Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa supermıs kesinlikle yapıcam. alırım almasınada top. evdetop canavarı bır kopusum var sarmaz insallah buyuk kucuk dinlemez top delisi bisey :)
ayyy gece gece sevındım valla bende popolanıcam.

bizce uygundur kaptan zaten burada görev paylaşımarında
mesaj sayımı gibi diğer görevlerde de daha az görev alınır liste yapmak da kolay değil.
herkese görev verilirse takıma bağlılık artar

menü güzel canım sadece makarnayı öğlem yeseydin öğlenkinide akşam
bence daha güzel olurdu

canım menün güzel ama tavuk budu biraz yağlı oluyor.
ben artık göğüs eti yemeğe çalışıyorum.
çok sevmesemde

kız sekiz kaşık çok değil mi
acı olur çok
ben limon sıkmadan içemiyorum yeşil çayı zaten.
şimdi bebek de düşündüğüm için yeşil çay içmiyorum.

Ben de bayılırım patlıcana. Ben de mi yapsam ne yapsam... Gerçi ben yarın ufak çaplı bir şok yapacağım kısmetse... Artık başka zaman yaparım...

şok diyeti nasıl yapıyorsun funda.
bana da söyle ben de yapayım.

Demleme yeşil çayı bende severim canım özellkikle Çaykurun teneke kutuda olanı nı tavsiye ederim:)Afiyet olsun

bende teneke kutudakini seviyorum

canım ben sana bir tüyo vereyim.
yaptığın yemeği biraz fazla yap.
piştikten sonra kapatmaya yakın küçük kavanozlara koy (kaynar halde)
kapağı kapat ters çevir battaniye ile sar 12-13 saat sarılı kasın(soğuyana kadar)
sonra dolaba koy.
istersen 1 hafta ,q0 gün sonra aç hiçbirşey olmuyor.
ben bunu sulu yemeklerde çorbalarda sebze yemeklerinde çok kullanıyorum.
örneğin misafirim geldi sütlü tatlı yada pasta yaptım kaldıysa onu da buzluğa atıyorum bir daha misafir geldiğinde çıkartıyorum.
çok pratik oluyor.

evet canım benim maalesef.
hatta bazen eşim hayatım totoya çay bardağı koysam durur diye dalga geçiyor benimle.
ama dediğin gibi kilo verincede çok hoş oluyor.

aaa supermıs kesinlikle yapıcam. alırım almasınada top. evdetop canavarı bır kopusum var sarmaz insallah buyuk kucuk dinlemez top delisi bisey :)
ayyy gece gece sevındım valla bende popolanıcam.

Umarım senin de işine yarar Sinemcim. :) Ama o köpüş tırnakları geçirdi mi dayanmaz top. Ona dikkat et. Bir de alacağın zaman boyuna göre seç canım. Boya göre çapları oluyor o topların, internette yazıyor.

Handemi senmiydin canım çocuğun okuluyla uğraşan,ne oldu hani anasınıfına yazdırmaya çalışırken birinci sınıfa kaydetmişlerdi

Hayır canim o bendim neyse atlattım cok şükür dilekçe verdim göndermek istemiyorum die....simdi cuma gunünü bekliyorum kura cekimi icin.......

Patlıcan oturtma gibi bende kızartmalar yapıyordum ama böyle de denicem hem daha sağlıklı sağol canim.....

Kızlar ben gidip yatayım,bölük pörçük uykum beni bekler,şimdi yatayım,2buçuk gibi kocacığım işten gelir,sonra 3buçuk gibi tekrar yatarım,sabah 7de de oğluşum dikilir tepeme,anne uyan tejonuu aç,tapçanı aç diye,tv yi aç bugs buny izlemek istiyorum tercümesi.hadi öptüm hepinizi canlarım

tamam canım sağol. zaten bıcak gibi esseğin tırnakları,onu yalnız bırakmam topla artık dıkkat edıcem. ya
biraz bile cıksa, sekillense benım ıcın buyuk bır olay olur. gırdıgım her pantolonun arkası bos cok cırkın oluyor

kızlar ben yatıyorum artık. hepinizi opuyorum iyi geceler...

