Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başımız üstünde yerin var takımın senin gibi bir üye dostu kaybetmek gibi hiç niyetı yok inşallah hep beraber verecegız bu kıloları yılbaşına 4 ay var 68 ile girecegim inşallahhhhhhhhhhhh

Ben kendime 1 sene verdim bir daha ki eylüle kadar 57-58 olsa 55 o da güzel olur çünkü seneye eylülde oğluşuma sünnet düğünü yapmayı planlıyoruz bir mani çıkmazsa eyer beni zayıflatacak tek şey bu olabilir fıstık gibi olup sünnette giydiğim kıyafetin içine yakışmam lazım.... o yüzden çoookk kararlıyım... burası da benim için çok iyi oldu beni büyük bir masraftan kurtardı diyetisyene gitmiyorum, terapi ye gitmiyorum,......:)))

Başımız üstünde yerin var takımın senin gibi bir üye dostu kaybetmek gibi hiç niyetı yok inşallah hep beraber verecegız bu kıloları yılbaşına 4 ay var 68 ile girecegim inşallahhhhhhhhhhhh

Ayyy 4 ay mı var. Ben kaç olsam acaba? Hadi mantıklı davranayım da üzülmeyeyim sonra... En kötüsünden her hafta 0.5 kg desem, ayda 2 kg yapar. 8 kg den, yeni hesaba göre 66 yapar. Umarım ben de 66 olurum. Hiç görmedim o kiloyu daha. Ay kulağa ne güzel geliyor, 66... Ay hem de sonunda yeni bir yıla 60'larda girmiş olacağım. Ayyyy, heyecan bastı beni.

Evett yaaa benim kilo çizelgemm yok onu takıma girince mi yapıyoruz bide nasıl yapıyosunuz...?

cuma günü sankı dıyetısyene gidermiş gibi heycanla tartılıoruz kılo alsak diyetisyenden nasıl gekiniyorsak bur da daha çok çekiniyoruz en guzel yanı para vermeden saglıklı kılo verıyoruz

Arzucum kaç kiloydun sen canım, 60-70 arasıydın sanki ama... 65 gibi miydin?

Kızlar ticker (kilo göstergesi) koyun profilinize. Böylece hepimiz birbirimizi görelim. Ben de benimkini arttırmak zorunda kalacağım bu durumda, bu tartı fazla tartıyor... Tartı değişince bildirimde bulunmamız gerekiyormuş, o fark başlangıç kilomuza ekleniyormuş falan... Ben bildirimimi yaptım. O yüzden bu hafta beni +'da görünce kilo mu aldın demeyin.

kulaga çok hos gelio 6 lı yakamlar 68 oldukdan sonra da 58 Ohhhhhhhh fıstık gibi olacagız

deme ya ne kadar almıs gibi gösteriyor canım

Evett canım ayak yapımda biraz bozuk aslında hafif içe doğru basıyorum buda olabilir Bende bir takıntı var ayakkabım mutlaka kaliteli olmalı üstüme o kadar önem vermem gerekirse pazardan bile alırım ama ayakkabı mutlaka mutlaka kaliteli olmalı benim için ....................

Sabah kahvaltım:
2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir çok az patatesli yumurta, domates salatalık biber şekersiz çayy

Şimdi çıkıyorum bugün çokk işim var saat 2 de kızımı dişçiye götürcem... Bide dün akşam bir şok yaşadım kızlar e okuldan öylesine bir bakayım dedim oğluma kayıtlı olduğu yer neresi çıkacak diye bir baktım ki oğlum 1. sınıf kayıtlı görünüyo şok şok şok sabah hemen okulu aradım nasıl olur benim oğlum daha 61 aylık nasıl kayıt yaparsınız 60 ayını dolduranlar otomatik olarak atmışlar şimdi bugün gidip onun kaydını sildirmem lazım... inşallah çok uğraştırmazlar....

Ben 66.100 gramla başladım geçen cumadan beri bakalım ne kadar gidecek daha hiç tartılmadım bekliyorum cumayıı bide o kilo göstergesini nasıl yapıyoruz canım bi anlatırsan sevinirim...

Ben 66.100 gramla başladım geçen cumadan beri bakalım ne kadar gidecek daha hiç tartılmadım bekliyorum cumayıı bide o kilo göstergesini nasıl yapıyoruz canım bi anlatırsan sevinirim...

tickerfactory sitesine giriyorsun canım. Orda kilo çizelgesi (weight loss ticker)'ni seçiyorsun. Sonra beğendiğin arka planı ve sayacı seçiyorsun, en son da boy, kilo, hedef kilo giriyorsun. Ticker bittikten sonra sana iki tane link verecek. Biri ticker resmi için, diğeri kilo değişiminde tekrar düzenlemek için. O linkleri kopyala bilgisayarına. Sonra onlardan birini profilindeki çizelge kısmına kopyalayacaksın. Sen bir dene, olmazsa ben yaparım sana.

süper anlattın bı ben yapamıyorum çizelgeyı

selam şekerlerrrr
ya kızlar masallhınız var paylaşım konusunda nazar değmesin
ama ben okusam yazamıyorum yazsam okuyamıyorum kusuruma bakmayın
okumadanda içime sinmiyor okuyorum ama tek tek cevap yazamıyorum
atladığım bişey olursa lütfen tekrar sorun :)

fundacım yağ oranını %40 değildir demiştik bak gördün gözünle sende rahatladın
bende alıcam en kısa zamanda diyetisyene vereceğime para onu alırım
peki o 40 yazan neymiş onu merak ettim

yeni arkadaşlar hepiniz kilo çizelgesi yapın lütfen kurallardan biride oydu önce
birbirimizin durumunu görmemiz adına yoksa unutuyoruz....

ezginin durumuna gelincee
sanırım onunla ilgili bişey yazmamıza gerak yok zaten son bildiriminde geri dönmek üzere ayrıldı demiştik
dğer takımlarıda ben takip ettim daha önce giden o an için takımda yok sayılıyor zaten ve yeni üye alınıp listeye girdikten sonra dönerse kadro açılmasını bekliyor tabiri caizse
sadece bence sıkıntı onun kaptan olması yoksa bizi bağlayan bişey yok isterse gelir başımızın üsütnde yeri var gelmezsede yapabileceğimiz bişey yok
onun için berivancım bence adminlere bi sor onunla ilgili bi işlem yapmayacağız fakat bence yeni kaptanımızı seçelim
herşey netleşsin böyle çok ortada kalıyoruz yorum yapıyoruz sadece
kaptanımız kim olursa oylar fikir alır ve bi karar verir
böyle kaptan olmayınca ortalıkta kararlarımızı netleştiremiyoruz

mesela şöyle şeylerde yapıyorlar
iki hafta üstüste kilo alan o hafta izinli sayılıyor ve fazla kilolaırnı vermeden lsiteye giremiyor gibi işte bizde net kaptanımızı seçip net kararlar almalıyız bence, ne dersiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…