- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.281
Mesaj 3
Bir bildirim de benden:
74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08
Kızlar ben şimdilik kaçtım, dışarda olacağım bugün. Ama bildirimleri yapacağım, zaten bir buçuk saate kadar girerim tekrar herhalde. Öptüm sizi.
Merhaba kızlar çok özür diliyorum dün giremedim hiç.Annemin kuranı vardı ordaydım ve ona yardım ettim gece 1 de eve geldim.Şu önümdeki iki gün de biraz yoğun olucak ama girmeye çalışıcam yine de.Sanırım benimde kilomu yazmam gerekiyor hemen yazıp çıkıyorum arkadaşlar dr gidip tahlil sonuçlarımı alıcam.Seviyorum sizi:))
Geçen hafta kilom:67.400
Bu hafta:65.800
Verdiğim kilo:1.600
Berivan şu yüzdeyi nasıl bulucam canım
tartı değimi olayını bilmiyorum fundacım onu sen araştırmışsındır ama elifi yazmamız gerekiyormu ondan emin değilim
bence yazmamıza gerek yok zaten ayrılmıştı şimdi yazarsak ortalamyı düşürecek kişi syaısı arttığı için
canım asude bıldırım yapmamıstı gecen hafta onun kı de 2 ye bölünüyo
Bu kadar olur ya kafayı yedim bir saattir bağlanmaya çalışıyorum umarım bildirime gecikmedim.acilen yazayım
başlangıç kilom 62.5
geçen hafta 61.2
bu hafta 60.4
yüzde nasıl hesaplanacaktı hatırlamıyorum şimdi bunları bildireyim de funda sana zahmet sen hesaplarmısın canım
Bu kadar olur ya kafayı yedim bir saattir bağlanmaya çalışıyorum umarım bildirime gecikmedim.acilen yazayım
başlangıç kilom 62.5
geçen hafta 61.2
bu hafta 60.4
yüzde nasıl hesaplanacaktı hatırlamıyorum şimdi bunları bildireyim de funda sana zahmet sen hesaplarmısın canım
Tartıyı öyle yazıyormuşuz canım, karar defterinde yazıyor. Elifezgi ortalamayı düşürecek, farkındayım ama bunu yazmazsak haftlar boyu izinli görünecek. Bu hafta yazalım bitsin diye düşündüm
Tamam Berivancım, dikkat edeceğim canım, çok sağol. :)
-----
5. takım
tunituni (70,9 / 72,5 / +1,6 / %+1.13) Geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
Buffy26
berivannnn26 (79 / 78,5 / 0.5 / 0,63)
benim ruyamsensin
ergh
Funda08 (74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08 ) (tartı değişimden dolayı 2.1 kg kilo artışı)
UmutCan (61.2 / 60.4 / 0.8 / % 1.31) (Yeni üye, hedefi 57)
elifezgi (kendi isteği ile ayrıldı)
Kızlar, listemizin son hali...
Bir de mesaj numaralarına dikkat etmeye çalışalım; alışmak birkaç gün sürecektir ama biz dikkat edelim. Ben bile unuttum arada birkaç tane mesela...
süpersin kaptanımmmmmmmm
maşallahhhhhhhh
--------------
Süpersin Pelincim. Yüzdeyi şöyle hesaplıyoruz:
Kaç kilo vermişsin? = 0.8 (800 gr)
Verilen kiloyu 100 ile çarpıp geçen haftaki kiloya bölüyoruz, yani:
80/ 61.2 = 1.31
wwwwwwwwaaaaaaaaaaaaawwwwwwwww süpersinnnnnnnnnn
maşallahhhhhhh
Merhaba kızlar çok özür diliyorum dün giremedim hiç.Annemin kuranı vardı ordaydım ve ona yardım ettim gece 1 de eve geldim.Şu önümdeki iki gün de biraz yoğun olucak ama girmeye çalışıcam yine de.Sanırım benimde kilomu yazmam gerekiyor hemen yazıp çıkıyorum arkadaşlar dr gidip tahlil sonuçlarımı alıcam.Seviyorum sizi:))
Geçen hafta kilom:67.400
Bu hafta:65.800
Verdiğim kilo:1.600
Benimki de o zaman söylemi oluyo doğrumu bak bakalım Fundacım
140/66.1 = 2.11
gecen hafta :79
bu hafta:78,5
(79/78,5/-500/0,63)
2.1180 olduğu için 2.12' ye tamamlanıyor Arzucum.
Keşke listede olsaydınız ya, ne güzel kilolar vermişsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?