- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.141
Ececim Cook teşekkür ederim canım beni seven bırakmak istemeyen arkadaslarımı bırakmak aptalım olacaktı zaten bir gün ancak dayanabildim baksana:) sanal bir ortamdayiz nasil alışıyoruz seviyoruz birbirimizi ne ilginç:))canım ben iki ay önce girdim takıma 66yla girdim hala 66lardayım( mehter takımı bile 3 ileri 2 geri gidiyo ben 3 ileri 3 geri hep aynı kalmışım ( yani ezgicim şu anda da sen beni sollayacaksın gibi görünüyor
tuniii iyi ki geldin yaayokluğun anlaşılıyor hemen
ben 2 ayda "0"
sana bu hafta yine eksi çıkarsın demiştim
hadi hayırlısı yakında bi düğün hazırlığı daha var yani
senin kilon için 200 gram bile çok iyi asudecim hem haftaya şişliğin gidince daha çok verirsin tebrikler..
tebrikler 250grmenun de gayet güzel cnm
Yok yok yazık. Kınaya kadar çekmesin birkaç gün çeksin yeter
Bende kiz evimiyim oğlan evimiyim belli diil:))
Ama cok severim nişanlıları yeni evlileri ve hamileleri
Hayatımın en guzel anları oldugundanmidir nedir herkes havalarda uçuyor gibi gelir
Ucmasalarda uçsunlar isterim:))
Ececim Cook teşekkür ederim canım beni seven bırakmak istemeyen arkadaslarımı bırakmak aptalım olacaktı zaten bir gün ancak dayanabildim baksana:) sanal bir ortamdayiz nasil alışıyoruz seviyoruz birbirimizi ne ilginç:))
Evet canım demiştin gercekten böyle giderse eskisin bu hafta diye, halbuki oruç oldugum icin sporda yapamadım aRtik kendime güveniyorum vericem bu kiloları ins:))
Kendinde haksızlık etme lütfen, sonuçta senin eline olmayan sebeplerin var rahatsızlığın var, baskası olsa şimdiye pes eder bırakıldı ne kadar azimlisin maşallah ama vücudun pes edecek merak etme sende gecen hafta guzel vermiştin bu haftada vereceksin ins:))
zaten haftada 1 buluşuoruz canımama seni kırmıcam hadi buluşalım bakalım
sen bzi kırmadın ayrılmadın bende seni kırmıcam canım
evet çıok güzel bi an kesinlkle ondandır
nasl çektirsem bilemedim
Menümüde yazayım yatayım artık gec yapınca sahura kalmamıyorum oda zor oluyor
Sahur ( yok malesef uyandığımda oooo sabah olmuştu coktan(
İftar
Bir dilim pide
Balik ve biraz patates ve pişmiş soğan (( annem hepsini fırına atmış ızgara gibi yapmış balik sazandi ve ben yarım yemismdir , patateslerde halka halka doğranmisti ve ben 5 6 tane yedim oda bir patates yapmıştır, pişmiş soğanlardanda epey yedim ona bayılırım:))
Bir kasik domatesli bulgur pilavi ( nefsimi koreltmek adına sadece kasığımla tadına baktım)
birkaç kasik çoban salata
Cayın yanında bir mini dido ( metrolar bittiya simdi bunlar var:)) Allah'tan bunun mini boyu alınmış:))
Ara
Bir dilim kavun
15 kadar böğürtlen
Budur:))))
Canım benim , icinden geldigi gibi yap zaten sende dayanamazsın:))
Bayanlar olarakta mutlaka çektirmenin bir yolunu buluruz cok maharetliyiz bu konuda:)) sende bulursun:))
Bilmiyorum yaa bugun biraz moralim bozuk acikcasi suna bakin ya 2 ayda sifir.. Bi de o kadar spor yapiyorum her gun(
canım sahursuz hem iyi tutmuşun hemde az yemişin canım tebriklerrbence yaniii
ben bildirimimi yarın sabah yaparım artık şimdi yemek falan yedim
Kizlar yarın görüşmek üzere
Bn yatıyorum
İki gündür sahursuz tutuyoruz bügünde kalkamazsak yıkılırız resmen:))
Byssss
Simdiii söyle düşünelim o zaman
Diyet yapmıyor olsaydın bu iki ayda mutlaka kilo alaacaktın ve belkide 70e dayanacaktin(
Çünkü bunu hepimiz yasadık vermek istedik bı süre sonra istediğimiz gibi vermeyince diyeti bıraktık ve verelim derken üzerine aldıkta aldık(
Ve insulin direnci olayındada illaki vücudu seksemletmek lazım ve sen azimle bu süreçten kazanan olarak çıkacaksın:))
Sen uzunca bir süredir kaçamazsıZ diyetine devam ediyorsunya ınsanda bikkinlik oluyor annende olunca Ramazan'da olunca bozulmustur(
Ama burası olmasa tekrar diyete başlamak epey zaman alırdı ama şimdi hemen kaldığın yerden devam edersin:))
hosgeldin tugbacim
Tugba ismini çok severim hep etrafındaki tuğbalar çok tatlı çok sevecen insanlardır:))
Takımda bir tugbamiz daha var çok yakında düğünü var:))
Bende Mayıs'ta girdim takıma 80 kiloyum o zaman 2,5 ayda 7 kilo vermisim:))
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?