Mesaj sayımı işinde başımıza bela olmayacak bir fikrim var, uygulanan da bir şey zaten... Ama diğer konularda ne kadar takip gerekeceği kurallar belli olduktan sonra ortaya çıkar. Çok takibe dayalı bir sistem olursa, zaten bir şekilde görev paylaşımı yaparız.

--------------------------

Çok geldi zaten 8 kaşık. Zehir gibi oldu. 2 büyük kupa için o kadar atmıştım ama belki 4 bile atsam yetermiş. Artık deneye deneye ayarını bulacağım.

--------------------------

Benim şok diyet dediğim şu canım: normalde 1600 kalorilik bir rejim yapıyorsam, bazen 1 gün 800-1000 kaloriye düşürüyorum. Onu da menülerden kırpa kırpa yapıyorum. Her öğünden - 1 dilim ekmek, -2 porsiyon günlük kalsiyum, -2 porsiyon meyve vs. Ama kaçırdığımı düşündüğüm günleri toparlamak için yapıyorum şokları... Ya da duraklama dönemine girersem. Sana tavsiyem de bu 2 durum dışında çok yapma. Haftalık tartıda durumunu riskli gördüğün günlerde yaparsın.

-------------------------

1 hafta yemek dayandıran sır mı?

Ya kızlar, neler neler biliyorsunuz siz böyle. Yarın sabah ilk işim tüm bunları not alacağım bir word dosyası hazırlamak olacak. Altın bilgiler gerçekten... Çok teşekkürler paylaştığın için Cerencim. :)

canım iyi uykular sana.
kolay gelsin senin gece yoğun.

muhakkak faydası olur canım.
istikrarlı olunduğunda.
iyi geceler canım

İyi geceler kızlar. :)

canım ben bu kavanozda saklama olayını kızımda çok yapıyodum.
bebekler için bir sebze çorbası yapıyosun yediği azıcık bir şey gerisi ziyan oluyodu.
bende kavanozlara koyuyodum 4-5 gün sonra çok rahat yediriyordum.
ama her ihtimale rağmen önce kendim tadına bakıyordum.
belki bozulur diye ama bir sefer başıma geldi o da kapağı tam sıkmamışım herhalde.
hava almış.

İyi geceler canim...

Fundacim daha tartıya bakamadım bugun cok yoruldum yatağın icinden yazıyorum size gözlerim kapanıyor sabah ilk isim bakıp haber vermek olacak hadi öptüm herkesi iyi geceler.....

Az önce fark ettim kızlar. Şu önümüzdeki 5 gün regl günüm... Cumaya da denk geliyor... Umarım sulanıp şişmem. En azından almayım bari...

Cerencim bir tek ikimiz kaldık. :) Saat de 01:30 olmuş neredeyse... Biz de yatalım bari ufak ufak... Öptüm seni canım, iyi geceler... :)

Tunicim sanırım o fazla cıkanlar ne yazıkki acı gercekler olan fazla yaglar boy, kilo ve yasıma gore vucuttakı su ve kas normal ama orda bır yag fazlalıgı var

Gunaydinn takımımın citir kizlari:))
Takim kaptanımız ve yardımcımız hayırlı olsun
Pelincim her zaman yardımcı olurum ben merak etme:))

Dünkü menümü yazayım bende

Sabah 2 dilim buğday ekmegine peynir surup yedim
Ara 1 şeftali
Öğle nesfit
Ara 15 üzüm 3 eti form Mısır patlagi
Aksam yarim kase tarhana cirbasi kozlenmis patlıcan 3 kasık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 Haslanmis Mısır yarım armut

2 kupa Yeşilay
Spor yapamadım maalesef

Bugün orucum kızlar sevval oruçları varya 6 gün onları tutucam ara ara
Hemde sok diyet oldun biraz su şişkinliğini atayım artık ins:))

Günaydın kızlar.... Bu sabah yürüyüş yapamadım kalkmak zor geldi. Simdi kahvaltımı yaptım.
Kalkinca Yarım litre su
Kepekli sandviç ekmegine kasarli tost, 1domates, 1 biber, 3 zeytin sekersiz çay.
Bugun durduğu yerde yürüyen kadın varya neydi adı unuttum onu yapmak istiyorum. Kahvaltımdan ne kadar zaman sonra yapiyim sizce..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…