Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biz bayanlar böyleyiz tunicim :)
kilo dedin mi sınır tanımıyoruz :))

kaptan ecemizin kulağı kötüymüş kızlar acil şifalar diliyorum iyi olunca gelicek..
şimdilik bir sorun olursa ben onu temsilen burdayım

dün bizim burdan bir rampa yokuş var eyübe inen bir yol Ece bilir onla aynı semtte oturuyoruz:)
hava baktım pırıl pırıl püfür püfür esiyor dedim ben arabaya binmeden kestirmeden gidim yürüyerek
inmeye basladım yokuştan ama ayağımda spor ayakabılar filan bacak kasları nasıl calısıyor,kaslar sıkıyor kendini filan
çok süper oldu ama bugun bacaklarım biraz ağrıyor sonra yine eve yürüyerek geldim cok yoruldum

evli olan bendim :) cok tesekkür ederim canım. ızgara et, salata,diyet kola bole bitirdim dünü ama saatin geç olması kötü oldu

coook geçmiş olsun. Allah şifa versim.çabuk dönsün bekliyoruz. Nurcan sen biraz benim kulağımı çeksen ece yokken galiba zayıflayamıyorum ben (

cuma eğer sonuclar kötü cıkarsa zaten otomatikman hiçbirimizde iştah kalmıcak gibime gelior canım

cumayada birşey kalmadı yarından sonra((
tam diyetisyen pskolojısı oluşturdu bu takım olayı bana:)
1.5 günümüz var kızlarr
atık şu dereceye girme olayına tekrar başlayalım, önce ne güzeldi, şimdi bi bakıyorum 10. 8. çok fena

Kızlar ruhsal olarak çökmüş durumdayım bir de regl dönemim geldi ... Siz düşünün artık... Size çok ihtiyacım var... Bana biraz nasihat verin. Sevdiğim sahısı unutma zamanı artık. O bana bende ona layık değilim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…