- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.841
Sen neyle tartılıyordun ki canım? Nasıl tartı aldın bakayım? Güle güle kullan. :)
hayırlı olsun canım aynısını mı aldın
canım ben yurtdışına gideceğimden yardımcı olarak da takip etmem çok zor olacak, o nedenle müsaadenle kaptan yardımcısı olmamayı diliyorum:) bu arada fundacım iskoçya ile özel bir bağın veya ilgin mi var acaba, isminin altındaki yazı nedeniyle soruyorum:)
Fundacım, sabahtan almıstım olculerı ama canım ancak fırsat oldu. canım bırde ayda bır kendı oranlarını olc. yag ne kadar azalmıs kas ne kadar cıkmıs... (10 tane hafızası var bır oncekını sılme 2-3-4... devam et kaydetmeye her ay)
23.05.2012
kilo-------------74.1
yağ oranı-----%31.0
su oranı------%50.4
kas oranı-----%24.8
bugun
kilo-------------66
yağ oranı-----%24.3
su oranı------%63.6
kas oranı-----%31.1
simdi o gunden bugune olan oranlara baktıgımda, kiloyu guncel takıp edıyoruz onu konusmaya gerek yok ama resmen yag oranı kas oranına destek vermıs sankı. bende fazla var sen al bunları demis :)
ayrıca su oranımda dusukmus ozaman. simdi normallere gelmis(hatta kucuk bır mıktar fazlasıda var)
gecen sene formsante de bır makale okumustum su ile ilgili. vucudumuzun normal su oranı %60mış. ve normalde insan organizması her gun değişik yollardan 2.5 litre kadar suyu dısarı atarmıs. diyetisyenler bu yuzden sureklı 2-3 lıtre su ıcın dıyorlarmıs. kayıba gore aslında ekstra su vermıyoruz,gideni takviyeliyoruz kendimize. yani asıl amac vucudun dengesini korumak.
komik bır ornek olucak ama nasıl arabayı zaman zaman kontrol ederiz yagını, suyunu eklerız azalınca. :) bızde kendımıze takvıye yapıyoruz sistem dogru calıssın diye.
yok canim aynısı değil ben biraz kazık yedim fakir marka....
funda ben de merak etmısım dır anlamı nedır kelıme nin
Buzdolabı temizliyorum, bir siz, bir Ahmet Kaya, bir de nescafeyle birlikte.......
Merak etme canım, hepinizin durumlarını göz önünde bulundurup en müsait kişiyi seçmeye çalışacağım; artık kimi seçerim bilmiyorum ama umarım bana bozulmaz... :26:
Çooook derin bağlarım var ruhen Asudecim.
Ama lütfen bana İskoçya'ya gittiğini söyleme...
funda ben de merak etmısım dır anlamı nedır kelıme nin
Normal digital tartıya tartışıyordum, vücut analizi yapan tartı aldım iste yağ falan onları gösteriyor....teşekkür ederim canim
Canım kası yüzde değil, kilo gösteriyor bildiğim kadarıyla... Göstergenin yanında kg yazıyor diye hatırlıyorum. Bu arada dün akşam kıyafetlerimle tartıldığımda 74,2 çıkmıştım ben; ama senin ilk yazdığın değerlerinle bana gösterdiği değerler farklı. Kabataslak yüzde hesabı yapmadığını böylece kesin olarak öğrenmiş olduk.
Ben kağıda not alıyorum değerleri, hafızalara kaydetmem canım, sonra içinden çıkamam. :)
Kaslarına imrendim, benimki anca 25.2 çıkıyor. Umarım artar.
Kendimize takviye... Doğru dedin canım. Gayet güzel bir örnek.
hassas bir konuya deindim sanırım canım:)) ama merak etme iskoçyaya gitmiyorum, ama çok isterim bir gün gitmeyi masalsı bir yer, sen gittin mi ?
haydi funda haydi funda haydiiiiiii:))
kaca nerden aldın canımcım
kızlar... Sanırım popomu kaldırıp alışverişe gitmem gerekiyor artık, zaten sabahtan beri gerekiyordu. :d 30-40 dakikaya gelirim herhalde.
öglen
1 kase yogurt,3 kaşık pilav ve salata yedım
akşam . Pek ac degılım ne yemek varsa 3 kaşık yerım
Gittim mi gitmedim mi... :) Bu konu biraz karışık.
Sanırım çoğunuza göre gitmedim. Ama benim hatırladığım kadarıyla uzak bir geçmişte gitmiştim. :) Ve maksimum 5 yıl içinde kesinlikle ama kesinlikle tekrar gideceğim.
Karışık oldu biraz ama...
kızlar ben 2 çay kaşığı chokella yedim....
O zaman biz yeni düzenimizde başlayalım kızlar. Ezgi'yi de önceden dediğimiz gibi yazarız. Gelmek isterse gelir tekrar. Öyleyse sorumu tekrarlıyorum. Kim kaptan yardımcısı olmak ister? Ben geneline yetişirim zaten, yardım olacak arkadaş ben olmadığım zamanlarda ilgilenir. Eğer kimse gönüllü olmazsa mecburen birini seçmek zorunda kalacağım. Kimseyi zorlamak istemiyorum. Yardımcı olun lütfen... :26: (İronik bir cümle oldu bu.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?