Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de meyve+fındık ceviz va katıp güzel ve sağlıklı bir öğün olarak hazırlıyorum kendime:)çok da lezzetli oluyor dediğin gibi:) şmidi ramazanda biraz ara vermiş oldum:)

aslında bazen de düşünmüyor değilim, içine öyle güzel meyveler katıyorum ki, vereceğim kaloriyi de zaten o meyvelerden alıyorum diye

ben içine bişi katmıorum direk öyle yeemk hoşuma gidior benim ayy ne zamandır bende yemıordum yemek yerine onu yediğim zaman doyuyordum yaa

evet evet çok doyurucu oluyor kesinlikle...
bazen canım dediğin gibi cips falan ister, onun niyetine onu yerdim..
ama bak tavsiye içine bir de meyve ekle canım istedi şimdii haaa

ben içine bişi katmıorum direk öyle yeemk hoşuma gidior benim ayy ne zamandır bende yemıordum yemek yerine onu yediğim zaman doyuyordum yaa

bu arada nesfitten konu açılınca aklıma geldi, dr.oetker'in müsli'si oluyor üç çeşit: çikolatalı-ballı-meyveli; arada 1,2 yemek kaşığı ondan da atıyrdm süppper bir tat oluyor tavsiye ederim:)ama çok fazla da yememek lazım tabii
ben kaçıyorum kızlaryarın görüşürüzzzz

işin çok zor ya, keşke annen de destek olsaydı. ne kadar tuhaf değil mi oruçlu olan insanın yanında herkes utana sıkıla yemek yer, diyetli olanın yanında da inadına yer, ikisi de yemek yiyemiyo, aradaki fark ne ki ya da neden zayıflamak isteyenlere bu kadar düşmenca yaklaşılır, çekememezlik bence, berivan annen seni kıskanıyo:) Annenle bence açıkca konuş biraz duygusal yaklaş ve onu öv kıskançlığı kesmenin en iyi yoludur bu
'' anneciğim oruçlunun yanaında yemek yenmez ama ben de bir nevi oruçlu sayılırım bunu sağlığım için yapıyorum senin de bana destek olmanı bekliyorum, sen ... yaşında ... kilodasın ama ben daha 21 yaşında ve ... kilodayım, bu gidişle senin yaşına geldiğimde senin kilonu ikiye katlarım'' falan de. yani kendisinin de diyet yapmak zorunda olduğunu değil bilakis formunu sana göre iyi koruduğunu söyle

Selam kızlar
Nasılsiniz bakalım
Bu aksam kardesimin kız arkadaşıyla tanisicam iftar yapicaz beraber
Meraktayim
Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum

hadi bakalım hayırlsı, çok sıkıştırmasaydın bari kızı :)

Gunaydn kizzlar bn daha yeni uyandim hava gene sick serin yer yokmu ya

bugün yağmur yağdı burası nihayet serinledi

Ooooh uyu bakalım ben 8 de kalksam ooo ne güzel uyumuşum diyorum :))
aynen bizde de öyle gece boyunca defalrca uyandım ve sabah bir tanesi sanıyorum 5,30da falan kalktı ve uyumadı

görümceeee tuniiii, görümceeee tuniii

tunicim takılıyorum kızma sakın

güzel bir söz vardı
Görüm görüm gör taşı
Gördüğün yerde vur taşı

Başka bir veciz söz: Kaynana düğüne kadar , görümce görünceye kadar, kayınbaba da ölünceye kadar sevilirmiş.

görünen o ki atalarımız görümcelerinden çok çekmiş. ama artık öyle değil. benim 2 tane görümcem var ikisi de iyilerdir sağolusnlar hele bir tanesini sevmeyen insan yoktur herhalde

günaydınnnnnnnnnnn canımmmmmmmmm arkadaşlarımmmmmmmm
nasılsınız hafta sonu gıremıyorum pek uzak kalıyorum burdan
neler yemısım yazayım
cumartesi:çorba,karpuz,tam hatırlayamıyorum ha bırde ufak pidenın arasına pastırma koymustum :26:
pazar :sabah o kadar çok canım sütlac ıstedı kı 1 ufak kase yedım :18:2 bardak da cay
3 gıbı 1 lavas a sarılmıs ( normalde çift lavasa yaparlar )tantuni ve ayran :18::18::18:
aksam bır kase çorba bır de dondurma vardı :18::18::18:

