Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok saol canım amin inş:))
evet çalışıyorum canım:)

Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler kızlar. Hepinize tek tek cevap yazacağım şimdi.

Pelincim mesajın gelmedi bana canım. Bir daha istersen. 10 dakikada 1 mesaj atabiliyoruz ya, belki o yüzden sorun yaşamışsındır.

Siteye giren izinli sayılmasın konusuna katılıyorum. Tabi rejim yapmasını engelleyecek hali hazırda bir durum yüzünden izin almadıysa. Yani diyelim bir sağlık durumu oldu ve 3 hafta rejim yapamayacak. O zaman sitenin istediği diğer kısımlarına girer tabi, bize de uğrar birkaç mesaj yazar... Ama onun dışında sana katılıyorum.

Günlük 5 mesaj mantıklı, o da şöyle... Şimdi zaten bu gruptaki üyelerin 1/3 'ü her gün 10 mesajın üzerinde yazıyor. 1/3'ü belki de 20 civarlarında yazıyor. Kalanlar ya şu an izinde ya da geçerli sebeplerden dolayı sık giremeyen üyeler... Yani aslında bu kural bugün aramızda olan hiçkimse için sorun olmayacak. Ama bir anda heveslenip de gelmiş onlanları ayırmamızı sağlayacak. Ben ilk günlerimde de belki 10 mesajın üserinde yazıyordum; Pelin, Arzu, Hande ve Ceren de aynı şekilde... Girebildiğiniz kadar girdiniz. O yüzden ben size hep kalıcı üye gözüyle baktım. Ama hala daha birkaç günde bir aramıza uğrayıp 2-3 mesaj yazıp gidenler var. Onları da üyeden sayamayız. Bu yüzden günlük 5 mesaj gayet iyi bence. Çünkü senin dediğin gibi "Selam" "Geldim." "Yedim." "Gittim." "Yatıyorum" yazacak kimseler ya burda 2 haftalık deneme süresine sabredemeden girer. Ya da zaten biz takım olarak özellikle bölünmüş mesaj yazıldığını, paylaşımdan kaçınıldığını düşünüyorsak söz konusu kişiye gerekeni yaparız.

Yedeğe alınma durumu ancak kendi gelip 5. takıma gönüllü olanlar için geçerli olur. Açıklamasını yaparız, isterlerse üye açığı olana kadar beklerler. Ama yarışmaya katılmak isteyenler başlığından yedek üye çağıramayız. Ama dediğim gibi, gönüllü olanlara söyleriz.

Tunicim harikasın canım. Şu kaçamaklar konusunu o kadar düşündüm ki... Neden spor aklıma gelmemiş. Yapalım bunu canım, kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz seçenekleri listesi hazırlarız, kaçıran ordan istediğini seçer.

İzinli olma meselesine gelince... Bu konunun istismarına biz de katkıda bulunmayalım bence. Şuna ne dersiniz: 2 ya da 3 hafta (kararımıza göre) belirlenen kilonun üzerinde kilo alanlara o kiloyu verene kadar "Geri dönmek üzere ayrıldı" diyelim. Yine aldığı kiloya göre 2-3 hafta yerini açık tutalım. Aldıklarını versin, gelsin tekrar. Ama bir kere "ayrıldı" yazılan yine üst üste kilo alırsa bu defa diskalifiye edilsin.

tunicim isleri bugunluk bosver izin ver kendine canım, zaten nıyetlısın vucut direncin dusmustur. yarın sabahtan yaparsın.

Tüm menüyü bir kerede yazma konusunu ben de düşünüyorum. Öyle mi yapsak o zaman?

Pelin de kilo alanları yedeğe alalım demişti. Ben yazmaya yetişeceğim diye onu atladım... Öyle yapalım o zaman, mantıklı. Güzel fikir verdiniz. Hem kilo alanın da cezası olur beklemek. Kilo verdiği zaman da gelir, yer boşalana kadar bekler. Zaten herhalde su toplamakla alınamayacak bir kilo belirleriz.

Son düzenleme:
ay kızlar oturduğumuz evi ev sahibi satılığa çıkarmış
canım sıkıldı ne zaman satılır bilmiyorum ama sonuçta her an satılabilir
bizim simdidien ev bakmamız lazım aceleye gelmemesi gönlüme göre biyer olması için
anneme yakın olması lazım
ööff moralim bozuldu
kış geliyor taşınma telaşı
hayırlısıyla inş buluruz(

"Satılığa çıkarMIŞ" mı? Sizden habersiz?

Öyle bir hakkı olduğunu sanmıyorum. Kira kontratı denen bir şey var. Yeni bir yer bulmak için size süre tanıması gerekir. Umarım en kısa zamanda bulursun istediğin gibi bir yer Tunicim...

fundacım yogunluk var sık gıremedım aldıgın kadarları okudum canım gayet mantıklı yanlız 2 kez bıldırım verememe kısmı korkuttu benı ya veremezsem hafta sonu genelde pazar gıremıyorum ya ondan

tunicim sıkma canını ev sahibinde eşşeklık etmıs bı haber verır ınsan ona gore ev bakarsınız hayırlısı olsun inşallah gönlüne gore bulursun tatlım

Tunicim sana kolay gelsin canım,tam da okulların açılma zamanı,ev bulmak zor olur,kiralar bile daha yüksek oluyor.belki bakarsın evi alan kişi yatırım olsun diye alır,taşının ben oturucam demez.hem hemencecik satılacağı ne malum,panik yapma,kimse ortada kalmaz canım,elbet bir yer bulunur,seni de bir gecede kapıya koyacak değiller,zaman istersiniz

Bildirim dediğin menü mü canım? Berivancım senin durumun istisna zaten, pazar günleri senden hiçbir beklentim yok. :) Eve internet alırsan olur ama. Cumartesi de öğlen çıkıyorsan, öğlene kadar bizle muhabbet eder gidersin, akşama kadar işteysen zaten haftaiçi gibi devam edersin canım...

unutursam hatırlatın lütfen kafam dalgın oluyo menu paylasmayı unutabılırım canım

unutursam hatırlatın lütfen kafam dalgın oluyo menu paylasmayı unutabılırım canım

Merak etme canım, hatırlatırım. Menüyü toplu yazsak daha iyi olur diye düşündük. Bu yüzden çıkmana yakın ne zaman müsait olursan o zaman yaz canım. En azından akşam menüsüne kadar bir arada görünsün. Akşamı da ertesi sabah geldiğinde yazarsın.

Menümü baştan alayım
sabah:1 kaşık bal ,1 kase yogurt 1 dilim ekmek
öglen :canım yemk istemedı yogurtlu makarna vardı 4 çorba kaşıgı kadar yemısım dır
arada da 1 şeftalı
aksama çorba var

Kızlar tam net degıl ama haftaya salı tatile gıtme durumumuz var gunluk falan ben bıldırım yapamayınca dıskalife mı olacagım

Yahu Berivancım niye bu kadar panik yapıyorsun? Olur mu hiç öyle şey? İzinli olacaksın tabi ki canım. Ben bu izin meselesinin kaldırılacağını sanmıyorum. Başka bir formül bulunur diye düşünüyorum. Zaten paylaşım alanına biri güzel bir fikir yazmış, umarım diğer arkadaşlar da destekler. İzin kaldırılsa bile bir şeyler düşünürüz canım, merak etme.

Tamam o zaman kaptancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…