- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.061
Bebeğe annem bakıyor
Eczanede bilg hep açık zaten aralarda girip bakıyorum
Aksamda iPad var o Tel gibi oldugundan int hazır al eline ac yaz:))
Arada derede girip yazıyorum:))
Bugünkü menümüde yazayım
Sabah bir dilim karpuz iki dilim buğday ekmegi ve peynir
Ara bir avuc kiraz
Öğle ayran ası çorbası
Ara 3 kayısı 5 erik
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, 3 kasik peynirli makarna çoban salata
Ara bir dilim karpuz
45 dk yuruyus 2 kupa kiraz saptı yesilcay su baya baya icmisimdir bu sıcaklarda istersen içme:))
sorma öyle vallaa, 50 kilo olsam hayır demem yani:))
evli olan bendim :) cok tesekkür ederim canım. ızgara et, salata,diyet kola bole bitirdim dünü ama saatin geç olması kötü oldu
cumayada birşey kalmadı yarından sonra((
tam diyetisyen pskolojısı oluşturdu bu takım olayı bana:)
1.5 günümüz var kızlarr
atık şu dereceye girme olayına tekrar başlayalım, önce ne güzeldi, şimdi bi bakıyorum 10. 8. çok fena
Kızlar ruhsal olarak çökmüş durumdayım bir de regl dönemim geldi ... Siz düşünün artık... Size çok ihtiyacım var... Bana biraz nasihat verin. Sevdiğim sahısı unutma zamanı artık. O bana bende ona layık değilim....
ya ben istanbulluyum ama burdurdayım
ayy yine deli gibi konuşasım var henüz öğle yemeğini yemedim
kızlar yediler ama bi hasta tahlil sonucu bekliycem oturdu kaldı bende kalkamadım bi türlü
buğday aşı çorbam vardı onu geçeyimde yiyeyim:)
hmm internette yulaf kepeğini araştırırken öyle şikayetler okumuştum markadan fark ediyor canım. doğadan mı ne öyle bir marka var onun ki kılçıklı değil:)
Kızlar kendime öyle çok kızıyorum kı anlatamam ya nasıl bu kadar kilo aldım neden hiç durmadım 2 sene önce 65 geliyordum simdi ise 86 dan dönüyorum giyilmemiş etiketınde 5 bantolonum var acık renk kırem kahve siyah kot eteklerım elbıselerım hıc bırı olmuyo yaz geldi iyicee sinir oluyorum kendıme bıran önce vermek istıyorum mıllet alısverıse gıder bn ise baca altına kaldırdıgım kıyafetlerı çıkartıp gıyecegım ınsallah umarım hedefımıze en kısa sürede saglıkla ulasırız
canım sağlıklı kozmetik demek istemiştim, yani doğal sabunlar, bitkisel yağlar, sülfatsız şampuanlar vs vs:)
Ahh Ahh zaten bı iki kilo alınca hemen verseydik bu halde olmazdık, şiştikce şiştik şiştikce şiştik(
Ama bundan sonra ins bir kilo bile alsam hemen bı hafta dikkat edip vericem ins
Hic üstüne koymayacağım
Yani bı iki kiloyu vermek var bide yirmi kiloyu
Allah bir daha bu kiloları göstermesin hic birimize:))
yürüdüm yürüdüm yürüdüm..
bugun yine yürüdüm..
bacaklarım ağrıyor çok birde ağzımda bir tuhaf tat var metalik bir tat gibi bişi içimden hiçbişi yapasım gelmiyor bugunlerde bende de bir durgunluk var bıraksalar akşama kadar uyurum ama buna oğlum hayatta izin vermez:)
Kızlar kendime öyle çok kızıyorum kı anlatamam ya nasıl bu kadar kilo aldım neden hiç durmadım 2 sene önce 65 geliyordum simdi ise 86 dan dönüyorum giyilmemiş etiketınde 5 bantolonum var acık renk kırem kahve siyah kot eteklerım elbıselerım hıc bırı olmuyo yaz geldi iyicee sinir oluyorum kendıme bıran önce vermek istıyorum mıllet alısverıse gıder bn ise baca altına kaldırdıgım kıyafetlerı çıkartıp gıyecegım ınsallah umarım hedefımıze en kısa sürede saglıkla ulasırız
ben de öyle diyorum bu gün akşam özellikle az yemek lazım ki yarın sabah az çıksın kilolar. geçen hafta da böyle diye diye yemiştim:26:bu hafta yimem inşallah:18:Kpss ye hazirlaniyorum cnm. Evet cuma yaklastikca dahada az yemeliyim diyorum :)
selam canlarım...
aklıma bir konu geldi de ... dedim sadeece nurcan ablayla konuşacağıma takıma yazayım belki sohbet sohbeti açar...
ayvalık film festivalini duydunuz mu? 100 film gösterilicekmiş :) gitmek vardı şimdi yaa...
off fena halde yamaç paraşütü deneyesimde var..ben yine bu ay fena etkilendim bu reglden..