Son düzenleme:

sizin evde metro stoğu mu var acaba :), bizden kaçmazzzzz

çok valla ama eşimde %13 gösteriyor eşim çok zayıf biridir, 1,67 boy 56 kilo. demek ki doğru. bir de kemik ağırlığı öyle çok yüksek miktarlar olmuyor 70 kilo insanda ortalama 4 kilo bende 2,3 kg falan çıkıyordu inanması güç ama o kadar. bir de su ayrı olarak değil de kas içinde de oluyor, kemik içinde de.

inşallah ıo kiloya burada düşeceksin, bu arada birbiriniz de iyi tanımış olursunuz. e hesap doğru işte 4 hafta 28gün, sen temmuzu 31gün saymıyormusun yoksa

şansını her zaman dene sana abla tavsiyesi Allahın nerede sana nasip yazdığını bilemezsin, tercih yap gelmezse gelmesin.
örnek
-geçen yıl ki kpss atamasında 30 puana bile atananlar oldu (adam kisenin tercih etmediği yeri yazıp gidiyor 80alanlar dışarda beklerken)
-örnek: tıpta uzmanlık sınavı yerleştirmesinde Denizli Kardiyoloji bölümünü tercih eden olmayınca ek kontejyana kalmıştı geçen yıl, yani 50 puan barajını geçen uyanığın biri yazsaydı 65-70 puanlık yere 50,01 ile girecekti böyle şeyler nasip meselesi insna nasibini aramalı

Aksamki yedigim:
3 kasik manti
Salata
4 adet misket kfte
Bilyom hata ama 2 dlm ekmk

keşke hep bu kadar küçük hatalar yapsak 2 dilim ekmek=140 kalori, 1 su bardağı gazlı içecek=110 kalori. ikincisi tamamen boş kalori sen en azından biraz vitamin ve posa almışsındır

kızlar 12 ye doğru acıktım meyve yedim trt 1de seksenlerde vardı iyi gitti
3 kırmızı erik
1 şeftali,
1 yeşil elma yedim

ben de seksenleri çok seviyorum, ramazan da başlaması da iyi oldu. bi de dedemin dolabı son dönemlerdeki favorim:)

dün dışardaydık özdilege gittik orda hanı yağ kılo boy nabız olcen cıhaz lar oluyor ya ona çıktım şok oldum nıye mı yemek yemıs ayakkabılar la kılo mu 74,6 çıkarttı boyum dogru olarak verdı ayyyyyyyyyyyy nasıl sevındım ama yanlıs galıba evdekı tartı 79 dıyo

sütümüz bitmişti canımm yarın nesfitle süt alcam onu çok sevıorm yemeyi
hatta oruç tutmaya başladığımda da sahurda ıftarda onu yicem
bak aklım yenı yeni çalşıor

2 öğünde yemen tavsiye olmaz çünkü başka bişey yememiş olacaksın

arkadaşlar mısır gevreği dediğimiz şey nihayetinde tahıl grubu ve içine melesef şeker eklenmiş, (yulaf ezmesi doğal ve içinde şeke rolmadığı için bu daha çok tavsiye ediliri). neyse biz bunların içine süt yoğurt gibi şeyler de eklediğimizde kalsiyum da almış oluyoruz miktarı abartmazsak hafif yemiş oluruz ama her öğün de yenmemeli. çünkü vcudumzun sebzeye-meyveye ete-tavuğa balığa hatta yağa da ihtiyacı var. bana diyetisyenim 1 dilim ekmek yerine 3 yk mısır gevreği vermişti.

senin baskülde bişi mi var acaba?*?

34. mesaj

kızlar evdeki pcye virüs girdi, format istiyor ama bu sefer nasıl olduysa biz format atamıyoruz. evde malesef yazamıcam.
haftasonu menülerimi yazmamak da isabet oldu çünkü çok kötüydü yediklerimmalesef gazoz başrollerdeydi. meyeve ve gazoz isteğime hayır diyemedim.

bu sabahı yazayım ben size:
2 uzun dilim kavun
1 haş. yumurta
1 dilim ekmek
1 aktivya yoğurt

digital ama bılmıyorum yag oranımı 20,9
yag miktarım,15,5büyük tansiyon120küçük;76,nabız 100

evdeki baskül de bir ar a75 mi ne tartmıştı ya oyüzden sordum yanlış mı acaba diye. bu arada 20,9 yağ oranı fazla değil kadınlarda zaten %20 civarı olması gerekiyor, %25in üzeri fazla deniyor.kafam karıştı o oran doğruysa sen kilolu olmazdın ki

Gunaydin kizlar baklm kahvltida ne yicem
Ayy ne yagmuru burasi hala sicak ya kzlar pistik
Kaptan msj attim sana cevbn glmedi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…