Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Berivancım diğer arkadaşların da fikrini alalım derim ben... İşte çok mu yoğun oluyorsun canım. Olmuyorsan bence devam et.

kızlar bugün okulda çok basit bir yemek öğrendim hemde çok lezzetliymiş.
ben en kısa zamanda deniycam.
körili tavuk.
etleri kuşbaşı doğrayıp tavada kızartıyormuşsunuz.
en son 1 tatlı kaşığı köri sosu ekleyip bir kaç çevirip hazır oluyomuş çok lezzetliymiş.
diğer bir alternatif de altına ev eriştesi yapıp üstüne tavuğu yerleştirincede hem şok bir sunum oluyor hemde doyurucu olur.
ekmek yemeden 1 kepçe erişte alabilir bence öğlen yemeğinde
bilmem kızlar çok mu olur sizce

Berivancım diğer arkadaşların da fikrini alalım derim ben... İşte çok mu yoğun oluyorsun canım. Olmuyorsan bence devam et.

bekleyelım de çogunluk olman düşüncesın de yardımcılık konusun da diyecek sozum yok arzu yada hande olabilir yeni üyeler ama kaparlar elimden geldiğince yardım ederım ama kaptan yada yardımcı olmak istemıyorum canım tuninin de degıgı gb kaptan funda olsun bugün belirleyelım sende sistemini oturtursun

Tamam canım, madem "belirleyelim, sistemi oturtmaya başlayalım" diyorsun. Ama ben zorla kimseyi almak istemem. Kim kaptan yardımcısı olmak ister arkadaşlar? 2 tane oluyormuş yardımcı aslında, bilginize... Ama bir gönüllü çıkarsa yine kimseyi zorlamayız. 2 çıkarsa da ne mutlu bize.

dediğin gibi aslında kimse bana inanmıyor.
87 kiloyu diyince.
alt bedenim 44-46 beden giyiyorum.
44 oluyor ama dar duruyo okulda giyemiyorum.
mecburen 46 alıyorum çok dar durmasın diye.
üst bedenim 42 zaten.
üstüm kötü durmuyoda basen ve benim toto dışarı doğru.
ondan rahatsız oluyorum.

canım bildiğim kadarıyla 1 yardımcı oluyo

dediğin gibi aslında kimse bana inanmıyor.
87 kiloyu diyince.
alt bedenim 44-46 beden giyiyorum.
44 oluyor ama dar duruyo okulda giyemiyorum.
mecburen 46 alıyorum çok dar durmasın diye.
üst bedenim 42 zaten.
üstüm kötü durmuyoda basen ve benim toto dışarı doğru.
ondan rahatsız oluyorum.

aynen canım benim de etım sıkı 42 nadır 44 gıyıyorum ust bedenım ıyı de basen fena

evet sistem oturursa daha yoğun paylaşımlada bulunulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…