Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sorma valla cok canım cekmişti dün yedim ama pek beğenmedim, İstanbulda nerde güzel tantunici var onu da pek bilmem neyse nefsimi körelttim.. Sabahçılar kaçta gidiyorlar bilmiyorum 8-8.30 arası zannedersem.... Tebrik ederim canım

buraya koptum pelıncım :)))))) resmen seslı guldum cunkuuu aynennnn onlar cezaysa bız hergun cezalıyız :)))

ya barı su yaptıgınız kacakmakları ballandıra ballandıra anlatmayın :2::2::2::2::2:
zaten regl den gozum dondu tatlı dıye, iki gundur sayfalarda cıkolatalar ucusuyor browniler yıkılıyor. :2::2::2::2:

ben nasıl dayanayım boyle. fundaaaaaa bısey sole yaaaaaa (bak kaptana sıkayet ederım)

E madem sakinleştin, yemek de yemedin, problem yok. Zaten bugüne özel af var. Ama yarından sonra kimseyi affetmem.

Canım çok haklısın alışveriş ve ev işi ile ceza olmaz, rutin işler onlar. Ama "Hiç bir alternatifim yok spor yapmak için" diyenler olursa, onlara özel yazdım. Bahane yok. Hem hiç yoktan iyidir.

Karın egzersizini yap tabi canım. Ama onu ve benzerlerini neden listeye koymadım; çünkü o egzersizler çok güzel kas çalıştırır ama az kalori harcatırlar. O 8 dakikalık egzersizi ben de yaptım. Belki 20-25 kalori yaktırır... O yüzden onları eklemedim.

Bir saat yapmak zorunda değilsin canım. O kalori hesaplamak için. Diyelim 100 kalorilik bir kaçamak yaptın. 400 kalorilik seçeneklerden birini 15 dakika yaparsın yeter. Seçim sizin. İsteğiniz varsa da eklerim.

Teşekkür ederim Fundacım evet canım stada sabah 7.00 gidiyorum leslie yi de bugün 11 de yaptım

Oh, oh, oh... Spor günü olmuş, çok güzel olmuş. :)

buraya koptum pelıncım :)))))) resmen seslı guldum cunkuuu aynennnn onlar cezaysa bız hergun cezalıyız :)))

Oraya ben de kopmuştum Sinemcim.

NOT: Lütfen bakınız = Pelin'e yazdığım ilgili cevap.

:)

Ya evet artık kaçamaklarımızın ne olduğunu yazmayalım,yediğimiz özel yumeklerin adını da yazmayalım bence,mantıymış,sarma dolmaymış,tantuniymiş falan,sonra birilerinin canı çekiyor
bakınız sinem mutfağa çikolata almaya gitti

Ben de reglim.

Ben de tatlı istiyorum.

Ben de yemiyorum.

Tatlı kaçırana 2 katı ceza veririz ona göre.
Bu takım haftaya 1. olacaaaaaak, o kadar.

Ya evet artık kaçamaklarımızın ne olduğunu yazmayalım,yediğimiz özel yumeklerin adını da yazmayalım bence,mantıymış,sarma dolmaymış,tantuniymiş falan,sonra birilerinin canı çekiyor
bakınız sinem mutfağa çikolata almaya gitti

ya isin sakası bır yana. menulerde sorun yok canım hem bırbırımıze fıkır oluyor bugun ne yapsam'a. ama hepimizin ortak bır noktası var kı tatlı. normalde bu kadar etkılenmıyordum da bu defa regli oldugun ıcın cıdden zorlandım. :2:

Ben de reglim.

Ben de tatlı istiyorum.

Ben de yemiyorum.

Tatlı kaçırana 2 katı ceza veririz ona göre.
Bu takım haftaya 1. olacaaaaaak, o kadar.

fundacım bılıyorum canım senınde aynı durumda oldugunu ve kacırmadıgının da farkındayım ve de sakın seytana uyma dıyorummmmmmm dayannnnnn az kaldı hormanlarımızım susmasına YEMEDIM BENDE cayımı aldım geldım.

Ay unuttum bak menümü yazayım
sabah
1kupa sütlü kahve
1yumurta
1kk peynir
çeyrek simit

ara
kahvaltıyı erken yaptım acıktım
çeyrek simit
1kk peynir
1incir

öğlen
2dilim ekmek
4köfte
1bardak ayran

sonrası zaten okkalısından bir kaçamak.artık yazmıyorum

Unuttum,bi de sabah biraz spor yaptım,8dakika karın egzersizl ve plates.
Ya ben yaparken bitarafımdan nefes alıyorum ama sadece 25kalori yakıyorum öyle mi?
Ama olsun benim derdim göbek zaten,çok işe yaradı ama tavsiye ederim,ki benimki sezeryan göbeği

yazma zaten artık :113:

o 8 dk.yı bende not aldım.59a falan dusunce baslıcam bende ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…