- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.641
Kizlar gunaydin malesef sabah saat 6da cok kötü haberlerle uyandim enistemi kaybettik akciger kanseriydi cok uzuldum yaaa nasil uzgunum anlatamam(
Nese ben bildirimimi yapiyim yine
Ergh (67/66,1/0,9/%1,34)
Eveeet kilomu bildiriyorum
Gecen hafta 75,2
Bu hafta 73,2
Giden 2,0
75,2/ 73,2/ 2,0/ % 2,66
Şaşırdım görünce ama gecen hafta sahurdan dolayıda biraz fazla çıkmıştık takim olarak(
gecen hafta:72
bu hafta:70
giden:2 kgr
selam kızlar bu hafta iyi kilo vermiş bulunmaktayım buna çok sevindim:)
sizlerde iyisiniz bikaç yorumu okuyunca anlaşılıyor..
size bir durumu bildirmem gerekli ben eskisi kadar artık buraya yazamıyorum buraya daha aktif yazabilcek kişiler gerekli oldugununda farkındayım ben artık aranızdan ayrılmaya karar verdim bir yaz günü geldim ve bir yaz günü giderim kendinize çok çok iyi bakın buranın işe yaradığı kesin umarım herkez hedefine ulaşır hoşçakalın kızlar sizleri özlücem
Kizlar gunaydin malesef sabah saat 6da cok kötü haberlerle uyandim enistemi kaybettik akciger kanseriydi cok uzuldum yaaa nasil uzgunum anlatamam(
Ergh (67/66,1/0,9/%1,34)
günaydın lar canlarım
mesaj sayım:74
kişo bildirimim içler acısı valla kendime çok kızıyorum çok çok ya 79 um yıne ne gelen var ne gıden çok hatalım hıc kısmadım yedım ama söz eskisi gibi yemeyecegım tadımlık bıle olsa 1 haftam bosuna gıtti olacak sey degılçok üzgünüm :26:
Ergh (67/66,1/0,9/%1,34)
***5. TAKIM 268. ETAP***
tunituni (75,2 /73,2 / 2,0 / %2,66 )
elifezgi ( 70,0/67,7 / 2,3/ %3,29 )
buffy26 ( 68,4/ )
maway ( 72,0/70,0/2,0/ % 2,78 ) Takımdan ayrıldı
berivannnn26 ( 79,0/79,0 / 0,0 /%0,0 )
benim ruyamsensin ( 56,0 /54,8/ 1,2/% 2,14 )
gozdesert (81,2/) Takımdan ayrıldı
ergh (67,0/ 66,1/ 0,9/ %1,34 )
....şimdilik durum bu buffyi bekliyoruz
kızlar işyeri çok yoğun mesajlarımı sayabilecek vakit bulamadım, öğle aramda sıkıştırıp bildirmeye çalışacağım yoksa en geç bu akşam bildiririm
selam arkadaşlar herkese günaydınlar, hayırlı cumalar.
tebrik ederim. çok iyi kilo vermişsin darısı başımıza. devamını diliyorum.
tebrik ederim. sen hedefine ulaştınmı ki nereeeyyeeeee
başınız sağolsun. allah mekanını cennet eylesin. günahlarını affetsin.
