Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fat, Muscle, Water... Yani yağ, kas ve su'dur büyük ihtimal. B nedir, aklıma bir şey gelmiyor. Türkçe kullanım klavuzu yok mu Arzucum, orda yazıyordur.

Fat, Muscle, Water... Yani yağ, kas ve su'dur büyük ihtimal. B nedir, aklıma bir şey gelmiyor. Türkçe kullanım klavuzu yok mu Arzucum, orda yazıyordur.

Baktım canım ama yazmıyor yaa,,, ağırlık, vücut yağ ve su kcal, vücut kas ve kemik değerleri dio onlardan biri heralde.... bende de şunlar yazıyo canım.
10 yaşın altındaki çocuklar ve 80 yaş üzeri yetişkinler
Ateşi olanlar ve osteoporoz hastaları
diyaliz tedavisi görenler
kalp damar ilaçları kullananlar
Hamile bayanlar
Günlük 10 saatten fazla spor aktivitesinde bulunan atletler
Nabzı dakikada 60'ın altında atanlar için uygun değildir yazıyo....

B kemik canım, Bone... :)

Sende bir sakıncası olmaz bence Arzucum. Belki sendeki daha farklı bir şekilde çalışıyordur, o yüzden o kadar risk grubu yazılmış olabilir.

Günaydın kızlar,
herkesler burdaymış ne güzel.
Lesli senson yürü ve incel programı arzucum,ben de biliyorum.
Hande aynı dert bende de var,kafamda saç almadı doktora gidicem ama kendimce bişeyler aldım dün,bepanten ampul,evigen ampul,yağ karışımı,bioksin şampuan falan.o yüzden kestirdim saçımı aslında.bir de sarımsaklı şampuanı deniycem,kokar ama ne yapalım saç derim görünüyor artık

Kızlar kural önerilerinizi veya takım içi isteklerinizi bekliyorum. Bunları en geç perşembe günü bitirelim ki cumaya kafamız rahat olsun.

Bir de Berivancım, sen Hande'nin bu haftaki listeye katılıp katılamayacağını sormuş muydun? Eski yarışmacı olduğu için girebiliyor mu, yoksa yine 2 hafta deneme süresinde mi oluyor?

Akşam :
Fırında tavuk patates yapmış annem 1 butu bitiremedım 2 elma dılımı de patates yedım
1 salkım üzüm yedım
sabah 1 kasık bal,yoğurt ,1 dılım ekmek yedım
şirkette de 1 sutlu sekersız nescafe ıctım

Günaydın Pelincim, geçmiş olsun canım. Bende de dökülmeler oluyordu, 2 senedir Bioblas şampuan kullanıyorum, olmuyor artık. Serumunu falan kullanmadım. Bir de mesajı attım sana sabah canım, 2 parça halinde, ona dikkat edersin.

benım e soz dınlete bılıyorum artık kaptanım çok zor oluyor du abur cubur yemıyorum artık

Ne güzel... :) Abur cubur yiyenlere caydırıcı yaptırımlar var aklımda zaten. Tabi bunu daha çok kendim için koyacağım galiba. Şaka bir yana, dün biraz yüklendim. Ama toparlayacağım bugün. Normalde sporda da izin günümdü ama herhalde bugün ve yarın yapacağım, izin cumaya kalacak artık. Zaten artık kaçak yapmayacağım, kararlıyım. Bir çikolatalı çöp bile almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…