Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

beni tanımayanlar var, kendimi pek anlatmayı sevmem, mesleğimin getirmiş olduğu bi ciddiyet sanırım ismim özge, ilk diyetim değil ama diyetisyene gidicem ya haftaya, pek diyet havasına giremedim, diyetisyen havamı söndürür haftaya, daha önceki sayfalarda kendimi tanıtmıştım, öğretmenim, atanamadım, 27 yaşındayım, 82 kiloyum, 1.59 boyum, toplu gibi duruyorum, şişko patates gibi değilim allahtan, kıyafetlerim de öyle kapalı değildir, zayıfken ( ahhh bi zamanlarrrr ) sevgilimde varken tabi dekolteler topuklular felan giyerdim, ojesiz fönsüz dolaşşmazdım, şimdi atanamadım, sıkıntı stres felan kilo aldım, saçımı bile boyamıorum o derece, hatta ince telli diye taramıyorum bile .... garfield a bağladım resmen, 2 haftadır teyzemin, annemin, ablamın gaza getirmesiyle eski süslü özgeyi istiyoruz demeleriyle kendime geldim, napıyorum lan ben dedim... felan öle işte, pek parlak değil durumum ama toparlarım kendime inancım sonsuz... atış serbest

Özge hoşgeldin. :) Ben sana daha önce ne zaman adını sorsam kaçtın gittin, öğrenememiştim. Şimdi iyi oldu. Aramıza katılmaya kararlıysan her gün düzenli olarak siteye girmeli, günde en az 5 mesaj yazmalı ve her gün öğünlerini yazmalısın. 2 hafta deneme süren var. 2 hafta boyunca bu yazdıklarımı yaparsan bizle beraber tartıya dahil olursun. Ama iyi düşün öyle gel. Çünkü bundan önce çok kaçtın, artık kaçakları affetmiyoruz. :)

Son düzenleme:
selam kızlar yeni eve geldim.
sabah okuldan sonra arkadaşım ev almıştı ona gittik ancak geldim.
ben eşimi ve kızımı doyurayım gelirim gene
geçmişi okuyamadım.
gelince onları da okuycam

canım bence eski özgeye dön.
çünkü bence böyle kendine kötülük yapıyosun.
bende kaynımın kız arkadaşını duyunca kendime çeki düzen vereceğime söz verdim.
aaaa ben kızskancımdır.
o zayıf ve bakımlıymış
bende tam paçozum bekarken bende çok bakımlıydım ama şimdi ev okul çocuk derken inanın okula saçımı tarayıp çıkıyorum.
çünkü vaktim kalmıyo

Pelincim mesajın gelmedi hala canım, bilgin olsun.

Bu arada kızlar kilo çizelgesi hazırlamayı upuzun bir yazıyla anlatacağım sizlere, yazı hazır. Sadece şu kuralları bir atlatalım; bir de cumayı... Cumartesi kopyalarım buraya. Artık herkes kendi canının istediği gibi hazırlasın çizelgesini ve de kilosu değişti mi güncelleyebilsin. Oldukça anlaşılır olduğunu düşünüyorum ama umarım öyledir.

selam kızlar.
berivancım teşekkür ederim,kaptan yardımcısı oldum ama tunituni de söz verdi,yardımcı olacak.daha ben takıma bile alınmadım yahu,bişey bildiğim yok.
özge hoşgeldin.iki öğretmenimiz oldu.dombili de öğretmen.bence bu kadar salma kendini,yarın birgün evlenip doğum yaparsan ne olursun valla düşünemiyorum,deforme olmuş bir vücut,üzerine yapışıp kalmış en az 10 kilo,hiçdurmadan ağlayan bir bebek,üzerine hiçbiri olmayan dolap dolusu giyim falan,ayyyyy ben bidaha doğurmam valla,önüne gelen soruyor hani ikinci diye.
ben menümü gece yatmadan önce yazıcam,kahvaltıdan itibaren

biliyorum canım,bakıcam şimdi eşimin bilgisayarındayım.kaydolmamışsa baştan yazıcam

yaparsın canım.
güveniyoruz biz sana
ayyy o hamilelikteki kilolar

Kızlar ne cok yazmışsınız yine kaldığım yeri bile bulamıyorum :) simdi bir arkadasimdayim gece eve dönünce butun yazdıklarınızı merakla okuyacağım öptüm kızlar sizi görüşürüz......

Selam sekerler
Aksam kayınvalidemlerdeydik bahçede sac yaptılar guzel bı geceydi havada süperdi
Menümü bütün olarak yazayım
Biliyorsunuz oructum

Sahur
2 dilim buğday ekmegi 1 üçgen peynir
1 bardak sut 3 kasik nesfit

İftar
4 kasik sac kavurma
3 kasik kozlenmis patlıcan
2 kasik zeytinyağlı bamya
Ayran

Daha sonrada cayın yanında 6 7 petibor bisküvi

Spor yok bugun doğal olarak

Afiyet olsun Tunicim. Başka zaman yaparsın sporunu da artık. :)

Sagolsun Kizlar
Tabi hemen satılık bizi çıkaracaklarını sanmıyorum ama eninde sonunda çıkacağımız icin en azından aceleye gelmesin icine sinen ev bulmak cok zor
Kista başlarsa havalar ısınana kadar Haziran'ın gelmesi lazım havalar soğukkande cok zor olur diye
Birazda pimpirik tuni iste:))

Afiyet olsun Tunicim. Başka zaman yaparsın sporunu da artık. :)

İns canım
Oruçları bitireyim sonra sporda güzelce başlıyayim ins:))
Burada fundacim gercekten aldım dediğim kilo bildigimiz suymus
İftardan once tartiliiip bildiriyordukya
Bügünde tartildimki acaba dedim kac cikicaz 71,5 çıktım
En son bildiriminde 70,9 dü
Yani sade 600 gr mis meger fark sevindim bende 3 kilo filan aldım sanıyordum sabahtartildigim icin
Ama tabi bundan sonra sabah tartiliiip bildireceğim icin ilk bildirimim biraz fazla çıkacak(
Ama diger haftalar eski sistem devam edecek ins:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…