Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün eve gittim biraz kabak yemegı vardı 3 kaşık onu yedım 1 dilim karpuz yedım yüşüyüşe çıktık saat 8.30 du 3,50 km yürüdük annemle yarım saat cafe de oturdum bizimkiler dondurma yedı bn sadece limonlu maden suyu içtim

bügün;nesfit ile süt olarak yaptım kahvaltı mı sankı metobolizmam yavaşladı bagırsaklarım çalışmıyo

çok güzel ve düzenli canım ben erken yemişsin dondurmayı bn yemeye kalksaydım saat 10.30 daydı o yüzden yemedim ne kadar su içiyorsun

çok güzel bir liste olmuş, sen yapıyor musun ki demeyeceğin hüsnü zannında bulunarak bi iki şey ilave etmek istiyorum: son dönemlerde glisemik endeks üzerinde çok duruluyor yani kan şekerini hızlı yükselten gıdalardan uzak durma vaya tedbir alma gibi. (Karatay dukan gibi diyetlerde meyve neredeyse hiç yer almıyor bu sebeple). ama genel olark meyveden uzak durma yerine meyveyi ölçülü tüketme ve şekerini bağlayacak bir gıda ile beraber tüketmeyi tavsiye ediyorlar. meyvenin yanında muhakkak proteinli bir gıda 2 ceviz olabilir, 5 fındık olabilir, süt yoğurt veya ayran olabilir. bu şekilde olduğunda daha az insülin salınıp yağ yakan enzim daha az baskılanıyormuş yani yağlar yanmaya devam ediyormuş.
ben şimdilik 5 fındık yiyip kese kağıdını elimden bırakacak iradeye sahip olmadığım için ve taşıma kolaylığından dolayı lifli form bisküviler kullanıyorum. daha sonra yukarıda saydığım besinlerle değişlikik yapmayı da düşünüyorum.

çok güzel ve düzenli canım ben erken yemişsin dondurmayı bn yemeye kalksaydım saat 10.30 daydı o yüzden yemedim ne kadar su içiyorsun

bir dönem içtiğim suyu sayıyordum özen göstermesem bile 1,5 litrenin altına düşmüyorumdur ama tabi 3 litre olsa daha iyi. su içmeyi çok severim fakat bazen çay içmekten suya sıra gelmiyor.o yüzden dikket etmek lazım. bu sabah 3 batrdak su içtim bir bardak da işe gelince içtim.

berivan sen de kilo çizelgesi yapsana, tickerfactory'den yapılıyor verdiğin kiloyu hedefini daha net görebiliyoruz orada

ne güzel bn daha bır bardak ıctım sımdı de cay ıçıyorum çogaltmam lazım su yu

ya bn kılo çızelgesı yapamıyorum bı turlu hep hata verıyo nye

kalp kalbe karsı mıs dıye bunua denır ıste bn senın yazdıgını gormeden kılo cızelgesı yapamıyorum demısım gercekden olmuyo ya sınır oluyorum nye yapamadım

hoşgeldin hilalcimmm
saol canım inş bi tatil pşlanımız var yine bir araya gelicez 3 kardeş:))
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet?

ya çok haklısında tamamen pskolojık o fındık filan yiyince ben kendimi diyette hissedemiyorum pskolojık olarak şişiyorum:) e bide tabi dediğin gibi 5 atneyle bırakabilmekte lazım:))

ee çocuklarla öyle:)))
birde ne sorucam bu yulaf kepeğini bende aldım yumurta peynir ve yulaf kepeğiyle krep gibi bişey yapıldığını duymuştum denedim
ama benim yulaf kepeği içinde küçük küçük saplar var bildiğin saman gibi yani
onlar ağzıma geldikçe yiyemedim normaldede öylemi olur yoksa ben onu eleyecekmiydim acaba ne dersin?

günaydın kızlar

aynen devam ediyoruz, kimse kimsenin elinden tutmuyor, gezerken ben bazen koluna giriyorum ,genelde de bebek arabası ittiğimiz için koluna girmeye de gerek kalmıyor:)

ya ama o anki pskoljını hayal edemiyorum
yeni evlenmişsin ertesi gün balayındasın elini tutacaksın ve sana ee ikna etmek için öyle yapmak lazımdı diyen biri
aman allahım ben ne yaptım der insan nasıl geçecek bu hayat der derde der yani çok zor bi durum
ama şu an çocuklarla normal sayılır 3 çocuk biri ikiz yani zaten çok beraber bişeyler yapmaya fırsatınız yoktur:)))

hoşgeldin hilalcimmm
saol canım inş bi tatil pşlanımız var yine bir araya gelicez 3 kardeş:))
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet?

çok şükür iyiyim de işte bilgisayarla uğraşıyorum
hayırlısı bakalım

diyet, bu hafta iyi bakalım çook şükür
geçtiğimiz haftalar baya sallamıştım, ama artık toparlanayım dedim
14 temmuzda halamın kızının nikahı var
o zamana kadar 60 olsam diyorum
yani istiyorum ama 1 ayda 5 kilo çok mu bilemedim
yani yapılabilir bir hedef ama ben ulaşabilecek miyim bakalım

su bende çok severim ama onda bile üşengecim, kalkıp su içmeye bile üşenirmi insan ya:) neden kilo aldığım belli bu hareketsizliğe:)

ya en başında bende 27 temmuzda oğluşumun ilk doğum gününde 70 olmayı hedeflemiştim ama tabi şu an bir ayda 5 kilo demek benim içinde
yani çok gibi görünüyr gözüme ama dikkat edersek 5 olmasada 3.5 4 veririz inş bir kiloda çok farketmez
hadi bakalım hilal beraber temmuz sonuna 5 kilo hedefliyoruz o zaman

ye birde ne garibime gidiyor, diyete başladığımda 87 kiloydum ve 75 olsam yeter diyrdum razıyım diyrdum ama şu an hiç ama hiç tatmin etmiyor beni , şimdide 70 olsa yeter diyorum ama görünen oki 70 oluncada 65 olmak isticem inşş olurum:)

sabah bir dilim karpuzla peynir ve buday ekmeği yedim 2 dilim
şu an nasıl şişim anlatamam
dün mangal yapmıştık tavuk yemiştim ama en son yediğim parça çok tuzluydu, gece bıyu aman allahım ne susadım ne susadım deli gibi su içtim su içtikçe şiştimm
bide karpuz yedim sabah
yani midem su dolu ama ağzım hala kuru, bir kısır döngüye düştüm anlayacağınız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…