- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.881
Fundacım merhaba.Ben kaçırmışım bu tartının modelini tekrar paylaşırsan sevinirim:)
Ayyy 4 ay mı var. Ben kaç olsam acaba? Hadi mantıklı davranayım da üzülmeyeyim sonra... En kötüsünden her hafta 0.5 kg desem, ayda 2 kg yapar. 8 kg den, yeni hesaba göre 66 yapar. Umarım ben de 66 olurum.Hiç görmedim o kiloyu daha. Ay kulağa ne güzel geliyor, 66... Ay hem de sonunda yeni bir yıla 60'larda girmiş olacağım. Ayyyy, heyecan bastı beni.
Ben kendime 1 sene verdim bir daha ki eylüle kadar 57-58 olsa 55 o da güzel olur çünkü seneye eylülde oğluşuma sünnet düğünü yapmayı planlıyoruz bir mani çıkmazsa eyer beni zayıflatacak tek şey bu olabilir fıstık gibi olup sünnette giydiğim kıyafetin içine yakışmam lazım.... o yüzden çoookk kararlıyım... burası da benim için çok iyi oldu beni büyük bir masraftan kurtardı diyetisyene gitmiyorum, terapi ye gitmiyorum,......:)))
yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz kızlar, ben asude:)
Merhabalar benim de kilo günlüğüm epey hareketli,
küçüklüğümden beri toplu bı kiz çocuğuydum,sene 2003 lise sonda ÖSS sınavı sebebiyle son bir ayda 65 kilodan 72 kiloya çıktım ve ondan sonra ibre sürekli yukarı çıkmaya başladı, (boyum 1.60) sene 2004, evde olduğum icin 85 kiloya çıktım ve diyet denemelerine başladım, sene 2005 yürüyüşle 73 kiloya düşmeyi başardım, 2006 unv. Ye başladığımda 81.1 kilo olmuştum, ve unv. İkinci sınıfta cok kararlı bir sekilde diyetisyene başvurdum, asırı kararliydim zayiflayacaktimm, ilk görüşmede ölçümler yapıldı ve diyetisyenim ilk hedefimiz 65 sonra 54 e ineceksin deyince çok gülmüştüm, en son ortaokulda 50 li kilolardaydim ve şişman olmak ruhuma işlemiş gibiydi, kararliydim ama zihnimde hala kendimi zayıf hayal edemiyordum, bir gün boyunca neler yediğimi sordu ve anlattım sonra bana bir liste verdi ve haftaya görüşürüz dedi, ilk bikaç gün zorlandım akşam çayın yanına yediğim bisküvilerin gofretlerin kuruyemislerin yerinde yeller esiyordu, onun dısında zaten tek olarak aşırı yağlı şeyler pek sevmiyordum, sebze yemekleri, salata ve yürüyüşlerle de aram eskiden beri gayet iyiydi, haftada 2 gün 45 dk. Orta tempoda yürüyüş vermişti, ilk hafta kontrolde tartilincaa, 79.2olmuştum, 1.9 kilo vermiştim ve hepsi yağdan gitmişti ve aşırı motive olmuştum, o hızla bir ay icinde, 5.5 kilo vermiştim, diyetisyenim bundan sonra her ay bu kadar. Vereceğini sakin düşünme demisti ve dediği gibi de oldu 4 ay icinde 62 kiloya düştüm ve inanılmaz hoş bı duyguyu, büyük beden magaza aramama gerek kalmıyordu artık, o sene hem ablamın hem de kuzenimin düğününde beni görenler adeta sok olmuşlardı bu durum bir sene sürmeden 2008 yilinda benden 2 yas buyuk kuzenim aniden komaya girdi ve bikac ay icinde vefat etti tamamen yıkılmıştık, geceleri uyuyamiyorum, günde 2 saat uykuya yasıyordum, düzenim şaştı ve kendimi 75 kilo olarak buldum, bikaç ayda 12 kilo almıştım, sonra ibre sürekli yukarı çıkmaya başladı, 2009 yılında çalısmaya başladığımda 81 kiloydum arada ufak diyetler yapıp 2-3 kilo veriyorum ama geri alıyodum, 2010 Haziran ayında sözüm, düğünüm oldugunda 84 kiloydum, hemen hamile kaldım ama bebğim karnımda kalbi durunca kürtajla aldılar ve ondan sonra asırı iştahım açıldı psikolojim bozuldu yemekten hirsimi aliyodum,her zamanki gibi 4 ay gibi bı sürede ben kendimi 95 kilo olarak buldum, en son bu kıs tok karnına tartıda kendimi 99.9 görünce bende şimşekler çaktı, Allahtan esim baskı yapmıyordu sadece saglıgın icin kilo versen iyi olur diyodu, Nisan'dan beri beraber yürüyüşlere başladık ve aksam cayın yanına yediklerimizi kesmeye başladık, esim de çünkü düğünden bu yana 20 kilo almıştı, su an 92.5 kiloydum ve 8 haftalık hamilerim, midem cok bulanıyor cok fazla yemek yemek canım istemiyor, az az yiyorum, ayrica düşük tehlikesi devam ediyo gecen hafta kanamam oldu surekli hastaneydim, igne serum alinca azaldi, ilacla devam ediyoruz simdi, sürekli yatma halinde olmama rağmen 1.5 kilo verdim 2 haftadır, motivasyona ihtiyacım var, beni de aranıza alırsanız cok mutlu olurum, fazla uzun oldu belki ama durum bu hanımlar, görüşürüz insallah
sinbo sbs 4425 canım.
