- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.041
bu arada boyumuz ve başlangıç kilomuz aynı:) yani benim 87ydi ama o kadarda farketmez:)
hadi bakalım 65 olma vakti 80lerde yeterince zaman geçirdikk:)))
menünü pek küçülmüş gördüm canım :) ne kursuna gıdeceksın
Kpss ye hazirlaniyorum cnm. Evet cuma yaklastikca dahada az yemeliyim diyorum :)
canım ya kıyamam ben sana, bir şey mi oldu bilmiyorum ama sanırım lise bitti ve ayrılık girdi araya o yüzden üzülüyorsun. her ne sebepten olursa olsun kendini çok üzme, başka şeylerle ilgilenip dikkatini dağıtmaya çalış. Kaderde yazıyorsa devam eder. bir de sevdiğin kişiyi gözünde çok büyütme, büyütürsen adı aşk olur büyütmezsen arkadaşlık. Sen iyi bir arkadaş ol o da sana aşık:)
Biraz düşününce karar vermemem gerektiğini anlıyorum sene içinde yaşadığımız bazı anılar bu sonucu veriyor.
Ama bulduğum bazı resimleri gününü gün eden, yok bu az kaldı. Yani o resimleri görünce tanımlayamadım ama o layık değiliz sonucuna götürdü
sağlıklı kozmatik ne demek :) anlamadım canım
selam canlarım...
aklıma bir konu geldi de ... dedim sadeece nurcan ablayla konuşacağıma takıma yazayım belki sohbet sohbeti açar...
ayvalık film festivalini duydunuz mu? 100 film gösterilicekmiş :) gitmek vardı şimdi yaa...
off fena halde yamaç paraşütü deneyesimde var..ben yine bu ay fena etkilendim bu reglden..
yerimden kımıldayamıyorum ama yerimde de duramıyorum :)
selam canlarım...
aklıma bir konu geldi de ... dedim sadeece nurcan ablayla konuşacağıma takıma yazayım belki sohbet sohbeti açar...
ayvalık film festivalini duydunuz mu? 100 film gösterilicekmiş :) gitmek vardı şimdi yaa...
off fena halde yamaç paraşütü deneyesimde var..ben yine bu ay fena etkilendim bu reglden..
yerimden kımıldayamıyorum ama yerimde de duramıyorum :)
işte benim buna ihtiyacım var...şu 2 gündür regl yüzünden de iyice hassasken görünce onun fotolarını falan gözümde çok büyüdü..Ama sanırım yavaş yavaş atıyorum üstümden... bir de regl oldum mu tamaaam... bi de bulursam şöyle yakışıklı bi arkadaş değmeyin keyfime...
Kızlar kendime öyle çok kızıyorum kı anlatamam ya nasıl bu kadar kilo aldım neden hiç durmadım 2 sene önce 65 geliyordum simdi ise 86 dan dönüyorum giyilmemiş etiketınde 5 bantolonum var acık renk kırem kahve siyah kot eteklerım elbıselerım hıc bırı olmuyo yaz geldi iyicee sinir oluyorum kendıme bıran önce vermek istıyorum mıllet alısverıse gıder bn ise baca altına kaldırdıgım kıyafetlerı çıkartıp gıyecegım ınsallah umarım hedefımıze en kısa sürede saglıkla ulasırız
tuni sen eve gectınmı iştemisin hala
Evdeyim canım:))
yürüdüm yürüdüm yürüdüm..
bugun yine yürüdüm..
bacaklarım ağrıyor çok birde ağzımda bir tuhaf tat var metalik bir tat gibi bişi içimden hiçbişi yapasım gelmiyor bugunlerde bende de bir durgunluk var bıraksalar akşama kadar uyurum ama buna oğlum hayatta izin vermez:)
7/24 burdasın nerdeyse nasıl başarıyorsun canım senın bebegıne kim bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?