- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.741
Başımız üstünde yerin var takımın senin gibi bir üye dostu kaybetmek gibi hiç niyetı yok inşallah hep beraber verecegız bu kıloları yılbaşına 4 ay var 68 ile girecegim inşallahhhhhhhhhhhh
Başımız üstünde yerin var takımın senin gibi bir üye dostu kaybetmek gibi hiç niyetı yok inşallah hep beraber verecegız bu kıloları yılbaşına 4 ay var 68 ile girecegim inşallahhhhhhhhhhhh
Sinem çok teşekkür ederim canım.
Gerçekten bende senin dediğin gibi sizleri özlüyorum ve seviyorum.
Handecim senin ve arzunun kilo çizelgeleriniz yok,kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama fazla kiloların gidince göbek te doğru orantıda küçülüyor,tamam yağlar kolay erimiyor ama işte daha az göze batar hale geliyor.ben de sezeryanla doğum yaptım,on kilo vermeden önceki göbeğimle şimdiki aynı değil.plateste sadece karın çalıştıran hareketler var,onların gerçekten faydası oluyor ben denedim.mesela ebru şallının sadece karın için bir dvd si var.
Burda forumları oku canım,karın ameliyatı olup bin pişman olan ağlayan çok kişi var,karnım büzülmüş sanki içten yorgan iğnesiyle dikilmiş gibi duruyor diyen çok var,doğal bir görüntü olmuyor sonuçta.hemde inanılmaz eziyetli bir ameliyatmış,uyanınca ölmek istiyorum diyenler olmuş acıdan,ve günler haftalar sürüyor,dik duramıyor yürüyemiyorsun.ben iyi düşün derim.8dakika karın egzersizi diye birşey var,acaip etkili,ona da bak,
sen önce bir zayıfla canım,sonra düşünürsün.
Okuduğun her mucize hikayesine de inanma,doktorlar bu forumda reklam yapıyorlar,bazı hastalarına özellikle söylüyorlar,git üye ol beni öv diye
ben kendime 1 sene verdim bir daha ki eylüle kadar 57-58 olsa 55 o da güzel olur çünkü seneye eylülde oğluşuma sünnet düğünü yapmayı planlıyoruz bir mani çıkmazsa eyer beni zayıflatacak tek şey bu olabilir fıstık gibi olup sünnette giydiğim kıyafetin içine yakışmam lazım.... O yüzden çoookk kararlıyım... Burası da benim için çok iyi oldu beni büyük bir masraftan kurtardı diyetisyene gitmiyorum, terapi ye gitmiyorum,......:)))
Ben kendime 1 sene verdim bir daha ki eylüle kadar 57-58 olsa 55 o da güzel olur çünkü seneye eylülde oğluşuma sünnet düğünü yapmayı planlıyoruz bir mani çıkmazsa eyer beni zayıflatacak tek şey bu olabilir fıstık gibi olup sünnette giydiğim kıyafetin içine yakışmam lazım.... o yüzden çoookk kararlıyım... burası da benim için çok iyi oldu beni büyük bir masraftan kurtardı diyetisyene gitmiyorum, terapi ye gitmiyorum,......:)))
ayyy 4 ay mı var. Ben kaç olsam acaba? Hadi mantıklı davranayım da üzülmeyeyim sonra... En kötüsünden her hafta 0.5 kg desem, ayda 2 kg yapar. 8 kg den, yeni hesaba göre 66 yapar. Umarım ben de 66 olurum.Hiç görmedim o kiloyu daha. Ay kulağa ne güzel geliyor, 66... Ay hem de sonunda yeni bir yıla 60'larda girmiş olacağım. Ayyyy, heyecan bastı beni. :d
arzucum kaç kiloydun sen canım, 60-70 arasıydın sanki ama... 65 gibi miydin?
Kızlar ticker (kilo göstergesi) koyun profilinize. Böylece hepimiz birbirimizi görelim. Ben de benimkini arttırmak zorunda kalacağım bu durumda, bu tartı fazla tartıyor...Tartı değişince bildirimde bulunmamız gerekiyormuş, o fark başlangıç kilomuza ekleniyormuş falan... Ben bildirimimi yaptım. O yüzden bu hafta beni +'da görünce kilo mu aldın demeyin. :d
kulaga çok hos gelio 6 lı yakamlar 68 oldukdan sonra da 58Ohhhhhhhh fıstık gibi olacagız
canım biraz da bu ayak yapısından.
ben ilkbaharda giydiğim ayakkabıları kaldırmıştım.
bu gün okula giderken giyeyim dedim ki okulum eve 5 dk yürüyüş mesafesinde okula zor vardım.
4-5 ay giydiğin ayakkabı insanın ayağını vururmu yaaa.
ama ben bunu biraz da ayakkabının kalitesine bağlıyorum.
bunları ucuz almıştım.
biraz daha para verilen ayakkabılar daha az vuruyor benim ayağımı.
hiç vurmuyor değil en azından 1 hafta vuruyor bir daha 1 sene sonra da giysem hiçbirşey yapmıyor.
herhalde o bölgedeki deri yumuşayıp ayağın şeklini alıyor.
hande kaç kilo verdin canım.
deme ya ne kadar almıs gibi gösteriyor canım
2.1 kg fark var berivancım. Olsun önemli değil, aldım gibi görmüyorum ben onu. :) sonuçta başladığımdan beri 2 kg verdim, önemli olan da bu.
Arzucum kaç kiloydun sen canım, 60-70 arasıydın sanki ama... 65 gibi miydin?
Kızlar ticker (kilo göstergesi) koyun profilinize. Böylece hepimiz birbirimizi görelim. Ben de benimkini arttırmak zorunda kalacağım bu durumda, bu tartı fazla tartıyor...Tartı değişince bildirimde bulunmamız gerekiyormuş, o fark başlangıç kilomuza ekleniyormuş falan... Ben bildirimimi yaptım. O yüzden bu hafta beni +'da görünce kilo mu aldın demeyin.
yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz kızlar, ben asude:)
Ben 66.100 gramla başladım geçen cumadan beri bakalım ne kadar gidecek daha hiç tartılmadım bekliyorum cumayıı bide o kilo göstergesini nasıl yapıyoruz canım bi anlatırsan sevinirim...
tickerfactory sitesine giriyorsun canım. Orda kilo çizelgesi (weight loss ticker)'ni seçiyorsun. Sonra beğendiğin arka planı ve sayacı seçiyorsun, en son da boy, kilo, hedef kilo giriyorsun. Ticker bittikten sonra sana iki tane link verecek. Biri ticker resmi için, diğeri kilo değişiminde tekrar düzenlemek için. O linkleri kopyala bilgisayarına. Sonra onlardan birini profilindeki çizelge kısmına kopyalayacaksın. Sen bir dene, olmazsa ben yaparım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?