Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok hoş yaa, ezgicim dolmacı olmuşsun bu akşm sen de; ben neyse ki bitirdim artık yarın iftara dışardayım, umarım doolma yoktur

çok hoş yaa, ezgicim dolmacı olmuşsun bu akşm sen de; ben neyse ki bitirdim artık yarın iftara dışardayım, umarım doolma yoktur

evet zaten menüde dolma olduğunu duyunca içimden bi gülme geldi ama dolmalar çok lezzetli olmasına rağmen onlara teslim olmadım

kızlar bugün iftarda bakımcımdaydım iftar satinde oğluşlar uyusun diye uğraştık biraz daldılar ve hocanın sesi ile uyandılar daha beter oldular yani. eve döndük nasıl ağlıyorlar evde kardeşim olmasıanrağmen zor bakıyoruz o gidince ben napcam yabancı bakıcı falan diye bi karıştırayım neti dedim memnun olan var olmayan var, ben de evde yatılı bir yabancıyla rahat edemem. Allah kolaylık versin bana yaaa

canım senin üç çocuğun mu vardı? kolay gelsin gerçekten canım Allah sabır versin

ezgiiii biz bu hafta kaç mesaj attığımızı yarın mı söyliycektik ona göre hesaplıcam da :))

bi de perşembe akşamdan cuma sabaha kadar olan mesajları mı sayıyoduk ??

gecen hafta:72

bu hafta:70

giden:2 kgr

selam kızlar bu hafta iyi kilo vermiş bulunmaktayım buna çok sevindim:)
sizlerde iyisiniz bikaç yorumu okuyunca anlaşılıyor..
size bir durumu bildirmem gerekli ben eskisi kadar artık buraya yazamıyorum buraya daha aktif yazabilcek kişiler gerekli oldugununda farkındayım ben artık aranızdan ayrılmaya karar verdim bir yaz günü geldim ve bir yaz günü giderim kendinize çok çok iyi bakın buranın işe yaradığı kesin umarım herkez hedefine ulaşır hoşçakalın kızlar sizleri özlücem

canım tebrikler 2 kilo vermişsin, ama keşke ayrılmasaydın, ne güzel kilolar da gidiyordu

Merhaba kizlar daha simdi eve adim attim
harika bi gundu bi dunya sey aldk evmze bu
Sickta saat 1 den beru carsilarfyiz ben ac susuz o da ayni
Su gibi olmsm eve glnce
Ama degdi valla haftaya persmbe ailmle iftar yapcaz
Kilo bldrimimi simdi yapiyim cok yorgunm anck ogln uyanirim
Onceki kilomu blmiom ama baaslngc 85.500 baslngc olsn

Elifezgicim evet eve internt alcax dugnden sonrs burdyim yani

Canim ben de tebrik ederim 2 kilo icin ama nereye gidiyosuuuuun tabi karar yine senin ama seni özliycez

canım senin üç çocuğun mu vardı? kolay gelsin gerçekten canım Allah sabır versin
3.5yaş ve 11 aylık ikizler

ezgiiii biz bu hafta kaç mesaj attığımızı yarın mı söyliycektik ona göre hesaplıcam da :))

bi de perşembe akşamdan cuma sabaha kadar olan mesajları mı sayıyoduk ??
geçen cuma saat 00dan başlayıp bu perşembe gece saat 24e kadar sayılacak

tebrikler , güzel de kilo veriyordun, takım olmak için bazı kuralların uygulanması gerekiyor. takım üyeliğinden çıksan da paylaşımcı olarak gene bekleriz seni. ben seni izine ayırayım, belki dönersin aramıza, kendi isteğiyle ayrıldı yazaram 6 ay herhangi bir takıma giremiyorsun çünkü

sahur mnüm:
2 yumurta
yarım dilimekmek, 2 tatlı kaşığı tereyağ
2 dlim kavun
3 kuru kayısı
1 su bardağı süt,
3 yk yulaf ezmesi

iftarı buraya yazdıktan sonra da 3 dilim kavun ile bi sürü fındık yemiştim :26: artık ayağımın ağrısı topuklu ayakkabıdan mı mineral eksikliğinden mi nedense geçsin diye yedim falla o fındıkları :18:

maway geldi bişy demeden gitti, erghi hiç görmedim, buffy de görünürlerde yok nerde bu kızlar???

canım arada girip bakıorum size ama yazma fırsatı olmuyor bu hafta cumartesi pazar sınavlarım var benım ıcın yogun bır hafta oldu. onumuzdekı hafta daha cok gelıcem soz bildirimide unutmadım aklımda
Eveeet kilomu bildiriyorum
Gecen hafta 75,2
Bu hafta 73,2
Giden 2,0

75,2/ 73,2/ 2,0/ % 2,66

Şaşırdım görünce ama gecen hafta sahurdan dolayıda biraz fazla çıkmıştık takim olarak(

ya hem dehşetsin hem vahşet masallahhhhhhhhhhhhh cok tebrik ederim canım

Mesqaj yasyılarım
cuma=28
cumartesi=7
Pazar=12
Pazartesi=33
Salı=1(mesajlar site tarafından silinmişti)
Çar=12
Per=25
TOPLASM=118

Kizlar gunaydin malesef sabah saat 6da cok kötü haberlerle uyandim enistemi kaybettik akciger kanseriydi cok uzuldum yaaa nasil uzgunum anlatamam (

Nese ben bildirimimi yapiyim yine

Ergh (67/66,1/0,9/%1,34)

canım benim görüşleriniz için çok tesekkürler

amin canım zor alışmak olsun gıder gerı gelır hıc meraklanma canım dolmayı duyunca bır gulme geldı tam dıyecektım kaptanımız da dolma maduru olmus dıye ama iradesı bırakmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…