Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kabul etsin canim, bende yarın tutmayı düşünüyorum.......

günaydın takım 5:)
sabah kahvaltımı beya peynirli sandviçle yaptım, yapmamalıydım çünkü poğaça hamurundan ama günün devamında dikkat edeceğim!!

Yaa kızlar o durdugu yerde yürüyen kadının adı neydi bulamıyorum videosunu onu arıyorum bir saattir bugun onu yapmak istiyorum

canım senin boyun kaç,bence çok güzel bir kilodasın,neden daha da zayıflamak istiyorsun ki.ben hep derim kadın dediğin en az 55olacak,daha aşağısında ne kol kalıyor,ne yüz,ne bacak

Ayynen katılıyoeum canım sana 55 aşağısı baya bi sıska duruyor:))

Bence de Fundacım öle geçiştirmek ile diyet olmaz.Sen başla yemeğini pişirmeye en mantıklısı.Çok güzel düşünmüşsün.

fırında tavuk yap canım torbada patatesli havuclu. hem hafıf hem lezzetli.

Yaşasınn bugün ne pişireceğimi biliyorum artık:)))Teşekkür ederim canım yaaa:)

Ooooohhhh valla saçımı kestirip fön çektiresim geldi moral olmuştur iyi gelmiştir eminim:))

Handemi senmiydin canım çocuğun okuluyla uğraşan,ne oldu hani anasınıfına yazdırmaya çalışırken birinci sınıfa kaydetmişlerdi

Yok canım benim değildi:)

Allah kabul etsin arkadaşım:)

Günaydın kızlarrr bu sabah dr gittim bir sürü tahlil için kan verdim.Saçlarım çok dökülüyor bu sıralar cildiye bir sürü tahlil istedi.Ordan çıktım baya bir yürüdüm yarı yolda bindim minibüse.Eve geldim kahvaltımı yaptım.Akşam da gidip şu hassas tartıdan almayı düşünüyorum.Böyle işte kızlar:)))

Günaydın takım! :)

1 saattir ayaktayım ama bilgisayarla uğraşmaktan henüz kahvaltımı yapamadım... Zaten önden bol su ve büyük bir bardak yeşil çay içeceğim ki midemi doldursun.

Günaydın takım! :)

1 saattir ayaktayım ama bilgisayarla uğraşmaktan henüz kahvaltımı yapamadım... Zaten önden bol su ve büyük bir bardak yeşil çay içeceğim ki midemi doldursun.

Fundacım sen yine de çok geç olmadan yap kahvaltını derim ben malum en önemli öğün:)

Yaa ben aldım tartı kafamı karıştırdı biraz hamileler, 10 yasin altındakiler bunun gibi daha bir cok şey kullanmasın yazıyor kullanma kılavuzunda esim de git geri ver dio nie acaba böyle? kafamı bulandir di açıkcası.....

Fundacım sen yine de çok geç olmadan yap kahvaltını derim ben malum en önemli öğün:)

Yapacağım canım, çayım olsun. :)

Arzucum, o tartılar vücuda hafif bir elektrik verip analizi ona göre yapıyor ya... O yüzden diyor olabilir. Gerçi zararsız bir elektrik veriyor diye biliyorum ama...

Sen Fakir in tartısnı aldmıştın dimi.Alla alla ne alaka hamile ve çocuklar beilemedim şimdi :44:

Doğru söylüyorsun Fundacım ben en iyisi ev işlerine girişeyim.Onuda canım almıyoda işte:)

Sen Fakir in tartısnı aldmıştın dimi.Alla alla ne alaka hamile ve çocuklar beilemedim şimdi :44:

Evet canim fakirin bende anlamdim Funda nin dediği gibi heralde analizi yapmak icin vücuda elektrik veriyormus

Yapacağım canım, çayım olsun. :)

Arzucum, o tartılar vücuda hafif bir elektrik verip analizi ona göre yapıyor ya... O yüzden diyor olabilir. Gerçi zararsız bir elektrik veriyor diye biliyorum ama...

Anladım canim Kalsın o zaman degistirmiyim bu tartıya göre 65.700 çıktım

F: 32.9
M : 57.5
W : 42.6
B% : 2.1

F, M, w, B bunlar ne oluyor F yağ oranım heralde M de olmam gereken kilo , doğrumuyum sence oburkulerini anlamadım pek...

Evet canim fakirin bende anlamdim Funda nin dediği gibi heralde analizi yapmak icin vücuda elektrik veriyormus

Bendekinin klavuzunda yazan bilgiyi aktarıyorum size:

Bu ürün (küçük çocuklar dahil) fiziksel ve zihinsel becerisi yetersiz; deneyimsiz veya yeterli bilgiye sahip olmayan ya da kendi güvenliğinden sorumlu olmayan kişiler tarafından kullanılmamalıdır.

"Islak ayakla basmayın, tiner vb. kimyasal temizleyici kullanmayın." yazıyor.

Hamileler konusunda bir şey göremedim...

Gunaydınnn :)
sabaha klasik kuru kayısım ve suyla basladım. :114:
simdide kahvemı ıcıyorum. bugun hava ıyı sıcak umarım oglen artmaz diye umut ediyorum.

Allah kabul etsin canım. Dunku menunde cok guzel tunicim tam karar
Yaşasınn bugün ne pişireceğimi biliyorum artık:)))Teşekkür ederim canım yaaa:)

rica ederim canım. :) ne guzel burda konusunca, bugun ne yapıcam derdi kalmıyor.
bende patlıcan yemegı yapıcam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…