Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende tam aksine çikolatayı dikkate almamıştım bı ara hesap etmiştim cok az gelmişti kaloriside tam hatirlayaniyorum simdi:))
Borek yufka böreğiydi evet ama sonuçta 2 kasıkta pilav yemiştim

Bu Arda ben yuryus bandında 45 50 dkda 350 kalori yakıyorum
Ama hız 6,5 eğim 4 te yani baya baya yokuş çıkarmış gibi yürüyorum
Simdi oğlan uyudu onu yapmamamda evde yapabileceğim bişeyler yapayım yinede
Mesela 50 mekik çekeyim ben kaptanım
Sen insaflı davrandın ama ben cezamı keseyim:))

Gayet guzel olmus sekerim:))
Sporunda var daha ne olsun

Güzel menü Arzucum. Sadece tek bir yere değineceğim, gerçi zaten biliyorsundur. Öğlen biber dolması ve ekmek var. Biber dolmasının içinde pirinç olduğu için o da karbonhidrat oluyor. Yani bütün bir öğün karbonhidrat yüklenmiş oluyorsun. Arada bir böyle yapabiliriz tabi ki, ama genel menülerde daha dengeli yemeye dikkat edersek daha çabuk kilo vermiş oluruz.

Canım bak nette Leslie ile 3 mil die bişy var çok güzel ben acayip ter atıyorum onunla onu bi dene derim tatlım...

Evet canım haklısın ama öğlende çocuğun okul işleri ile uğraşmaktan saat 16.30 da geldim eve ve çok acıkmıştım 1 dilim yedim.....

Ama akşam yemedim ekmek

----------------
:) hayırlı olsun cızelgen pelincim

sağol sinemcim
sen nasıl oldun,ayağını yakmışsın.
Bir de ceviz kadar sucukçuk sonra hormonlu cevize dönmesin demişsin ya:)güldüm valla.
Bak şimdi sucuğu yağsız teflona minik minik doğrayıp iyice yağı çıkana kadar kızartıyorum sonra tavayı eğip bütün yağı süzüyorum,sonra bi de peçeteyle kalan yağı da sıyırıyorum yani,o kadar.
Sen benim kahvemi niye ara öğüne saymıyorsun ki,yazdım ama mesaj arada kaynadı heralde,sade sütten yapıyorum,yarım yağlı sütü kaynatıp içine bir kaşık kahve ekliyorum

Geldiiiim nabersin Sinemcim:))
hosgeldin tunim iyiyim canım cok sukur sen nasılsın? borek ve cikolatalardan sonra

ben dıyorum bu hafta spor yapalım sen borek nam nam yapıyosun.

benzer bısey yapıyordum ama, canım valla super oldu. ne yalan soylıyım aynı seylerı yemekten bazen öh geliyor(allahıma sukur dıyımde bulamayanlar var)
tereyag deılde zeytınyagı ıle denıcem. aylardır aynı kahvaltıyı yapıyorum. :26:

Geldikk şekerimm geldik....
hosgeldın canım..

Tunicim canım arkadasım ben sen zahmet etme diye sectım sporunu
videoda vereyim yarım saat 200 kalori yapar gayet ıyı

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-4580408620668211826&hl=tr&fs=true

Kizlar bu mesajı yesilcay içemeyen herkes icin defalarca yazdım
Ama Cerenin içermiyorum lafından sonra usenemeyeyim bide yeni arkadaslar icin yazayım dedim
Bende yesilcayi icemezdim

Artık aktardan alıyorum
Kaynar suya iki kasik atıyorum
İcine bazen bir kabuk tarcin bazende 5 6 karanfil atıyorum 5 dk demleyip süzüyorum ( beklerse acilasiyor)
İçerkende bir dilim limon atıyorum bardağa inanın cok guzel oluyor

Bazende sade demleyip süzüp icine bir poşet böğürtlen yada kusburnu cayı atıyorum sadece böğürtlen içiyormuş gibi oluyor hic yesilcay olduğu anlaşılmıyor

Tamam kız hemen yapıp gelicem :))
Arkadasım usenemeyeyim bana birde link atmış yapmazsam ayıp olur dimı:))
Hdi gittim ben aerobige hem cok severim
Böyle yaptıklarınızın linkini atın Kizlar değişik seyler iyi olur yuruyus bandında amacsizca yürü yürü cok sıkılıyorum

Selam kızlar
arzu naaptın sen anacım gitmiş çizelge

önce bende yapamadım,cepten girdiğim için kopyala yapıştır yapamıyorum,adresi elle yazmam gerekiyor profilime,yanlış yazmışım,sonra düzelttim oldu.

YAlnız pelincim boyunuda girde beden kitle indexinde görünsün cizelgende önemli olan o zaten

Tunicim ben zaten senin seçimine bıraktığım için ikisini de yazdım canım. Hangisini istersen onu seç diye.

Bir de ben "rampalı yürüyüş" seçeneğini yürüyüş bandı olanları düşünüp yazmıştım. Ben kendim kullanmadığım için internette bulduğum en gerçekçi kaloriyi yazmıştım, bir de ağır yapmayacağınızı düşünmüştüm. Sen böyle deyince 550'ye değiştiriyorum.

Tamam canım, mekik çek öyleyse... İçin rahat etsin. :)

..............................

Kızlar unutmadan yazayım. Evinizde kullandığınız spor aleti varsa bana yazın ki onun da kalorisini bulup listeye ekleyeyim. Herkese koalylık olsun. Hatta hali hazırda kalori ölçüyorsa kalorisiyle beraber yazın.

Son düzenleme:

sağol canım sordugun icin. dun butun gun bepanthen surdum acısı gectı sukur.
ya hanı bazen olur ya. ya kepceler buyumuye baslar yada bısey keserken dılımler buyur ondan dedım hormonlumu diye :)))

ama hakkını yemıyım yağını ıyıce alıyormussun. zaten işi bozan o bıraktıgı yag. artı vermen gereken kıloyu dusunursek (cok değil cunku vermen gereken kılo) afıyet olsun derım :)
kahve konusunda gozumden kacmıs canım bır oncekı mesaj. o anda canın bısey ıstemese dahı 1 diyet biskuvi yada tane meyve yıyebılırsın. yanı metobolizmanın devamı acsından o yuzden dedım. sut zaten herzamn dıyorum gunde 1 bardak ıcmek lazım. ama ogunde ogutulecek ufak bırsey olsa daha ıyı olur. tabı bu benım fıkrım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…