Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

-------

Arzucum mesaj atmıştım, bilmiyorum gördün mü... O Türkçe yazan 4 yazıyı da söyler misin bana canım.

---
Düzenleme/Güncelleme Ağırlık Veri, Düzen sitil, Kodu Get, Tüm verileri göster bunlardan sonra
Kendi Ticker oluştur, Yeni Ticker oluştur bunlardan sonra daa çizelgem görünüyo onun altında da Kilonuz, Sizin yüksekliği, BMI hesapla dio kafam karıştı

-------

--
Valla yaaa şimdi haftaya gircez yaa veremeyiz bu kadar ((( Ayy bide ben şu mesajların başına arada bir koymayı unutuyom alışcaz artık zamanla dimi kaptanım...:)))

Bugünlerde unutmamız normal canım, alışacağız zamanla. Bence sen haftaya da en az %1'in üstünde verirsin.

--------

Otomatik çeviri ile çevirmiş sanırım.

O zaman şöyle yap Arzucum. "Düzenleme/güncelleme" ye gir, orda yazanlara bak canım. İçinden çıkamazsan yaz yine buraya..

Son düzenleme:
--------

Kızlar ticker'ları düzenleyelim bugün.

Bir de dün boy, başlangıç kilo, şimdiki kilo ve hedef kilo istemiştim sizden. Bunlar özellikle ticker yapamayanlar için önemli arkadaşlar. Bu bilgileri lütfen bana mesaj atın.

Arzu ben hiç güncellemekle uğraşmıyorum canım,baştan yapıyorum,zorlanıyorsan öyle yap,bişey yok aslında kolay,sadece türkçe olmadığı için karışık.kopyalama işini de elle bile yazsan olur,yapıştıramazsan, http ile paşlayıp png ile biteni yazacaksın bu kadar.adım adım git,tek tek bak bir çizelge sayfasına bir de kilo çizelgesi nasıl yapılır sayfasına,ikisini de aç yani zaten ilk yapışta artık öğrenmiş oluyorsun

-----------

Pelincim aslında düzenlemek daha kolaydır. Tekrar yapmaya 5 dakika harcarız, düzenlemeye 30 saniye... Yapamayan kalmasın diye elimden geldiğince ayrıntılı yazıp anlatmıştım bu konuyu... O yazıyı bir kez daha okuyun. Öyle bir deneyin. Bir de kimse bana "anlaşılır olmuş/ olmamış" demedi onunla ilgili. Fikirlerinize de ihtiyacım var.

Ben nedense 11e kadar bildirm yapıyoruz diye hatırladım ve internette sorun vardı bir türlü bağlanamadım,o kadar strese girdim ki anlatamam.bu hafta sadece 800gr verdim,dediğim gibi oğlumun kolu alçıda olduğu için kendime pek yemek hazırlayamadım,ne varsa onu yedim bir de geçmiş olsuna gelenler oldu onlar için birkaç kez kek pişirdim ve ne yazık ki eşlik ettim.
Arzu ve hande sizi tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz.
Hıh sudur su ne olacak daha yeni başladınız ya ondandır
sinemcim sen neskafe aradan sayılmaz demişsin ya,ben kahveyi sadece sütle yapıyorum,yani bir bardak süt içmektense o sütü kaynatıp içine bir kaşık kahve atıyorum,su eklemiyorum yani,o yüzden ara öğün olabileceğini düşünüyorum

Kızlar listemizi kontrol eder misiniz?

***13. TAKIM 273. ETAP ***
bilgen35 ( 89.5 /88.9 / 0.3/ %0.34 ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.

goncagulll (74.9 /74.5 /0.4 / %0.53 )
Kbra23 ( 77 /76.3 / 0.7/ % 0.91)
mersinli42 ( 74 /73.5 /0.5 / %0.68 )
nesdii28(69 / 69/0 /%0 ) 266.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 7'ye bölündü.
nurgulguney ( 56.1/56.5 / - 0.2/ %-0.36 ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
tadLi ( 54.5 /54.5 / 0/ % 0 )
pia ( 67.2/66.5 /0.7 / %1.04 )
UZAYIM ( 62.9/62.9 /0 / % 0 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.35

--------

Bu yazı arkadaşlar:

-----------

5. takım

tunituni (70,9 / 72,5 / +1,6 / %+1.13) Geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
Buffy26
berivannnn26 (79 / 78,5 / 0.5 / 0,63)
benim ruyamsensin
ergh (Ergh (65,1 / 64,9 / 0,2 / %0,31)
Funda08 (74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08 ) (tartı değişimden dolayı 2.1 kg kilo artışı)
UmutCan (61.2 / 60.4 / 0.8 / % 1.31) (Yeni üye, hedefi 57)
elifezgi (kendi isteği ile ayrıldı)

--------

Otomatik çeviri ile çevirmiş sanırım.

