Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Handecim tebrikler. Harikasın canım. :) Haftaya da aynen devam.

-------

Tartıyı öyle yazıyormuşuz canım, karar defterinde yazıyor. Elifezgi ortalamayı düşürecek, farkındayım ama bunu yazmazsak haftlar boyu izinli görünecek. Bu hafta yazalım bitsin diye düşündüm

canım asude bıldırım yapmamıstı gecen hafta onun kı de 2 ye bölünüyo

Tamam Berivancım, dikkat edeceğim canım, çok sağol. :)

Son düzenleme:

canım (61,2/60,4/0,800/%1,31)

--------------

Süpersin Pelincim. Yüzdeyi şöyle hesaplıyoruz:

Kaç kilo vermişsin? = 0.8 (800 gr)

Verilen kiloyu 100 ile çarpıp geçen haftaki kiloya bölüyoruz, yani:

80/ 61.2 = 1.31

Son düzenleme:

cica ederim canım listeye alınması açısından haklısın tamamen çıkmıs olacak ortalama da düşecek malesef

-----

5. takım

tunituni (70,9 / 72,5 / +1,6 / %+1.13) Geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
Buffy26
berivannnn26 (79 / 78,5 / 0.5 / 0,63)
benim ruyamsensin
ergh
Funda08 (74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08 ) (tartı değişimden dolayı 2.1 kg kilo artışı)
UmutCan (61.2 / 60.4 / 0.8 / % 1.31) (Yeni üye, hedefi 57)
elifezgi (kendi isteği ile ayrıldı)

Kızlar, listemizin son hali...
Bir de mesaj numaralarına dikkat etmeye çalışalım; alışmak birkaç gün sürecektir ama biz dikkat edelim. Ben bile unuttum arada birkaç tane mesela...

---------

Saat 15:00' e kadar bildirim yapmayan arkadaşları maalesef "kilo bildirmedi" yazmak zorunda kalacağım. Çünkü en geç 16:30 da yayınlanmış olması gerekiyor listenin ve bu saatten önce de kardeş takıma gitmesi gerekiyor. O yüzden saatlere dikkat edelim ki birbirimize kırılmayalım.

Son düzenleme:

aynen 1 yazdım devamı yok

wwwwwwwwaaaaaaaaaaaaawwwwwwwww süpersinnnnnnnnnn
maşallahhhhhhh

Maşallah maşallahh 41 kere maşallah arkadaşımm......

-------

Arzucum mesaj atmıştım, bilmiyorum gördün mü... O Türkçe yazan 4 yazıyı da söyler misin bana canım.

Son düzenleme:
2.1180 olduğu için 2.12' ye tamamlanıyor Arzucum.

Keşke listede olsaydınız ya, ne güzel kilolar vermişsiniz...

--
Valla yaaa şimdi haftaya gircez yaa veremeyiz bu kadar ((( Ayy bide ben şu mesajların başına arada bir koymayı unutuyom alışcaz artık zamanla dimi kaptanım...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…