- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.101
teşekkürler hoşbuldum
süpersiniz darısı başıma diyorum umarım bende bi an önce 67 den 60 a düşerim
inşallah canım. ben basladıgımdan beri ilk defa gecen hafta sonu ipin ucunu kacırdım. ama yemeden once yazsaydım buraya kızlar bana ızın vermezdı. iraden zorladıgında buraya yazmadan yeme özellikle. birbirimize destek oluyoruz.
hmm okumuştum onu aslında dukanın tavuğa endekslenmiş haliEvet forumda egeadanın yöntemiyle zayıflama deneyimlerimiz topiğinde
sadece tavuk salata ve ayrana dayalı diyet
ben biraz yapıp bıraktım tavuktan tiksindim
o zaman anlaştık :))
bu arada bi telefon çaldı annem aradı 15 dakka konuştu :) aslında bu sefer kısa kesti denebilir bazen 1 saati buluyo konuşmamız:) ve bu her gün oluyo :) ve evlerimizin arası 10 dakka. bazen muhabbetin hızını alamayıp atlayıp arabaya gidiyorum hemen :))) hahhaha çok alemiz ya babam akıl erdiremiyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye :))
ben o kadar uzun konuşmayı sevmiyorum telefon kulağıma falan yapışıyorcanım ben de annemle öyle uzun uzun konuşuyorum en sonuda babam yeteeeer telefonlar çok zararlı diye bir çıkış yapana kadar:))
haziran başından beri 3 kilo gitti. abbbooow 2ayda 3 kilo azmış beaa. az olsun bizim olsunteşekkür ederim canım
kızlar sizler kaç kiloydunuz, kaça düştünüz yazarmısınız yani bende grubumuz hakkında bilgi almak istiyorum
zayıflama yarışmasının ne kadar etkisi oldu kilo verme sürecinizde
tunaydın kızlar
yeni gelenler var sanırım gecmişe bakamadım ama yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorumkilo vermek icin dogru yerdesiniz cogumuzun cizelgesi var zaten gorunuyor ne kadar verdiğimiz ama suresel olarak ben mayıs ayının ortasında (daha 3 ayı doldurmadım) basladım evlendiğimde aldıgım ve motivasyon dusuklugunden dolayı veremediğim kiloları tıkır tıkır verıyorum cok sukur canım arkadaslarımın desteğiyle.
kızlar ben hergun tartıldıgım ıcın hafta sonu ne nane yedıgımıde bılıyorum+700 dim. (durust olayım size o yemeye bu kadar + iyi bile sağlıklı verdiğimizden az bile almısım) bugun tartıldım 500 gitmis yarın -ye dusemesem de + ile girmicem insallah. ama bana bu hafta ıyı kapak oldu her hafta verdiğim kiloyu begenmezken simdi + dusmıyım dıye debelenırken buldum kendımı. suan bisey kacırmıyorum ama iradem biraz zayıfladı kacamaklardan sonra :2: umarım bırkac gune eskisi gibi rahatlarım.ben bildirimi yarın sabah yapıcam, niyetli değilim.
Bende bu gruba katılmak istiyorum. Diyetisyene gitmeye başladım ve geçen haftadan bu yana 2 kg verince kendime güvenim geldi. Katılım şartlarını okudum az önceki yazılarda. Yeriniz varsa katılmak isterim aranıza
ayrılmanı istemezdim inşallah senin için de hayırlısı böyle olmuştur. arada uğrarsın bize de. sen bize gelirsin biz de sanaselam kızlar sizleri merakettim bir bakim dedim:)
ortam biraz gerilmiş mi ne ama siz bunuda atlatırsınız.
neyse ben kendimden bahsedeyim kızlar
biraz nadasaya çektim kendimi bu diet işleri biraz insanı yoruyor en son buraya da yazmıstım dilimde metalik bir tat oluyor die
sanırım vitaminsiz kalmış olabilirim dr gidicem bu yakınlarda..
birde pskolojime haftada bir tartılmamak iyi geldi takıntı haline dönüşüyor dietteyken biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı sanırım takımdan ayrılmam iyi geldi bana
fakat sanıyorum bu ayrılık fazla uzun sürmücek çünkü başka bir topikte yazmaya devamedicem tabi takım ruhundan uzaklarda kalarak:)
yazmayı özlemişim yahu kendinize iyi bakın
tuni kızz sıkma canını hassas oluyor insan dietteyken valla ben kendimden biliorum
birde şu msj sayma işini bence biraz hafifletin ortam kasılıyor gibi..
eski takımım, nasılsınız?
