- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.021
Tunituni sen çalışıyormuydun canım.
Orucunu da allah kabul etsin.
Ya ne zor işlermiş bu kurallar hesaplamalar falan.bu kuralların yazılı olduğu bir başlık yok mu,biraz okusam.
Funda canım sana özel mesaj yazdım,defalarca attım ama gitti mi anlayamadım,mesaj kutum doluymuş,boşalttım tekrar yolladım ama gönder diyince boş ekran çıkıyor
Zorunlu hallerde izin olsun,hastalık,tatil gibi ama mesela izinde olan kişinin profilinden bakılsın,siteye giriyor mesaj yazıyormu?o zaman izinli sayılmasın,madem gelebiliyor,konulara yorum yazabiliyor o zaman takıma da devam edebilir diye düşünüyorum.bir de şu haftada birkaç kez uğrama meselesi de hoş değil bence,günlük menü bildirmi zorunluluğumuz olsun
Şimdi günlük 5mesaj zorunluluğu bana mantıklı gelmiyor,o zaman şu yapılır,kişi gelir yazacagı mesajı 5e böler,selam ben geldim,ben gittim falan hepsi bir mesaj olur o zaman.
Bir de yedeğe alınma diye birşey olsa acaba nasıl olur,yani mesela kilo alan,paylaşımda bulunmayanlar falan yedeğe alınsa,yerlerine yeniler davet edilse falan,yedekteki kişi isterse paylaşıma devam eder ama yer açılana kadar kilosu hesaba katılmaz,ne bileyim düşünüyorum
fundacım geri dönmek üzere yazıldığında istediği zaman dönebiliyor
kendi isteğiyle ayrıldı yazılırsa o zaman 6 ay giremiyor
bencede sporlarımızı ve menulerimizi düzenli yazalım ve herkes mutlaka yorum yapsın
kaçamaklarada spor cezaları verelim onun içinde her hafta biri görevli olsun
1 dilim baklavamı yedi görevli ne verdiyse razı olsun 50 mekik 45 dk yürüyüş vs gibi ( aslında ceza dedim ama bu bir mükafat)
günlük 5 msj mantıklı önceden haftalık syaıyorduk takip edip syamak çok zor oluyordu
2 veya 3 hafta ciddi kilo alan içinde izinli yazalım demiştikya mesela yine izinli yazalım ama gelip oda bişey yazmasın gerçekten izinli olsun hem burdan ayrı kalsın ona ceza olsun
daha düşündükçe çıakr bişeyler
ilk aklıma gelenler bunlar şimdilik
kızlar müthiş başım ağrıyor önümde bi ton iş var
oruçta olunca bi toparlanamadım
sahurda 2 dilim bugday ekmeğine peynir sürdüm
1 bardak süt ve 3 kaşık kadarda nesfit yedim (tatlı niyetine)
akşam annemlerde oluruz kabak almayı düşünüyorum giderken şöyle acılı bi kabak yemeği yanına yoğrut hayal ediyorum:))
bakalım:)
tek tek yorum yapayım.
1.Zaten aslında mevcut ve mantıklı bır kural. hatta berivan ve tuni bilirler haftalık en az mesaj yazana mesaj sayma cezası vardı.
2.Kilo takip çizelgesi kesinlikle onemli bencede. cunku sayımızda cogaldı kım ne kadar kıloydu hatırlanmıyor. dolayısıyla kılosunu hatırlamadıgımız arkadasların menulerıne de saglıklı yorum yapamıyoruz.
3.2 hafta ust uste kılo alan kısı bencede acıga alınmalı yanı yedege, cunku 1 hafta normal bazen kacamak olmasa bıle odem oluyor onu anlarım. ama 1 ayın yarısında kacamak varsa o dıyet olmaz zaten.
4. spor konusunda da hem fıkırım ozendırıcı olmasının yanısıra aynızamanda değişik fikirler de cıkabılıyor.
5. bencede 2 hafta yeterli zaten, zaman zaman başımız mesgul oldugunda haber verıyoruz bırbırımıze bugunlerde pek gıremeyecegım soyle bı durum var dıye.
6. menu paylasımları ıcın ne zamandır soylıcem unutuyorum parca parca değilde tum menuyu 1 seferde yazsak bence daha ıyı olur. aksam yazılan menuyu okurken o kişi sabah ne yemıs hatırlanmıyor.
tunicim isleri bugunluk bosver izin ver kendine canım, zaten nıyetlısın vucut direncin dusmustur. yarın sabahtan yaparsın.
ay kızlar oturduğumuz evi ev sahibi satılığa çıkarmış
canım sıkıldı ne zaman satılır bilmiyorum ama sonuçta her an satılabilir
bizim simdidien ev bakmamız lazım aceleye gelmemesi gönlüme göre biyer olması için
anneme yakın olması lazım
ööff moralim bozuldu
kış geliyor taşınma telaşı
hayırlısıyla inş buluruz(
fundacım yogunluk var sık gıremedım aldıgın kadarları okudum canım gayet mantıklı yanlız 2 kez bıldırım verememe kısmı korkuttu benı ya veremezsem hafta sonu genelde pazar gıremıyorum ya ondan
tunicim sıkma canını ev sahibinde eşşeklık etmıs bı haber verır ınsan ona gore ev bakarsınız hayırlısı olsun inşallah gönlüne gore bulursun tatlım
bildirim dediğin menü mü canım? Berivancım senin durumun istisna zaten, pazar günleri senden hiçbir beklentim yok. :) eve internet alırsan olur ama. :d cumartesi de öğlen çıkıyorsan, öğlene kadar bizle muhabbet eder gidersin, akşama kadar işteysen zaten haftaiçi gibi devam edersin canım...
unutursam hatırlatın lütfen kafam dalgın oluyo menu paylasmayı unutabılırım canım
Kızlar tam net degıl ama haftaya salı tatile gıtme durumumuz var gunluk falan ben bıldırım yapamayınca dıskalife mı olacagım
yahu berivancım niye bu kadar panik yapıyorsun? :d olur mu hiç öyle şey? Izinli olacaksın tabi ki canım. Ben bu izin meselesinin kaldırılacağını sanmıyorum. Başka bir formül bulunur diye düşünüyorum. Zaten paylaşım alanına biri güzel bir fikir yazmış, umarım diğer arkadaşlar da destekler. Izin kaldırılsa bile bir şeyler düşünürüz canım, merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?