Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen kaptan olarak bize örnek ol.
bizde utanalım sen den yemeyelim.

bu arada bu günkü menüm

sabah:
çok minik bir tost ve neskafe

ara:1 şeftali

öğle:
küçük bir tabak taze fasulye
salata
1 dilim ekmek

ara:türk kahvesi

akşam:
3 köfte 1 dilim ekmek
salata

2 litre su ve birazdan 30-40 dk yürürüm

canım listeler cuma sabahı yapılıyor yaaa ben öğlene kadar okulda oluyorum
sen liste yapamıycan hafta ben de yapamam
sabah evde olan biri olmalı

Cerencim iyi sayılır ama biraz eksik menülerin yine.. :) Bir de mutlaka süt ve yoğurt tüket; yağ yakmana da yardımcı oluyorlar, unutma.

Eksik yemeyin kızlar; çabuk vereceksiniz ilk haftalarda ama sonra kilitlenecek vücut...

canım ben hiç sevmiyoru süt peynir yoğurdu
onu yesem hiçbirşey yiyemem içim kalkıyo

canım listeler cuma sabahı yapılıyor yaaa ben öğlene kadar okulda oluyorum
sen liste yapamıycan hafta ben de yapamam
sabah evde olan biri olmalı

Cerencim ben işten dolayı seni düşünmemiştim aslında da, sen öyle deyince istiyorsundur belki diye ben de öyle yazdım. Önemli değil, işi olanlar yapamaz tabi ki... Sen bir de derste oluyorsun zaten, ofiste de değilsin. :) Benim arada bir mal almaya gitmem gerekiyor. Cuma ya da cumartesi oluyor o gün de... Onun dışında genelde rahat oluyorum. Yoksa benim için de çok zor olurdu. O yüzden vakti olan arkadaşlardan talep bekliyorum. :)

Simdi benim anlayamadığım isey var
İki degerlerde yüzden fazla yapıyor toplamda
Nasil oluyor o
Hele şimdiki degerlerini toplayanda 120 filan yapıyor toplamda 100 yapması lazım...

canım ben pelin yapar diye düşünüyorum
Ben basından beri kaptan veya yardımcılığını istemedim
Yanlış anlaşılmasın sorumluluktan kaçtığım icin degil ama o dönemlerde kendince düşüncelerim vardı
Onun üstüne şimdide olmak istemiyorum
Ama kaptanın olduğu veya olmadıgı dönemlerde listede hazırlarım gerekirse paylasirim, kardes takimininkinide kontrol ederim (daha once yapmışligim var)
Onun icin kimse olmak istemese en azından formalite icabı birini yazalım ( ama ben diil)
Ama hem kaptan hemde yardımcısı gibi seve seve Çalışırım bununda bilin:))

canım öğlenci olsam yine problem değil.
yapardım matematikçi olduğum için hesaplamayı yapma sıkıntı olmazdı.
ama benim eve gelmem 2 yi bulur o saatten sonra da geç olur.

Ayy urperti geldi birden ne demek simdi bu
Allah askına açıkla biraz:))

Nasil oluyor o
Hele şimdiki degerlerini toplayanda 120 filan yapıyor toplamda 100 yapması lazım...

Yüzde hesabı ile bakınca ben de fark ettim fazla çıktığını... Ama suyun içinde kasın suyunu falan da mı hesap ediyor diyorum. İç organlar falan zaten sanırım suya dahil. Bir enteresanlık var ama çok kafa yormadım henüz.

:) Tunicim madem öyle dedin o zaman ben de şunu diyeyim. Benim aklımda aslında dört kişi vardı, bunlar: Tunicim sen, Pelin, Arzu ve Hande. Niye siz vardınız: Genelde evde vakit geçirdiğiniz için en mantıklı seçimlerdiniz. İşte olanların durumu zor oluyor. Ama ben direk söylemek istemedim. Gönüllü olan biri çıkarsa daha hoş olur diye düşündüm. Sen zaten sürekli kaptan ya da kaptan yardımcısı gibi çalışıyorsun bunun da farkındayım. :) Ama bir önceki yardımcı seçileceği zaman yine "ben istemiyorum" dediğin için sana sormaya biraz çekindim o yüzden... :) Anladığım kadarıyla kendince nedenlerin var, buna saygı duyuyorum.

Ben de senin gibi düşünüyorum aslında. Yani adımızın önünde bir sıfat olması çok da önemli değil, zaten biz bizeyiz. Kaptanın ve yardımcısının da tek farkı listeler hazırlanırken ve de yeni biri çağrılırken var. Ama bir düzen olması adına bu görevi üstlendim çünkü zaten takımın durumundan memnun değildim. Bunu da ara ara söylemiştim yumuşak bir şekilde. :) Pek düzenimiz yok bizim.

O zaman yazdığım diğer arkadaşlar, sizler ne düşünüyorsunuz? :)

kaca nerden aldın canımcım

Fundacim ben daha oncede yazmıştım bugun yazışmalar cok olduğu icin atladı galiba Berivan da yardımcılık icin önermiş ama ben bu sene cok yogun olabilirim çünkü kızım 2. sınıf oğlum anasınıfi na gidecek gotur getir dersler falan o yüzden takıma pek faydam olmayabilir canim

Evet Arzucum, bu kadar paylaşım olunca çok atlıyoruz maalesef...
Tamam o zaman canım. Pelin ve Hande'den de haber bekleyelim, olmadı Tuni'nin dediği gibi yaparız.

Nihayet temizliğim bitti şimdi bu günkü menümü yazıyım hemen

Bugün spor yapamadım...

Kalkınca yarım litre su

Sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, az bşy patatesli yumurta, domates, salatalık, biber, şekersiz çayy

Ara: 1 aktivya kayısılı yoğurt

Öğlen: 1 kepçe çorba, 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase cacık, 2 dilim ekmek

Ara : 1 kupa nescafe sade ve şekersiz

Akşam : 1 tabak peynirli makarna (yağsız)

1 yeşil çay ve 1 meyve ile kapanışı yaparım artık

2,5 litre su

Nasil oluyor o

Tunicim sanırım o fazla cıkanlar ne yazıkki acı gercekler olan fazla yaglar boy, kilo ve yasıma gore vucuttakı su ve kas normal ama orda bır yag fazlalıgı var

bugunku menulerim

sabah
2 kuru kayısı
su
kahvaltı
nesfit sade (6-7 kasık)
sut

ara
1 kuru ıncır
4-5 cig badem

ogle
1 kucuk kase mercımek corbası
2-3 kasık yogurt

ara
1 etimek

aksam
2 kucuk but tavuk
coban salata

simdiye kadar 2 yesil çay

Fundacım merhaba.Ben kaçırmışım bu tartının modelini tekrar paylaşırsan sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…