Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menümüde yazayım
Sabah bir dilim karpuz iki dilim buğday ekmegi ve peynir
Ara bir avuc kiraz
Öğle ayran ası çorbası
Ara 3 kayısı 5 erik
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, 3 kasik peynirli makarna çoban salata
Ara bir dilim karpuz

45 dk yuruyus 2 kupa kiraz saptı yesilcay su baya baya icmisimdir bu sıcaklarda istersen içme:))

Bebeğe annem bakıyor
Eczanede bilg hep açık zaten aralarda girip bakıyorum
Aksamda iPad var o Tel gibi oldugundan int hazır al eline ac yaz:))
Arada derede girip yazıyorum:))

bildiğimiz eczacımısın canım sen
benım 1 oğlum var ve kımse bakmak ıstemıor:)ben bakıorum

ooohhh supersın ya gunu meyveyle gecırmıssın sabah kahvaltısı dahil
evdeki meyve stoklarım tukenıyor yarın markete gıdıp alayım da cuma gunu senın gıbı meyvelı bı gun yapayım ımrendım valla

ben bitki çayını artık sıcak içemiyorum hava felaket tvde verdikleri hava durumu valla yalan 40 derecenın ustunde antalya yanıyor ortalık.
bugun 2 yeşilçay 1 mısırpuskullu cayı birlestirip 3 bardaklık suyla demledim koydum dolaba soguk cay gıbı ıctım

sorma öyle vallaa, 50 kilo olsam hayır demem yani:))

ben 55 olsam kafi diyeceğim tunicim
evlendiğimde 53 kiloydum, hani artık o kiloda gözüm yok da 55 iyidir
gerçi ne kadr kilo versem iidir. malum artık doğumlardan sonra kilo almaya yatkınlaştı vücudum

evli olan bendim :) cok tesekkür ederim canım. ızgara et, salata,diyet kola bole bitirdim dünü ama saatin geç olması kötü oldu

alıntı yapamadığımdan karıştırmışım Çiğdemcim, kusura bakma canım. ama artık bilg. tamir oldu, alıntılarıma başlayabildim :)

takım insanı hakkaten motive ediyor.
hani birileri tarafından kontrol edildiğini bilmek güzel
hele cumaları ayrı bir güzel
tabi kilo almamışsak

Ece, gençsin güzelsin zayıfsın
yaz da geldi
hadi bakayım kıpır kıpır olma zamanı

ya ben istanbulluyum ama burdurdayım

burdur mu?
burdurlu ço ksevdiğim arkadaşlarım var burada
yakınız da bir diğer yandan

buğdayı çok severim ben
bir gün deniycem senin bu ayran aşı çorbanı

hmm internette yulaf kepeğini araştırırken öyle şikayetler okumuştum markadan fark ediyor canım. doğadan mı ne öyle bir marka var onun ki kılçıklı değil:)

yulaf ezmesi yiyordum ama şu yulaf kepeğine de bakayım
çok duymaya başladım son günlerde

aynen yaa
ben de kilolu hamile kaldığıma çok kızıyorum
65 idim hamile kaldığımda, şimdi o kiloya dönebildim ancak
bakalım devamı da gelse ama 65te direniyor bedenim
ne yapsam ne etsem?

canım sağlıklı kozmetik demek istemiştim, yani doğal sabunlar, bitkisel yağlar, sülfatsız şampuanlar vs vs:)

öğrendiklerini, doğal olanları bizimle de paylaş olmaz mı?
doğal ürünlere ben de ilgi duyuyorum
özellikle gıdalara.
malum 2 çocuk var, gdosuz hormonsuz tertemiz şeylerden yesinler istiyorum

amin canım inşallah 1 kılo bile alsam o hafta verecegım eklemek yok

günaydın kızlar nasılsınız ay dün benim için o kadar zor bır gun oldu kı anlatamam dün yemege mısafırlerımız var dı annemler de pide yaptırmıs konya da meşur dur gıdenlerınız varsa ( bn aslen konyalıyım) pide tatlı falan derken iradem baya zorlandı ayıp olmasın dıye 1 dilim en küçüğü onu yedım ayran içtim yemekden sonra kı tatlı dondurma ve çekırdege el uzatmadm zor oldu ama başardım :):):)

daha tartılmadım çok heycanlıyım ya yarın tartılıp yazıyoruz demı
sabah; 1 dılım k.ekmegı ,salatalık.domates, peynır yedım, çayımı içtim güne hazırım artık :)

bn dün yürüyemedim misafirler olunca bugun yürüyecegım ama Allah bağıslasın oğlunu çocukları çok seviyorum :)

nettin kız 5 tane etiketli panton muuuu? hadi birini aldın 4üd ene oluyor, alışveriş canavarlığı bu olsa gerek. benim 1 tane böyle elbisem var 40 beden ama esnek zorla içine girebildim, asıl kilo verince giyicem.

