Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

funda ben de merak etmısım dır anlamı nedır kelıme nin

Canım kası yüzde değil, kilo gösteriyor bildiğim kadarıyla... Göstergenin yanında kg yazıyor diye hatırlıyorum. Bu arada dün akşam kıyafetlerimle tartıldığımda 74,2 çıkmıştım ben; ama senin ilk yazdığın değerlerinle bana gösterdiği değerler farklı. Kabataslak yüzde hesabı yapmadığını böylece kesin olarak öğrenmiş olduk.

Ben kağıda not alıyorum değerleri, hafızalara kaydetmem canım, sonra içinden çıkamam. :)
Kaslarına imrendim , benimki anca 25.2 çıkıyor. Umarım artar.

Kendimize takviye... Doğru dedin canım. Gayet güzel bir örnek.

hassas bir konuya deindim sanırım canım:)) ama merak etme iskoçyaya gitmiyorum, ama çok isterim bir gün gitmeyi masalsı bir yer, sen gittin mi ?

funda ben de merak etmısım dır anlamı nedır kelıme nin

haydi funda haydi funda haydiiiiiii:))

Fundacım en guzelını yapıyorsun ben hafızasına kaydettıgım gıbı notta almıstım. zaten ılk verdıgım degerlerı ordan yazdım. sağol canım ama o kasları guncellemek lazım hala baslayamadım spora :44:

hassas bir konuya deindim sanırım canım:)) ama merak etme iskoçyaya gitmiyorum, ama çok isterim bir gün gitmeyi masalsı bir yer, sen gittin mi ?

haydi funda haydi funda haydiiiiiii:))

Gittim mi gitmedim mi... :) Bu konu biraz karışık.
Sanırım çoğunuza göre gitmedim. Ama benim hatırladığım kadarıyla uzak bir geçmişte gitmiştim. :) Ve maksimum 5 yıl içinde kesinlikle ama kesinlikle tekrar gideceğim.
Karışık oldu biraz ama...

Kızlar... Sanırım popomu kaldırıp alışverişe gitmem gerekiyor artık, zaten sabahtan beri gerekiyordu. 30-40 dakikaya gelirim herhalde.

Gözüm dönmeden geldim Berivancım. Kendime demlenmelik yeşil çay aldım, çaykurun... Umarım güzeldir. Onu bir deneyeceğim bugün. :)

öglen
1 kase yogurt,3 kaşık pilav ve salata yedım
akşam . Pek ac degılım ne yemek varsa 3 kaşık yerım

Ne oluyor böyle, metabolizma hızı düşürülüyor. :) Tabi biraz kaçırmışlığın bedelini ödüyorsan o başka. Ben o bedeli ödeyeceğim bugün. Ama artık bu kadar sık yapmayacağım bu kaçamakları; size daha fazla örnek olmam lazım, değil mi ama?

ben anladım galiba.önceki hayat meselesi mi? neydi reenkarnasyon muydu

kızlar ben 2 çay kaşığı chokella yedim....

aaaaa hadi yedin niye burada söylüyosun bizide aklımıza sokuyosunnn
cısssss söyleme

kızlar ben daha yen, üyeyim
anlayamam ben daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…