- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.961
Gunaydinn takımımın citir kizlari:))
Takim kaptanımız ve yardımcımız hayırlı olsun
Pelincim her zaman yardımcı olurum ben merak etme:))
Dünkü menümü yazayım bende
Sabah 2 dilim buğday ekmegine peynir surup yedim
Ara 1 şeftali
Öğle nesfit
Ara 15 üzüm 3 eti form Mısır patlagi
Aksam yarim kase tarhana cirbasi kozlenmis patlıcan 3 kasık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 Haslanmis Mısır yarım armut
2 kupa Yeşilay
Spor yapamadım maalesef
Bugün orucum kızlar sevval oruçları varya 6 gün onları tutucam ara ara
Hemde sok diyet oldun biraz su şişkinliğini atayım artık ins:))
canım senin boyun kaç,bence çok güzel bir kilodasın,neden daha da zayıflamak istiyorsun ki.ben hep derim kadın dediğin en az 55olacak,daha aşağısında ne kol kalıyor,ne yüz,ne bacak
Ben de serbest öğünler sonrası yapıyorum onu işte canım.Artık sen anla...
Ama yok artık, kesin karar verdim. Yemek yapıp onları yiyeceğim; onun yerine topkek, harıbo falan yemeyeceğim. Yani kalorisini ayarlasam bile sonuçta şeker yemiş oluyorum. Çık şeker, çık insülin, sonra in şeker, sonra bir daha acık...Kısırdöngü oluyor, şekerli yiyecekler asla doyum sağlamıyor.
fırında tavuk yap canım torbada patatesli havuclu. hem hafıf hem lezzetli.
Kızlar bugün çok mutluyum ben,
önce gidip saçlarımı kestirdim,fönlettim,makyajımı yaptım,aldım oğlumu alışveriş merkezine gittim,coton mağazasına 5irdim bir baktım aylardır her coton magazasında arayıp arayıp sadece s veya xs bedenini bulabildiğim bluzun m bedeni gelmiş.aldım,üstümde kalsın dedim çıktım eşimin işyerine gittim,gözler hep üstümdeydi çaktırmadan çaktırmadan.
Ayy kızlar,mağazada çalışan bir kız 44kiloymuş,ben aldığım bluzu deneyip çıkınca kız yaa dedi ne kadar güzel oldu,keşke bende de böyle dursa,ben sıskayım bişey yakışmıyor,yiyorum ama alamıyorum dedi,hadi canım dedim bende,hava yapıyorsun bence,bak bende diyetteyim zayıflamaya çalışıyorum dedim.
Handemi senmiydin canım çocuğun okuluyla uğraşan,ne oldu hani anasınıfına yazdırmaya çalışırken birinci sınıfa kaydetmişlerdi
Ara 1 şeftali
Öğle nesfit
Aksam yarim kase tarhana cirbasi kozlenmis patlıcan 3 kasık yoğurt 1 dilim ekmek
2 kupa Yeşilay
Spor yapamadım maalesef
Fundacim gunaydinnnnn
Günaydın takım! :)
1 saattir ayaktayım ama bilgisayarla uğraşmaktan henüz kahvaltımı yapamadım... Zaten önden bol su ve büyük bir bardak yeşil çay içeceğim ki midemi doldursun.
Günaydın kızlarrr bu sabah dr gittim bir sürü tahlil için kan verdim.Saçlarım çok dökülüyor bu sıralar cildiye bir sürü tahlil istedi.Ordan çıktım baya bir yürüdüm yarı yolda bindim minibüse.Eve geldim kahvaltımı yaptım.Akşam da gidip şu hassas tartıdan almayı düşünüyorum.Böyle işte kızlar:)))
Fundacım sen yine de çok geç olmadan yap kahvaltını derim ben malum en önemli öğün:)
Yaa ben aldım tartı kafamı karıştırdı biraz hamileler, 10 yasin altındakiler bunun gibi daha bir cok şey kullanmasın yazıyor kullanma kılavuzunda esim de git geri ver dio nie acaba böyle? kafamı bulandir di açıkcası.....
Erken uyandım uykum geldi şimdi yatıp uyusammı napsam yav:///:44:
Yaa ben aldım tartı kafamı karıştırdı biraz hamileler, 10 yasin altındakiler bunun gibi daha bir cok şey kullanmasın yazıyor kullanma kılavuzunda esim de git geri ver dio nie acaba böyle? kafamı bulandir di açıkcası.....
Akşamı beklemeye çalış Handecim. Şimdi uyursan kalori yakamayacaksın. Ama uyanık kalırsan yakarsın.Akşam gerekirse 9 da falan yatarsın ama gün içinde uyumak pek iyi olmuyor. Vücut dengesini şaşırıyor.
Günaydın kızlarrr bu sabah dr gittim bir sürü tahlil için kan verdim.Saçlarım çok dökülüyor bu sıralar cildiye bir sürü tahlil istedi.Ordan çıktım baya bir yürüdüm yarı yolda bindim minibüse.Eve geldim kahvaltımı yaptım.Akşam da gidip şu hassas tartıdan almayı düşünüyorum.Böyle işte kızlar:)))
Sen Fakir in tartısnı aldmıştın dimi.Alla alla ne alaka hamile ve çocuklar beilemedim şimdi :44:
Yapacağım canım, çayım olsun. :)
Arzucum, o tartılar vücuda hafif bir elektrik verip analizi ona göre yapıyor ya... O yüzden diyor olabilir. Gerçi zararsız bir elektrik veriyor diye biliyorum ama...
Evet canim fakirin bende anlamdim Funda nin dediği gibi heralde analizi yapmak icin vücuda elektrik veriyormus
Ara 1 şeftali
Öğle nesfit
2 kupa Yeşilay
Spor yapamadım maalesef
Yaşasınn bugün ne pişireceğimi biliyorum artık:)))Teşekkür ederim canım yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?