Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım börek ve çikolatadan birini seçseydin keşke ikisi birden fazla olmuş bence

afiyet olsun canım gayet güzel

canım yürüyüş bandında yokuşta koşmak çok tehlikeliymiş
uzun vadede dizlerdeki kıkırdağa zarar veriyormuş
dikkat et istersen.

tunicim çok teşekür ederim canım deniycam emin ol

bugünlü menümü yazayım:

sabah:
1 dilim ekmek
domates
zeytin

ara:2 tane kurabiye (küçücük) ve 2 N**** (Siyahi) bisküvi

öğlen.
7 yemek kaşığı makarna
1 kase yoğurt

ara:
şekersiz türk kahvesi

akşam:
fırında tavuk (1 but)
1 dilim ekmek
2-3 dilim fırında patates
salata

kızlar bu gün biraz fazla oldu ama ben cuma günleri serbeest bırakıyorum kendimi

Teşekkür ederim Fundacım evet canım stada sabah 7.00 gidiyorum leslie yi de bugün 11 de yaptım
Arzucum yalnız cok sporda iyi degil
Vücut onada alışıyor çünkü sonra bu yaptığından fazlasini yapman gerekecek kilo vermek icin o da cok zor olur
Gunluk 45 dk hadi 50 dk olsun en idealini kendini cokta yorma:))
Az geldi Sinemcim bana
Hele öğle nesfitten sonra aksam iki kofteyle nasil durdun

Yok be canım nerde koşayım ben anca biraz eğim yapıyorum o zaman kalcalarimin zorlandığını hissediyorum oda onun icin:))

Yesilcayida bı dene bakalım sonucunu yaz (

gec kalktım tunicim bayag tokum suan. bide sabahları yedıgım ekmek ev yapımı o sanırım bayag tutuyor oglene acıkmadan yıyorum resmen. ya bana da bazen ilk zamanlara gore azmıs gıbı gelıyor oncekı menulerım daha fazlaydı. :44: ama midem gercekten kuculdu sanırım. guzel doyuyorum cunku.

Arzucum yalnız cok sporda iyi degil
Vücut onada alışıyor çünkü sonra bu yaptığından fazlasini yapman gerekecek kilo vermek icin o da cok zor olur
Gunluk 45 dk hadi 50 dk olsun en idealini kendini cokta yorma:))

Evet canim haklisin galiba bende haftada gidebildgim kadar yürüyüşe gitcem gidmedigim zamanlarda leslie yapıcam önerin icin teşekkürler canim.......

Günaydın Takım!

Anca kalktım, acilen kahvaltı yapacağım. Bir de kas yapmam lazım. Son veriler bana "200 gram kas kaybettin" dedi. Bugün bir daha ölçtüm yine aynı. O yüzden önerilerinizi bekliyorum. Ne yapsam, ne yapsam? :44:

Bir de... Mesaj numaralarına dikkat. Menü paylaşmaya dikkat. (Tabi akşam)

Günaydın kızlar.
Dün yaptığım şekerli kaçamaklardan mıdır nedir bu sabah açlıktan gözüm dönmüş halde uyandım,
tuninin verdiği kahvaltı tarifini yapıp yedim.oğluma da ayrıca yaptım,çünkü onunki bol tereyağlı sucukluydu.teşekkürler tunicim.
Funda ben naapıcam canım ya dün akşamüzerinden beri içimde diyet yapma istegi kalmadı,motivasyonumu kaybettim

Pelincim olan oldu artık. Zaten çok kötü olmadı. Tabi bizden sakladığın başka ayrıntılar yoksa...

Hepimiz zaman zaman böyle kaçamaklar yapıyoruz. Bayramda ne tatlılar yendi bu takımda... Ben tek başıma bir kutu çikolatayı bitirdim, hem de bu bayram için hazırlanan büyük kutulardan... Sonrasında ne oluyor? Önünde 2 yol var:

1. "Yedim, mahvoldum, ben artık rejim yapamam, bırakıyorum." dersin ve....
Tekrar kilo alırsın. 70 kilo olursun da anca kafana dank eder ve yine yarışmaya katılmak isteyenler başlığına yazar bir takımdan davet beklersin. Üstelik bugünün üstüne 5 ay geçmiş olur. Bugünden 5 ay ve 10 kilo geride kalmış olursun.

2. "Olur böyle vakalar, 5. takım yola getirir." dersin ve...
Hepimizin ara sıra böyle kaçamaklar yapabileceğini bunun dünyanın ve rejimin sonu olmadığını anlarsın. Zaten artık kaçamaklara spor veriyoruz, yani eririyoruz o kaçak kalorileri. "Epi topu 3,5 kilom kaldı şurada... Ben bunları taş çatlasa 2 ayda veririm." der ve hemen o andan itibaren rejime geri dönersin. 2 ay sonra tüm bu çile bitmiş olur. Bedenin, kalbin, ruhun rahat ve özgür olur.

Şimdi sen söyle kendine, hangi yol?

Son düzenleme:
Kızlar, sitemizin üyelerinden Papatyam1990'ın bir cümlesini paylaşmak istiyorum sizle:

"yemek ağızda bir dakika bile kalmaz ama midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır."

Anladınız siz mesajımı.

---------

NOT: Cümle, Simge Çıtak'ın "Acil kilo veriyorum." adlı kitabından alıntılanmış.

Son düzenleme:
Gunaydiiiiinnn sevgili takimim
Sevgili esim ben uyuyayım biraz diye oglusu almış çıkmış dışarı sagolsun bende nasil guzel uyumuştum oooh:))
Kahvaltımızda her hafta sonu olduğu gibi menemenle yaptık
Oğlum zeytine çatal bastırmasını öğrendi ve ortalığı birbirine kattı gülmekten öldürdü bizi
Ağzına 3 4 zeytin birden soktu çatala batiramadigindaysa Sinir krizi geçirdi
Alem bu cocuklar:))

Süpersin başkanım fıstığım:))
Azda versek belli zamanlarda veremesekte yapacak başka bisey yok
Bıraktığımız anda yine kilo alıp mutsuz olacağız
Alternatifimiz yok yani
Vereceğiz ve mutlu Mesut özgüveni bı sekilde yasayacağız ins:))

Günaydın Tunicim. :)
Güne oldukça eğlenceli bir başlangıç olmuş, böyle devam eder umarım canım...

Cok güzelmiş cidden:))
Bu cümleyi sık sık hatırlayalım fundacim yazalım buraya

Öyle Tunicim. Sonu görmediğimiz sürece olacak tek şey başa geri dönmek. Bunu da hiçbirimiz istemeyiz. :)

Cok güzelmiş cidden:))
Bu cümleyi sık sık hatırlayalım fundacim yazalım buraya

Öyle yapalım değil mi? Bence de yapalım. Her gün en az 1 kere paylaşalım bu cümleyi burda. Motivasyon cümlemiz olsun; zaten o kadar çıplak bir gerçek ki... Bunu okumak yeme isteğinin en az yarısını bastırır diye düşünüyorum. :)

Son düzenleme:

Bencede mutlaka bastırır:))
Fundacim ben oglus uyurken biraz spor yapayım hazır evdeyken
Görürüz sekerim
Bysee

Sporumu yaptım geldim
Baydık spor yapmadığım icin kısa kestim 30 dk yaptım
Arzunun dün verdigi linkten leslie teyzeyle 2 mil yürümüş oldum :))
Simdi yesilcay yapıp icicem
Oooh super hissediyorum su an:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…