Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada boyumuz ve başlangıç kilomuz aynı:) yani benim 87ydi ama o kadarda farketmez:)
hadi bakalım 65 olma vakti 80lerde yeterince zaman geçirdikk:)))

ewt aynı kılo da baslamısız ne guzel sen baya vermıssın darısı vermek ısteyen hrkese su 8 li rakamlardan kurtulayım sonra sıra 7 dı ler de inşallah

Kızlar kendime öyle çok kızıyorum kı anlatamam ya nasıl bu kadar kilo aldım neden hiç durmadım 2 sene önce 65 geliyordum simdi ise 86 dan dönüyorum giyilmemiş etiketınde 5 bantolonum var acık renk kırem kahve siyah kot eteklerım elbıselerım hıc bırı olmuyo yaz geldi iyicee sinir oluyorum kendıme bıran önce vermek istıyorum mıllet alısverıse gıder bn ise baca altına kaldırdıgım kıyafetlerı çıkartıp gıyecegım ınsallah umarım hedefımıze en kısa sürede saglıkla ulasırız

selam canlarım...
aklıma bir konu geldi de ... dedim sadeece nurcan ablayla konuşacağıma takıma yazayım belki sohbet sohbeti açar...

ayvalık film festivalini duydunuz mu? 100 film gösterilicekmiş :) gitmek vardı şimdi yaa...
off fena halde yamaç paraşütü deneyesimde var..ben yine bu ay fena etkilendim bu reglden..
yerimden kımıldayamıyorum ama yerimde de duramıyorum :)

işte benim buna ihtiyacım var...şu 2 gündür regl yüzünden de iyice hassasken görünce onun fotolarını falan gözümde çok büyüdü..Ama sanırım yavaş yavaş atıyorum üstümden... bir de regl oldum mu tamaaam... bi de bulursam şöyle yakışıklı bi arkadaş değmeyin keyfime...

Ececim ben zaten senin bu olayını hic çözemedim canım:)) onun icin ne demek istediğini anlamakta zorlanıyorum:)) simdi bu çocukla aynı okuldayiniz ve platonikmiydi? Simdi başkasıyla filanı duydun ne olduda unutmaya karar verdin?

Nasil sadece nurcanla konuşacağına?

Aklıma geldiğinde facedeydım :| tunicim yanlış anlama lütfen son zamanlarda ilaclar sinavlar aşk derken biraz yanlış davranmaya başladım...

ah aşk şanslısın aşıksın ececim yas ilerledikçe kalp yaslandıkca heyecanların yerini mantık alıyor neyse..

festival gibisin katılmak istiyorum:) kenanın parcası süperdir:)

film festivalinden haberim yok bebemm paraşüt dersen kokarım yükseklerden:)

seni sarmış aşkın heyecanı hareketi valla ececim en aşa 24 kadar bu kalp çarpıntılarını çekeceksindir biraz karakter meseleside pek tabi ama güzeldir gençlik ilk heyecanlar filan filan:)geri dönüp baktığında en önemlisi yüzündeki tebessüm oluşmasıdır

yürüdüm yürüdüm yürüdüm..
bugun yine yürüdüm..
bacaklarım ağrıyor çok birde ağzımda bir tuhaf tat var metalik bir tat gibi bişi içimden hiçbişi yapasım gelmiyor bugunlerde bende de bir durgunluk var bıraksalar akşama kadar uyurum ama buna oğlum hayatta izin vermez:)

Ahh Ahh zaten bı iki kilo alınca hemen verseydik bu halde olmazdık, şiştikce şiştik şiştikce şiştik(
Ama bundan sonra ins bir kilo bile alsam hemen bı hafta dikkat edip vericem ins
Hic üstüne koymayacağım
Yani bı iki kiloyu vermek var bide yirmi kiloyu
Allah bir daha bu kiloları göstermesin hic birimize:))

Bende bugun yürüdüm
Oglusumu annemden aldık attık bebek arabasına esimle 45 dk yürüdük
Ve onun bütün ısrarlarına rağmen bebek arabasını ben sürdüm, ne kadar efor harcarsam kar sonuçta:))
Ama eve uğramadan yürüyüşe çıktığımız için ayakkabılar mahvetti ayağımı:))
Ama yinede kendimi iyi hissediyorum
Eve geciyordukki esimin arkadaşları gelelim dediler, erkek gunü:))
Evde bir temase temizlikyaptik derledik topladık oglusu banyo yaptırdık kapı çaldı geldiler,
Simdi onlar diger odadalar olgusuda uyuttuum ins uyanmaz bende actım Tv'yi kestim karpuzumu aldım tabletimi girdim İnternet'e gunün yorgunluğunu atmaya :)) değmeyin keyfime:))
Senin iki oglus vardı dimı kac yasindalar?

selam kızlar.. :)
kac gundur regl yuzunden sporu aksatmıstım :18: ama bugun bıttı tam acılıs yaptım aksam esim işten gelince denize gittik. gec donecegimizi bildiğim icin yanımıza peynır, domates,
tam tahıllı ekmek ve çay aldım. boyle spora can kurban valla keske hergun ımkan olsa da gıtsek. kuş gibi oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…