Ramazanınız mübarek olsun, umarım diyet de oruç ta iyi gidiyordur.
hepinize sevgiler...
tekrar hoşbulduk arkadaşlar
İsmimi sormuşsunuz, Adım tuğba
Leslie yi düzenli yapamıyorum
C.tesi günleri eşim çalışsırsa ozaman 45 dk yapıyorum
hafta içi çok vaktim olmuyor, oyüzden sabahları egzersiz niyetine 1 mil yapayım diyorum bakalım
kizlar cok sinirlityim
ama ilk defa sinirli oldugumda
yemek yemedim
sadece icetea ictim 1 bardak okadar
saat 2 dw bulscagimiz saati 4 e aldi beyfndi
su ile elktrgi ustune alckms son anda
amcasi gidelim demis
belediyede yogunlk yok golcukte
1 saat bile surmez yani
amcasina diyemdi gdym die
cok.sinrliym.kizlar
kacinci kez bekltti sayamadim bule
hazir vaziytte beufndinn gelmesini bekliom
ama kararlym kinaya kadar bidaha bulsmicam
sikildm ya nasl snrlym anlatmm
yogn olan bi belde degl ztn insan blenyok sayilir
yarina halldemedi sanki ama kararliym blsmak istedgnde bende isim var dicem
hep destek tam destek arkandayım. kınaya kadar görüşmemekte da haklısın ama işleriniz ne olacak onları kim yapacak. biraz daha naza çek kendini beraber işiniz olursa yapar fazla takılmadan işim var diye dönersin
diyet miyet yapmadığın buralara uğramamandan belli.
bak ben de çareyi menü bildirmemekte buldum. sanırım ben de + çıkarım. aslında tam izinli olmam gereken haftaydı diyetin 'd'sini bile yapamadım.
ya tamamen bozmadım ama sacma sapan oldu 1 gun full ogunler dıyet hersey guzel aksam sınava calısırken hooop çikolata :18: bide annem geldiğinden yemekleri biraz farklı yaptım araya pilavlar kaynadı :18: tek kırmadıgım nokta aksam yemeklerınde ekmek yememek oldu. son pazar gunude zaten yapacagımı yaptım fastfoodama inanırmısın aksamları hep rahatsız oldum artık mıdem alısmıs belli bir duzene kabul etmiyor fazlasını. suan yemekten yana sıkıntım yokda aklıma sureklı cikolata dondurma gelio. :18: bu kadar zamandan sonra 60ları gordukten sonra kızdım ama cok kendıme..:2:
haftaya sıkıya alalım kendimizi telafi edelim canım
sevgiler sana da. ramazan oruçluyken iyiydi oruç tutmazken insan ramazanı anlamıyor. gene bekleriiiiis
bir tuğba daha:) spor yapman çok iyi. leslieyi ben de bir dönem yaptım ama sıkıldım.bişey yapmak lazım. sıkıldım diye bırakmamak lazım aslında
inşallah ya. bu arada aramızda sadece gram farkı var. genelde aynı kiloda olduğum kişiler beni sollar gider. merak ediyorum 3 ay sonra durm ne olacak. 14. takıma benden sonra gelen bir üye vardı ben 67dim o da 68. ben üstüne kilo aldım o 55lere düşmüş. çok garip bir durum oluyor, insan kaybettiği zamana üzülüyor hem de demek ki oluyormuş diye düşünüyor.
sinem ne sınavıydı seninkisi?
evet canım gram grama gidiyoruz :)insallah bir kaç ay sonrada 50lerde gram grama gideriz '' ya ne kilo verdik be'' deriz
bende kendimden o hesabı yapınca cok uzuluyorum gecen kıs 79la baslayıp 70 e dusmustum sonra 8 kiloyu geri aldım o zaman devam etseydim suan 10 kilo verdim simdi 60 olucaktım yazık diyorum hem kendimi hem vucudumu yordum
meslek lisesinde branş ogretmenlıği yapmak ıcın bır belge almam gerekıyor canım onun ıcındı sınavım. ama cok zordu cok stres oldum. simdi sonucları bekliyorum :18:
selam canlarım...OF çok kötüyüm ben ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?