- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.461
Günaydın kızlar.
Dün yaptığım şekerli kaçamaklardan mıdır nedir bu sabah açlıktan gözüm dönmüş halde uyandım,
tuninin verdiği kahvaltı tarifini yapıp yedim.oğluma da ayrıca yaptım,çünkü onunki bol tereyağlı sucukluydu.teşekkürler tunicim.
Funda ben naapıcam canım ya dün akşamüzerinden beri içimde diyet yapma istegi kalmadı,motivasyonumu kaybettim
Sporumu yaptım geldim
Baydık spor yapmadığım icin kısa kestim 30 dk yaptım
Arzunun dün verdigi linkten leslie teyzeyle 2 mil yürümüş oldum :))
Simdi yesilcay yapıp icicem
Oooh super hissediyorum su an:))
Hosgeldin arzucum:))
Nasilsin
Diyetisyene g ittiğim donem banada vermiştiM-4
Kızlar arkadaşımın gittiği diyetisyen bir tarif vermiş belki cogunuz biliyordur ama ben yine de yaziyim
1 elma
1 limon
3-4 karanfil
1 çubuk tarcin
1-2 tane karabiber
3 su bardağı su
Elmayı dörde bolun, limonu da diger malzemeleri de suyun icine atıp kaynatin her yemekten sonra ister ılık ister sıcak icilebilirmis.
Ben bu hafta denicem....
[SUB][/SUB]
M-5
İyiyiz canim sen nasılsın....
Gecen haftaki yaptıgım kabak yemeğinden sonra günlerdir kabak sayikliyorum
Dün sonunda aldık
Birazdan onu pişirmeyi planlıyorum
Yada acaba onu aksamamı pişirsem
E o zaman öğle ne yicem
Bu ne yicem derdi olmasa:))
Salata roka maydonoz marul cok seviyorum
Ama ne zaman alsam ben yapana kadar bozuluyor ve atıyorum onun icin artık almıyorum
Suan ne yicem hic bilmiyorum(
M-4
Kızlar arkadaşımın gittiği diyetisyen bir tarif vermiş belki cogunuz biliyordur ama ben yine de yaziyim
1 elma
1 limon
3-4 karanfil
1 çubuk tarcin
1-2 tane karabiber
3 su bardağı su
Elmayı dörde bolun, limonu da diger malzemeleri de suyun icine atıp kaynatin her yemekten sonra ister ılık ister sıcak icilebilirmis.
Ben bu hafta denicem....
-
Bende kabak patlıcan karışık bir yemek yapıcam hatta soydum doğradim mutfakta beni bekliyor aynı şeyi bende düşündüm aksam icin pişirmem öğlende de beyaz peynirli tost (cok severim) ve bir bardak ayran içmeyi düşünüyorum aksama da sebze yemeğinden yerim artı.....
İyiyim canım oğlanı uyuttum uzattım ayakları uyanana kadar keyif yapıyorum:))
Cok sürmezz gerçi:))
Bende severimde peynirim yok(
Genel olarak bizim dolap bostur zaten
Meyvemiz her daim vardır
Ama bı heves çıkar sebze alırız evde pek durmadigimizdan yiyene kadar bozulur atarız
Ve periyodik olarak annemlerden ikişer üçer sebze getiririz:))
Bı buzluga bakayım bı köftem filan varsa iki atayım tost makinasına yanındada salata yapayım:))
Ohhh iyi keyifler sana sekerim, hep öyle olur zaten ne zaman su uyusunda bir dinlensem dersin iste o zaman daha az uyurlar. Benim kızım cok çabuk uyanirdi, oğlum maşallah 2 saat deliksiz uyudu gündüzleri......
Ben bir yaz bunu içip hiç kilo verememiştim.Kaçırmamıştım da, belki bana öyle denk gelmiştir. 1 litre içiyordum gün içinde...
Sporu epey uzun tuttun heralde fundacim:))
Yaaa dememesem mı acaba arkadasım 10 kilo verdi tabi bunun yanında diyette yaptı denemeden zarar gelmez bir deneyim olmazsa bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?