- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.861
kızlar ben daha yen, üyeyim. anlayamam ben daha
Ne oluyor böyle, metabolizma hızı düşürülüyor. :) Tabi biraz kaçırmışlığın bedelini ödüyorsan o başka.Ben o bedeli ödeyeceğim bugün. Ama artık bu kadar sık yapmayacağım bu kaçamakları; size daha fazla örnek olmam lazım, değil mi ama?
canım sen kaptan olarak bize örnek ol.
bizde utanalım sen den yemeyelim.
bu arada bu günkü menüm
sabah:
çok minik bir tost ve neskafe
ara:1 şeftali
öğle:
küçük bir tabak taze fasulye
salata
1 dilim ekmek
ara:türk kahvesi
akşam:
3 köfte 1 dilim ekmek
salata
2 litre su ve birazdan 30-40 dk yürürüm
Cerencim iyi sayılır ama biraz eksik menülerin yine.. :) Bir de mutlaka süt ve yoğurt tüket; yağ yakmana da yardımcı oluyorlar, unutma.
Eksik yemeyin kızlar; çabuk vereceksiniz ilk haftalarda ama sonra kilitlenecek vücut...
canım listeler cuma sabahı yapılıyor yaaa ben öğlene kadar okulda oluyorum
sen liste yapamıycan hafta ben de yapamam
sabah evde olan biri olmalı
Simdi benim anlayamadığım isey varFundacım, sabahtan almıstım olculerı ama canım ancak fırsat oldu. canım bırde ayda bır kendı oranlarını olc. yag ne kadar azalmıs kas ne kadar cıkmıs... (10 tane hafızası var bır oncekını sılme 2-3-4... devam et kaydetmeye her ay)
23.05.2012
kilo-------------74.1
yağ oranı-----%31.0
su oranı------%50.4
kas oranı-----%24.8
bugun
kilo-------------66
yağ oranı-----%24.3
su oranı------%63.6
kas oranı-----%31.1
simdi o gunden bugune olan oranlara baktıgımda, kiloyu guncel takıp edıyoruz onu konusmaya gerek yok ama resmen yag oranı kas oranına destek vermıs sankı. bende fazla var sen al bunları demis :)
ayrıca su oranımda dusukmus ozaman. simdi normallere gelmis(hatta kucuk bır mıktar fazlasıda var)
gecen sene formsante de bır makale okumustum su ile ilgili. vucudumuzun normal su oranı %60mış. ve normalde insan organizması her gun değişik yollardan 2.5 litre kadar suyu dısarı atarmıs. diyetisyenler bu yuzden sureklı 2-3 lıtre su ıcın dıyorlarmıs. kayıba gore aslında ekstra su vermıyoruz,gideni takviyeliyoruz kendimize. yani asıl amac vucudun dengesini korumak.
komik bır ornek olucak ama nasıl arabayı zaman zaman kontrol ederiz yagını, suyunu eklerız azalınca. :) bızde kendımıze takvıye yapıyoruz sistem dogru calıssın diye.
O zaman biz yeni düzenimizde başlayalım kızlar. Ezgi'yi de önceden dediğimiz gibi yazarız. Gelmek isterse gelir tekrar. Öyleyse sorumu tekrarlıyorum. Kim kaptan yardımcısı olmak ister? Ben geneline yetişirim zaten, yardım olacak arkadaş ben olmadığım zamanlarda ilgilenir. Eğer kimse gönüllü olmazsa mecburen birini seçmek zorunda kalacağım. Kimseyi zorlamak istemiyorum. Yardımcı olun lütfen... :26: (İronik bir cümle oldu bu.)
canım listeler cuma sabahı yapılıyor yaaa ben öğlene kadar okulda oluyorum
sen liste yapamıycan hafta ben de yapamam
sabah evde olan biri olmalı
canım ben hiç sevmiyoru süt peynir yoğurdu
onu yesem hiçbirşey yiyemem içim kalkıyo
Cerencim ben işten dolayı seni düşünmemiştim aslında da, sen öyle deyince istiyorsundur belki diye ben de öyle yazdım.Önemli değil, işi olanlar yapamaz tabi ki... Sen bir de derste oluyorsun zaten, ofiste de değilsin. :) Benim arada bir mal almaya gitmem gerekiyor. Cuma ya da cumartesi oluyor o gün de... Onun dışında genelde rahat oluyorum. Yoksa benim için de çok zor olurdu. O yüzden vakti olan arkadaşlardan talep bekliyorum. :)
Gittim mi gitmedim mi... :) Bu konu biraz karışık.
