Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sana katılıyorum.
sağlıksız diyette verdiğinkiloları daha kısa sürede geri alıyosun
ondan ziyade sadece kilo olarak değil de
sağlıksız beslenmede saçlar ve teniniz de çok fazla zarar görüyor.
ve ben 2,5 sene önce diyetisyene gittiğimde oda
çok kilo alıp vermek insanı erken yaşlandırıyo demişti o yüzden de vrip bir daha almak istemiyorum

Hemen. Bildirimimi yapayım
Son hafta 70,9
Bu hafta 72,5
Fark +1,6

70,9/ 72,5/ +1,6/ %+2,26

Ama gecen hafta izinli oldugum için ikiye bölünecek
Bu durumda

70,9/ 72,5/ +0,8/ +%1,13

M.1

Yeni bir güne -1.400 gramla başlamak çoookkk güzelmiş yaa

geçen hafta cuma : 66.100

bu cum : 64.700

giden 1.400 gram.............

Mesaj 1

Günaydın kızlar. Mesaj sayım uygulamasına geçtik bugün. Geçmiş okunmamış bakıyorum, ya da unutulmuş. :) Önemli değil, bundan sonra dikkat edelim.

kızlar günaydin
geçen hafta:87.3
bu hafta:86.6
giden 700 gram
çok az ama buna da şükür.

Az değil Cerencim, gayet güzel canım. Tebrikler.

Hemen. Bildirimimi yapayım
Son hafta 70,9
Bu hafta 72,5
Fark +1,6

70,9/ 72,5/ +1,6/ %+2,26

Ama gecen hafta izinli oldugum için ikiye bölünecek
Bu durumda

70,9/ 72,5/ +0,8/ +%1,13

Tamamdır Tunicim, sağol. Nasılsa vereceğiz canım, sakın kafana takma.

Mesaj 2

M.1

Yeni bir güne -1.400 gramla başlamak çoookkk güzelmiş yaa

geçen hafta cuma : 66.100

bu cum : 64.700

giden 1.400 gram.............

Süper, süper, süper. Şu haftanın birincisi nasıl kilo verdi yazıyor ya, aynısını takım içinde mi yapsan ne yapsak. Haftaya tartıda da bu performansı bekliyoruz Arzucum. Nasıl verdin, bize yazdıkların dışında ekstra bir şey yapmamışsındır herhalde. :)

Mesaj 3

Bir bildirim de benden:

74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08

Kızlar ben şimdilik kaçtım, dışarda olacağım bugün. Ama bildirimleri yapacağım, zaten bir buçuk saate kadar girerim tekrar herhalde. Öptüm sizi.

Son düzenleme:

Yok canım hiç birşey yapmadım aynen yazdıklarımda ne bir eksik ne bir fazla var ilk hafta die belki daha sonra yavaşlar ama bugün inan önüme koca bir pasta verseler bile yemem çok mutlu oldum yaaa...... heee nasılmı verdim sizlerin sayesinde canım...

Mesaj 3

Tebrik ederim Fundacımm 1.800 gitmiş harikasın canım....

Mesaj 4

Kıdemli arkadaşlardan ricam... Bir kontrol eder misiniz, yanlışım var mı?

5. takım

tunituni (70,9/ 72,5/ +1,6/ %+1.13) Geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
Buffy26
berivannnn26
benim ruyamsensin
ergh
Funda08 (74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08 ) (tartı değişimden dolayı 2.1 kg kilo artışı)
UmutCan
elifezgi (kendi isteği ile ayrıldı)

Mesaj 4

Dün yemeğe gittik demiştim ya kızlar kendime güzel bir yürüyüş ayakkabısı aldım bu sabah da yeni ayakkabılarımla 45 dk yürüdüm...

tartı değimi olayını bilmiyorum fundacım onu sen araştırmışsındır ama elifi yazmamız gerekiyormu ondan emin değilim
bence yazmamıza gerek yok zaten ayrılmıştı şimdi yazarsak ortalamyı düşürecek kişi syaısı arttığı için

Merhaba kızlar çok özür diliyorum dün giremedim hiç.Annemin kuranı vardı ordaydım ve ona yardım ettim gece 1 de eve geldim.Şu önümdeki iki gün de biraz yoğun olucak ama girmeye çalışıcam yine de.Sanırım benimde kilomu yazmam gerekiyor hemen yazıp çıkıyorum arkadaşlar dr gidip tahlil sonuçlarımı alıcam.Seviyorum sizi:))

Geçen hafta kilom:67.400
Bu hafta:65.800
Verdiğim kilo:1.600

Bu kadar olur ya kafayı yedim bir saattir bağlanmaya çalışıyorum umarım bildirime gecikmedim.acilen yazayım
başlangıç kilom 62.5
geçen hafta 61.2
bu hafta 60.4
yüzde nasıl hesaplanacaktı hatırlamıyorum şimdi bunları bildireyim de funda sana zahmet sen hesaplarmısın canım

canım asude bıldırım yapmamıstı gecen hafta onun kı de 2 ye bölünüyo

Son düzenleme:

wwwwwwwwaaaaaaaaaaaaawwwwwwwww süpersinnnnnnnnnn
maşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…