa kalmadan bu fazla kilolardan bu aylarda kurtulmalıyız..
belki spor yapamıyoruz evle işle cocuklarla ugrasmaktan ama yrüyüş dediğin gibi en büyük kurtarıcımız

Ayy cok guldum msjina cunku cok dogru onceden yediklerimin yarisini yiyorum buna bile simdi fazla oldu diyorum :)
Bugun evlilik yildonumumuz,esimle yemege gidicez nasi uyucam ben simdi diyete:)izgara birsey secicem artik.sonunda da pasta yemicem :))

dondurma yiyebilirsin

ben de son dönemde yürüyşlerden midir nedir kilo vermesem de kendimi daralmış hissediyorum:) bugün öğlen evi biraz toparladım şu saatlerde evde temizlikçi temizlik yapıyor,oooh ev mis gibi olacak bu akşam. evi topladığım için yürüyüş yapamadım bu gün.

ben cıkıcam akşama sandalet bakıcam kendime bitane bulursam uygun bişiler alıcam

inşallah canım moreli bozmak yok burda benim 2 hafta hiç kilo veremediğim zamanlar oldu
bazen öyleki metabolizma direniyor

ben önceki kilo verdiğim dönemde 63 kiloda 3 aylık bi direnç yaşamıştım ama öncesinde 67den 63 kiloya 3 haftalık bir sürede ve ramazan orucu ile inmiştim. malumunuz oruçta vücuttan aşırı bi su kaybı oluyor, veremediğim kiloyu da kaybettiğim suları geri aldığıma bağlayarak moralimi bozmamaya çalışmıştım.ramazan da yaklaşıyor. 1 ay kaldı ramazana, hadi ramazan hedeflerimizi alalım.

ramazana kadar ben gene 67 olacağım inşallah.
sizin hedefiniz nedir?

Sorma bu insanlar incecik guzel diye evlendikleri kızları dogum yapıp kilo aldıktan sonra birkacaklarmi, yada kilo ver diye canlarinami okuyacaklar, yada hersey istedikleri gibi gitti yaslaninca ne yapacaklar acaba?

Ramazana tam bir ay olduguna göre senin hesaplarina göre haftada bir kilo olsa 4 kilo yapar, 500 gr olursa 2 kilo, 250 gr olursa 2 kilo:))))
O zaman bende Ramazan 1 de 73 olacağım ins diyeyim:)))

Bu diyet işinde en önemlisi yuruyus ve yesil çay bence, aksatmamalı lazım:))

esinde pek açık sozluymus, şimdide aynimi peki, ?

Ay ins hadi bakalım ins su artiardanda kurtulmuş ve üzerine vermiş oluruz artık:))

Menümü yazayım
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir domates salatalık
Ara 10 yesil erik
Öğle soğuk ayran ası çorbası
Ara 8 kayısı
Aksam tavuk ızgara ayran biraz yufka

Bugun tam gaz devam edeceğimi söylemiştim, istediğim gibide oldu:))

gününüz güzel olsun bayanlar
umarım herkez iyidir
taka tuka laptopumla geçmişi okudum geldim
alıntı yapamıyorum malesef bu makineyle
bilgi işlemci de gelmedi dün, hastanedeymiş
umarı mbugün gelir de bilgisayarımın sorununu çözer
yoksa bu takaya bir gün daha zor katlanacağım

TUNİCİM kardeşin gitmiş Allah kavuştursun canım
kuzenine de ayıp etmiş hakkaten o doktor, ama umarım karakteri de çok çok iyi olan biri çıkar karşısına da unutur o adamı

BERİVAN, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, umarım çok kaçamak yapmadan atlatmışsındır yemeği

ELİFEZgİ, sıkılaşmak da çok önemli canım. benim de doğum sonrası miras kalan karnı mbiraz sıkılaşsa nasıl sevincem amaa:)

ECE yok mu onu göremedim

hatırladığım kadarıyla yazdım ama alıntı yapamıyorum bu makineden

günaydın canım ama ben evli degilim daha bekarım :) bi karışıklık olmuş zannedersem :)

Son düzenleme:
hoş geld,n berivan

dün yediklerimi paylaşayım:

sabah:2 kuru kayısı
2 az yağda yumurta
4 parmak kadar peynirli pide
3 lahana sarma (lahan sarmalrı benden başka yiyen yok böyle ikişer üçer bitiricem)

arada yeşil çay

öğlen: 1 tabak kabak yemeği
1dilim kepekli ekmek
1 çay bardağı yoğurt
1 dilim peynir

ara:6 kiraz,1 yeşil çay

akşam:4 köfte büyüklüğünde fırınlanmış kıyma (köfte yapmak çok zahmetli doğrudan kıymayı tuz ekip yağlı kağıda yayıp fırına attım)
1 dilim kepekli ekmek
1 salatalık

son araöğün:1 liralık dondurma (yürüyüş akşam 8 gibi oldu malesef dondurmaya hayır diyemedim)

Son düzenleme:
bu sabah da
ılık su, 1 kuru kayısı, 12 kiraz yiyerek başladım güne

kahvaltıda: taze nane ve maydanozlu omlet yedim
omletin içinde 1 yk yulaf kepeği vardı
1 salatalık

ara: 4 form bisküvi+1 dilim peynir

saat 9:45 ve yazdıklarımı okuyunca güne çok hızlı başlamış olduğumu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…