yerimden kımıldayamıyorum ama yerimde de duramıyorum :)
işte benim buna ihtiyacım var...şu 2 gündür regl yüzünden de iyice hassasken görünce onun fotolarını falan gözümde çok büyüdü..Ama sanırım yavaş yavaş atıyorum üstümden... bir de regl oldum mu tamaaam... bi de bulursam şöyle yakışıklı bi arkadaş değmeyin keyfime...
yürüdüm yürüdüm yürüdüm..
bugun yine yürüdüm..
bacaklarım ağrıyor çok birde ağzımda bir tuhaf tat var metalik bir tat gibi bişi içimden hiçbişi yapasım gelmiyor bugunlerde bende de bir durgunluk var bıraksalar akşama kadar uyurum ama buna oğlum hayatta izin vermez:)
:) :) bende yarın gidip ortaöğretim-önlisans kpssye başvuru yapıcam .. da bi cahallığım tuttu benim önce parayı yatırıyorduk di miziraat olur heralde...
günaydın kızlar nasılsınız ay dün benim için o kadar zor bır gun oldu kı anlatamam dün yemege mısafırlerımız var dı annemler de pide yaptırmıs konya da meşur dur gıdenlerınız varsa ( bn aslen konyalıyım) pide tatlı falan derken iradem baya zorlandı ayıp olmasın dıye 1 dilim en küçüğü onu yedım ayran içtim yemekden sonra kı tatlı dondurma ve çekırdege el uzatmadm zor oldu ama başardım :):):)
ben de bugünkan verdiğim için kahvaltıyı geç yaptım. tahillerim bakalım nasıl çıkacak, en son 3 ay önce süperdi (o kadar yemeye rağmen kolestrollerim düşmüştü bile)daha tartılmadım çok heycanlıyım ya yarın tartılıp yazıyoruz demı
sabah; 1 dılım k.ekmegı ,salatalık.domates, peynır yedım, çayımı içtim güne hazırım artık :)
ya açık renk pantolon hevesım vardı zayıflayınca gıyerım yok ındırıme gırmıs alayım zayıflayınca gıyerım dıye duruyorlar
oooyy pide mi, konya pidesini bilmez miyiz, karadeniz pidesi var burda, konya pidsini özledim , o başka. ben de 6 yıl ıspartada yaşadım (konya burdur falan denince ıspratayı hatırladım valla) oradada pide çok güzeldi eşim sivaslı sivastada çok güzel yapıyorlar, geçen yıl 50 kuruşa pide döktürüp pikniğe gitmiştik şükür burada pidenin tanesi 7 tl! neyse az yiyos o yüzden.
ben de bugünkan verdiğim için kahvaltıyı geç yaptım. tahillerim bakalım nasıl çıkacak, en son 3 ay önce süperdi (o kadar yemeye rağmen kolestrollerim düşmüştü bile)
ben çok dikkat etmiyorum açık renk de giyiyorum ama basene kadar uzun bir üst giymeye çalışıyorum. bu arada 2 kadife kıyafetimden başka üstüme olan tek yazlık pantolon beyaz renk ve hamile pantolonu. göbek kısmı penye değil kumaştan olduğu için ben de göbekli olduğum için giymek rahatsız etmiyor beni. üstüne giydiğim gömleğin alttaki iki düğmesi iliklenmiyordu bu sabah ikisini de ilikleyebildimyarın inşallah güzel bir kilo bildiriminde bulunacağım
inşallah canım bende 65 olunca gıyecegım
hoş geld,n berivan
dün yediklerimi paylaşayım:
sabah:2 kuru kayısı
2 az yağda yumurta
4 parmak kadar peynirli pide
3 lahana sarma (lahan sarmalrı benden başka yiyen yok böyle ikişer üçer bitiricem)
arada yeşil çay
öğlen: 1 tabak kabak yemeği
1dilim kepekli ekmek
1 çay bardağı yoğurt
1 dilim peynir
ara:6 kiraz,1 yeşil çay
akşam:4 köfte büyüklüğünde fırınlanmış kıyma (köfte yapmak çok zahmetli doğrudan kıymayı tuz ekip yağlı kağıda yayıp fırına attım)
1 dilim kepekli ekmek
1 salatalık
son araöğün:1 liralık dondurma (yürüyüş akşam 8 gibi oldu malesef dondurmaya hayır diyemedim)
ya en başında bende 27 temmuzda oğluşumun ilk doğum gününde 70 olmayı hedeflemiştim ama tabi şu an bir ayda 5 kilo demek benim içinde
yani çok gibi görünüyr gözüme ama dikkat edersek 5 olmasada 3.5 4 veririz inş bir kiloda çok farketmez
hadi bakalım hilal beraber temmuz sonuna 5 kilo hedefliyoruz o zaman
ye birde ne garibime gidiyor, diyete başladığımda 87 kiloydum ve 75 olsam yeter diyrdum razıyım diyrdum ama şu an hiç ama hiç tatmin etmiyor beni , şimdide 70 olsa yeter diyorum ama görünen oki 70 oluncada 65 olmak isticem inşş olurum:)
dün bizim burdan bir rampa yokuş var eyübe inen bir yol Ece bilir onla aynı semtte oturuyoruz:)
hava baktım pırıl pırıl püfür püfür esiyor dedim ben arabaya binmeden kestirmeden gidim yürüyerek
inmeye basladım yokuştan ama ayağımda spor ayakabılar filan bacak kasları nasıl calısıyor,kaslar sıkıyor kendini filan
çok süper oldu ama bugun bacaklarım biraz ağrıyor sonra yine eve yürüyerek geldim cok yoruldum
ben de ben deeeee...kalmasın iştah filan istemiyorum ben, az yemek, deli gibi yürümek, su ve yeşilçay içmek ve gün be gün erimek istiyoruuummmmm:))))
Kızlar ruhsal olarak çökmüş durumdayım bir de regl dönemim geldi ... Siz düşünün artık... Size çok ihtiyacım var... Bana biraz nasihat verin. Sevdiğim sahısı unutma zamanı artık. O bana bende ona layık değilim....
