- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.801
ben de meyve+fındık ceviz va katıp güzel ve sağlıklı bir öğün olarak hazırlıyorum kendime:)çok da lezzetli oluyor dediğin gibi:) şmidi ramazanda biraz ara vermiş oldum:)
ben içine bişi katmıorum direk öyle yeemk hoşuma gidior benimayy ne zamandır bende yemıordum yemek yerine onu yediğim zaman doyuyordum yaa
ben içine bişi katmıorum direk öyle yeemk hoşuma gidior benimayy ne zamandır bende yemıordum yemek yerine onu yediğim zaman doyuyordum yaa
günaydın canlarım derecemiz hayırlı olsun canlarım benimmmmmmmmmmmmmm
canım sıkkın kızlar ya anneme ramazandan berı ;sigara böregı,ekmek kızartması,dolma,pudıng,kemal pasa,gözleme dün de sütlaç ve poça mercimeklı peynırlı yaptı anneme yapma dılyorum dıyet yapıyprum dıyorum yok anlamıyo yeme dıyo ya yeme demekle oluyo mu ya ne yapacagımı sacırdım duzdolabını acıyorum sutlac dolabı acıyorum poça ,sımıt sabah yapmadım kahvaltı geldım sırkete kaysı az da leblebı yedım offffffffffffff ya dun kı poçalar da 3 tepsı kadar dı ne yapacagım ben
Selam kızlar
Nasılsiniz bakalım
Bu aksam kardesimin kız arkadaşıyla tanisicam iftar yapicaz beraber
Meraktayim
Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum
Gunaydn kizzlar bn daha yeni uyandim hava gene sick serin yer yokmu ya
aynen bizde de öyle gece boyunca defalrca uyandım ve sabah bir tanesi sanıyorum 5,30da falan kalktı ve uyumadıOoooh uyu bakalım ben 8 de kalksam ooo ne güzel uyumuşum diyorum :))
görümceeee tuniiii, görümceeee tuniii
tunicim takılıyorum kızma sakın
Menümü yazayım hemen unutmadan
Sahur
1 yumurta
Az pide
Bir parça Haslanmis tavuk
Karpuz
İftar
4 kasik Kozlenmis patlıcan salatası
4 kofte
Yarım yufka
Bir bardak vişne kompostosu
Cayın yanında bir metro
Birazdanda Haslanmis Mısır yicem bı tane
Öyle çok su ictimki yerimden kipirdayamiyorum
Annemlerdeyimya keyfime dicek yok oglusa bakan olunca rahatım
Bir haftalık ramazandan çok memnunum bugün 300 gr daha eksi çıktım ins böyle devam eder:))
Bende istiyorum ne zamandirda karar veremedim diyetisyene gitmemedik amac sadece o yağ oranındaki azalmayı görmek:))
Ama %42 çok değil mı ya? Sonuçta vücutta dünya kadar su var kemik var yağ oranın %42yse digerleri nerde?
inşl. kararlıyım nişanlımfda 1 sene çıocuk dşnmıuor o zamana kadr kılo vericem sağlıklı bı hamillelik olcak inşl.
evet onu herkes sölıor yaa bi benm amcamn kzına yaramadı kız 2 senedr evli şimdi hamile oğlumuz olcak inşl... ama sadece karnı var kzın hamıle olduundan dolayı :)
hiç kılo almamış
o hep öyleydi zaten
umarım nıyetm evlnsemde 65 e düşp hamile kalmak inşl.... (L)
aynı canım şu anlık bi değişiklik yokalınan vs. yok gunleri şaşırdım ya tickerde 4 hafta dior ama 26 ağustosta düğünüm 28 gun dıe hesaplıorm ? yanlşmı doğrmu hesaplıom çözemedim
kızlar hani ben tercih yapmayacaktım ya. :) Çevremdeki herkes ben tercih yapıyım diye uğraşıyo ben tercih yapıcam ama onlar diyo diye değil.Bu sene ki şansıma güveniyorum.
Ve bu sene kendimi geliştirip seneye tekrar sınava girip bu sefer tiyatro bölümünün yetenek sınavına giricem... ama bana yardım gerek şöyle dost yardımı...
Aksamki yedigim:
3 kasik manti
Salata
4 adet misket kfte
Bilyom hata ama 2 dlm ekmk
kızlar 12 ye doğru acıktım meyve yedim trt 1de seksenlerde vardı iyi gitti
3 kırmızı erik
1 şeftali,
1 yeşil elma yedim
günaydın kızlarrr, herkese iyi haftalar
sütümüz bitmişti canımm yarın nesfitle süt alcam onu çok sevıorm yemeyi
hatta oruç tutmaya başladığımda da sahurda ıftarda onu yicem
bak aklım yenı yeni çalşıor
bayanlar, topiğin takipçisi değilim ama dikkatimi çekti.. nesfiti kullanıyor musunuz ???
bende bir ara uzun bir süre k-flakes kullanmıştım.. gerçekten faydasını da gördüm ama sonradan bunların sağlıksız olduğu haberleri falan çıkmıştı.. bende bıraktım yemeyi..
nedir işin doğrusu bilgisi olan var mı??
canım sağlıksız olduğunu düşünmüyorum, tam tahıllı gevrek; ama neticede şeker ve karbonhidrat olduğundan aşırıya kaçmadan tüketmek gerekir, yoksa bir zararını görmedim duymadım, bence yemeye devam edebilrisn:)
dün dışardaydık özdilege gittik orda hanı yağ kılo boy nabız olcen cıhaz lar oluyor ya ona çıktım şokoldum nıye mı yemek yemıs ayakkabılar la kılo mu 74,6 çıkarttı boyum dogru olarak verdı ayyyyyyyyyyyy nasıl sevındım ama yanlıs galıba evdekı tartı 79 dıyo
senin baskülde bişi mi var acaba?*?
senin baskülde bişi mi var acaba?*?
digital ama bılmıyorum yag oranımı 20,9
yag miktarım,15,5büyük tansiyon120küçük;76,nabız 100
evdeki baskül de bir ar a75 mi ne tartmıştı ya oyüzden sordum yanlış mı acaba diye. bu arada 20,9 yağ oranı fazla değil kadınlarda zaten %20 civarı olması gerekiyor, %25in üzeri fazla deniyor.kafam karıştı o oran doğruysa sen kilolu olmazdın ki
galıba o tartı yanlıs tıkeske gercek olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?