Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pelincim, 5. mesajdan sonra yazmana gerek yok canım. "-----" yaz, yeterli. Yoksa zaten vicdansızlık olur 30-40'a kadar mesaj saydırmak.

Sinemcim geçmiş olsun canım şimdi gördüm yazıları.....

Hevesim kursağımda kaldı Sinem yaa
İ pad den açamadım videoyu Dropbox mudur nedir ooof olmadı

Uzuldum canım. Bayag bı koparırdı senı ben aerobıkte buna bayılmıstım. cok tempolu dans eder gıbı yaptırıyorlar, acaipte terletiyor. ilk zamanlar cok komıktım yetısemıyordum hızlarına ama bırkac gun sonra aynı anda yapınca acaıp keyıflı olmaya basladı. :)

Sonun da oldu Pelincimm baaaaakkk çizelgemee artık sık sık değiştiririm...::))))

Merhaba kızlar çok ihmal ettim sizi biliyorum ama beni idare edin bir kaç gün.Evde ufak çaplı bir tadilat olucak.Yarın sınavım var.Anlicanız saçma sapan tuhaf bir döneme girdim ve bu ara ne yapsam ters gidiyor işim:/
Bir bakim neler yazmışsınız sonra ders çalışıcam öptüm şekerler:)))

Af dileyerek yazıyorum, bugünkü menüm:

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 domates
2 yumurta

Ara:
1 kase leblebi

Öğle:
2 domates
2 dilim ekmek üzeri becel (Maximum yarım tatlı kaşığı kadardır)

Sonraki tek öğün, o da yarım saat önce:
1 nektarin
1/4 simit

Spor: Yok, izin günümdeydim.

Dışarda olunca şaşıyor menüm. Yarın daha iyi olacak.

Kizlar sohbetinize doyum olmaz ama ben çıkıyorum
İnanrimisiniz daha valizi boşaltmadım kac gündür öylece duruyor
Öptüm siziii byssse

Hehe çok komik,arzuyla handenin verdiği kiloların yarısı kadar verdim ama birinci olmuşum

arzu,mesajlarda tantuniden bahsediliyordu canım çekti bugün yedim demişsin,üzüldüm valla,bahseden bendim,geçen gün alğkveriş merkezinde yiyip yazmıştım.
Ayrıca oğlunun öğlenci olmasına da sevindim,nasıl olacak ki şimdi minicik bebekleri anasınıfına alıyorlar,sabah erkenden okula nasıl gidecekler,sabah ilk ders kaçta?benim arkadaşımın oğlu gidecek bu yıl,daha altına yapıyor tuvaletini bazen kaçırıyor

Sinemcim gecmis olsun canım bende atlamisim heralde msjini
Yanik olursa Kizlar fito surun acısı icinde anestol
Fito cok çabuk geciriyor
sağol tunicim. acısı gectı, az kızarıklar kaldı cok sukur.

fundacım nıye af dıleyerek yazdın anlamadım. basta oyle okuyunca allah dedım ama menunde bısey yok evet bıraz karışık ama tehlikeli bisey yok fıstık afıyet seker olsun..

Kizlar sohbetinize doyum olmaz ama ben çıkıyorum
İnanrimisiniz daha valizi boşaltmadım kac gündür öylece duruyor
Öptüm siziii byssse

gorusuruz tunim.. spor yapmadan yatma temiz uyu

Bende bı kere yapmistim eğlenceliydi aslında hem
Oğlusumda ayağımda paçamda koşturup durmuştu baya oyun sanmişti
Ama evde bizim bilg olmadıgı icin tablet ekranı küçük kalıyor hoşuma gitmedi

Benimkiler de benimle yapıyorlar bir gram canlarıyla.... yapmayın diyom dinlemiyorlar

yine yalnız bır aksam yemegı yedım esim gec gelıcek (((

bugunku menum

sabah
1 kuru kayısı +su
kahvaltı
1kk peynır
yarım domates
2-3 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1kepekli ekmek

ara
1 kuru ıncır
3 cıg fındık

ogle
nesfıt+sut

ara
1 seftalı

aksam
2 kucuk ızgara kofte
yagsız coban salata

simdilik 2 yesil cay
simdi kiraz saplı cay icicem

Yaaa döktürmüşsünüz anacım bu ne yaw:)
Tebrikleriniz için teşekkür ederim kızlar inşallah haftaya da böyle devam ederim.Dün ablam belin incelmiş dedi anam ne sevindim ne sevindim
Diyetimi bomuyorum kızlar ama bir kaç gün uğramıyabilirim izin istiyorum yani.Gerçi daha listeye girmeden izin istemek de ne kadar mantıklı anlamış değilim :44:
Şu yarınki sınavı atlataydım hayırlısı ile rahatlicam inşallah......

Funda sen yeme dedin ama ben yedim valla anacım,hem de şöyle bir paket margarin büyüklüğünde ıslak keki üzerine yarım su bardağı kadar sade dondurmayla yedim.
Ama niyeyse hiç pişman değilim.
Cinnet geçirmek üzereydim,yedim kuzu gibi oldum.
Hem onu yedim diye akşam yemeği de yemedim,zaten akşam olmuştu.
Hadi verin cezamı.
Şu 8dakika karın egzersizini de ekleyin,ben onu yapayım,ama kaç tur yapsam ki,bir saat ceza mı olur ya insafsızlık bu.
Hem alğkverişle evişiyle ceza olur mu kız onları eşşşşek gibi ben yapıyom zaten hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…