- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.041
beni tanımayanlar var, kendimi pek anlatmayı sevmem, mesleğimin getirmiş olduğu bi ciddiyet sanırımismim özge, ilk diyetim değil ama diyetisyene gidicem ya haftaya, pek diyet havasına giremedim, diyetisyen havamı söndürür haftaya, daha önceki sayfalarda kendimi tanıtmıştım, öğretmenim, atanamadım, 27 yaşındayım, 82 kiloyum, 1.59 boyum, toplu gibi duruyorum, şişko patates gibi değilim allahtan, kıyafetlerim de öyle kapalı değildir, zayıfken ( ahhh bi zamanlarrrr ) sevgilimde varken tabi dekolteler topuklular felan giyerdim, ojesiz fönsüz dolaşşmazdım, şimdi atanamadım, sıkıntı stres felan kilo aldım, saçımı bile boyamıorum o derece, hatta ince telli diye taramıyorum bile .... garfield a bağladım resmen, 2 haftadır teyzemin, annemin, ablamın gaza getirmesiyle eski süslü özgeyi istiyoruz demeleriyle kendime geldim, napıyorum lan ben dedim... felan öle işte, pek parlak değil durumum ama toparlarım kendime inancım sonsuz... atış serbest
selam kızlar yeni eve geldim.
sabah okuldan sonra arkadaşım ev almıştı ona gittik ancak geldim.
ben eşimi ve kızımı doyurayım gelirim gene
geçmişi okuyamadım.
gelince onları da okuycam
beni tanımayanlar var, kendimi pek anlatmayı sevmem, mesleğimin getirmiş olduğu bi ciddiyet sanırımismim özge, ilk diyetim değil ama diyetisyene gidicem ya haftaya, pek diyet havasına giremedim, diyetisyen havamı söndürür haftaya, daha önceki sayfalarda kendimi tanıtmıştım, öğretmenim, atanamadım, 27 yaşındayım, 82 kiloyum, 1.59 boyum, toplu gibi duruyorum, şişko patates gibi değilim allahtan, kıyafetlerim de öyle kapalı değildir, zayıfken ( ahhh bi zamanlarrrr ) sevgilimde varken tabi dekolteler topuklular felan giyerdim, ojesiz fönsüz dolaşşmazdım, şimdi atanamadım, sıkıntı stres felan kilo aldım, saçımı bile boyamıorum o derece, hatta ince telli diye taramıyorum bile .... garfield a bağladım resmen, 2 haftadır teyzemin, annemin, ablamın gaza getirmesiyle eski süslü özgeyi istiyoruz demeleriyle kendime geldim, napıyorum lan ben dedim... felan öle işte, pek parlak değil durumum ama toparlarım kendime inancım sonsuz... atış serbest
Pelincim mesajın gelmedi hala canım, bilgin olsun.
Bu arada kızlar kilo çizelgesi hazırlamayı upuzun bir yazıyla anlatacağım sizlere, yazı hazır. Sadece şu kuralları bir atlatalım; bir de cumayı... Cumartesi kopyalarım buraya. Artık herkes kendi canının istediği gibi hazırlasın çizelgesini ve de kilosu değişti mi güncelleyebilsin. Oldukça anlaşılır olduğunu düşünüyorum ama umarım öyledir.
Hoş geldin Cerencim. Kuralları belirliyoruz bugün canım. O konuda yorumlarını bekliyorum.
hoşbulduk funda
aklıma birşey gelmiyo canım ama mesaj sayısı söylenmiştir herhalde
selam kızlar.
berivancım teşekkür ederim,kaptan yardımcısı oldum ama tunituni de söz verdi,yardımcı olacak.daha ben takıma bile alınmadım yahu,bişey bildiğim yok.
özge hoşgeldin.iki öğretmenimiz oldu.dombili de öğretmen.bence bu kadar salma kendini,yarın birgün evlenip doğum yaparsan ne olursun valla düşünemiyorum,deforme olmuş bir vücut,üzerine yapışıp kalmış en az 10 kilo,hiçdurmadan ağlayan bir bebek,üzerine hiçbiri olmayan dolap dolusu giyim falan,ayyyyy ben bidaha doğurmam valla,önüne gelen soruyor hani ikinci diye.
ben menümü gece yatmadan önce yazıcam,kahvaltıdan itibaren
kız böyle de ayıp mı oluyo ne ya,insanların içinde kulaktan kulağa oynar gibi oluyor
ben şimdi eve gidiyorum,eşim kışkışlıyor bizi,ailecek fena gribiz,oğluş terliyor durduk yerde,daha fena olmasın diyor hadi gece gelirim by
Selam sekerler
Aksam kayınvalidemlerdeydik bahçede sac yaptılar guzel bı geceydi havada süperdi
Menümü bütün olarak yazayım
Biliyorsunuz oructum
Sahur
2 dilim buğday ekmegi 1 üçgen peynir
1 bardak sut 3 kasik nesfit
İftar
4 kasik sac kavurma
3 kasik kozlenmis patlıcan
2 kasik zeytinyağlı bamya
Ayran
Daha sonrada cayın yanında 6 7 petibor bisküvi
Spor yok bugun doğal olarak
Tunicim sana kolay gelsin canım,tam da okulların açılma zamanı,ev bulmak zor olur,kiralar bile daha yüksek oluyor.belki bakarsın evi alan kişi yatırım olsun diye alır,taşının ben oturucam demez.hem hemencecik satılacağı ne malum,panik yapma,kimse ortada kalmaz canım,elbet bir yer bulunur,seni de bir gecede kapıya koyacak değiller,zaman istersiniz
fundacım yogunluk var sık gıremedım aldıgın kadarları okudum canım gayet mantıklı yanlız 2 kez bıldırım verememe kısmı korkuttu benı ya veremezsem hafta sonu genelde pazar gıremıyorum ya ondan
tunicim sıkma canını ev sahibinde eşşeklık etmıs bı haber verır ınsan ona gore ev bakarsınız hayırlısı olsun inşallah gönlüne gore bulursun tatlım
"Satılığa çıkarMIŞ" mı? Sizden habersiz?
Öyle bir hakkı olduğunu sanmıyorum. Kira kontratı denen bir şey var. Yeni bir yer bulmak için size süre tanıması gerekir. Umarım en kısa zamanda bulursun istediğin gibi bir yer Tunicim...
Afiyet olsun Tunicim. Başka zaman yaparsın sporunu da artık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?