- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.781
canım merhaba, sen de yeni katılmışsın hoşgeldin:) bursa'da yaşıyorsun sanırım, bursalımısın?:)
Tunicim bildiğin gibi ben bu takıma 2 ay önce geldim elifin istegi üzerine yardımcı oldum bende yeni oldugum için çogu şeyi hesaplamaları olsun yanlış yaparak ögrendim zaten 2. hafta elif ayrıldı iznlii olarak saydıgımız için kaptan seçme dim forumda işlere konsantre olacak kişiler olmalı bu kişi ben olamam her an giremıyo (hafta sonları ) olmam dır yardımcı olmak istemıyorum funda kaptan olsun yardımcısını seçsin 5. takım için hayırlısı olsun fundacım tebrik ederim canım kaptanımız sensin
hoşbulduk.
adım ceren 32 yaşındayım.
öğretmenim.
evet canım bursalıyım.
hoşbulduk.
adım ceren 32 yaşındayım.
öğretmenim.
evet canım bursalıyım.
bursalı arkadaş da buldum burda çok sevinçliyim:)) ben de aslen bursalıyım canım:)
Allah kolaylık versin canım ögretlık zor iş valla boyun kilon nedir canım
Berivancım diğer arkadaşların da fikrini alalım derim ben... İşte çok mu yoğun oluyorsun canım. Olmuyorsan bence devam et.
170 cm 87.3 kiloyum canım.
bildiğin balina etli bir hatunum.
boyun kurtarıyordur canım uzunsun vercegız kıloları
170 cm 87.3 kiloyum canım.
bildiğin balina etli bir hatunum.
bekleyelım de çogunluk olman düşüncesın de yardımcılık konusun da diyecek sozum yok arzu yada hande olabilir yeni üyeler ama kaparlar elimden geldiğince yardım ederım ama kaptan yada yardımcı olmak istemıyorum canım tuninin de degıgı gb kaptan funda olsun bugün belirleyelım sende sistemini oturtursun
Kız o nasıl söz.Hiç de öyle değilsin. Dün tartıyı aldığım yerdeki mağaza görevlisi 1,72 boyunda ve 85 kiloydu. Hayatta inanmazsın görsen, 73 falan dersin o boya. Ama uzun olunca öyle dediğin gibi durmuyor canım.
tamam canım, madem "belirleyelim, sistemi oturtmaya başlayalım" diyorsun. Ama ben zorla kimseyi almak istemem. Kim kaptan yardımcısı olmak ister arkadaşlar? 2 tane oluyormuş yardımcı aslında, bilginize...Ama bir gönüllü çıkarsa yine kimseyi zorlamayız. 2 çıkarsa da ne mutlu bize. :d
Kız o nasıl söz.Hiç de öyle değilsin. Dün tartıyı aldığım yerdeki mağaza görevlisi 1,72 boyunda ve 85 kiloydu. Hayatta inanmazsın görsen, 73 falan dersin o boya. Ama uzun olunca öyle dediğin gibi durmuyor canım.
dediğin gibi aslında kimse bana inanmıyor.
87 kiloyu diyince.
Alt bedenim 44-46 beden giyiyorum.
44 oluyor ama dar duruyo okulda giyemiyorum.
Mecburen 46 alıyorum çok dar durmasın diye.
üst bedenim 42 zaten.
üstüm kötü durmuyoda basen ve benim toto dışarı doğru.
Ondan rahatsız oluyorum.
canım bildiğim kadarıyla 1 yardımcı oluyo
şimdi nerdesin
çalışıyomusun
Tamam canım, madem "belirleyelim, sistemi oturtmaya başlayalım" diyorsun. Ama ben zorla kimseyi almak istemem. Kim kaptan yardımcısı olmak ister arkadaşlar? 2 tane oluyormuş yardımcı aslında, bilginize...Ama bir gönüllü çıkarsa yine kimseyi zorlamayız. 2 çıkarsa da ne mutlu bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?