selam canlarım...
aklıma bir konu geldi de ... dedim sadeece nurcan ablayla konuşacağıma takıma yazayım belki sohbet sohbeti açar...
ayvalık film festivalini duydunuz mu? 100 film gösterilicekmiş :) gitmek vardı şimdi yaa...
off fena halde yamaç paraşütü deneyesimde var..ben yine bu ay fena etkilendim bu reglden..
yerimden kımıldayamıyorum ama yerimde de duramıyorum :)
ben de öyle yapıcam wallaAhh Ahh zaten bı iki kilo alınca hemen verseydik bu halde olmazdık, şiştikce şiştik şiştikce şiştik(
Ama bundan sonra ins bir kilo bile alsam hemen bı hafta dikkat edip vericem ins
Hic üstüne koymayacağım
Yani bı iki kiloyu vermek var bide yirmi kiloyu
Allah bir daha bu kiloları göstermesin hic birimize:))
ooohhh keyif :))Bende bugun yürüdüm
Oglusumu annemden aldık attık bebek arabasına esimle 45 dk yürüdük
Ve onun bütün ısrarlarına rağmen bebek arabasını ben sürdüm, ne kadar efor harcarsam kar sonuçta:))
Ama eve uğramadan yürüyüşe çıktığımız için ayakkabılar mahvetti ayağımı:))
Ama yinede kendimi iyi hissediyorum
Eve geciyordukki esimin arkadaşları gelelim dediler, erkek gunü:))
Evde bir temase temizlikyaptik derledik topladık oglusu banyo yaptırdık kapı çaldı geldiler,
Simdi onlar diger odadalar olgusuda uyuttuum ins uyanmaz bende actım Tv'yi kestim karpuzumu aldım tabletimi girdim İnternet'e gunün yorgunluğunu atmaya :)) değmeyin keyfime:))
Senin iki oglus vardı dimı kac yasindalar?
aaa sen eczacımıydın? hiç sormak aklıma gelmemiş ne güzeeeellBebeğe annem bakıyor
Eczanede bilg hep açık zaten aralarda girip bakıyorum
Aksamda iPad var o Tel gibi oldugundan int hazır al eline ac yaz:))
Arada derede girip yazıyorum:))
selam kızlar.. :)
kac gundur regl yuzunden sporu aksatmıstım :18: ama bugun bıttı tam acılıs yaptım aksam esim işten gelince denize gittik.gec donecegimizi bildiğim icin yanımıza peynır, domates,
tam tahıllı ekmek ve çay aldım. boyle spora can kurban valla keske hergun ımkan olsa da gıtsek. kuş gibi oldum valla
Bugünkü menümüde yazayım
Sabah bir dilim karpuz iki dilim buğday ekmegi ve peynir
Ara bir avuc kiraz
Öğle ayran ası çorbası
Ara 3 kayısı 5 erik
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, 3 kasik peynirli makarna çoban salata
Ara bir dilim karpuz
45 dk yuruyus 2 kupa kiraz saptı yesilcay su baya baya icmisimdir bu sıcaklarda istersen içme:))
Sabah: 3 bardak su, 1 kuru kayısı, 12 kiraz, 2 ceviz
Kayfaltı: maydanoz ve taze naneli 1 yk yulaf kepekli omlet (1 yumurtadan) tavaya da 1yk sıvı yağ koymuşumdur
ara:4 form bisküvi, 1 üçgen peynir,1 yeşil çay
öğlen:6 yk yeşil mercimek, taze nane ve maydonoz ve baharatlarla salata
2 dilim peynir
domates-salatalık
ara: 200 ml süt
akşam:2 tabak etli türlü
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 ceviz
ara: 1 dondurma, sossuz
öğlen yarım saat tempolu akşam 40 dk yavaş yürüyüş
öğlen yemegımı de yemıs bulunuyorum; mercimek çorbası,yoğurt ve kocaman karpuz kızartma vardı dokunmadım bıle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?