Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar selam,bugun aksama yetistirmem gereken bi siparis var dunden beri onla ugrasiyorum cok yogunum kardesim falan yardima geldi o derece :) mutfakta birbirimize carpiyoruz telastan. Sunlari bi teslim ediyim hayirlisiyla aksam gorusuruz.. Opuyorum takimim...

aaa ne iş yapıyosun mutfak falan diyince merak ettim. bende mutfak işleri yüzünden aldım fazlalıkları iyi dayanıyosun valla eğer gıda ile ilgiliyse ben şeker hamuruyla bişiler yapmaya merak saldım pasta kurabiye cupkek o yüzden bir ayda 2 kg aldım :)))

ne kadar güzelmiş doğumgünü tarihleriniz:) hepinizin doğumgünü kutlu olsun canım:)

günaydın kızlarr

dün akşamki iftar menümü hemen yazıyorum:

patlıcan kebabı ( 3 köfte kadar et, yarım patlıcan, domates,soğan diye düşünebiliriz)
boool su:)
1 çatal kadayıf (tadımlık:))

sonra badem yedim, biraz da çikolata:)

bugün akşam evde yapabileceğim iftarı, artık daha rahat bir menü oluştururum:)

sahura kalkmadım, saat 2'ye kadar oturup su falan içtim:)

ben de merak ettim canım ne iş yapıyorsun, butik pastacılık mı yoksa:)

5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=62
gozdesert=75

kızlar eksik gördüğüm olabılır buffy canım senin kini görur gıbı oldum ama bulamadım canım
maway canım senın kac tı yazmıs mıydın :26:

5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =64
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=69
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=62
gozdesert=75

ramazan hedeflerimiz bu şekilde

Son düzenleme:

biraz çikolata derken:44: bir de keşke sahurdada bişiler yeseydin, 2ye kadar oturunca sahur yapılmış olmuyor (neyse ki su içmişsin)

hepinizi çok özledım canlarım benımmmmmmmmmm nasılsınız bakalım

nerdesin sen bakiiim Ben de kimse gelmiyo diye karataycılara takiliyim bari diye düşünmeye başlamıştım

neler neler yedim
cuma iftar
çorma,patates salatası,içecek,bolca karpuz
sahurda:kepeklı sandıvınc,pwynırlı,domayes,mevye suyu
su
cumartesi iftar:çorba,bolca salata.2 kasık zeyfınyaglı türlü ,karpuz,dondurma yatmadan önce de kayısı ,üzüm
sahurda :tost cok buyuk olmayacak sekılde pide ye yaptım tostu ustune yag surmedım içecek
pazar iftar:çorba,salata,5 sarma,bolca karpuz,yarım kazan dıbı ,dondurma .meyve( cozuttum )
sahur da ide peynır domates ,içecek,soda su peynır ekmegı bıraz kaçırdım bu şekılde kızlar

canımmmmmmmmm hıc kaytarır mıyım tatlım kazıgı diktım evel allah buraya hafta sonu gıremıyorum canım calısmayınca c.tesi genelde mesai yapıyordum o sekılde gırıyordum bu hafta gözüm kesmedı yattım tatlım evde net yok cep te de int anlamıyorum o yuzden yok sa burdayım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karatay nasıl ıyı mı canım ben de 70-79 a takılıyorum sessiz lesınce burası :26:

karbonhidratın her türlüsünden zengin fakat proteinden yoksun menüler
Öğünlerine ızgara tavuk, yumurta yoğurt veya peynir gibi şeyler koyup meyve ve tatlıları biraz azaltabilirsin

bi de o ismi meçhul içecek ne idi acaba hiç de ayran olduğunu zannetmiyorum kesin kalorili bişey

karatayda haftada 120 sayfa falan geçiyo sanırım, sayfaları şöyle bir karıştırdım, ramazanda karatayın dediği gibi beslensem mi diye düşünüyorum da o yüzden ilgimi çekiyor. ekmek yememeye çalışıyorum ramazan başından beri, barbunya falan yedim ama, bi de tatlı yemesem meyveyi biraz daha azaltsam daha iyi olacak

yakalandım içecegi sordun genelde lıgnt kola yada lımonata
haklısın canım protein sadece sahur dakı peynır tatlı yı dun kaçırdım bıraz canım dıkkat ederım canımmmmmmm benım

haklısın canım ben ıftarda hıc ekmek tuketmıyorum sadece sahur da yıyorum ısın kotusu yıyım yatmak daha hafıf ne yenebılır bılrmıyorum canım

bende cuma sabah 75.2 çıkmıştımya akşam iftardan önce 73.7 ydim 1.5 kilo farkediyordu yani, ama işte bence iftardan öncekide gerçek kilomuz değil oda çok az ama bakalım cumaya ne olcam, yuruyuşlere başladım artık hatta epeydir yürümeyince bugün bacaklarım ağrıyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…