- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.921
ben de bugunku menumu yazayım
sabah malesef yine kan şekerim çok düşük olarak uyandım ve kendimi buzdolabının önünde buldum
az bişey helva vardı onu ağzıma attım hemen.
sonra 4-5 sunta bisküvi 1 dilimden az peynir 4-5 zeytin
öğleni yine çantamdaki 2 galetayla geçirdim
akşam 2 kaşık pilav
2-3 kaşık tavuk sote
2 yk yoğurt
salata
sanırım iş yerine yemek götürmem gerekecek yanımda millet dışardan söylüyor hep kebap tarzı şeyler. ben yemem hem yağlı hem de kırmızı eti çok sık yemem akşamdan yaptığım yemeği kapaklı bir kapta götüreceğim
Oh, oh ohhhh. Sağol Sinemcim. Bu tarifleri bir yere not almam gerek, sayfalarda kaybolmasınlar. :) Çok da kolay yapılıyormuş ne güzel. :) Tam üşengeç yemeği diyorsun yani, pişirmesi, tüketimi. Tam benlik.Deneyeceğim kesin.
akşam yine sütlü kahve ve 1porsiyon sütlü tatlı.
Canım yemek yemek istemedi,hakkımı tatlıdan yana kullandım.arkadaşım geldi,ona sütlü tatlının yanında soslu brovni ve dondurma da ikram ettim ama ben sadece sütlü tatlımı yani kazandibimi yedim,yaşasın kötülük:)o da yemeseydi yav,zaten tombiş
Funda ben şu iskoçya muhabbetine yorum yazmıştım ama ne kendi mesajımı ne de senin cevabını bulamadım,çıkmadı mı acaba mesajım.
Demiştim ki reenkarnasyon olayı mı seninki
Sinemcim bu tarifi ben de yapıcam,hem de yarın.evde patlıcanım var dolapta,bozulmadılarsa yaparım.taa ne zaman dolma yapmak için almıştım ama kalorisi yüksek diye yapmadım,ayıptır söylemesi ben çok güzel dolma yaparım,yapınca da dayanamam yerim o yüzden yapmadım.
Hem benim közmatiğim var,ne fırın çalıştırıp elektrik yakıcam di mi :)pazardan aldım 5tl ye,ocakta mis gibi közlüyor herşeyi.
Ben sevmiştim mate çayını,meyan kökü var içinde galiba,bir de bişey daha hatırlamıyorum,belki nanedir.
Ay çenem düştü menümü yazayım
sabah 1dilim esmer ekmek
1tatlı kaşığı peynir
1yumurta
1kupa sütlü kahve
ara 1kase yoğurtlu pirinç lapası
öğlen 1dürüm tantuniiii heeey çok mutluyum,memleketime gitmiş gibi oldum,hem de aşçı mersinliymiş gerçekten
Canım yemek yemek istemedi,hakkımı tatlıdan yana kullandım.arkadaşım geldi,ona sütlü tatlının yanında soslu brovni ve dondurma da ikram ettim ama ben sadece sütlü tatlımı yani kazandibimi yedim,yaşasın kötülük:)o da yemeseydi yav,zaten tombiş
Özelden mesaj atmıştım ben sana canım. Kontrol et.
Bakın nasıl herkese yetişiyorum
cerencim,benim totom geriye doğru diyen sendin dimi,aynı ben,futbol topu gibi yusyuvarlak dimdik popom var,ama bu yıl ben bişey farkettim,elin karıları bu şekil popolarla dünyaca ünlü oluyor,bakınız cenıfır lopez hanfendileri ve kim kardaşyan mıydı neydi,benim popomun 3katı poposu var,ee biz de takıntı yapıyoruz,sanki ben yürürken dünya alem popoma bakıyor gibi hissediyorum,gerçi genelde öyle oluyor ya,çok rahatsız edici bişey.
Şimdi kadınların haset haset kalçamla ilgili laf sokmalarından anlıyorum,hele zayıfladıkça gayet seksi duruyor,çay tepsisi gibi dümdüz popodan iyidir ama di mi,millet silikonlu kilot alıp giyiyor naber
valla sukredın popolarınza doverım sızıcocuklugumdan berı babam takılır bana kuru g.. dıye kilo aldıgımda bıle en az cıkan yer dusunun. fit oldugumda gozden kayboluyor ıyıce.
vede aynen hanı silikonlu corap dıyorsun ya bır ara ondan almayı dusunuyordum. o laf soyleyenler art nıyetlı tamamen.
Her harfine katılıyorum Sinemcim...
Ben de...Ben de... Ben de...
Bana hiç "kuru" diyen olmadıydı gerçi. Silikonlu külotları okuyunca da gözlerim parladı bir an. Ama gerçek olmadıktan sonra neye yarar...Bisiklette popom çıkacak diye umuyorum artık. Olmadı bol bol pilates kalça egzersizleri... Olduğu kadar anacım...
aynen bende gercek olmadıktan sonra amaaan olmusta almamıstım. lens gıbı bısey. tek farkı kımse anlamıyor ama senın bılmen yetıyor. sana ait değil biliyorsun sonucta
ben hıc kalça için egzersiz duymamıstım fundacım benide haberdar et. :)
Ben sevmiştim mate çayını,meyan kökü var içinde galiba,bir de bişey daha hatırlamıyorum,belki nanedir.
Ay çenem düştü menümü yazayım
sabah 1dilim esmer ekmek
1tatlı kaşığı peynir
1yumurta
1kupa sütlü kahve
ara 1kase yoğurtlu pirinç lapası
öğlen 1dürüm tantuniiii heeey çok mutluyum,memleketime gitmiş gibi oldum,hem de aşçı mersinliymiş gerçekten
kızlaaaar iyi akşamlar çok yazıyorsunuz walla çokkk okumaya yetişemiyorum :) şaka bi yana topiğimizi böyle hareketli görmek çok güzel
afiyet olsun canım
fundacım ben de bugun doğadanın bir yeşil çayını aldım tarçınlı chai'li.daha önce tuninin tarifi bir tarçınlı demleme yeşil çay vardı tadı onun gibi gayet hoş. hem de tarçın şeker metabolizmanı düzenliyor denemeni tavsiye ederim canım.
kızlar size hoşgeldiniz deme fırsatım oldu mu bilmiyorum ama hoşgeldiniz :) menüleriniz çok güzel maşallah :)
canım hayırlı olsun sen bu işi başarırsın hep destek tam destek :)
Okudun mu funda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?