- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.941
Ebru Şallı'nın pilates cd'lerindeki kalça (ve aklınızda bulunsun, isteyenler için bacak) egzersizleri tam bir mucize. Ben de popo çıkarmıştı o egzersizler. Üstelik yuvarlağından...Yaklaşık yarısını yapabilmen için pilates topu gerekiyor ama... Yoksa da alıverirsin bir tane. Ben de bir 65 civarına düşeyim, hemen tekrar başlayacağım pilatese... Ama şimdilik önceliğim yağ kilo kaybetmek.
:) Tunicim madem öyle dedin o zaman ben de şunu diyeyim. Benim aklımda aslında dört kişi vardı, bunlar: Tunicim sen, Pelin, Arzu ve Hande. Niye siz vardınız: Genelde evde vakit geçirdiğiniz için en mantıklı seçimlerdiniz. İşte olanların durumu zor oluyor. Ama ben direk söylemek istemedim. Gönüllü olan biri çıkarsa daha hoş olur diye düşündüm. Sen zaten sürekli kaptan ya da kaptan yardımcısı gibi çalışıyorsun bunun da farkındayım. :) Ama bir önceki yardımcı seçileceği zaman yine "ben istemiyorum" dediğin için sana sormaya biraz çekindim o yüzden... :) Anladığım kadarıyla kendince nedenlerin var, buna saygı duyuyorum.
Ben de senin gibi düşünüyorum aslında. Yani adımızın önünde bir sıfat olması çok da önemli değil, zaten biz bizeyiz. Kaptanın ve yardımcısının da tek farkı listeler hazırlanırken ve de yeni biri çağrılırken var. Ama bir düzen olması adına bu görevi üstlendim çünkü zaten takımın durumundan memnun değildim. Bunu da ara ara söylemiştim yumuşak bir şekilde. :) Pek düzenimiz yok bizim.
O zaman yazdığım diğer arkadaşlar, sizler ne düşünüyorsunuz? :)
Nihayet temizliğim bitti şimdi bu günkü menümü yazıyım hemen
Bugün spor yapamadım...
Kalkınca yarım litre su
Sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, az bşy patatesli yumurta, domates, salatalık, biber, şekersiz çayy
Ara: 1 aktivya kayısılı yoğurt
Öğlen: 1 kepçe çorba, 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase cacık, 2 dilim ekmek
Ara : 1 kupa nescafe sade ve şekersiz
Akşam : 1 tabak peynirli makarna (yağsız)
1 yeşil çay ve 1 meyve ile kapanışı yaparım artık
2,5 litre su
bugunku menulerim
sabah
2 kuru kayısı
su
kahvaltı
nesfit sade (6-7 kasık)
sut
ara
1 kuru ıncır
4-5 cig badem
ogle
1 kucuk kase mercımek corbası
2-3 kasık yogurt
ara
1 etimek
aksam
2 kucuk but tavuk
coban salata
simdiye kadar 2 yesil çay
İlk demleme yeşil çayımı yaptım. Gerçi nasıl demlediğimi yazsam sizin için başka bir kategoriye giriyordur o kesin.Suyun içine 8 kaşık çayı attım, kaynadı. Bardağa koyarken de yaprakları için süzgeç kullandım. Suyun altını açınca aklıma geldi kaynamış suyu yaprakların üzerine dökmem gerektiği. Artık onu da yarın yaparım. Poşet çaylarımdan farklı gelmedi bana ama çok çok çok koyu olmuş. Ama içiyorum artık.
Ben de bayılırım patlıcana.Ben de mi yapsam ne yapsam... Gerçi ben yarın ufak çaplı bir şok yapacağım kısmetse... Artık başka zaman yaparım...
Demleme yeşil çayı bende severim canım özellkikle Çaykurun teneke kutuda olanı nı tavsiye ederim:)Afiyet olsun
Deneyeceğim Handecim, çok sağol. :) Daha önce hiç bu şekilde pişen bir patlıcan duymamıştım ama eminim çok lezzetlidir.
Kızlar bir karar verdim. Bunun için arada sizlerden yardım isteyeceğim.Üşenmeyip yemek yapma kararı verdim. Başka türlü olmuyor, yemek olmayınca abuk subuk şeyler yiyorum. Pişiririm, 3 gün dolapta durur. Böylece haftada 2-3, hadi evden de yiyen olsun 3-4 kere yemek pişirmiş olurum. Lezzetli ve pratik tariflerinizi paylaşırsınız artık benle. Zaten ben de internetten ararım bol bol. Şu üye-müye, kural-mural işlerini bir halledeyim. Bir de ilk cumamı atlatsam, sonra hemen başlıyorum. Belki daha önceden bile başlarım.
Bakın nasıl herkese yetişiyorum
cerencim,benim totom geriye doğru diyen sendin dimi,aynı ben,futbol topu gibi yusyuvarlak dimdik popom var,ama bu yıl ben bişey farkettim,elin karıları bu şekil popolarla dünyaca ünlü oluyor,bakınız cenıfır lopez hanfendileri ve kim kardaşyan mıydı neydi,benim popomun 3katı poposu var,ee biz de takıntı yapıyoruz,sanki ben yürürken dünya alem popoma bakıyor gibi hissediyorum,gerçi genelde öyle oluyor ya,çok rahatsız edici bişey.
