Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selaaam geçmişi biraz okumaya çalıştım akşam daha çok cevap yazacağım öpüldünüz

pelincim canım ben dün akşam sana cevap yazdım ama bu sefer de sen görmedin sanırım bi türlü frekansı tutturamadık :)

şimdi kızlar ben anlayamadım
elif geldi selam verdi gelmeyi düşünmüyorummu demek istedi???

bilemedım kı tunıcım

Ezgi niye izne ayrılmıştı kızlar? Yani aslında birkaç kere girip başka yerlere cevaplar yazmış ama kendi takımına neden uğramamış? Acaba bir kavga, kırgınlık falan mı oldu da çıktı. "Arada bir gelirim" der gibi yazmış ama ben de anlayamadım şimdi...

Canim merhaba yaşadıklarını benim kadar kimse iyi anlayamaz sanırım çünkü birinci bebeğim de bende aynı şeyi yasadım bes aylikken kalbi durdu. Normal dogumla aldilar. Simdi iki tane evladim var. Hersey Allahtan. Rabbim sana saglikli bebek versin oncelikle. Bence diyer arkadaşların da dediği gibi diyet adına değil de sağlıklı beslen me adı altında yap yaparsan. Kiloları da o kadar kafana takma bebegin ve sen sag sağlım atlat bu donemi ondan sonra zaten önünde uzun yıllar olacak o zaman kilo verirsin tatlım umarım hersey istediğin gibi olur tatlım....

fundacım aslında bır sorun yok tu motıvasyonum düştü dedi toparlanıp gelırım haftaya dedı ama gelmedı

Fundacim bu arada ben de bugun gittim tartı aldım hic aklımda yoktu aslında böyle bişey kıskandım senden dermisim....:) ama düşündüm de diyet yapan kilo vermek isteyen kisilerde mutlaka olması gereken bişey daha kurcalamadim aksama bakicam temizlik hala devam ediyo görüşürüz sonra.....

Sen neyle tartılıyordun ki canım? Nasıl tartı aldın bakayım? Güle güle kullan. :)

hayırlı olsun canım aynısını mı aldın

O zaman biz yeni düzenimizde başlayalım kızlar. Ezgi'yi de önceden dediğimiz gibi yazarız. Gelmek isterse gelir tekrar. Öyleyse sorumu tekrarlıyorum. Kim kaptan yardımcısı olmak ister? Ben geneline yetişirim zaten, yardım olacak arkadaş ben olmadığım zamanlarda ilgilenir. Eğer kimse gönüllü olmazsa mecburen birini seçmek zorunda kalacağım. Kimseyi zorlamak istemiyorum. Yardımcı olun lütfen... :26: (İronik bir cümle oldu bu. )

Sana kalmış canım

canım estağfirullah, çok teşekkür ederim söylediklerin için:) ben bu aralar tam diyet değil de dikkat etme abartmama dönemindeyim, 3 hafta yurtdışında oalcağım o nedenle diyet yapamam ama mesela geç saatte yemek yememe ya da aynı gün içerisinde zararlı şeyleri abartmama gibi şeylerle korum dönemi gibi bişi yapacağım, döndüğümde ise tam gaz devam edeceğim:)

kızlar ben 2 çay kaşığı chokella yedim....

afiyet olsun canım, bununla kaldıysa ve günün devamında dikkat edersen küçük bir kaçamak olarak ve bir sır olarak aramızda kalabilir hehe bu arada canım sen de yeni katılmışsın, kendini tanıtmışsındır mutlaka ama rica etsem benm için tekrar yaabilirmisin? ben asude bu arada:)

Fundacım, sabahtan almıstım olculerı ama canım ancak fırsat oldu. canım bırde ayda bır kendı oranlarını olc. yag ne kadar azalmıs kas ne kadar cıkmıs... (10 tane hafızası var bır oncekını sılme 2-3-4... devam et kaydetmeye her ay)

23.05.2012

kilo-------------74.1
yağ oranı-----%31.0
su oranı------%50.4
kas oranı-----%24.8

bugun

kilo-------------66
yağ oranı-----%24.3
su oranı------%63.6
kas oranı-----%31.1

simdi o gunden bugune olan oranlara baktıgımda, kiloyu guncel takıp edıyoruz onu konusmaya gerek yok ama resmen yag oranı kas oranına destek vermıs sankı. bende fazla var sen al bunları demis :)
ayrıca su oranımda dusukmus ozaman. simdi normallere gelmis(hatta kucuk bır mıktar fazlasıda var)

gecen sene formsante de bır makale okumustum su ile ilgili. vucudumuzun normal su oranı %60mış. ve normalde insan organizması her gun değişik yollardan 2.5 litre kadar suyu dısarı atarmıs. diyetisyenler bu yuzden sureklı 2-3 lıtre su ıcın dıyorlarmıs. kayıba gore aslında ekstra su vermıyoruz,gideni takviyeliyoruz kendimize. yani asıl amac vucudun dengesini korumak.

komik bır ornek olucak ama nasıl arabayı zaman zaman kontrol ederiz yagını, suyunu eklerız azalınca. :) bızde kendımıze takvıye yapıyoruz sistem dogru calıssın diye.

canım ben yurtdışına gideceğimden yardımcı olarak da takip etmem çok zor olacak, o nedenle müsaadenle kaptan yardımcısı olmamayı diliyorum:) bu arada fundacım iskoçya ile özel bir bağın veya ilgin mi var acaba, isminin altındaki yazı nedeniyle soruyorum:)

funda ben de merak etmısım dır anlamı nedır kelıme nin

Merak etme canım, hepinizin durumlarını göz önünde bulundurup en müsait kişiyi seçmeye çalışacağım; artık kimi seçerim bilmiyorum ama umarım bana bozulmaz... :26:

Çooook derin bağlarım var ruhen Asudecim.
Ama lütfen bana İskoçya'ya gittiğini söyleme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…