- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.621
iftar: az çorba
1 biber dolması:)
2-3 köfte büyüklüğünde balık
2 bardak az şekerli limonata
2 lokma pide
kibrit kutusu kadar tavuk göğsü
şimdi form çay
birazdan da fındık yiyeceğim çünkü ayağımda hafif bir kasılma hissediyorum
çok hoş yaa, ezgicim dolmacı olmuşsun bu akşm sen de; ben neyse ki bitirdim artık yarın iftara dışardayım, umarım doolma yoktur
evet zaten menüde dolma olduğunu duyunca içimden bi gülme geldi ama dolmalar çok lezzetli olmasına rağmen onlara teslim olmadım
kızlar bugün iftarda bakımcımdaydım iftar satinde oğluşlar uyusun diye uğraştık biraz daldılar ve hocanın sesi ile uyandılar daha beter oldular yani. eve döndük nasıl ağlıyorlar evde kardeşim olmasıanrağmen zor bakıyoruz o gidince ben napcamyabancı bakıcı falan diye bi karıştırayım neti dedim memnun olan var olmayan var, ben de evde yatılı bir yabancıyla rahat edemem. Allah kolaylık versin bana yaaa
Eveeet kilomu bildiriyorum
Gecen hafta 56.0
Bu hafta 54.8
Giden 1.2
%2.1
tabii su kaybını falan da düşünmeliyiz ama olsun tartıda görmek de güzel:) hadi bakalım kızlar buhafta takım şahlansın
gecen hafta:72
bu hafta:70
giden:2 kgr
selam kızlar bu hafta iyi kilo vermiş bulunmaktayım buna çok sevindim:)
sizlerde iyisiniz bikaç yorumu okuyunca anlaşılıyor..
size bir durumu bildirmem gerekli ben eskisi kadar artık buraya yazamıyorum buraya daha aktif yazabilcek kişiler gerekli oldugununda farkındayım ben artık aranızdan ayrılmaya karar verdim bir yaz günü geldim ve bir yaz günü giderim kendinize çok çok iyi bakın buranın işe yaradığı kesin umarım herkez hedefine ulaşır hoşçakalın kızlar sizleri özlücem
waaaooov süper :) tebrikler cnm
gecen hafta:72
size bir durumu bildirmem gerekli ben eskisi kadar artık buraya yazamıyorum buraya daha aktif yazabilcek kişiler gerekli oldugununda farkındayım ben artık aranızdan ayrılmaya karar verdim bir yaz günü geldim ve bir yaz günü giderim kendinize çok çok iyi bakın buranın işe yaradığı kesin umarım herkez hedefine ulaşır hoşçakalın kızlar sizleri özlücem
Gecen hafta 56.0
Bu hafta 54.8
Giden 1.2
%2.1
tabii su kaybını falan da düşünmeliyiz ama olsun tartıda görmek de güzel:) hadi bakalım kızlar buhafta takım şahlansın
3.5yaş ve 11 aylık ikizlercanım senin üç çocuğun mu vardı? kolay gelsin gerçekten canım Allah sabır versin
geçen cuma saat 00dan başlayıp bu perşembe gece saat 24e kadar sayılacakezgiiii biz bu hafta kaç mesaj attığımızı yarın mı söyliycektik ona göre hesaplıcam da :))
bi de perşembe akşamdan cuma sabaha kadar olan mesajları mı sayıyoduk ??
tebrikler , güzel de kilo veriyordun, takım olmak için bazı kuralların uygulanması gerekiyor. takım üyeliğinden çıksan da paylaşımcı olarak gene bekleriz seni. ben seni izine ayırayım, belki dönersin aramıza, kendi isteğiyle ayrıldı yazaram 6 ay herhangi bir takıma giremiyorsun çünkügecen hafta:72
maway geldi bişy demeden gitti, erghi hiç görmedim, buffy de görünürlerde yok nerde bu kızlar???
Gecen hafta 75,2
Bu hafta 73,2
Giden 2,0
75,2/ 73,2/ 2,0/ % 2,66
Şaşırdım görünce ama gecen hafta sahurdan dolayıda biraz fazla çıkmıştık takim olarak(
Kizlar gunaydin malesef sabah saat 6da cok kötü haberlerle uyandim enistemi kaybettik akciger kanseriydi cok uzuldum yaaa nasil uzgunum anlatamam(
Nese ben bildirimimi yapiyim yine
Ergh (67/66,1/0,9/%1,34)
babet olayını cehaletime verin, ben genelde spor ayakkabı giyiyorum bu sefer topukluya özendim ama hazırlıksız binmişim anlaşılan arabaya, kokoş bi arkadaşım vardı o da öyle yapıyordu iş yerinde erkek arkadaşlar onu elinde topuklularla arabadan inerken görmüşler baya bi gülmüşlerdi ben de güya gülünç duruma düşmedim beni çorpla görselrdi bi de
form çay içiyorum bakem
evveeeet ilk bildirim senden ve gayet iyi bir sonuç
evet zaten menüde dolma olduğunu duyunca içimden bi gülme geldi ama dolmalar çok lezzetli olmasına rağmen onlara teslim olmadım
kızlar bugün iftarda bakımcımdaydım iftar satinde oğluşlar uyusun diye uğraştık biraz daldılar ve hocanın sesi ile uyandılar daha beter oldular yani. eve döndük nasıl ağlıyorlar evde kardeşim olmasıanrağmen zor bakıyoruz o gidince ben napcamyabancı bakıcı falan diye bi karıştırayım neti dedim memnun olan var olmayan var, ben de evde yatılı bir yabancıyla rahat edemem. Allah kolaylık versin bana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?