Şimdi kadınların haset haset kalçamla ilgili laf sokmalarından anlıyorum,hele zayıfladıkça gayet seksi duruyor,çay tepsisi gibi dümdüz popodan iyidir ama di mi,millet silikonlu kilot alıp giyiyor naber
aaa supermıs kesinlikle yapıcam. alırım almasınada top. evdetop canavarı bır kopusum var sarmaz insallahbuyuk kucuk dinlemez top delisi bisey :)
ayyy gece gece sevındım valla bende popolanıcam.
Handemi senmiydin canım çocuğun okuluyla uğraşan,ne oldu hani anasınıfına yazdırmaya çalışırken birinci sınıfa kaydetmişlerdi
Canım ben kıymayı soğan ve biber ile azıcık yağ katarak teflon tavada kavurdum az da salça ekledim.Patlıcanları halka halka doğradım sonra fırın tepsisine dizip bir müddet fıırınladım,pişmeye yakın kavurduğum kıymayı üzerine yaydım az da öyle fırınladım okadar.Kızartmıyorum patlıcanları fırınlamak hep daha mantıklı gelmiştir bana.Afiyet olsun şimdiden:))
Umarım senin de işine yarar Sinemcim. :) Ama o köpüş tırnakları geçirdi mi dayanmaz top. Ona dikkat et.Bir de alacağın zaman boyuna göre seç canım. Boya göre çapları oluyor o topların, internette yazıyor.
bizce uygundur kaptan zaten burada görev paylaşımarında
mesaj sayımı gibi diğer görevlerde de daha az görev alınır liste yapmak da kolay değil.
herkese görev verilirse takıma bağlılık artar
--------------------
kız sekiz kaşık çok değil mi
acı olur çok
ben limon sıkmadan içemiyorum yeşil çayı zaten.
şimdi bebek de düşündüğüm için yeşil çay içmiyorum.
---------------------
şok diyeti nasıl yapıyorsun funda.
bana da söyle ben de yapayım.
---------------------
canım ben sana bir tüyo vereyim.
yaptığın yemeği biraz fazla yap.
piştikten sonra kapatmaya yakın küçük kavanozlara koy (kaynar halde)
kapağı kapat ters çevir battaniye ile sar 12-13 saat sarılı kasın(soğuyana kadar)
sonra dolaba koy.
istersen 1 hafta ,q0 gün sonra aç hiçbirşey olmuyor.
ben bunu sulu yemeklerde çorbalarda sebze yemeklerinde çok kullanıyorum.
örneğin misafirim geldi sütlü tatlı yada pasta yaptım kaldıysa onu da buzluğa atıyorum bir daha misafir geldiğinde çıkartıyorum.
çok pratik oluyor.
Kızlar ben gidip yatayım,bölük pörçük uykum beni bekler,şimdi yatayım,2buçuk gibi kocacığım işten gelir,sonra 3buçuk gibi tekrar yatarım,sabah 7de de oğluşum dikilir tepeme,anne uyan tejonuu aç,tapçanı aç diye,tv yi aç bugs buny izlemek istiyorum tercümesi.hadi öptüm hepinizi canlarım
tamam canım sağol. zaten bıcak gibi esseğin tırnakları,onu yalnız bırakmam topla artık dıkkat edıcem. ya
biraz bile cıksa, sekillense benım ıcın buyuk bır olay olur. gırdıgım her pantolonun arkası bos cok cırkın oluyor
kızlar ben yatıyorum artık. hepinizi opuyorum iyi geceler...
Kızlar ben gidip yatayım,bölük pörçük uykum beni bekler,şimdi yatayım,2buçuk gibi kocacığım işten gelir,sonra 3buçuk gibi tekrar yatarım,sabah 7de de oğluşum dikilir tepeme,anne uyan tejonuu aç,tapçanı aç diye,tv yi aç bugs buny izlemek istiyorum tercümesi.hadi öptüm hepinizi canlarım
tamam canım sağol. zaten bıcak gibi esseğin tırnakları,onu yalnız bırakmam topla artık dıkkat edıcem. ya
biraz bile cıksa, sekillense benım ıcın buyuk bır olay olur. gırdıgım her pantolonun arkası bos cok cırkın oluyor
kızlar ben yatıyorum artık. hepinizi opuyorum iyi geceler...
Fundacim daha tartıya bakamadım bugun cok yoruldum yatağın icinden yazıyorum size gözlerim kapanıyor sabah ilk isim bakıp haber vermek olacak hadi öptüm herkesi iyi geceler.....
Cerencim bir tek ikimiz kaldık. :) Saat de 01:30 olmuş neredeyse... Biz de yatalım bari ufak ufak... Öptüm seni canım, iyi geceler... :)
Tunicim sanırım o fazla cıkanlar ne yazıkki acı gercekler olan fazla yaglarboy, kilo ve yasıma gore vucuttakı su ve kas normal ama orda bır yag fazlalıgı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?