Sanırım çoğunuza göre gitmedim. Ama benim hatırladığım kadarıyla uzak bir geçmişte gitmiştim. :) Ve maksimum 5 yıl içinde kesinlikle ama kesinlikle tekrar gideceğim.
Karışık oldu biraz ama...
Simdi benim anlayamadığım isey var
İki degerlerde yüzden fazla yapıyor toplamda
Nasil oluyor o
Hele şimdiki degerlerini toplayanda 120 filan yapıyor toplamda 100 yapması lazım...
canım ben pelin yapar diye düşünüyorum
Ben basından beri kaptan veya yardımcılığını istemedim
Yanlış anlaşılmasın sorumluluktan kaçtığım icin degil ama o dönemlerde kendince düşüncelerim vardı
Onun üstüne şimdide olmak istemiyorum
Ama kaptanın olduğu veya olmadıgı dönemlerde listede hazırlarım gerekirse paylasirim, kardes takimininkinide kontrol ederim (daha once yapmışligim var)
Onun icin kimse olmak istemese en azından formalite icabı birini yazalım ( ama ben diil)
Ama hem kaptan hemde yardımcısı gibi seve seve Çalışırım bununda bilin:))
kaca nerden aldın canımcım
:) Tunicim madem öyle dedin o zaman ben de şunu diyeyim. Benim aklımda aslında dört kişi vardı, bunlar: Tunicim sen, Pelin, Arzu ve Hande. Niye siz vardınız: Genelde evde vakit geçirdiğiniz için en mantıklı seçimlerdiniz. İşte olanların durumu zor oluyor. Ama ben direk söylemek istemedim. Gönüllü olan biri çıkarsa daha hoş olur diye düşündüm. Sen zaten sürekli kaptan ya da kaptan yardımcısı gibi çalışıyorsun bunun da farkındayım. :) Ama bir önceki yardımcı seçileceği zaman yine "ben istemiyorum" dediğin için sana sormaya biraz çekindim o yüzden... :) Anladığım kadarıyla kendince nedenlerin var, buna saygı duyuyorum.
Ben de senin gibi düşünüyorum aslında. Yani adımızın önünde bir sıfat olması çok da önemli değil, zaten biz bizeyiz. Kaptanın ve yardımcısının da tek farkı listeler hazırlanırken ve de yeni biri çağrılırken var. Ama bir düzen olması adına bu görevi üstlendim çünkü zaten takımın durumundan memnun değildim. Bunu da ara ara söylemiştim yumuşak bir şekilde. :) Pek düzenimiz yok bizim.
O zaman yazdığım diğer arkadaşlar, sizler ne düşünüyorsunuz? :)
Fundacim ben daha oncede yazmıştım bugun yazışmalar cok olduğu icin atladı galiba Berivan da yardımcılık icin önermiş ama ben bu sene cok yogun olabilirim çünkü kızım 2. sınıf oğlum anasınıfi na gidecek gotur getir dersler falan o yüzden takıma pek faydam olmayabilir canim
Simdi benim anlayamadığım isey var
İki degerlerde yüzden fazla yapıyor toplamda
Nasil oluyor o
Hele şimdiki degerlerini toplayanda 120 filan yapıyor toplamda 100 yapması lazım...
Günaydın kızlar.
Ya şimdi güleceksiniz bana ama...
Bugün tartıya biraz daha yakından baktım; her değer kilo değilmiş, aralarında yüzde değer olanlar da varmış ve yağ kilosu değil, yüzdesiymiş...Ay 2 gündür ne kadar konuştum bu konuda. Yani arkadaşlar... Yeni tartıma göre yeni kilomu ve değerlerimi yazıyorum:
74 kg toplam
%30.1 yağ
25.2 kg kas
Diğerleri çok ayrıntıya girdiğinden yazmaya gerek duymuyorum. Yani kısacası bu çıkan (daha doğrusu benim şimdi doğrusunu anladığım) yeni sonuca bakınca da sizlere gönül rahatlığıyla tartıyı tavsiye ediyorum. Takımdaki 2 kişiden onaylı, artık kararı siz verin. :) Aslında hepimiz bundan alalım bütün kilolarımız da birbirimize oranladığımızda kesin değer olur.
Yani bu biraz işin şakası tabiki de, almak isteyen arkadaşlar bu modelden alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?