Kızlar bugün giremedim hiç sizde maşallah yani oku oku bitiremedim:)Fundacım hayırlı olsun başkanlığın.yardımcı olarak beni önermişler ama bende okullar açılınca çok yoğun bir döneme giricem çok faydalı olamicam yani.İnşallah bu işi hakkıyla yapan biri olur yardımcı.
Bugün ehliyet işleri için baya koşturdum.Sağlık raporu,karakol felan derken bide kızımın dersi vardı koptu ayaklarım.Eve geldim bi uyumuşum deliksiz:)
Ama acaip istikrarlıyım kızlar.Evden çıkmadan öğle yemeğimi yedim.Koştur koştur baya acıktım eşim ve oğlum oturdu bir yerde dürüm yedi ben yemedim.Ama markete gittik ordan benim tansiyon baya düştü mavi yeşil light ın çikolatası varya şekersiz artık ondan aldım yedim gözüm açıldı.Ara öğünüme saydım onuda işte.Böyle arkadaşlar bugün de böyle geçti
bugunku menulerim
sabah
2 kuru kayısı
su
kahvaltı
nesfit sade (6-7 kasık)
sut
ara
1 kuru ıncır
4-5 cig badem
ogle
1 kucuk kase mercımek corbası
2-3 kasık yogurt
ara
1 etimek
aksam
2 kucuk but tavuk
coban salata
simdiye kadar 2 yesil çay
Ayy ne güzel hiç ekmek yemiyosunn yaa ben ekmesiz yapamıyorummm....
Bugünki menüm....
Uyanınca : bir bardak ılık su
Kahvaltı : iki dilim ekmek,bir yumurta,peynir,dereotu,maydonoz,domates,bir tatlı kaşığı reçel
Ara : 6 adet hurma,bir bardak süt
Öğle : 3 kaşık bulgur pilavı,patlıcan yemeği kıymalı,iki dilim ekmek,roka,iki kaşık yoğurt
Ara : mavi yeşil light ın çikolatası var 40 gr ondan
Akşam : patlıcan yemeği kıymalı,iki dilim ekmek,maydonoz,domates,roka
Ara : meyve ve yeşil çay
2.5 litre su
ayy patlıcan cektı canım, cok severım. :) afıyet seker olsun canım :) yarına bana fıkır vermıs oldun yarın bı patlıcan yemegı yapayım. nam nam
İlk demleme yeşil çayımı yaptım. Gerçi nasıl demlediğimi yazsam sizin için başka bir kategoriye giriyordur o kesin.Suyun içine 8 kaşık çayı attım, kaynadı. Bardağa koyarken de yaprakları için süzgeç kullandım. Suyun altını açınca aklıma geldi kaynamış suyu yaprakların üzerine dökmem gerektiği. Artık onu da yarın yaparım. Poşet çaylarımdan farklı gelmedi bana ama çok çok çok koyu olmuş. Ama içiyorum artık.
bugunku menulerim
sabah
2 kuru kayısı
su
kahvaltı
nesfit sade (6-7 kasık)
sut
ara
1 kuru ıncır
4-5 cig badem
ogle
1 kucuk kase mercımek corbası
2-3 kasık yogurt
ara
1 etimek
aksam
2 kucuk but tavuk
coban salata
simdiye kadar 2 yesil çay
ayy patlıcan cektı canım, cok severım. :) afıyet seker olsun canım :) yarına bana fıkır vermıs oldun yarın bı patlıcan yemegı yapayım. nam nam
Demleme yeşil çayı bende severim canım özellkikle Çaykurun teneke kutuda olanı nı tavsiye ederim:)Afiyet olsun
Fundacımm çokk teşekkür ederimm artık benimde varr....
bende bende bayılırım patlıcan..... yemeği derken nasıl yapıyosunuz kızlar....
Ben de bayılırım patlıcana.Ben de mi yapsam ne yapsam... Gerçi ben yarın ufak çaplı bir şok yapacağım kısmetse... Artık başka zaman yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?