Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar size bir şey diyeceğim... İzinleri suistimal etmeyelim diye kilo alanları "geri dönmek üzere ayrıldı" yazalım demiştik. Ama bu da aynı kapıya çıkıyor. O yüzden 3 hafta üst üste kilo alana direk "kendi isteği ile ayrıldı" diyelim, diskalifiye de etmeyelim. Zaten 3 hafta üst üste kilo almak ve toplamının 1 kg'yi bulması çok zor. O yüzden bu kural anca rejimi hiç iplemeyen, amacı kilo vermek değil, takımlara katılıp muhabbet etmek isteyen insanı eler. Öylelerinin de bence zaten zayıflama yarışmasında yeri yoktur. O yüzden o kuralı bu anlattığım şekilde değiştireceğim.

Niye kimse yok yahu...

Bugünkü menüm:

Sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 domates
1 salatalık

Ara:
1 elma
1 çay bardağı leblebi

Öğle:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 domates

Ara:
1 çay bardağı leblebi

+ Gün içinde 3 bardak yeşil çay

Spor: 30 dakika eliptik bisiklet yürüyüşü

Bu kadar... Aslında sabah, öğle yazdığıma bakmayın. Geç kalktım, kahvaltı da geç oldu, bütün diğer öğünler de... O yüzden öğle yemeği aslında akşam gibi oldu. :)

Bu arada yarın kurallara başlayalım demiştik ya, yeni günün başlangıcı 00:00 olacak. Yani bu gece 00:00'dan itibaren yazdığınız mesajları numaralandırın kızlar.

Bizde de kimse kalmadı kardeş takımıma bir uğrayayım dedim. Ben 13. takım kaptanı Hatice.Menün güzel olmuş afiyet olsun.İnşallah yarın çok güzel sonuçlar alırsınız.İyi geceler

rica ederim canım,ben beğenmedim diye niye değiştiresin.
Kız bende diyorum bu üçüncü fotoğraftaki ne duruş ne bakış öyle, tam SEN DUR LAN BEN GELİYORUM GEBERTİCEM SENİ bakışı hehehe.meğer elbisenin arkası görünsün diye çekilmiş bir fotoymuş.

Kahvaltı
ceviz kadar sucukçuk :)
1yumurta
1dilim light ekmek
1tatlı kaşığı peynir

ara
bir kupa yarım yağlı sütten neskayfe

öğlen
bir tabak yağsız közlenmiş patlıcan salatası
1dilim tavuk göğsü (yağsız tavada)

ara
2incir çeyrek muz

akşam
1kase patlıcan salata
1parça tavuk göğüs

ara
gündüz yediğim kazandibini akşamki araya sayıyorum,artık bişey yemem yatarım.
Birazdan yeşil çayımı içicem

Kahvaltı
ceviz kadar sucukçuk :)
1yumurta
1dilim light ekmek
1tatlı kaşığı peynir

ara
bir kupa yarım yağlı sütten neskayfe

öğlen
bir tabak yağsız közlenmiş patlıcan salatası
1dilim tavuk göğsü (yağsız tavada)

ara
2incir çeyrek muz

akşam
1kase patlıcan salata
1parça tavuk göğüs

ara
gündüz yediğim kazandibini akşamki araya sayıyorum,artık bişey yemem yatarım.
Birazdan yeşil çayımı içicem

Güzel menü Pelincim. :) Afiyet olsun. Normalde hiç ekmek yemiyor musun, yoksa bugün mü böyle oldu?

İyi geceler kızlar
Önce menümü yazayım sonra okuycam

Sabah

1 yumurta
1,5 dilim buğday ekmegi
Bir parça peynir

Ara
1 üzüm 5 cig badem

Öğle
YagsiZ 5 kasık yogurtlu manti
Salata

Ara
3 eti form Mısır patlagi
1 salatalık

Aksam
Kofte
Salata
Ayran
1 dilim ekmek

Ara
1 avuc vişne kurusu

Bakalım yarın kaç cikicaZ merakla bekliyorum

Kızlar biraz geç kaldım hemen menümü yazıyorum:

Sahur : 2 zeytinyağlı biber dolması, 1 bardak yarım yağlı süt

Akşam: 1 kepçe çorba, 1 dürüm tantuni (geçenlerde tantuni geçmişti yazılarda çok canım çekti bugün yedim)

Ara : 3 parça kavun , 1 kupa yeşil çay.....

