Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın kaptanı seçelim yeni gelen arkadaşlarımız var kaptan yardımcısını da oy ıle belırleyelım önerileri beklıyoruz kızlar

Tunicim 40 yazan bir şey yoktu, %30'u ben 30 kg sanınca yüzdeyi kendim hesaplayıp 40 bulmuştum.

Bence de tekrar gelen boş yer beklemeli, her gidene bir boşluk tutarsak işimiz iş olur.
2 hafta üst üste kilo alan izinli sayılmasın da, belli bir kilonun üzerinde alan sayılabilir. Çünkü 2 haftada 100'er gram'dan 200 gram almak var; 1'er kilodan 2 kilo almak var. Kiloya göre kararlaştıralım bence. Doğru diyorsun Tunicim, çok düzensiz bir takımız. Kimi yerlerde millet günlük mesaj sayıyor, biz 3 günde 1 uğruyoruz. En baştan kendi kurallarımızı koyar, yeni bir düzen yaratırız hep beraber. Zaten bu halimizle sıkıntı olacağını sanmıyorum, bol paylaşım yapıyoruz. Kilo alma konusunda bir şeyler yapılabilir dediğin gibi. Böylece takımdan uzaklaştırılma korkusuyla bir daha hiç kaçamak yapamayız.

Kaptan funda olsun bence,kabul ederse tabii,sonuçta fedakarlık istiyor,hesaplar yapıyorsun,üyeler geldi mi gelmedi mi takip ediyorsun falan.
Ama aramızda en çok gelen funda,ne zaman gelsem burda,e hesaplama işlerini de biliyor.

Pelincim teşekkür ederim önerin için. :)

Eğer diğer arkadaşlar da isterse ben seve seve yaparım tabi ki... Berivan da kaptan yardımcılığı yapıyor; bence isterse o da kaptan olabilir. Ama zamanı olan ve bu işle uğraşmak isteyen biri olmalı. Zorla olursa pek verimli olmaz. Kararlar zaten hep ortak alınır, takip işi kaptana ve yardımcısına kalır.

Son düzenleme:
Fundacım benden daha iyi yardımcılık yapabılek arkadaşımız varsa buyursun 5. Takım hepimizin fundanın kaptan lık yapacagına inanıyorum oyum fundadan yana yardımcılıgını da arzu yapabilir

bencede fundacım kaptan olsun
berivanın yapmak istemediğini düşündüğüm için öyle söyledim yoksa o isterse öncelik onundur tabi( şuan yardımcı sonuçta)
ama istemezse funda kaptan ,berivanda yardımcısı olarak kalsın derim
sonuçta yine kararları ortak alacağız ama birinin sorumlu olması lazım
ve bildiğimiz şeyleride yine paylaşırız tabiki

Hoşbulduk Asude, ben arzu kendimden bahsediyim kısaca 32 yaşındayım, bir kızım, bir oğlum var evdeyim çalışmıyorum.. 66.100 gr başladım 58-57 olmak istiyorum canım bende seni tanıyabilirmiyim....

merhaba canım, ben de 24 yaşındayım, Ankarada yaşıyorum bekarım ve çalışıyorum. 54 55 kilolar arasında seyrediyorum, 51-52 olmak istiyorum.:)

Tunicim bildiğin gibi ben bu takıma 2 ay önce geldim elifin istegi üzerine yardımcı oldum bende yeni oldugum için çogu şeyi hesaplamaları olsun yanlış yaparak ögrendim zaten 2. hafta elif ayrıldı iznlii olarak saydıgımız için kaptan seçme dim forumda işlere konsantre olacak kişiler olmalı bu kişi ben olamam her an giremıyo (hafta sonları ) olmam dır yardımcı olmak istemıyorum funda kaptan olsun yardımcısını seçsin 5. takım için hayırlısı olsun fundacım tebrik ederim canım kaptanımız sensin

kızlar çizelge yaparken
url ile başlayanı mı alıcaz
nereye kadar olanı kopyalayacağız
birde hergün mesaj sayısı atıyomuyuz birisine

hoşgeldin canım bölüm neydi

canım ilköğretim matematikçiyim.
bugün ders dağılımı vardı sıkıntılı biraz bizim okulda

evet canım url nin tamamını kopyala konrol panelinde çizelgeye yapıştır
mesaj sayımı suan için yapılmıyo kaptanımız funda sistemı oturtacak

canım url ile başlayan iki satırı da mı kopyalayacağız.
o kısmı anlayamıyorum bana seninkinin bir kopyasını yapıştırırmısın zahmet olacak ama
yapıştırıyorum istenilen formatta değil çıkıyo

aslında ayak sağlığı için ayakkabunun gerçek deriden olup hava alması önemli
mantar oluşmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…