- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.361
Kizlar selam,bugun aksama yetistirmem gereken bi siparis var dunden beri onla ugrasiyorum cok yogunum kardesim falan yardima geldi o derece :) mutfakta birbirimize carpiyoruz telastan. Sunlari bi teslim ediyim hayirlisiyla aksam gorusuruz.. Opuyorum takimim...
Ya ne zamandır çıkamıyoruz malesef siz neler yapıyorsunuz, siz iyi yuruyordunuz:))
Bende bugun oruç olayınca 45 dk yuruyus yaptım, 1 saatte utu ve sanırım utu yaparken dahafazla ter attım:))
Bizimde dogum günleri sıkışık bu ara
20 Temmuz esim
27 Temmuz oğlusum
1 Ağustos ben:))
Herbirinde bir dilim pasta yesem feci olur herhalde:))
Kizlar selam,bugun aksama yetistirmem gereken bi siparis var dunden beri onla ugrasiyorum cok yogunum kardesim falan yardima geldi o derece :) mutfakta birbirimize carpiyoruz telastan. Sunlari bi teslim ediyim hayirlisiyla aksam gorusuruz.. Opuyorum takimim...
günaydın kızlarr
dün akşamki iftar menümü hemen yazıyorum:
patlıcan kebabı ( 3 köfte kadar et, yarım patlıcan, domates,soğan diye düşünebiliriz)
boool su:)
1 çatal kadayıf (tadımlık:))
sonra badem yedim, biraz da çikolata:)
bugün akşam evde yapabileceğim iftarı, artık daha rahat bir menü oluştururum:)
sahura kalkmadım, saat 2'ye kadar oturup su falan içtim:)
hepinizi çok özledım canlarım benımmmmmmmmmm nasılsınız bakalım
biraz çikolata derken:44: bir de keşke sahurdada bişiler yeseydin, 2ye kadar oturunca sahur yapılmış olmuyor(neyse ki su içmişsin)
nerdesin sen bakiiimBen de kimse gelmiyo diye karataycılara takiliyim bari diye düşünmeye başlamıştım
neler neler yedim
cuma iftar
çorma,patates salatası,içecek,bolca karpuz
sahurda:kepeklı sandıvınc,pwynırlı,domayes,mevye suyu
su
cumartesi iftar:çorba,bolca salata.2 kasık zeyfınyaglı türlü ,karpuz,dondurma yatmadan önce de kayısı ,üzüm
sahurda :tost cok buyuk olmayacak sekılde pide ye yaptım tostu ustune yag surmedım içecek
pazar iftar:çorba,salata,5 sarma,bolca karpuz,yarım kazan dıbı ,dondurma .meyve( cozuttum)
sahur daide peynır domates ,içecek,soda su peynır ekmegı bıraz kaçırdım bu şekılde kızlar
karatayda haftada 120 sayfa falan geçiyo sanırım, sayfaları şöyle bir karıştırdım, ramazanda karatayın dediği gibi beslensem mi diye düşünüyorum da o yüzden ilgimi çekiyor. ekmek yememeye çalışıyorum ramazan başından beri, barbunya falan yedim ama, bi de tatlı yemesem meyveyi biraz daha azaltsam daha iyi olacakcanımmmmmmmmm hıc kaytarır mıyım tatlım kazıgı diktım evel allah burayahafta sonu gıremıyorum canım calısmayınca c.tesi genelde mesai yapıyordum o sekılde gırıyordum bu hafta gözüm kesmedı yattım tatlım evde net yok cep te de int anlamıyorum o yuzden yok sa burdayım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karatay nasıl ıyı mı canım ben de 70-79 a takılıyorum sessiz lesınce burası :26:
karbonhidratın her türlüsünden zengin fakat proteinden yoksun menüler
Öğünlerine ızgara tavuk, yumurta yoğurt veya peynir gibi şeyler koyup meyve ve tatlıları biraz azaltabilirsin
bi de o ismi meçhul içecek ne idi acaba hiç de ayran olduğunu zannetmiyorumkesin kalorili bişey
karatayda haftada 120 sayfa falan geçiyo sanırım, sayfaları şöyle bir karıştırdım, ramazanda karatayın dediği gibi beslensem mi diye düşünüyorum da o yüzden ilgimi çekiyor. ekmek yememeye çalışıyorum ramazan başından beri, barbunya falan yedim ama, bi de tatlı yemesem meyveyi biraz daha azaltsam daha iyi olacak
biraz çikolata derken:44: bir de keşke sahurdada bişiler yeseydin, 2ye kadar oturunca sahur yapılmış olmuyor(neyse ki su içmişsin)
canım ben normalde sahura kalkmıyorum, yiyip yatınca rahatsız oluyorum:)
ben yürüyüşü 2 hafta önce bıraktım tam başlayacaktım ramazan geldi:) ben normalde yiyip yiyip yürüyorum hani bi hafta az yemiştim ya o hafta yürüyüşübırakmıştım aslında amacım önce az yemeyi oturtmako bi türlü oturmuyorRamazanda da ya evde bebek arabası sürecem ya da cümbür cemaat dışarı çıkıp yürüyeces , ikinci şık çok zor gözüküyor.
desene doğum günü sezonunu açtınızbi dönem iş yerinde bi grup olarak hepimizin doğumgününü kutluyor para toplayıp pasta ve hediye alıyorduk,genelde de doğumgünleri nisan-eylül arası oluyordu ve en masraflı ayımız mayıs ayıydı.nisanın ilk doğum gününde sezonu açtık espirileri oluyordu. Neyse sen 10 gün içinde 3 doğum günü kutlayacağının farkındasın ,ona göre yersin pastalarını k,m demiş her doğumgününde pasta yemek serbest diye Doğum günü pastası olarak dondurmalı pastalarvar ya ondan mı alsanız acaba
menün genel olarak çok değil illaki kusur bulmak için kendimizi zorlayacak olursak ilk aradaki meyvelerden birini yemeyebilirdin, fantayı de içmesen süper bi gün olmuş olurdu
ben ramazan geleli günde en az 3 defa tartılıyorum. sabahtan akşama 1.8 fark ediyor. en son 68.2 yi gördüm iftar öncesisizinkileir de merak ediyorum siz de yazın diyecektim
gayet istikrarlı gidiyorsun. sadece bir eksiğini hatırlatayım yoğurt süt nerede kardeşim, günde 1 dilim peynirden yeterl,ikalsiyumu alamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?