O zaman şöyle yap Arzucum. "Düzenleme/güncelleme" ye gir, orda yazanlara bak canım. İçinden çıkamazsan yaz yine buraya..

----
Düzenleme ye giriyorum yine aynı sayfa açılıyo hiçbirşey çıkmıyo o yazılanlar yok yani

Pelincimm baştan yine hiç yapamadım sağolsun Funda yapmıştı bana çizelgeyi şimdi de Fundanın dün yazdıklarını kopyalamıştım pc ye bakıyorum tek tek ama belli bir yere kadar gidiyorum pin giriyorum, ondan sonrasını sorma napcam ben yaa uğraştırcak ama öğrenecem zamanla artık....

Sen biraz daha dene Arzucum, olmadı ben yaparım yine. Ama kimse kimseye bağımlı olmasın diye "öğrenin" diyorum. Ama senin yaşadığın bambaşka bir sorun. O yüzden hiç olmadı seninkini hep düzenlerim. Zaten herkesin kilo ve boy bilgisini de bu yüzden istemiştim. Ama dediğim gibi, biraz daha dene.

Ne kadar çok "ama" demişim yahu.

-----

Fundacım ben şu çizelgeyi bi de ıpad den denicem belki orda ingilizce çıkar şimdi çıkıyorum oğlumun kura çekimi var dua edin kızlar bana inşallah öğlenci olur hadi öptüm sizi bayyy.....

Hemen. Bildirimimi yapayım
Son hafta 70,9
Bu hafta 72,5
Fark +1,6

70,9/ 72,5/ +1,6/ %+2,26

Ama gecen hafta izinli oldugum için ikiye bölünecek
Bu durumda

70,9/ 72,5/ +0,8/ +%1,13

canım süper kilo vermişsin tebriklerrrrrrrrrrr

Bence 700 gr çok iyi :)) hicte az değil:)
Hele cok az hic degil:)) Tebrik ederim

canım ben daha önceden azıcık dikkat ettiğimde çok daha fazlasını veriyordum
herhalde yaşla kilo verilmesi de zorlaşıyor.

M.1

Yeni bir güne -1.400 gramla başlamak çoookkk güzelmiş yaa

geçen hafta cuma : 66.100

bu cum : 64.700

giden 1.400 gram.............

tebrikler canımmmmm

süpersinnnnnnnnnnnn

M.2

700 gram çok iyi canım en azından almamaktan çok daha iyi bence tebrikler...

tabi canım almaktansa az vermek bile şahaneeeeeee

allah kabul etsin canım.
ama çok güzel atmışsın kilocukları
maşallah sana

gecen hafta :79
bu hafta:78,5
(79/78,5/-500/0,63)

tebrikler canım

-----

Fundacım ben şu çizelgeyi bi de ıpad den denicem belki orda ingilizce çıkar şimdi çıkıyorum oğlumun kura çekimi var dua edin kızlar bana inşallah öğlenci olur hadi öptüm sizi bayyy.....

canım bol şanslar.
inşallah istediğin olur.
iyi bir öğretmene de denk gelir.
benimde kızım bu yıl anaokuluna başlıyacak.
iki öğretmenimiz var.
biri çok iyi ama tüpbebek düşünüyo.
biri ona göre daha ilgisiz ama çocuk planı yok.
tüp bebek tutarsa rapor falan alır.
nisanda doğum iznine gidicek.
kararsız kaldım.
tutmama ihtimali de var tüp bebeğin.
versem de şansına mı desem
bana akıl verin yaaaa.
arada kaldım çok

-------

Ben bir sorun görmedim canım. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…