- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.421
Hehe çok komik,arzuyla handenin verdiği kiloların yarısı kadar verdim ama birinci olmuşum
arzu,mesajlarda tantuniden bahsediliyordu canım çekti bugün yedim demişsin,üzüldüm valla,bahseden bendim,geçen gün alğkveriş merkezinde yiyip yazmıştım.
Ayrıca oğlunun öğlenci olmasına da sevindim,nasıl olacak ki şimdi minicik bebekleri anasınıfına alıyorlar,sabah erkenden okula nasıl gidecekler,sabah ilk ders kaçta?benim arkadaşımın oğlu gidecek bu yıl,daha altına yapıyor tuvaletini bazen kaçırıyor
Funda sen yeme dedin ama ben yedim valla anacım,hem de şöyle bir paket margarin büyüklüğünde ıslak keki üzerine yarım su bardağı kadar sade dondurmayla yedim.
Ama niyeyse hiç pişman değilim.
Cinnet geçirmek üzereydim,yedim kuzu gibi oldum.
Hem onu yedim diye akşam yemeği de yemedim,zaten akşam olmuştu.
Hadi verin cezamı.
Şu 8dakika karın egzersizini de ekleyin,ben onu yapayım,ama kaç tur yapsam ki,bir saat ceza mı olur ya insafsızlık bu.
Hem alğkverişle evişiyle ceza olur mu kız onları eşşşşek gibi ben yapıyom zaten hergün
Arzucum yeni ayakkabılarını güle güle giy. :)
Bir de bu leslie ve stattaki yürüyüşün farklı mı?
Funda sen yeme dedin ama ben yedim valla anacım,hem de şöyle bir paket margarin büyüklüğünde ıslak keki üzerine yarım su bardağı kadar sade dondurmayla yedim.
Hadi verin cezamı.
Şu 8dakika karın egzersizini de ekleyin,ben onu yapayım,ama kaç tur yapsam ki,bir saat ceza mı olur ya insafsızlık bu.
Hem alğkverişle evişiyle ceza olur mu kız onları eşşşşek gibi ben yapıyom zaten hergün
Hadi verin cezamı.
buraya koptum pelıncım :)))))) resmen seslı guldum cunkuuu aynennnn onlar cezaysa bız hergun cezalıyız :)))
Teşekkür ederim Fundacım evet canım stada sabah 7.00 gidiyorum leslie yi de bugün 11 de yaptım
buraya koptum pelıncım :)))))) resmen seslı guldum cunkuuu aynennnn onlar cezaysa bız hergun cezalıyız :)))
ya barı su yaptıgınız kacakmakları ballandıra ballandıra anlatmayın :2::2::2::2::2:
zaten regl den gozum dondu tatlı dıye, iki gundur sayfalarda cıkolatalar ucusuyor browniler yıkılıyor. :2::2::2::2:
ben nasıl dayanayım boyle. fundaaaaaa bısey sole yaaaaaa (bak kaptana sıkayet ederım)
Ya evet artık kaçamaklarımızın ne olduğunu yazmayalım,yediğimiz özel yumeklerin adını da yazmayalım bence,mantıymış,sarma dolmaymış,tantuniymiş falan,sonra birilerinin canı çekiyor
bakınız sinem mutfağa çikolata almaya gitti
Ben de reglim.
Ben de tatlı istiyorum.
Ben de yemiyorum.
Tatlı kaçırana 2 katı ceza veririz ona göre.
Bu takım haftaya 1. olacaaaaaak, o kadar.
Ay unuttum bak menümü yazayım
sabah
1kupa sütlü kahve
1yumurta
1kk peynir
çeyrek simit
ara
kahvaltıyı erken yaptım acıktım
çeyrek simit
1kk peynir
1incir
öğlen
2dilim ekmek
4köfte
1bardak ayran
sonrası zaten okkalısından bir kaçamak.artık yazmıyorum
Unuttum,bi de sabah biraz spor yaptım,8dakika karın egzersizl ve plates.
Ya ben yaparken bitarafımdan nefes alıyorum ama sadece 25kalori yakıyorum öyle mi?
Ama olsun benim derdim göbek zaten,çok işe yaradı ama tavsiye ederim,ki benimki sezeryan göbeği
Kızçeler ben şimdilik kaçıyorum size iyi geceler belki sonra dayanamam gene girerim....
Hadi ben yatayım kızlar,canım çıktı bugün,temizlik falan.hadi öptüm iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?