Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir aralar ben de yemeğimi işe yanımda taşıyordum. Dışarıdan söylemeye ne para dayanıyor, ne de rejime uygun oluyor. Bence de öyle yap canım. Çok güzel kapaklı kaplar var ama çelik olanlarından al. Plastikler kanser saçıyor etrafa...

Son düzenleme:
Bu arada çaylardan bahsederken.....
Aksamustu alısverıse cıktım. Dogadan'ın Mate cayını aldım. ilk defa ictim pek hosuma gitmedi sizinlede paylasayım. Amaaaası var benım hosuma gıtmemesının sebebi içinde Nane tadı var naneyı sevenler bayılır o ayrı konu. bilginize....

Sinemcim bu tarifi ben de yapıcam,hem de yarın.evde patlıcanım var dolapta,bozulmadılarsa yaparım.taa ne zaman dolma yapmak için almıştım ama kalorisi yüksek diye yapmadım,ayıptır söylemesi ben çok güzel dolma yaparım,yapınca da dayanamam yerim o yüzden yapmadım.
Hem benim közmatiğim var,ne fırın çalıştırıp elektrik yakıcam di mi :)pazardan aldım 5tl ye,ocakta mis gibi közlüyor herşeyi.

Ben sevmiştim mate çayını,meyan kökü var içinde galiba,bir de bişey daha hatırlamıyorum,belki nanedir.
Ay çenem düştü menümü yazayım
sabah 1dilim esmer ekmek
1tatlı kaşığı peynir
1yumurta
1kupa sütlü kahve

ara 1kase yoğurtlu pirinç lapası

öğlen 1dürüm tantuniiii heeey çok mutluyum,memleketime gitmiş gibi oldum,hem de aşçı mersinliymiş gerçekten

akşam yine sütlü kahve ve 1porsiyon sütlü tatlı.
Canım yemek yemek istemedi,hakkımı tatlıdan yana kullandım.arkadaşım geldi,ona sütlü tatlının yanında soslu brovni ve dondurma da ikram ettim ama ben sadece sütlü tatlımı yani kazandibimi yedim,yaşasın kötülük:)o da yemeseydi yav,zaten tombiş

rica ederim canım. bir word dosyasına kaydet ordan baka baka yaparsın.

elim değmişken birde corba tarıfı vereyım :)

(yeter ki abur cubur yeme) :)

mercımek corbası

malzemeler
2 bardak kırmızı mercımek
2 orta boy patates
3 havuc
2 orta boy sogan
1 yemek kasıgı bıber salcası
2 yemek kasıgı zeytınyagı
istediğin kadar kırmızı pul bıber

mercımekleri yıkıyıp tencereye koyuyorsun. havucları, patatesleri ve soganıda dograyıp tencereye ılave edıyorsun. ustlerıne nasıl desem 4 parmak gecıcek kadar su koyuyorsun. baslıyor kaynama. ara ara kontrol et sebzelerı bıcakla. pişince blenderdan gecır.(hic tane kalmayana kadar) zeytınyagı ıle salcayı kavurup corbaya karıstır bır ıkı fıkırdasın sonra afıyetle ıc. (kıvamına gore sıcak su eklersın)

dilersen bunu hıc salca kullanmadan da yapabılırsın.

offf aslında o zeytınyagı yerıne tereyagla ne guzel oluyor ama işte artık ne diyim... offf acıktım ya :) tokken yemekten konusmak lazım. :)))

Funda ben şu iskoçya muhabbetine yorum yazmıştım ama ne kendi mesajımı ne de senin cevabını bulamadım,çıkmadı mı acaba mesajım.
Demiştim ki reenkarnasyon olayı mı seninki

İyicene havaya girmişsin Pelincim, beğendim bu psikolojiyi. Ben de mi birilerinin üstünde denesem, ne yapsam...

Son düzenleme:

yap canım. cok lezzetlı oluyor. dolmadan ayar tutamam cok yerım dıye korkuyorsun sanırım :) o konuda bende cok fenaydım da. artık bıraz daha kontrollüyüm. :)
bende gecenlerde yaptım dolma, bostan patlıcan bulmustum markette, dedim kacmaz bu :) ama buyuklerdı bayag yarım yarım yedim.

ne guzel bişeymiş o ya. :) hiç duymamıstım közmatik bir arastırım onu bende.

Bakın nasıl herkese yetişiyorum

cerencim,benim totom geriye doğru diyen sendin dimi,aynı ben,futbol topu gibi yusyuvarlak dimdik popom var,ama bu yıl ben bişey farkettim,elin karıları bu şekil popolarla dünyaca ünlü oluyor,bakınız cenıfır lopez hanfendileri ve kim kardaşyan mıydı neydi,benim popomun 3katı poposu var,ee biz de takıntı yapıyoruz,sanki ben yürürken dünya alem popoma bakıyor gibi hissediyorum,gerçi genelde öyle oluyor ya,çok rahatsız edici bişey.
Şimdi kadınların haset haset kalçamla ilgili laf sokmalarından anlıyorum,hele zayıfladıkça gayet seksi duruyor,çay tepsisi gibi dümdüz popodan iyidir ama di mi,millet silikonlu kilot alıp giyiyor naber

Bende cok severim maye çayını bir ara cok içmiştim o yüzden bıraktım ise d yariyordu sanki.....

valla sukredın popolarınza doverım sızı cocuklugumdan berı babam takılır bana kuru g.. dıye kilo aldıgımda bıle en az cıkan yer dusunun. fit oldugumda gozden kayboluyor ıyıce.
vede aynen hanı silikonlu corap dıyorsun ya bır ara ondan almayı dusunuyordum. o laf soyleyenler art nıyetlı tamamen.

Her harfine katılıyorum Sinemcim...

Ben de... Ben de... Ben de...

Bana hiç "kuru" diyen olmadıydı gerçi. Silikonlu külotları okuyunca da gözlerim parladı bir an. Ama gerçek olmadıktan sonra neye yarar... Bisiklette popom çıkacak diye umuyorum artık. Olmadı bol bol pilates kalça egzersizleri... Olduğu kadar anacım...

Kızlar unutmadan yazayım. Bir saattir takımların eski-yeni kurallarını araştırdım fikir olsun diye. Benim de aklımda bir şeyler var ama siz de kural önerilerinizi özelden mesaj atın ya da buraya yazın. Ama buraya yazacaksanız yarın yazın. Gece muhabbetimizi dağıtmayalım şimdi.

aynen bende gercek olmadıktan sonra amaaan olmusta almamıstım. lens gıbı bısey. tek farkı kımse anlamıyor ama senın bılmen yetıyor. sana ait değil biliyorsun sonucta
ben hıc kalça için egzersiz duymamıstım fundacım benide haberdar et. :)

Ebru Şallı'nın pilates cd'lerindeki kalça (ve aklınızda bulunsun, isteyenler için bacak) egzersizleri tam bir mucize. Ben de popo çıkarmıştı o egzersizler. Üstelik yuvarlağından... Yaklaşık yarısını yapabilmen için pilates topu gerekiyor ama... Yoksa da alıverirsin bir tane. Ben de bir 65 civarına düşeyim, hemen tekrar başlayacağım pilatese... Ama şimdilik önceliğim yağ kilo kaybetmek.

valla hoşbulduk dedim mı demedim mı onu bile hatilayamiyorum gecmise gidip bakamadım Cook uzun neyse hoşbulduk diyom ben yine de.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…