Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hdi bakalım arkadaşım inşallah:)

Bizimde seneye sünnet olucak ayyy iyiki aklıma getirdin bak şimdi daha bir hırslandım:))

yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz kızlar, ben asude:)

Merhaba asude ben Hande henüz tanışamadık doğru düzgün inşallah bundan sonra:)

Canım çok geçmiş olsun.Bende ilk iki bebeğimi kaybettim çok iyi anlıyorum seni.Çok dikkat et kendine ve üzme kendini olumlu bak olumlu olsun herşey:))

sinbo sbs 4425 canım.

Teşekkür ederim arkadaşım bende düşünüyodum ama sinbo almam gibi geliyodu madem iyi diyosun,fşyatıda gayet iyimiş bende alırım artık:)

Kızlar bugün giremedim hiç sizde maşallah yani oku oku bitiremedim:)Fundacım hayırlı olsun başkanlığın.yardımcı olarak beni önermişler ama bende okullar açılınca çok yoğun bir döneme giricem çok faydalı olamicam yani.İnşallah bu işi hakkıyla yapan biri olur yardımcı.

Bugün ehliyet işleri için baya koşturdum.Sağlık raporu,karakol felan derken bide kızımın dersi vardı koptu ayaklarım.Eve geldim bi uyumuşum deliksiz:)
Ama acaip istikrarlıyım kızlar.Evden çıkmadan öğle yemeğimi yedim.Koştur koştur baya acıktım eşim ve oğlum oturdu bir yerde dürüm yedi ben yemedim.Ama markete gittik ordan benim tansiyon baya düştü mavi yeşil light ın çikolatası varya şekersiz artık ondan aldım yedim gözüm açıldı.Ara öğünüme saydım onuda işte.Böyle arkadaşlar bugün de böyle geçti

Teşekkürler Handecim. Umarım takım için faydalı olabilirim.

Ayyy, öğünleri atlayınca düşüyor tansiyon canım. Neyseki toparlanmışsın. :)

Hadi bakalım, seni de mazeretli kabul edelim bakalım. :) Artık son umut bir tek Pelin kaldı. Bakalım o ne diyecek.

Son düzenleme:
Bugünki menüm....

Uyanınca : bir bardak ılık su
Kahvaltı : iki dilim ekmek,bir yumurta,peynir,dereotu,maydonoz,domates,bir tatlı kaşığı reçel
Ara : 6 adet hurma,bir bardak süt
Öğle : 3 kaşık bulgur pilavı,patlıcan yemeği kıymalı,iki dilim ekmek,roka,iki kaşık yoğurt
Ara : mavi yeşil light ın çikolatası var 40 gr ondan
Akşam : patlıcan yemeği kıymalı,iki dilim ekmek,maydonoz,domates,roka
Ara : meyve ve yeşil çay

2.5 litre su

Ayy ne güzel hiç ekmek yemiyosunn yaa ben ekmesiz yapamıyorummm....

İlk demleme yeşil çayımı yaptım. Gerçi nasıl demlediğimi yazsam sizin için başka bir kategoriye giriyordur o kesin. Suyun içine 8 kaşık çayı attım, kaynadı. Bardağa koyarken de yaprakları için süzgeç kullandım. Suyun altını açınca aklıma geldi kaynamış suyu yaprakların üzerine dökmem gerektiği. Artık onu da yarın yaparım. Poşet çaylarımdan farklı gelmedi bana ama çok çok çok koyu olmuş. Ama içiyorum artık.

ayy patlıcan cektı canım, cok severım. :) afıyet seker olsun canım :) yarına bana fıkır vermıs oldun yarın bı patlıcan yemegı yapayım. nam nam

ayy patlıcan cektı canım, cok severım. :) afıyet seker olsun canım :) yarına bana fıkır vermıs oldun yarın bı patlıcan yemegı yapayım. nam nam

Ben de bayılırım patlıcana. Ben de mi yapsam ne yapsam... Gerçi ben yarın ufak çaplı bir şok yapacağım kısmetse... Artık başka zaman yaparım...

Demleme yeşil çayı bende severim canım özellkikle Çaykurun teneke kutuda olanı nı tavsiye ederim:)Afiyet olsun

bende bende bayılırım patlıcan..... yemeği derken nasıl yapıyosunuz kızlar....

bende bende bayılırım patlıcan..... yemeği derken nasıl yapıyosunuz kızlar....

Canım ben kıymayı soğan ve biber ile azıcık yağ katarak teflon tavada kavurdum az da salça ekledim.Patlıcanları halka halka doğradım sonra fırın tepsisine dizip bir müddet fıırınladım,pişmeye yakın kavurduğum kıymayı üzerine yaydım az da öyle fırınladım okadar.Kızartmıyorum patlıcanları fırınlamak hep daha mantıklı gelmiştir bana.Afiyet olsun şimdiden:))

Ben de bayılırım patlıcana. Ben de mi yapsam ne yapsam... Gerçi ben yarın ufak çaplı bir şok yapacağım kısmetse... Artık başka zaman yaparım...

O şok diyetler lazım arada canım ya.Benim diyetisyenim şok diyet yapmadan bir gün evvel muhakkak bir öğün serbst verirdi yani istediğim ne varsa o öğün tüket derdi.Ama sadece bir öğün.şimdi ben nezaman şok diyet uygulasam muhakkak bu önerisine uyuyorum.Senin de bilgin olsun istedim canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…