Fundacım bu gece 00.00 dan itibaren başlıyomuş mesaj 1 die yazmaya ben onu şimdi gördüm canım menümü yazmış bulundum kusura bakma sabahkine mutlaka yazıcam canım......

merhaba kızlar, bugünüm güzel geçti, mutluyum, iyiyim, idare ederim, derhal bu kilodan kurtulmak istiyorum, başka da bişe istemiyorum...14 eylülde diyestisyen randewum var, heyecanlıyım, korkuyorum, çünkü tatlı sert bi bayan, açıkçası ödüm kopuyo .ÇD

M1

Bugun keyıfsızlıkten gelemedım. agrım yetmıyormus gıbı gunduz yeşil cay içerken elim kaydı kaynar cay ayaklarıma dokuldu :2::2::2: zaten agrıdan canım cıkmıstı bıde ayaklarım yanınca beynıme vurdu. sinirimden aglıcaktım ya (((
aksamustude sacma sapan bır saatte uyuya kalmısım
1 saat once uyandım tekrar nasıl uyuyucam bilmiyorum valla

uzuuun uzuun mesajlarınızı okudum once.

cerencim en guzeli yapıyorsun canım sıkma canını. özel sektorde de, devlettede bunlardan cok karsı durmadıkca da devam edıyorlar.
sankı 30 sene bedava ogretmenlık yapmısta parasını baskası almıs. ya dıyecek laf bulamıyorum boyle belescılere. ogretmenlıgı lekelıyor bunlar..

Biz simdi yarın verildiğimiz kiloyu yazmayalım mı yani ben size söylemezsem çatlarım.......

arzucum ne diyorsun senden once bız catlarız :)

Kızlar ben kaçıyorum kocacim ben Orucluyum diye yemeğe çıkarıyor görüşürüz....

allah kabul etsın canım.

Fundacım, arada kızıyorum sana kacamaklar ıcın ama bırkac gundur harıka menuler goruyorum tebrık ederım canım. persembe oldugundan extra bır ozen gostermıssın gozumden kacmadı değil. tebrik canım harıka menu.

pelincim o bir cevizcik kadar sucukcuklar sabah klasıgı olmaya basladı :) umarım o cevızcıkler hergun hormonlu cevızcıklere donusmuyordur :))

menun cok guzel canım hem dıyet olarak hem en onemlısı saglıklı ogunler. ama nescafeyı ara ogun olarak yazmıssın o ara ogun sayılmaz gozumden kacmadı bil. :)))

tunişim cok guzel menu,
yarın bende tartı haberını merakla beklıcem cok umutluyum bu hafta kesın -ye gecersın canım.

afıyet olsun arzucum

M2

Tunicim, ayrıca cıg badem ılk defa benım dısımda senın menunde gordum.
yırtınıyorum yiyin diye ama seven yok sanırım.

gecen kıs yaptıgım dıyettede saglıksız beslenmıyordum ama yerımden kalkamıyordum. enerjısız kalıyordum. aslında aranızda en utanc veren hıkaye benımdır heralde. cunku 3 ayda 9 kılo verıp, yıne aynen 3 ayda gerı aldım. bu gecen agustos ile subat arasında oldu. ve yenıden mayısta basladım.

tekrar diyete basladıgımda, tabıkı 0 bilgide değildim, işimden dolayı diyetisyenlerle paslasıyorduk lpg uygulamalarında, ama yine de ben biliyorum demedim, cok arastırdım. kendi kendimin diyetisyeni oldum desem yeridir. ne takvıye yapmam lazım hangı vıtamınlerı almam lazım vs... hem vucudum dirençsiz kalmasın hemde dogru beslensin diye.
artı vucudumu olctum takıp ederek herkesın farklıdır ya, diyetisyenler kişiye gore protein vs diyeti verir. neyi hızlı yakıyorsa vucut.
ben ılk zamanlar 1 hafta beyaz et 1 hafta kırmızı et 1hafta sebze vs hafta hafta denedım kendımı en cok kılo verdıgım hafta beyaz et de oldu. yanı lafı cok uzattım ısın ozu canımız ıstesın ısmesın dıyette bazı seylerı yemek lazım. funda da gecmıste yaptıgı saglıksız dıyetten nasıl kotu bır hatıra aldıgını yazmıs ya cok dogru ıste o gorunen kısmı bırde ıcerdekı durum var kı bir haberız...

M3

Gruba ilk girdiğimdeki mesajım..
05.06.2012

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…