Kpss ye hazirlaniyorum cnm. Evet cuma yaklastikca dahada az yemeliyim diyorum :)
ben de öyle diyorum bu gün akşam özellikle az yemek lazım ki yarın sabah az çıksın kilolar. geçen hafta da böyle diye diye yemiştim:26:bu hafta yimem inşallah:18:

100 filmi kaç günde seyredeceksin ki, belki ben son 5 yıldır 100 film izlememişimdir. yamaç paraşütü dersen o da bana göre değil öyle heyecanlı adrenalinli şeyleri sevmem, korkağım ben korkak. mesela luna parkı da sevmem, ''dangera mencıra binene kadar giderim köpeğe kovalattırırım kendimi, al sana adrenalin' mantalitesinde sıkıcı biriyim işte

haaa doğru senin bi aşk meselen vardı sen bence 100 film+ yamaç paraşütü işini iyice araştır

metalik tat sanki bi vitamin eksikliği yüzünden oluyordu diye düşündüm ve şunları buldum: Demir, folik asit, B12 vitamini ve diğer B vitamin eksiklikleri, çinko eksikliği

doğrudan ceviz, fındık badem tüket, hayvansal gıda , yoğurt ve tambuğday ekmeği tüketimini gözden geçir, az mı tüketiyorsun acaba derim.

oooyy pide mi, konya pidesini bilmez miyiz, karadeniz pidesi var burda, konya pidsini özledim , o başka. ben de 6 yıl ıspartada yaşadım (konya burdur falan denince ıspratayı hatırladım valla) oradada pide çok güzeldi eşim sivaslı sivastada çok güzel yapıyorlar, geçen yıl 50 kuruşa pide döktürüp pikniğe gitmiştik şükür burada pidenin tanesi 7 tl! neyse az yiyos o yüzden.

daha tartılmadım çok heycanlıyım ya yarın tartılıp yazıyoruz demı
sabah; 1 dılım k.ekmegı ,salatalık.domates, peynır yedım, çayımı içtim güne hazırım artık :)
ben de bugünkan verdiğim için kahvaltıyı geç yaptım. tahillerim bakalım nasıl çıkacak, en son 3 ay önce süperdi (o kadar yemeye rağmen kolestrollerim düşmüştü bile)
ya açık renk pantolon hevesım vardı zayıflayınca gıyerım yok ındırıme gırmıs alayım zayıflayınca gıyerım dıye duruyorlar

ben çok dikkat etmiyorum açık renk de giyiyorum ama basene kadar uzun bir üst giymeye çalışıyorum. bu arada 2 kadife kıyafetimden başka üstüme olan tek yazlık pantolon beyaz renk ve hamile pantolonu. göbek kısmı penye değil kumaştan olduğu için ben de göbekli olduğum için giymek rahatsız etmiyor beni. üstüne giydiğim gömleğin alttaki iki düğmesi iliklenmiyordu bu sabah ikisini de ilikleyebildim yarın inşallah güzel bir kilo bildiriminde bulunacağım

Sabah: 3 bardak su, 1 kuru kayısı, 12 kiraz, 2 ceviz

Kayfaltı: maydanoz ve taze naneli 1 yk yulaf kepekli omlet (1 yumurtadan) tavaya da 1yk sıvı yağ koymuşumdur

ara:4 form bisküvi, 1 üçgen peynir,1 yeşil çay

öğlen:6 yk yeşil mercimek, taze nane ve maydonoz ve baharatlarla salata
2 dilim peynir
domates-salatalık

ara: 200 ml süt

akşam:2 tabak etli türlü
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 ceviz

ara: 1 dondurma, sossuz

öğlen yarım saat tempolu akşam 40 dk yavaş yürüyüş

inşallah canım bende 65 olunca gıyecegım

menu çok güzel canım. dondurmayı da kafana takma bence dondurma en hafif tatlıdır arada bir küçük bişi ye nefsini körelt

ya sormayın ben 54 kilo olduğum zamanlarda bile 1-2 kilo versem keşke derdim. düşünün yani 54 kilo iskelet gibi bişeymişim hala zayıf olmak istiyorum :))

şimdi siz bana mazoşist demeyin ama sporun ertesi günü kasların ağrır ya o ne tatlı bi ağrıdır.insana iyi gelir resmen

kalmasın iştah filan istemiyorum ben, az yemek, deli gibi yürümek, su ve yeşilçay içmek ve gün be gün erimek istiyoruuummmmm:))))
ben de ben deeeee...

canım benim mesajlarında benim yanımdayken çok efendi demişsin ama gördüğün bazı resimlerden bahsetmişsin. bunlar çok normal bence onu hemen o resimlerle yargılama arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmiş olabilir. yani ne biliym sen akıllı kızsın sakin düşünmeye çalışmalısın.

ben de çok severim adrenalinli şeyleri

ben de öyle yapıcam walla
işin garibi de ne biliyo musunuz ben kilo alırken kendime kilo almayı hiç yakıştıramadım heralde yani o 10 kiloyu alırken rüyada mıydım neydim bi baktım 66 yım

ooohhh keyif :))
böyle son anda haber veren misafirlere ben önce kızıyorum ama geldikleri zaman da beklenmedik bir şekilde çabuk geçiyor vakit değil mi??

Bebeğe annem bakıyor
Eczanede bilg hep açık zaten aralarda girip bakıyorum
Aksamda iPad var o Tel gibi oldugundan int hazır al eline ac yaz:))
Arada derede girip yazıyorum:))
aaa sen eczacımıydın? hiç sormak aklıma gelmemiş ne güzeeeell

ya regl olduğum zaman ben de sporu aksatırım hep sinir olurum iştah da açılıyo çok sıkıntılı geçer

canım bişi dicem benim tavsiyem öğünlerinde yoğurdu fazlalaştırman. yoğurt hem sindirime yardımcı, hem tok tutuyor hem de göbek yağlarının erimesine yardımcı oluyormuş..

menü süper olmuş canım walla afiyet olsun

kızlar walla 1-2 gün giremedim. yaz geldi benim işler açıldı elim hamurdan çıkmıyor çok sipariş var

geçmişi oku oku mesajları say say bitmedi :))

bu hafta mesajlarımızın maşallahı var. tuni sen yine öndesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…