- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.261
M2
Tunicim, ayrıca cıg badem ılk defa benım dısımda senın menunde gordum.
yırtınıyorum yiyin diye ama seven yok sanırım.
gecen kıs yaptıgım dıyettede saglıksız beslenmıyordum ama yerımden kalkamıyordum. enerjısız kalıyordum. aslında aranızda en utanc veren hıkaye benımdır heralde. cunku 3 ayda 9 kılo verıp, yıne aynen 3 ayda gerı aldım. bu gecen agustos ile subat arasında oldu. ve yenıden mayısta basladım.
tekrar diyete basladıgımda, tabıkı 0 bilgide değildim, işimden dolayı diyetisyenlerle paslasıyorduk lpg uygulamalarında, ama yine de ben biliyorum demedim, cok arastırdım. kendi kendimin diyetisyeni oldum desem yeridir. ne takvıye yapmam lazım hangı vıtamınlerı almam lazım vs... hem vucudum dirençsiz kalmasın hemde dogru beslensin diye.
artı vucudumu olctum takıp ederek herkesın farklıdır ya, diyetisyenler kişiye gore protein vs diyeti verir. neyi hızlı yakıyorsa vucut.
ben ılk zamanlar 1 hafta beyaz et 1 hafta kırmızı et 1hafta sebze vs hafta hafta denedım kendımı en cok kılo verdıgım hafta beyaz et de oldu. yanı lafı cok uzattım ısın ozu canımız ıstesın ısmesın dıyette bazı seylerı yemek lazım. funda da gecmıste yaptıgı saglıksız dıyetten nasıl kotu bır hatıra aldıgını yazmıs ya cok dogru ıste o gorunen kısmı bırde ıcerdekı durum var kı bir haberız...
Bence 700 gr çok iyi :)) hicte az değil:)kızlar günaydin
geçen hafta:87.3
bu hafta:86.6
giden 700 gram
çok az ama buna da şükür.
kızlar günaydin
giden 700 gram
kızlar günaydin
giden 700 gram
Hemen. Bildirimimi yapayım
Son hafta 70,9
Bu hafta 72,5
Fark +1,6
70,9/ 72,5/ +1,6/ %+2,26
Ama gecen hafta izinli oldugum için ikiye bölünecek
Bu durumda
70,9/ 72,5/ +0,8/ +%1,13
M.1
Yeni bir güne -1.400 gramla başlamak çoookkk güzelmiş yaa
geçen hafta cuma : 66.100
bu cum : 64.700
giden 1.400 gram.............
Mesaj 2
Süper, süper, süper. Şu haftanın birincisi nasıl kilo verdi yazıyor ya, aynısını takım içinde mi yapsan ne yapsak.Haftaya tartıda da bu performansı bekliyoruz Arzucum. Nasıl verdin, bize yazdıkların dışında ekstra bir şey yapmamışsındır herhalde. :)
Mesaj 3
Bir bildirim de bende:
74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08
Kızlar ben şimdilik kaçtım, dışarda olacağım bugün. Ama bildirimleri yapacağım, zaten bir buçuk saate kadar girerim tekrar herhalde. Öptüm sizi.
Mesaj 3
Tebrik ederim Fundacımm 1.800 gitmiş harikasın canım....
Yok Arzucum, 0.800 o... :)
Mesaj 4
Kıdemli arkadaşlardan ricam...Bir kontrol eder misiniz, yanlışım var mı?
5. takım
tunituni (70,9/ 72,5/ +1,6/ %+1.13) Geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
Buffy26
berivannnn26
benim ruyamsensin
ergh
Funda08 (74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08 ) (tartı değişimden dolayı 2.1 kg kilo artışı)
UmutCan
elifezgi (kendi isteği ile ayrıldı)
Mesaj 4
Kıdemli arkadaşlardan ricam...Bir kontrol eder misiniz, yanlışım var mı?
5. takım
111
tunituni (70,9/ 72,5/ +1,6/ %+1.13) Geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
Buffy26
berivannnn26
benim ruyamsensin
ergh
Funda08 (74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08 ) (tartı değişimden dolayı 2.1 kg kilo artışı)
UmutCan
elifezgi (kendi isteği ile ayrıldı)
Merhaba kızlar çok özür diliyorum dün giremedim hiç.Annemin kuranı vardı ordaydım ve ona yardım ettim gece 1 de eve geldim.Şu önümdeki iki gün de biraz yoğun olucak ama girmeye çalışıcam yine de.Sanırım benimde kilomu yazmam gerekiyor hemen yazıp çıkıyorum arkadaşlar dr gidip tahlil sonuçlarımı alıcam.Seviyorum sizi:))
Geçen hafta kilom:67.400
Bu hafta:65.800
Verdiğim kilo:1.600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?