- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.121
bizim evden iyi haberler:
-mutfak lavabom artık akıtmıyor
-bugün 8 metrekarelik kocaaaamaaaan halımı ikiye kestirip overlok yaptırdım oturma odama rahat rahat sericem artık
-lap topu formata verdim , çıkışta alıcam inşallah.
sizin de her ne sıkıntınız varsa Allah bi çözüm versin.
selam canlarım...OF çok kötüyüm ben ya...
ya tamamen bozmadım ama sacma sapan oldu 1 gun full ogunler dıyet hersey guzel aksam sınava calısırken hooop çikolata :18: bide annem geldiğinden yemekleri biraz farklı yaptım araya pilavlar kaynadı :18: tek kırmadıgım nokta aksam yemeklerınde ekmek yememek oldu. son pazar gunude zaten yapacagımı yaptım fastfoodama inanırmısın aksamları hep rahatsız oldum artık mıdem alısmıs belli bir duzene kabul etmiyor fazlasını. suan yemekten yana sıkıntım yokda aklıma sureklı cikolata dondurma gelio. :18: bu kadar zamandan sonra 60ları gordukten sonra kızdım ama cok kendıme..:2:
haftaya sıkıya alalım kendimizi telafi edelim canım
teşekkür ederim canım
kızlar sizler kaç kiloydunuz, kaça düştünüz yazarmısınız yani bende grubumuz hakkında bilgi almak istiyorum
zayıflama yarışmasının ne kadar etkisi oldu kilo verme sürecinizde
eski takımım, nasılsınız?
Ramazanınız mübarek olsun, umarım diyet de oruç ta iyi gidiyordur.
hepinize sevgiler...
selM kızlar bugun gene güzel geçti diyelim eksiklerimizi tam alamadık ama çarşamba günü tamamlıcaz
ama kararım karar ailesiyle gelmeden kınaya kadar bulışma yok hiçbişi bugunku sinirimn telafısı olamaz kesinlikle
neyseee gayet güzeldi akşama kadar bişi yemedim yarın oruçlu ıolcam zaten şimdiden bildirimi yapıyım canlarım ama yüzde olayını gerçekten bilemiorum
akşamki menüm az kır pidesi 1 yemk silme y.k pilav çorba salata 1 dlm tatlı
başlangıç:85.00
bu hafta 84.750
giden 250gr
mesaj sayım 86 bu hariçç
Yapma tubisim ya(
En guzel en heyecanlı günleriniz
Görüşmeden olurmu hic bu günler bı daha gelmez
Tamam yap kaprisini hakkındir ama bu düğüne yakın günlerde araya soğukluk sokma bak unutulmaz bu günler:))
tunicim hoşgeldin ne iyi ettin, hem de 1 hafta 1 kilodan fazla kilo vermişsinnnn:)
ben geçen hafta 54.8
bu hafta 54.6
ama çok şişim yaa 3 gündür eziyet gibi çekiyorum yok mu bunun çaresi
ne yaptığını okudunmu tunicim yaaa
sende tekrar aramıza hoşgeldin ozmnçok sevindim
ama hakedio yaa braz çeksin
sabah annem burnumdan getirmişti ondan çok kötüydüm :)
aaah kızlar benim vefasızı unutmayı başardım sonunda
hatta yenisini buldum bile
hemde bununla daha uymluyuz.
Hatta hatta annesiyle oturup çay içtik-o da babamla içti
babam diyo yakışıklıymış seni verelim ona
Teşekkür ederim canım
Okudum okudum çeksin tabide ama kınaya kadar cok be güzelim(
O zaman zarfında gelin kaprisleri nazları cakalari yapacaksın daha ,birlikte olmazsanız nasil yapacaksın:))
inşallah ya. bu arada aramızda sadece gram farkı var. genelde aynı kiloda olduğum kişiler beni sollar gider. merak ediyorum 3 ay sonra durm ne olacak. 14. takıma benden sonra gelen bir üye vardı ben 67dim o da 68. ben üstüne kilo aldım o 55lere düşmüş. çok garip bir durum oluyor, insan kaybettiği zamana üzülüyor hem de demek ki oluyormuş diye düşünüyor.
Selam kızlar
Ben geldim
Yeni arkadaslar gelmiş ne güzel olmuş
Hosgeldiniiiz
Özelden ve burdan msj atıp gitme sana çok alıştık diyen arkadaslarada ayrıca teşekkür ederim
Mübarek günlerde kırmayalım birbiriZi yanlış anladık diyelim kapatalım
:))
hosgeldin tugbacim
Tugba ismini çok severim hep etrafındaki tuğbalar çok tatlı çok sevecen insanlardır:))
Takımda bir tugbamiz daha var çok yakında düğünü var:))
Bende Mayıs'ta girdim takıma 80 kiloyum o zaman 2,5 ayda 7 kilo vermisim:))
İlk kilo bildirimini ben yapayım iftardan önce:))
Gecen hafta 73,2
Bu hafta 72
Giden 1,2
73,2 / 72 / 1,2 / %1,64
sabah annem burnumdan getirmişti ondan çok kötüydüm :)
aaah kızlar benim vefasızı unutmayı başardım sonunda
hatta yenisini buldum bile
hemde bununla daha uymluyuz.
Hatta hatta annesiyle oturup çay içtik-o da babamla içti
babam diyo yakışıklıymış seni verelim ona
tunicim hoşgeldin ne iyi ettin, hem de 1 hafta 1 kilodan fazla kilo vermişsinnnn:)
ben geçen hafta 54.8
bu hafta 54.6
ama çok şişim yaa 3 gündür eziyet gibi çekiyorum yok mu bunun çaresi
selM kızlar bugun gene güzel geçti diyelim eksiklerimizi tam alamadık ama çarşamba günü tamamlıcaz
ama kararım karar ailesiyle gelmeden kınaya kadar bulışma yok hiçbişi bugunku sinirimn telafısı olamaz kesinlikle
neyseee gayet güzeldi akşama kadar bişi yemedim yarın oruçlu ıolcam zaten şimdiden bildirimi yapıyım canlarım ama yüzde olayını gerçekten bilemiorum
akşamki menüm az kır pidesi 1 yemk silme y.k pilav çorba salata 1 dlm tatlı
başlangıç:85.00
bu hafta 84.750
giden 250gr
mesaj sayım 86 bu hariçç
haftaya çarşamba mecburen gene bulşucaz eksikler kaldı çünki parası bittiği için ama haftaya akşama kadar faln yok gezmek etmek alcam eve bırakcak bni okaadar yanii evet çok olduğunuda bliyorum yumuşak kalpliliğimden dolayı affedebilirim belkide bilmıorumbugun özür dileye dileye bi, hal oldu zaten bakalm :26: ama kınaya kadar çeksin istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?