- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.021
Kızlar ruhsal olarak çökmüş durumdayım bir de regl dönemim geldi ... Siz düşünün artık... Size çok ihtiyacım var... Bana biraz nasihat verin. Sevdiğim sahısı unutma zamanı artık. O bana bende ona layık değilim....
çok güzel oldu cetvelim yuppi :) veririz kızlar sitres yapmayın kacamak yapmayı unutun oldu bitti
çok güzel oldu cetvelim yuppi :) veririz kızlar sitres yapmayın kacamak yapmayı unutun oldu bitti
Kızlar ruhsal olarak çökmüş durumdayım bir de regl dönemim geldi ... Siz düşünün artık... Size çok ihtiyacım var... Bana biraz nasihat verin. Sevdiğim sahısı unutma zamanı artık. O bana bende ona layık değilim....
yani farklı dünyaların insanı gibimisiniz yanyana gelseniz zıtmısınız bunun gibi bişeymiBiraz düşününce karar vermemem gerektiğini anlıyorum sene içinde yaşadığımız bazı anılar bu sonucu veriyor.
Ama bulduğum bazı resimleri gününü gün eden, yok bu az kaldı. Yani o resimleri görünce tanımlayamadım ama o layık değiliz sonucuna götürdü
ee çocuklarla öyle:)))
birde ne sorucam bu yulaf kepeğini bende aldım yumurta peynir ve yulaf kepeğiyle krep gibi bişey yapıldığını duymuştum denedim
ama benim yulaf kepeği içinde küçük küçük saplar var bildiğin saman gibi yani
onlar ağzıma geldikçe yiyemedim normaldede öylemi olur yoksa ben onu eleyecekmiydim acaba ne dersin?
ya ama o anki pskoljını hayal edemiyorum
yeni evlenmişsin ertesi gün balayındasın elini tutacaksın ve sana ee ikna etmek için öyle yapmak lazımdı diyen biri
aman allahım ben ne yaptım der insan nasıl geçecek bu hayat der derde der yani çok zor bi durum
ama şu an çocuklarla normal sayılır 3 çocuk biri ikiz yani zaten çok beraber bişeyler yapmaya fırsatınız yoktur:)))
sabah bir dilim karpuzla peynir ve buday ekmeği yedim 2 dilim
şu an nasıl şişim anlatamam
dün mangal yapmıştık tavuk yemiştim ama en son yediğim parça çok tuzluydu, gece bıyu aman allahım ne susadım ne susadım deli gibi su içtim su içtikçe şiştimm
bide karpuz yedim sabah
yani midem su dolu ama ağzım hala kuru, bir kısır döngüye düştüm anlayacağınız:))
evli olan bendim :) cok tesekkür ederim canım. ızgara et, salata,diyet kola bole bitirdim dünü ama saatin geç olması kötü oldu
tuni sen hangi sehirdin canım ya hep unutuyorum varmı baska istanbullu aramızda
diyet tickerında gelinle damat vardı sanırım, ben de o yüzden seni evlenecek düğüne kadar kilo verecek diye düşünüyordum
Dun aksam cok gec yedigim icin bugun cok dikkat ettim :)
Sabah bi kase nesfit
araogun:3kayisi
oglen:corba,4-5y.kasigi taze fasulye,2kasik yogurt
araogun 1minik armut 1 kayisi yicem birazdan :)
İs cikisi kursa gidecegim icinde mecburen kepek ekmegine tost. Yaninda ayran bile icmeyim diyorum :) ne kadar azz okadar iyi.
Kızlar merhaba,
dün ve bugün çok yoğundu,üstüne bir de bilgisayarımda sıkıntı olunca pek yazamadım, hepinizden özür diliyorum.
bu iki gün çok düzgün beslenemedim ama diyeti bozcak şekilde değil. :) aerobik saatlerin başladım bu arada, çok keyifli:)
ara öğün olarak 2 ceviz 3 fındık 2 altın çilek 2 kuru erik bu aralar favorim, hem tadına bayılıyorum hem de güzel ve sağlıklı enerji veriyor. tabii belki kalorili bir ara öğün olarak düşünülebilir ama bunu yediğimde birbaşka ara öğünüm ya da ana öğünüm daha hafifi oluyorr:)
bu aralar sağlıklı yemek sağlıklı kozmetik yok yağlar yok kremler ne varsa hepsine sardım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?