berivancım ben daha sana dün dedim dimi. belliydi ama yerinde sayacağın. bence o menülerle almadığına dua et. neyseki farkına varmışsın işin en azından bundan sonra dikkat edersin. yinede bu kadar üzülme önünde daha iyi değerlendirebileceğin haftalar var. (benim durumum aynen imamın dediğini yap ama gittiği yoldan gitme bende kötü menü paylaşımlarım yüzünden baya eleştiri aldım, düzelticez artık berivancım napalım :))) yani ben herkese diyorum yorum yapıyorum falan ama bide uygulasam bildiklerimi tam süper olacak)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/545501-baba-evinde-bekleyen-varsaa-3.html
burayda beklerm hanımlarrrrrr
ooyy oooyy o tereyağları napcaz bilemedim3.5yaş ve 11 aylık ikizler
geçen cuma saat 00dan başlayıp bu perşembe gece saat 24e kadar sayılacak
tebrikler , güzel de kilo veriyordun, takım olmak için bazı kuralların uygulanması gerekiyor. takım üyeliğinden çıksan da paylaşımcı olarak gene bekleriz seni. ben seni izine ayırayım, belki dönersin aramıza, kendi isteğiyle ayrıldı yazaram 6 ay herhangi bir takıma giremiyorsun çünkü
sahur mnüm:
2 yumurta
yarım dilimekmek, 2 tatlı kaşığı tereyağ
2 dlim kavun
3 kuru kayısı
1 su bardağı süt,
3 yk yulaf ezmesi
iftarı buraya yazdıktan sonra da 3 dilim kavun ile bi sürü fındık yemiştim :26: artık ayağımın ağrısı topuklu ayakkabıdan mı mineral eksikliğinden mi nedense geçsin diye yedim falla o fındıkları :18:
çook teşekkür ederim canım, büyük çoğunluğu geçen hafta sahurdan dolayı fazla çıkandır ama olsun ilk defa 73.7den aşağısını görüyorum uzun zamandır hatta bikaç defa çıktığım için bi keresinde 72.9 gösterdi nasıl sevindim anlatamam ama sayı olarak daha çok 73.2yi gösterdiği için onu bildirdim:))canım arada girip bakıorum size ama yazma fırsatı olmuyorbu hafta cumartesi pazar sınavlarım var benım ıcın yogun bır hafta oldu. onumuzdekı hafta daha cok gelıcem soz bildirimide unutmadım aklımda
ya hem dehşetsin hem vahşetmasallahhhhhhhhhhhhh cok tebrik ederim canım
başınız sağolsun canımKizlar gunaydin malesef sabah saat 6da cok kötü haberlerle uyandim enistemi kaybettik akciger kanseriydi cok uzuldum yaaa nasil uzgunum anlatamam(
Ergh (67/66,1/0,9/%1,34)
***5. TAKIM 268. ETAP***
buffy26 ( 68,4/ )
günaydın lar canlarım
mesaj sayım:74
kişo bildirimim içler acısı valla kendime çok kızıyorum çok çok ya 79 um yıne ne gelen var ne gıden çok hatalım hıc kısmadım yedım ama söz eskisi gibi yemeyecegım tadımlık bıle olsa 1 haftam bosuna gıtti olacak sey degılçok üzgünüm :26:
amin canım zor alışmak olsun gıder gerı gelır hıc meraklanma canım dolmayı duyunca bır gulme geldı tam dıyecektım kaptanımız da dolma maduru olmus dıyeama iradesı bırakmamıs
fırsat bulduğum ilk anda bakıcam tubacım:))
ooyy oooyy o tereyağları napcaz bilemedim((
çook teşekkür ederim canım, büyük çoğunluğu geçen hafta sahurdan dolayı fazla çıkandır ama olsun ilk defa 73.7den aşağısını görüyorum uzun zamandır hatta bikaç defa çıktığım için bi keresinde 72.9 gösterdi nasıl sevindim anlatamam ama sayı olarak daha çok 73.2yi gösterdiği için onu bildirdim:))
başınız sağolsun canım((
kilo kaybın çok güzel bu arada tebrik ederim
ooo hakkaten bombayı sen yapmışsın ezgicim:) dün yok filan diyordun ama maşallahın var, tebrikler:))
olsun sonuçta dikkat edilmediğind eramazanda kilo almak kaçınılmaz en azından almamışsın, bu hafta asılırsın biraz yaparsın sen:))
hiç sormayın bu kadar olur akşam bizdede biber dolması vardı:)))
Tekrardan yaziyim
Baslangic:85.50000
mesaj sayim:20
Dha onceki kilolarimi hatrlamadigimdan
baslangctan itibaren bildirim yapcm
Fena sicak ve nem var bi de bime gittim ucuza sahan
Seti ve krep tavasi vardi gderken yol uzerinde sok marlet vardi ordan 3 lu seklli kek kalibi vardi onud aldim
Aksam eklicm topige
***5. TAKIM 268. ETAP***
buffy26 ( 68,4/ )
Takim arkadaslarimi tebrik ederim herkes cok guzel kilolar vermis bu hafta gecen haftayi telafi ettik
Ezgicim sabah erken kalkinca uyuyakalmisim mesaj sayimi bildiricem simdi
maşallah takım güzel kılolar vermısben harıç tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?